-
@piliourits said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Αυτό το "εταιρικό" υπάρχει τρόπος να το ξέρουμε σίγουρα όπου βρεθούμε;
Συνήθως στα site των εταιρειών υπάρχει λίστα πρατηρίων τους
-
@spiros75 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@piliourits said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Αυτό το "εταιρικό" υπάρχει τρόπος να το ξέρουμε σίγουρα όπου βρεθούμε;
Συνήθως στα site των εταιρειών υπάρχει λίστα πρατηρίων τους
τωρα αυτο το 'εταιρικα' εχει πολυ περιεργη δομη απο οσο ξερω...
και ειναι αρκετα πιθανο να λειτουργει σαν ελευθερο, εχω μολις τωρα εδω μπροστα μου μια φιλη που τρεχει 2 τετοια 'εταιρικα' και γελαει με τις υποθεσεις μας... -
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
λις τωρα εδω μπροστα μου μια φιλη που τρεχει 2 τετοια 'εται
Στην ΕΚΟ που ξέρω έχει λίστα "Ιδιολειτουργούμενο δίκτυο"
-
Βλέπω εγώ στην συναλλαγή της χρεωστικής, ΕΡΜΗΣ ΒΟΛΟΣ για το κεντρικό "εταιρικό" της μάρκας και ΕΡΜΗΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ για ένα μικρότερο της μάρκας σε άλλο δρόμο, αυτά είναι και τα δύο "εταιρικά" ;
Για ρώτα τη φίλη, αξίζει σαν εργασία:
Υ.Γ. δεν θα αγοράζει κανένας ΣΕΞ-ΓΙΑ-ΚΡΟΣ φαίνεται, γι αυτό δεν μας έχουν βρίσει ακόμα. Άσε που ο γάτος λέει τα άλλα γκεηκα και το SX4CROSS αντρικό...
-
@spiros75 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
λις τωρα εδω μπροστα μου μια φιλη που τρεχει 2 τετοια 'εται
Στην ΕΚΟ που ξέρω έχει λίστα "Ιδιολειτουργούμενο δίκτυο"
ναι, ειναι με το ιδιο αφμ. δεν λειτουργουν ομως οπως πχ ενα leroy merlin αλλα με ομαδες ανθρωπων που τους αναθετουν την διαχειριση σαν εργαζομενοι της μαμας, για ενα η περισσοτερα, με αρκετη αμοιβη, πλεον της υπαλληλικης, με ποσοστα που υπολογιζονται σε ενα περιεργο μειγμα πωλησεων αλλα και αποθεματων στα ορια του νομου.
-
@izz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@lemouz75 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@super-t said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@lemouz75 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τα Ελληνικά καύσιμα πλέον είναι ΙΔΙΑ με τα Ευρωπαϊκά, Οι μόνες διαφορές είναι σε τι πρατήριο θα πέσεις και στην νοθεία που δυστυχώς στην χώρα μας είναι μεγάλη.Τα υπόλοιπα είναι σε συζητήσεις να βρισκόμαστε....
Έχει η Ελλάδα πετρέλαιο με HVO ή δυνατότητα 100 % HVO; Ενδιαφέρον.
Η απάντηση μου αφορούσε στην ποιότητα ασχέτως με το τι γίνεται μέχρι να φθάσει στον καταναλωτή.Αν αλλάξει στο μέλλον η σύνθεση τους πάλι το ίδιο θα ισχύει Γιατί δεν υπάρχουν έλεγχοι με σκοπό το τελικό προϊόν να φθάνει άψογο στον καταναλωτή.....
Βάζε μόνο από εταιρικά να είσαι σίγουρος..
Δεν έχω πλέον diesel αλλά στο μαγαζί βάζω απλό diesel σε επαγγελματικούς φούρνους από φίλο ιδιώτη ( έχει δικό του βυτίο jet oil) και τα φίλτρα είναι πεντακάθαρα και μιλάμε κατανάλωση 500λιτρα τον μήνα...
-
Είχα μια συζήτηση χθες βράδυ με κάτι αλάνια που έχουν και αυτοί suv.
