-
Μάγκες υπάρχουμε εμείς που μας αρέσουν και τα 2 (Vitara και Ντουστ)
Και τα 2 έχουν δυνατότητες και είναι πολύ καλά.
Το Ντουστ απλά ακρίβινε παραπανω από ότι έπρεπε ενώ παλιά ηταν VFM τρομερο
τώρα τα 0-100 και πόσο γρήγοροι είναι οι τενεκέδες σας στην άσφαλτο εμείς με τα ψευτοsuv απλά γελάμε!!! (είναι σαν να γράφω εγω πόσο καλό είναι το puma σε δύσκολες χωμάτινες διαδρομές ενα πράμα)
Μια χαρά τίμια πάνε και στην άσφαλτο αλλά μην γράφετε για επιδόσεις please !!!
-
Γιατί πρέπει να πληρώσεις την μπαταρία
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Πως το λέει το τραγούδι ?
Αργό.... είναι πια αργό.....φιλοτιμες οι προσπαθειες σου να αποτρεψεις επισκεψη του γιου-ιφιγενεια σε εκθεση με βιταρα μια και θα σε εκθεσει για τις πολυετεις χρεπικες επιλογες σου.
#pote_galohrepoΦιλοτιμες οι προσπαθειες να μας δειξετε οτι πεταει ο γαϊδαρος. Απλα, οχι μονο δεν πετά μα σέρνεται κιόλας!
εμιλησαν και οι εκ ρουμανιας καταδικασθεντες
Καρδουλα σου εβαλα ομως γιατι το παπαρα ειναι απο τα ελαχιστα ελαττωματα σου.
-
@cirus said in Suzuki Vitara 2015:
Μάγκες υπάρχουμε εμείς που μας αρέσουν και τα 2 (Vitara και Ντουστ)
+1 ανήκω σε αυτούς που μου αρέσουν και τα δύο πολύ.
Για αυτό δεν μπαίνω σε διαδικασία συγκρίσεων με άλλα αυτοκίνητα στο θέμα αυτό. Εστιάζω στο Vitara μόνο.
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Γιατί πρέπει να πληρώσεις την μπαταρία
Η αντίφαση όμως παραμένει. Αν η μπαταρία δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω ώστε να δικαιολογεί τα αρνητικά του Full σε σύγκριση με το Mild, τότε γιατί να υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση;
Για μάρκετινγκ; Ή για να λένε οι ιδιοκτήτες με καμάρι ότι έχουν Full Hybrid;
Δεν ξέρω ρε παιδιά. Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται ανισόρροπα.
-
Στην πόλη είναι η όλη βελτίωση. Αν το οδηγάς σε ανοιχτό δρόμο θα έχουν μικρή διαφορά μεταξύ τους
-
Αποδίδει 115 άλογα με βάρος οχήματος 1.340 κιλά. Αναλογία κιλών ανά ίππων είναι 11,65!
Ένα suzuki SX 4, το προηγούμενο ( για να μείνουμε και στην εταιρία ) , απέδιδε 120 άλογα με βάρος 1.155 κιλά , αναλογία κιλών ανά ίπποι 9,62 ! . Το έχω οδηγήσει , πύραυλο δε το λές, αλλά σβέλτο για το χαρακτήρα του....
Το πρώτο πρέπει να κάνει και αλλαγές με ρομποτιζέ αυτόματο κιβώτιο, και όλα αυτά έχοντας ως κινητήριο σύνολο ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα.
Ε, κάπου είναι και θέμα φυσικής , θαύματα δε γίνονται....
Το αυτοκίνητο μπορεί να είναι το καλύτερο δεν αντιλέγω ,αλλά ούτε οι καταναλώσεις αξίζουν τη θυσία σε σύγκριση ακόμα και με τις μη φουλ υβιδικές εκδόσεις του , ούτε πολύ περισσότερο οι επιδόσεις του. Οι δε καταναλώσεις της καταργημένης έκδοσης πετρελαίου σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του , καθιστούν την όλη λύση πισωγύρισμα ( ο.κ. εκτός ρύπων και οδήγησης σε στενό αστικό κύκλο, λίγο δεν είναι και αυτό , αλλά ο.κ....).
