-
Όλα τέλεια παιδιά με τα Tesla , αλλά γιατί κάτι μου λέει πως σε 3-4 χρόνια δεν θα έχετε υποστήριξη ούτε για καμμένο λαμπάκι αν δεν φύγει ετούτος ο μουρλος;
Έχασε ένα κάρο λεφτά με το twitter, τώρα θα του τα φάνε όλα οι Trump. -
@red_monster said in TESLA FORUM:
Η τόσο μεγάλη διαφορά στην αυτονομία από που προκύπτει ?
Με δεδομένο ότι το μπροστά σύστημα δουλεύει και ως γεννήτρια.σε σχεση με το 4κινητο ε; Δεν ξερω, αυτη ηταν και δικη μου απορια απο οταν συγκριναμε sr vs lr. Το ειχα συζητησει με αλλους στο τσατ του owner's group και ειχαν πει λογω διαφορας βαρους (μικροτερη μπαταρια και ενα λιγοτερο μοτερ στα sr). Τωρα ομως η διαφορα περιοριζεται μονο στην ελλειψη του του προσθιου κινητηρα. Ε ποσο ζυγιζει πια ενα ηλεκτρικο μοτερ, ωστε να εχει 10% διαφορα στην καταναλωση; Υποτιθεται μαλιστα οτι σε cruising το προσθιο μοτερ δεν δουλευει ενω οπως ειπες σε συνθηκες πολης, δουλευει για regen. Μαλιστα, αν κρινω απο τις θερμοκρασιες που ανεβαζουν τα μοτερ (το βλεπω απο το sexy app), περισσοτερο regen κανει το προσθιο παρα το πισω.
-
@vagkirk said in TESLA FORUM:
Όλα τέλεια παιδιά με τα Tesla , αλλά γιατί κάτι μου λέει πως σε 3-4 χρόνια δεν θα έχετε υποστήριξη ούτε για καμμένο λαμπάκι αν δεν φύγει ετούτος ο μουρλος;
Έχασε ένα κάρο λεφτά με το twitter, τώρα θα του τα φάνε όλα οι Trump.Η τεσλα όπως και η spaceX ΕΙΝΑΙ αυτός ο μουρλός !
Και μακάρι να είχαμα και εδώ μερικούς τέτοιους μουρλούς ! -
Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην εμβέλεια, με τις 18αρες το rwd έχει 702km και το awd έχει 678km
Με τις 19αρες πάνε στα 640/629km αντίστοιχα.Απόλυτα λογική διαφορά.
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην εμβέλεια, με τις 18αρες το rwd έχει 702km και το awd έχει 678km
Απόλυτα λογική διάφορα.
Σωστά ! Δεν είχα παρατηρήσει ότι τα νούμερα δεν είναι συγκρίσιμα, έπεσα και εγώ στην παγίδα, μήλα με πορτοκάλια
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Απόλυτα λογική διάφορα.
Οντως εχεις δικιο! το σαιτ τους ειναι λιγο ηλιθιο. στο awd εχει επιλεγμενες τις 18αρες ζαντες, αλλα στο κεντρικο κουτακι που επιλεγεις το αυτοκινητο δειχνει 629km. Πρεπει να δεις το μενου της ζαντας οπου λεει "εκτιμωμενη αυτονομια οπως εχει διαμορφωθει"... duh
-
Έχασε ένα κάρο λεφτά με το twitter, τώρα θα του τα φάνε όλα οι Trump.Τα εγχειρίδια του Kόμματος είναι λάθος
Χωρίς ανταλλακτικά θα μείνουν τα κινέζικα αυτοκίνητα οχι τα tesla
Ο αναρχικός καπιταλισμός του Μασκ προσαρμόζεται ενώ ο κεντρικά ελεγχόμενος του Σί είναι πιο δυσκίνητος και από το Evergreen στο κανάλι του Σουέζ...
Ρώτα και τον σύντροφο realzeus ακόμα βρίσκει ανταλλακτικά για το SAAB -
Έχασε ένα κάρο λεφτά με το twitter, τώρα θα του τα φάνε όλα οι Trump.Λογικό να μην έχεις την ίδια οπτική με τον πιο έξυπνο άνθρωπο του κόσμου.
-
Λος Πούλος μάγκες, τίποτα για Model 2 στη νέα παρουσίαση της εταιρείας. Μάλλον δεν θα γίνει ποτέ.
-
@jammamon said in TESLA FORUM:
Λος Πούλος μάγκες, τίποτα για Model 2 στη νέα παρουσίαση της εταιρείας. Μάλλον δεν θα γίνει ποτέ.
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα γινει, αλλα εχει παει αρκετα πισω οντως. Παντως σιγουρα μην το περιμενετε την επομενη διετια.
-
Γιαυτό ψωνίσαμε από τα έτοιμα για μην έχουμε αγωνία για το 2.
Επιδοτούμενα 3/Υ και οοοοοταν βγει το 2, βλέπουμε.
Έως τότε θα έχει γίνει και η απόσβεση της χασούρας όταν το δωκουμε μπιρ πάρα σε καμιά μάντρα στον Ασπρόπυργο.
-
@jammamon said in TESLA FORUM:
Fanculo! με τις καθυστερήσεις που κάνει ο Ίλον ανεβαίνουν οι τιμές των i3
-
Πλέον το Model Y και 7θέσιο!! Επιβάρυνση €2.500 στην τιμή.
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Πλέον το Model Y και 7θέσιο!! Επιβάρυνση €2.500 στην τιμή.
εν τω μεταξυ αυτα νομιζω οτι δεν ειχαν ερθει ποτε ευρωπη. Μαλλον ξεπουλανε οτι στοκ εχουν εν αναμονη του juniper
-
@dettol said in TESLA FORUM:
εν τω μεταξυ αυτα νομιζω οτι δεν ειχαν ερθει ποτε ευρωπη. Μαλλον ξεπουλανε οτι στοκ εχουν εν αναμονη του juniper
Μάλλον! Σήμερα μου ήρθε το email από την Τέσλα ότι είναι διαθέσιμο το 7θέσιο.
-
Κόστος;
-
@savas89 said in TESLA FORUM:
Κόστος;
το έχω γράψει 3 ποστ πιο πάνω: €2.500
-
Καλησπέρα σας,
Στο Model 3 Highland LR η μέχρι στιγμής μέση κατανάλωσή μου είναι: 130Wh/km, πώς σας φαίνεται;
-
@gosta said in TESLA FORUM:
Καλησπέρα σας,
Στο Model 3 Highland LR η μέχρι στιγμής μέση κατανάλωσή μου είναι: 130Wh/km, πώς σας φαίνεται;
Μια χαρά είναι.
Καλοτάξιδο! Πόσα χλμ έχεις κάνει; -
@gosta said in TESLA FORUM:
Καλησπέρα σας,
Δώστο μας σε μένα και στον @teo-mak να στην 20ρισουμε σε μια εβδομάδα
Μια χαρά είναι τόσο καίει καλοτάξιδο να είναι.
TESLA FORUM