Το πόρισμα βγήκε έχοντας 2 παραμέτρους:-
Τα περισσότερα SUV (εκτός vitara και παλιό s-cross και citroen-προς τιμή τους), π.χ tucson, 2008,3008 έχουν κάθετη μούρη μπροστά. Αυτό αμέσως έχει ως αποτέλεσμα στην εθνική οδό μεγάλη αντίσταση αεροδυναμική. Παλεύουν μερικοί να ρίξουν κατανάλωση πηγαίνοντας με 90-100 χλμ/ωρα. Και έχεις τις νταλίκες να σου τρίβουν τον κώλο.
Η οποία αντίσταση αυξάνεται εκθετικά καθώς ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα. Δηλαδή καταναλώνεις περισσότερο καύσιμο από το σχήμα του αυτοκινήτου και όχι μόνο.Σας αρέσει αυτό; Δε μπορώ να καταλάβω -
Τα νέα suv έρχονται με κάτι ελαστικά με πολύ χαμηλή αντίσταση κύλισης, π.χ continental eco contact 5. Τα συγκεκριμένα όπως και τα περισσότερα με Α κατανάλωση, στη βροχή τουλάχιστον είναι επικύνδυνα. Αν φορέσετε ελαστικά σοβαρά, όπως michelin pilot sport-continental premium contact , τα οποία σίγουρα πατάνε γερά παντού και πάντα θα δείτε την κατανάλωση +0.5 με 1 λιτρο επιπλέον, ειδικά στην εθνική.
Ηθικό δίδαγμα από τον υποφαινόμενο: Μην αγοράζετε περίπτερα.
Την αγάπη σας.
-
-
To νέο Scross κυκλοφορεί και ως full hybrid (με τον γνωστό 1.5) στην Ιταλία,μόνο στην top έκδοση starview δηλ. GLX από 32.890 το 2κίνητο και 35.590 το 4κίνητο.
https://auto.suzuki.it/modello/S-CROSS_HYBRID_2022/listino.aspx
Για επιδόσεις δεν βρήκα κάτι, μόνο εργοστασιακή μέση κατανάλωση 2wd 5,2lt/100, 118gr. WLTP και 4wd 5,8lt/100, 132 WLTP. Τελική ίδια, 175km/h.
Xώρος αποσκευών 293lt και στα δύο... -
Θα πέσει γέλιο μόλις βγει ο νέος τιμοκατάλογος Ελλάδα. 1.500€ πήρε πάνω στη χώρα κατασκευής μόνο όλη η γκάμα.
Αλλά οι παραγγελίες είναι έτσι κι αλλιώς με ανοιχτή τιμή.
Δεν βλέπω να έχει τύχη το strong hybrid εδώ . -
#soon
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@japanese1 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ωραια περιγραφή groover.
Να ξερεις τη μανουρα με τον χωρο αποσκευων δεν την εχεις μονο εσυ, την εχω και γω!(και πιθανον και αλλοι)
Περιμένω να γεμισει τίγκα να βαλω τις φωνες, αλλα δε γεμίζει ποτέ!!!Σε ευχαριστώ πολύ!
Έχω βρεί ένα κόλπο που μπορεί να φαντάζει περίεργο αλλά βολεύει όσον αφορά το χώρο αποσκευών και το φόρτωμα. Όσα πρέπει να μπουν στο πορτ μπαγκάζια τα έχω όλα πίσω έξω από το αυτοκίνητο. Όλα. Και αρχίζω με τα βαριά και μεγάλα τα οποία τα τοποθετώ κοντά στους θόλους. Το κύριο κόλπο είναι να φορτώνεις και στο ύψος ώσπου να φτάσει περίπου στην εταζερα.
Μετά είναι όλα παιχνιδάκι.Έχει προσέξει κανένας κάτοχος ότι φορτωμένο δεν ακούγεται καθόλου η πίσω ανάρτηση στις εγκαρσιες λακκούβες η είναι η ιδέα μου.