-
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
τότε γιατί να υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση;
Για να μειώνονται οι εκπομπές CO2 και κατεπέκταση και το πρόστιμο που πληρώνει ή κάθε εταιρεία. Το θεμα ειναι αρκετά περιπλοκο για τους κατασκευαστες
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
τότε γιατί να υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση;
Για να μειώνονται οι εκπομπές CO2 και κατεπέκταση και το πρόστιμο που πληρώνει ή κάθε εταιρεία. Το θεμα ειναι αρκετά περιπλοκο για τους κατασκευαστες
Πολύ σωστά. Άλλωστε η καλή εκδοση είναι η "διπλανή" με τους 129 ίππους για την οποία το drive δίνει 0-100 κάτω από 10''.
Βεβαίως το αυτοκίνητο έχει πλέον παλιώσει, νομίζω αναμένεται αντικαταστάτης (ίσως του χρόνου;) για μένα μόνο σαν VFM μπορεί να το πάρει κάποιος (mild υβριδικό κινητήρα + τετρακίνηση + καλές επιδόσεις κάτω από 30 Κ), τετρακίνηση πλέον κάτω από 30Κ, μην πω 35Κ δεν υπάρχει. -
@fiverg said in Suzuki Vitara 2015:
για μένα μόνο σαν VFM μπορεί να το πάρει κάποιος (mild υβριδικό κινητήρα + >τετρακίνηση + καλές επιδόσεις κάτω από 30 Κ), τετρακίνηση πλέον κάτω από 30Κ, >μην πω 35Κ δεν υπάρχει.
28,5 το duster 1.5d 4x4.
Πλέον δεν υπάρχει βατό 4χ4 με 3 διαφορικά. -
Εγώ θα αγόραζα μόνο την GLX 2WD έκδοση που υπολογίζω ότι πάει στα 25 χιλιάρικα.
Αρκεί να είχα την δυνατότητα να δω την συγκεκριμένη έκδοση γιατί εστιάζω σε λεπτομέρειες.
Αγορά στα τυφλά προφανώς δεν θα έκανα και για αυτό δεν έχω μπει σε διαδικασία αγοράς SUZUKI.
H SUZUKI αφήνει πολλά ερωτηματικά.
Όποτε πήγα σε έκθεσή της πάντα έφευγα με απορίες και διαπίστωνα αδιαφορία από τους πωλητές. Ούτε οι ίδιοι δεν ήξεραν τι ακριβώς πουλάνε. -
Ούτε οι ίδιοι δεν ήξεραν τι ακριβώς πουλάνε.
Σε πολλές αντιπροσωπείες συμβαίνει αυτό.
Με εκνευρίζει πολύ αυτό. Ζητάς μισθό, ζητάς ποσοστά πωλήσεων και έχεις να μάθεις απ' έξω 3-4 μοντέλα. Μάθε τα το φελεκι μου μεσα -
@xenos said in Suzuki Vitara 2015:
για μένα μόνο σαν VFM μπορεί να το πάρει κάποιος (mild υβριδικό κινητήρα + >τετρακίνηση + καλές επιδόσεις κάτω από 30 Κ), τετρακίνηση πλέον κάτω από 30Κ, >μην πω 35Κ δεν υπάρχει.
28,5 το duster 1.5d 4x4.
Πλέον δεν υπάρχει βατό 4χ4 με 3 διαφορικά.Επιτηδες δεν ανεφερα το duster γιατι με τετρακινηση ειναι μονο το ντιζελε και δεν ειναι πλεον της μοδος.
-
28,5 το duster 1.5d 4x4.
Πλέον δεν υπάρχει βατό 4χ4 με 3 διαφορικά.Επιτηδες δεν ανεφερα το duster γιατι με τετρακινηση ειναι μονο το ντιζελε και δεν ειναι πλεον της μοδος.
και καλα εκανες. φορουμ αυτοκινησης ειναι, οχι ο 'Αγιος Ονήσιμος' για εγκληματα με ροδες
-
28,5 το duster 1.5d 4x4.