-
Πριν μια βδομάδα στο γυρισμό από Λάρισα:
Δυο άτομα με 2 μικρές βαλίτσες, 347χλμ. 6,7 lt/100χλμ. με αρκουδίσιο συνέχεια ανοιχτό 2η σκάλα,στους 25 βαθμούς,στο sport mode.Δεν έπεσα κάτω από 100 km/h εκτός από διόδια και δύο σημεία με έργα. Μax. 140-150 κοντερίσια.Scross 1.4 140hp allgrip,λίγο πάνω από 20.000km συνολικά.
-
@panormus772 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Πριν μια βδομάδα στο γυρισμό από Λάρισα:
Δυο άτομα με 2 μικρές βαλίτσες, 347χλμ. 6,7 lt/100χλμ. με αρκουδίσιο συνέχεια ανοιχτό 2η σκάλα,στους 25 βαθμούς,στο sport mode.Δεν έπεσα κάτω από 100 km/h εκτός από διόδια και δύο σημεία με έργα. Μax. 140-150 κοντερίσια.Scross 1.4 140hp allgrip,λίγο πάνω από 20.000km συνολικά.
Αυτά τα καλά δεν τα λέμε δυνατά, γιατί ακούγεται δίπλα στο Toyota forum...
-
Φέτος τον Αύγουστο με 1.4 hybrid 2wd.
Κατερίνη-Μεσολογγι (μέσω Ιονίας)-Τριπολη-Πολυδροσο (Πάρνωνας)-Θηβα-Κατερίνη.
Συνολικά 1404 χλμ. εκ των οποίων περίπου τα 1100 σε αυτοκινητόδρομο και τα υπόλοιπα σε ορεινο επαρχιακό δρόμο.
Δύο ενήλικες, δύο παιδιά και οι αποσκευές τους:
στη διαδρομή προστέθηκαν και τα ψώνια για τη διαμονή μιας εβδομάδας (όλα χώρεσαν στο πορτ μπαγκάζ).
Aircondition προφανώς σε συνεχή λειτουργία (auto στους 21 βαθμούς)
Ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο 120-130 και έως 140.
Έγραψε 6,1 λίτρα/100χλμ. με απλή αμόλυβδη.
Καλο χειμώνα σε όλους. -
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Συνολικά 1404 χλμ. εκ των οποίων περίπου τα 1100 σε αυτοκινητόδρομο και τα υπόλοιπα σε ορεινο επαρχιακό δρόμο.
στη διαδρομή προστέθηκαν και τα ψώνια για τη διαμονή μιας εβδομάδας (όλα χώρεσαν στο πορτ μπαγκάζ).
Aircondition προφανώς σε συνεχή λειτουργία (auto στους 21 βαθμούς)
Ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο 120-130 και έως 140.
Έγραψε 6,1 λίτρα/100χλμ. με απλή αμόλυβδη.
Καλο χειμώνα σε όλους.Οχιιιι, πρέπει να πληρώσουμε 34κ για Toyota γιατί λεφτά υπάρχουν.
Μιλάμε για παραλογισμό. Suzuki value for money και ούτε τρίζει και τα έχει όλα!Μπράβο Χρήστο! Και ωραίο χρώμα το πήρες. Για πες και κανένα σχόλιο για το πώς το βλέπεις το αυτοκίνητο γενικώς...
-
Μα και τα επόμενα Σουζούκι, Τογιότα θα είναι...
Οσα δεν είναι ήδη...
-
@criuser said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μα και τα επόμενα Σουζούκι, Τογιότα θα είναι...
Οσα δεν είναι ήδη...
Μα το έχω αναφέρει ήδη στο Corolla Cross Forum. Με τι μοιάζει; Μεεεεε Suzuki.... πλήρωνε όμως 10κ για να είναι με σήμα Toyota...
-
![IMG_20221009_101430.jpg](/assets/uploads/files/1665299760445-img_20221009_1
Οχιιιι, πρέπει να πληρώσουμε 34κ για Toyota γιατί λεφτά υπάρχουν.
Μιλάμε για παραλογισμό. Suzuki value for money και ούτε τρίζει και τα έχει όλα!Μπράβο Χρήστο! Και ωραίο χρώμα το πήρες. Για πες και κανένα σχόλιο για το πώς το βλέπεις το αυτοκίνητο γενικώς...
Καλημέρα σε όλους."Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό τις συζητήσεις τόσο εδώ όσο και στο Vitara Club και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες για τις πληροφορίες που εν αγνοία τους μου έχουν απλόχερα παράσχει.
Ως κάτοχος ενός S Cross 2WD Hybrid GL+ από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους και μετά από 9.000 χλμ. μπορώ να συνεισφέρω και εγώ τα παρακάτω:
Η επιλογή έγινε κατόπιν μακροχρόνιας έρευνας για να αντικαταστήσει το -ομολογουμένως αγαπημένο- VW Polo 1.2 TSI του 2010, ύστερα από 215.000 απροβλημάτιστα –εντάξει όχι εντελώς- χιλιόμετρα, καθώς εντός του ασφυκτιούσαν εδώ και τρία χρόνια τόσο το τετραμελές πλήρωμα του όσο και οι απαραίτητες και αρκούντως ογκώδεις αποσκευές του.
Αν και για πολύ καιρό δεν περνούσε από το μυαλό μου επιλέχθηκε καθώς ήταν το μοναδικό που μου φάνηκε ότι μπορούσε να τα έχει/κάνει όλα καλά (αν και όχι ενθουσιωδώς τέλεια), έχοντας έναν σύγχρονο, ισχυρό, οικονομικό και αξιόπιστο κινητήρα, άφθονους χώρους στην καμπίνα και επαρκή χώρο αποσκευών (θα τον ήθελα μεγαλύτερο) σε compact και κατάλληλες για αστική χρήση διαστάσεις, καλή ποιότητα κύλισης τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και στο επαρχιακό δίκτυο, απροβλημάτιστη πρόσβαση σε μέτριας δυσκολίας χωματόδρομους (εκεί που πηγαίνουν και τα συμβατικά επιβατικά με πολύ προσοχή), χαμηλή και vfm τιμή πρόσκτησης (χρειάστηκε πάντως μία μη δραματική αύξηση του αρχικού προϋπολογισμού μου για την απόκτησή του).
Πιο απλά επιδίωξα συνειδητά όχι κεραυνοβόλο έρωτα –και πως θα μπορούσα με αυτή τη γρίλια- αλλά γάμο και οικογένεια με μια ευγενική ψυχή.
Μέχρι στιγμής έχω ενθουσιαστεί με τον ροπάτο και πρόθυμο κινητήρα του, με το άνετο και εργονομικό (παρότι καθόλου πρωτότυπο) περιβάλλον της καμπίνας του, με την πρακτικότητα του χώρου αποσκευών (θα έκλαιγα από τη χαρά με επιπλέον 50-60 lt), με την οδική συμπεριφορά του στο επαρχιακό δίκτυο, με την ευκολία χρήσης του εντός αστικού περιβάλλοντος.
Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ στην λειτουργία του ήπιου υβριδικού συστήματος. Η κατανάλωση που βλέπω κυμαίνεται από 5-6 lt στο επαρχιακό δίκτυο (ανάλογα με τις κλίσεις του εδάφους και τις στροφές) και 6-6,5 lt στον αυτοκινητόδρομο (με 110-140 χλμ.) έως 6.5-7 lt σε αστικό περιβάλλον μικρομεσαίας επαρχιακής πόλης (λίγα φανάρια, πολλές διασταυρώσεις, μία so called λεωφόρος και ελάχιστο μποτιλιάρισμα). Πιθανολογώ ότι σε μεγάλη πόλη λόγω μπαταρίας και start/stop η κατανάλωση θα κυμαίνεται περί τα 6,5 lt.
Στον αυτοκινητόδρομο διαπίστωσα κάποια ευαισθησία στους πλευρικούς ανέμους και θόρυβο στην καμπίνα (όχι κάτι υπερβολικό…crossover ήθελα τι περίμενα) μετά τα 130 χλμ.