και καλα εκανες. φορουμ αυτοκινησης ειναι, οχι ο 'Αγιος Ονήσιμος' για εγκληματα με ροδες
Αληθεια με τι κυκλοφορεις αυτες τις μερες? Ταξακι, βεσπα κτελ μηπως? Το ντουστ συνεχιζει ακλονητο. Βεβαια το κινω σε δρομους και οχι σε ραχουλες τα ΣΚ και παρκινγκ στον μαστορα τις καθημερινες.
-
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
28,5 το duster 1.5d 4x4.
Αληθεια με τι κυκλοφορεις αυτες τις μερες? Ταξακι, βεσπα κτελ μηπως? Το ντουστ συνεχιζει ακλονητο. Βεβαια το κινω σε δρομους και οχι σε ραχουλες τα ΣΚ και παρκινγκ στον μαστορα τις καθημερινες.
φυσικα με οτι βρω μια και πλεον δεν εχω βιταρα.
το εδωσα, τα λαθη να λεγονται ειναι γνωρισμα μεγαλων αρσενικων γάτων.
αλλα αυτο θα λυθει πολυ συντομα -
αντιγραφη απο φουμπου, σμερινο
SUZUKI NEW VITARA CLUB GREECE
A.... L..... · 3 ώρ. ·
Επιστρέψαμε χτες από τη βόλτα μας στο Παρίσι, αφού καλύψαμε 5.814 χλμ. (6 μέρες πήγαινε-έλα + 3 μέρες στο Παρίσι). Μετά από 5,5 χρόνια με αυτό (diesel αυτόματο) και με 190.000 ++ χλμ στο κοντέρ, δεν παύει να με εκπλήσσει ευχάριστα. Και εξηγούμαι... στο αυτοκίνητο, εκτός του στάνταρντ εξοπλισμού (ρεζέρβα, εργαλειοθήκες, ιμάντες, τροχαλίες, ναυτικά κλειδιά, κλπ) είμασταν 5 άτομα (εγώ με την γυναίκα μου + φιλικό ζευγάρι με το παιδάκι τους (16 χρονών - 1,80 ύψος) + αποσκευές τίγκα). Μέσα στο Παρίσι είμασταν 6 άτομα, μαζί με την 30χρονη φοιτήτρια κόρη τους. Ταξιδεύεις άνετα στην ΕΟ με 150 - 160 χαω, και νιώθεις να σου "ζητάει" κι άλλο!!! Αν πάρεις το ρίσκο (μη σε πιάσει κάποια κάμερα) και ...χαϊδέψεις το γκάζι λίγο παραπάνω, σε δευτερόλεπτα, έχεις αφήσει τους προπορευόμενους ...παρασάγγας πίσω!!! Μη ξεχνάμε ότι με αυτό το ίδιο, έχουμε καβαλλήσει τα μισά κακοτράχαλα ελληνικά βουνά. Υπάρχει κάποιο άλλο αυτοκίνητο, αυτού του κόστους, που να μπορεί να τα κάνει αυτά???? -
Η απολυτη Τρολιά
-
A.... L..... · 3 ώρ. ·
Επιστρέψαμε χτες από τη βόλτα μας στο Παρίσι, αφού καλύψαμε 5.814 χλμ. (6 μέρες πήγαινε-έλα + 3 μέρες στο Παρίσι). Μετά από 5,5 χρόνια με αυτό (diesel αυτόματο) και με 190.000 ++ χλμ στο κοντέρ, δεν παύει να με εκπλήσσει ευχάριστα. Και εξηγούμαι... στο αυτοκίνητο, εκτός του στάνταρντ εξοπλισμού (ρεζέρβα, εργαλειοθήκες, ιμάντες, τροχαλίες, ναυτικά κλειδιά, κλπ) είμασταν 5 άτομα (εγώ με την γυναίκα μου + φιλικό ζευγάρι με το παιδάκι τους (16 χρονών - 1,80 ύψος) + αποσκευές τίγκα). Μέσα στο Παρίσι είμασταν 6 άτομα, μαζί με την 30χρονη φοιτήτρια κόρη τους. Ταξιδεύεις άνετα στην ΕΟ με 150 - 160 χαω, και νιώθεις να σου "ζητάει" κι άλλο!!! Αν πάρεις το ρίσκο (μη σε πιάσει κάποια κάμερα) και ...χαϊδέψεις το γκάζι λίγο παραπάνω, σε δευτερόλεπτα, έχεις αφήσει τους προπορευόμενους ...παρασάγγας πίσω!!! Μη ξεχνάμε ότι με αυτό το ίδιο, έχουμε καβαλλήσει τα μισά κακοτράχαλα ελληνικά βουνά. Υπάρχει κάποιο άλλο αυτοκίνητο, αυτού του κόστους, που να μπορεί να τα κάνει αυτά????Χαχαχα! Είναι κάποιου είδους κωμικό κείμενο αυτό;! επίσης, γιατί μόνο 6; Ολόκληρο το Quartier βάζουν συνήθως στα Vitara στο Παρίσι. Πριν 2 μήνες ήμουν εκεί και τα είδα!