Όσο περνάει ο καιρός το συμπαθώ και περισσότερο και το συγχωρώ για την εμφάνιση του που δεν με πολυενθουσιάζει, τα σκληρά πλαστικά του, την παρωχημένης αισθητικής και ελλιπούς πληροφόρησης lcd οθόνη στον πίνακα οργάνων, τη συμπεριφορά του κιβωτίου ταχυτήτων όταν είναι κρύο και την απουσία ρεζέρβας (κάτι πρέπει να κάνω για αυτό).
Αυτά τα ολίγα."
Αυτά είχα γράψει, φίλε groover, τον Μάιο του 2021 και σε γενικές γραμμές δεν έχει αλλάξει η άποψη μου από τότε.
Μετά από δύο χρόνια συμβίωσης, το s cross συνεχίζει να αποδίδει με αξιοπιστία τα πλεονεκτήματα που διαθέτει (πρόθυμος και οικονομικός βενζινοκινητηρας, εξαιρετικοί χώροι διαβίωσης για το τετραμελές πλήρωμα του, αξιοπρεπες πορτ μπαγκαζ που με το διαχωριστικό πλέγμα που έβαλα το λες έως και αχανές). Τα γνωστά και πολυσυζητημένα μειονεκτήματα του όσο περνάει ο καιρός μου φαίνονται όλο και λιγότερα σημαντικά ή ενοχλητικά.
Η ουσία είναι ότι επιβεβαιώνει καθημερινά τις αρχικές προσδοκίες μου καθως κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά για την οποία αγοράστηκε δηλ. να μεταφέρει με ασφάλεια και άνεση την οικογένειά μου χωρίς υπερβολικά και δυσβάσταχτα έξοδα. -
Τσεκάρισε σε κάποια μάντρα παλιών ανταλλακτικών για ένα τροχό ανάγκης που θα του ταιριάζει. Με 40 ευρώ καθάρισες. Αν δεν βρεις πρέπει να παραγγείλεις καινούργιο, το κόστος εκτοξεύεται, αλλά θα ταιριάζει 100%.
-
![IMG_20221009_101430.jpg](/assets/uploads/files/1665299760445-img_20221009_1
Οχιιιι, πρέπει να πληρώσουμε 34κ για Toyota γιατί λεφτά υπάρχουν.
Καλημέρα σε όλους."Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό τις συζητήσεις τόσο εδώ όσο και στο Vitara Club και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες για τις πληροφορίες που εν αγνοία τους μου έχουν απλόχερα παράσχει.
Ως κάτοχος ενός S Cross 2WD Hybrid GL+ από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους και μετά από 9.000 χλμ. μπορώ να συνεισφέρω και εγώ τα παρακάτω:
Η επιλογή έγινε κατόπιν μακροχρόνιας έρευνας για να αντικαταστήσει το -ομολογουμένως αγαπημένο- VW Polo 1.2 TSI του 2010, ύστερα από 215.000 απροβλημάτιστα –εντάξει όχι εντελώς- χιλιόμετρα, καθώς εντός του ασφυκτιούσαν εδώ και τρία χρόνια τόσο το τετραμελές πλήρωμα του όσο και οι απαραίτητες και αρκούντως ογκώδεις αποσκευές του.
Αν και για πολύ καιρό δεν περνούσε από το μυαλό μου επιλέχθηκε καθώς ήταν το μοναδικό που μου φάνηκε ότι μπορούσε να τα έχει/κάνει όλα καλά (αν και όχι ενθουσιωδώς τέλεια), έχοντας έναν σύγχρονο, ισχυρό, οικονομικό και αξιόπιστο κινητήρα, άφθονους χώρους στην καμπίνα και επαρκή χώρο αποσκευών (θα τον ήθελα μεγαλύτερο) σε compact και κατάλληλες για αστική χρήση διαστάσεις, καλή ποιότητα κύλισης τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και στο επαρχιακό δίκτυο, απροβλημάτιστη πρόσβαση σε μέτριας δυσκολίας χωματόδρομους (εκεί που πηγαίνουν και τα συμβατικά επιβατικά με πολύ προσοχή), χαμηλή και vfm τιμή πρόσκτησης (χρειάστηκε πάντως μία μη δραματική αύξηση του αρχικού προϋπολογισμού μου για την απόκτησή του).
Πιο απλά επιδίωξα συνειδητά όχι κεραυνοβόλο έρωτα –και πως θα μπορούσα με αυτή τη γρίλια- αλλά γάμο και οικογένεια με μια ευγενική ψυχή.
Μέχρι στιγμής έχω ενθουσιαστεί με τον ροπάτο και πρόθυμο κινητήρα του, με το άνετο και εργονομικό (παρότι καθόλου πρωτότυπο) περιβάλλον της καμπίνας του, με την πρακτικότητα του χώρου αποσκευών (θα έκλαιγα από τη χαρά με επιπλέον 50-60 lt), με την οδική συμπεριφορά του στο επαρχιακό δίκτυο, με την ευκολία χρήσης του εντός αστικού περιβάλλοντος.
Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ στην λειτουργία του ήπιου υβριδικού συστήματος. Η κατανάλωση που βλέπω κυμαίνεται από 5-6 lt στο επαρχιακό δίκτυο (ανάλογα με τις κλίσεις του εδάφους και τις στροφές) και 6-6,5 lt στον αυτοκινητόδρομο (με 110-140 χλμ.) έως 6.5-7 lt σε αστικό περιβάλλον μικρομεσαίας επαρχιακής πόλης (λίγα φανάρια, πολλές διασταυρώσεις, μία so called λεωφόρος και ελάχιστο μποτιλιάρισμα). Πιθανολογώ ότι σε μεγάλη πόλη λόγω μπαταρίας και start/stop η κατανάλωση θα κυμαίνεται περί τα 6,5 lt.
Στον αυτοκινητόδρομο διαπίστωσα κάποια ευαισθησία στους πλευρικούς ανέμους και θόρυβο στην καμπίνα (όχι κάτι υπερβολικό…crossover ήθελα τι περίμενα) μετά τα 130 χλμ.
Όσο περνάει ο καιρός το συμπαθώ και περισσότερο και το συγχωρώ για την εμφάνιση του που δεν με πολυενθουσιάζει, τα σκληρά πλαστικά του, την παρωχημένης αισθητικής και ελλιπούς πληροφόρησης lcd οθόνη στον πίνακα οργάνων, τη συμπεριφορά του κιβωτίου ταχυτήτων όταν είναι κρύο και την απουσία ρεζέρβας (κάτι πρέπει να κάνω για αυτό).
Αυτά τα ολίγα."
Αυτά είχα γράψει, φίλε groover, τον Μάιο του 2021 και σε γενικές γραμμές δεν έχει αλλάξει η άποψη μου από τότε.
Μετά από δύο χρόνια συμβίωσης, το s cross συνεχίζει να αποδίδει με αξιοπιστία τα πλεονεκτήματα που διαθέτει (πρόθυμος και οικονομικός βενζινοκινητηρας, εξαιρετικοί χώροι διαβίωσης για το τετραμελές πλήρωμα του, αξιοπρεπες πορτ μπαγκαζ που με το διαχωριστικό πλέγμα που έβαλα το λες έως και αχανές). Τα γνωστά και πολυσυζητημένα μειονεκτήματα του όσο περνάει ο καιρός μου φαίνονται όλο και λιγότερα σημαντικά ή ενοχλητικά.
Η ουσία είναι ότι επιβεβαιώνει καθημερινά τις αρχικές προσδοκίες μου καθως κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά για την οποία αγοράστηκε δηλ. να μεταφέρει με ασφάλεια και άνεση την οικογένειά μου χωρίς υπερβολικά και δυσβάσταχτα έξοδα.Πάρα πολύ ωραία τα είχες γράψει (σε είχα διαβάσει) αλλά η σύνοψις είναι το καλύτερο. Συμφωνώ 101%, τα ίδια ακριβώς λέω και εγώ.
SUZUKI SX4 SCROSS