-
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
A.... L..... · 3 ώρ. ·
Επιστρέψαμε χτες από τη βόλτα μας στο Παρίσι, αφού καλύψαμε 5.814 χλμ. (6 μέρες πήγαινε-έλα + 3 μέρες στο Παρίσι). Μετά από 5,5 χρόνια με αυτό (diesel αυτόματο) και με 190.000 ++ χλμ στο κοντέρ, δεν παύει να με εκπλήσσει ευχάριστα. Και εξηγούμαι... στο αυτοκίνητο, εκτός του στάνταρντ εξοπλισμού (ρεζέρβα, εργαλειοθήκες, ιμάντες, τροχαλίες, ναυτικά κλειδιά, κλπ) είμασταν 5 άτομα (εγώ με την γυναίκα μου + φιλικό ζευγάρι με το παιδάκι τους (16 χρονών - 1,80 ύψος) + αποσκευές τίγκα). Μέσα στο Παρίσι είμασταν 6 άτομα, μαζί με την 30χρονη φοιτήτρια κόρη τους. Ταξιδεύεις άνετα στην ΕΟ με 150 - 160 χαω, και νιώθεις να σου "ζητάει" κι άλλο!!! Αν πάρεις το ρίσκο (μη σε πιάσει κάποια κάμερα) και ...χαϊδέψεις το γκάζι λίγο παραπάνω, σε δευτερόλεπτα, έχεις αφήσει τους προπορευόμενους ...παρασάγγας πίσω!!! Μη ξεχνάμε ότι με αυτό το ίδιο, έχουμε καβαλλήσει τα μισά κακοτράχαλα ελληνικά βουνά. Υπάρχει κάποιο άλλο αυτοκίνητο, αυτού του κόστους, που να μπορεί να τα κάνει αυτά????Χαχαχα! Είναι κάποιου είδους κωμικό κείμενο αυτό;! επίσης, γιατί μόνο 6; Ολόκληρο το Quartier βάζουν συνήθως στα Vitara στο Παρίσι. Πριν 2 μήνες ήμουν εκεί και τα είδα!
ας σας το απαντησει ο ιδιος ο κριου καθως ο συγκεκριμενος ειναι φιλος του και εχει φυσικα προσβαση στο φουμπου του με φωτο απο ολα τα παραπανω. και που παρακολουθησε ολο το ταξιδι.
οι εχοντες αμεα ροδες, μπορουν να μιλανε για τρολιες, που να ξερουν τι ειναι ταξιδι, εκδρομη κλπ. μονο αντμπλου και καταθλιψη.για ολη τη φαση
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=185&t=36226#p916076οι κυριοι με τα χρεπια του μακρον και του τσαουσεσκου,
για τον σιβιλ, ναι ειναι το ιδιο λιγες μερες πριν το παρισι στην οιτη.... που εχει κανει 190000km σε 5 χρονια και ξεκιναει χωρις καν να το σκεφτει για οποιοδηποτε ταξιδι σιγουρος οτι δεν θα εχει εκπληξεις....
Suzuki Vitara 2015