-
@dettol said in TESLA FORUM:
μονο εσυ και οι αμερικανοι το αποκαλουν μικρο αυτο
- Σημασία έχει πως το αποκαλει ο δημιουργός του, αυτός ξέρει.
- Μικρό ειναι, ένα μεσαίο αμάξι ειναι. Απλά στην ψωροκώσταινα νομίζουμε ότι το Γκολφ ειναι λίμο, γιατι δεν έχουμε λεφτά! Στις σοβαρές χώρες, τέτοια αμάξια τα παίρνουν για τη πόλη, να ειναι άνετα.
ΥΓ: Κοιτάω για καμια παλιά S class για την πόλη, τανκς και να έχω και άνεση. Τις πουλάνε τσάμπα με ιστορικές πινακίδες....χαχα! Βρε λες?!?!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
- Σημασία έχει πως το αποκαλει ο δημιουργός του, αυτός ξέρει.
- Μικρό ειναι, ένα μεσαίο αμάξι ειναι. Απλά στην ψωροκώσταινα νομίζουμε ότι το Γκολφ ειναι λίμο, γιατι δεν έχουμε λεφτά! Στις σοβαρές χώρες, τέτοια αμάξια τα παίρνουν για τη πόλη, να ειναι άνετα.
ΥΓ: Κοιτάω για καμια παλιά S class για την πόλη, τανκς και να έχω και άνεση. Τις πουλάνε τσάμπα με ιστορικές πινακίδες....χαχα! Βρε λες?!?!
δεν σε μπορω
-
δεν σε μπορω
Χαχαχα!! Έτσι είναι όμως. Πήγαινε ΗΠΑ να δεις τι έχουν για μικρά...ο ξάδερφός μου πήρε γκολφ (2.5λιτρο φυσικά) και τον κορόιδευαν όλοι....χαχα. Η γυναίκα του ειχε ένα ΜΛ για να είναι άνετα και μου το είχε δώσει να κυκλοφορώ.
-
δεν σε μπορω
Χαχαχα!! Έτσι είναι όμως. Πήγαινε ΗΠΑ να δεις τι έχουν για μικρά...ο ξάδερφός μου πήρε γκολφ (2.5λιτρο φυσικά) και τον κορόιδευαν όλοι....χαχα. Η γυναίκα του ειχε ένα ΜΛ για να είναι άνετα και μου το είχε δώσει να κυκλοφορώ.
ε ναι, εκει κατω απο 5μ ειναι μικρο αμαξι, αλλα δεν εχουμε το ιδιο πλατος δρομων, ειδικα μεσα στις πολεις.
-
ε ναι, εκει κατω απο 5μ ειναι μικρο αμαξι, αλλα δεν εχουμε το ιδιο πλατος δρομων, ειδικα μεσα στις πολεις.
Μια χαρά πλάτος έχουμε....άρχοντες είμαστε! Εδώ κινούνταο φορτηγά κέντρο Αθήνας, εμείς δεν θα χωράμε!?! Μονο μεγάλα αμάξια, να είναι μπόλικα. Ο ένας γείτονας έχει 2 Ράπτορες και ο άλλος 2 Range Rover - τους ζηλεύω αμφότερους!
-
Το model 3 δεν το σχεδίασαν με γνώμονα τις απαιτήσεις που υπάρχουν για μικρό μήκος στις μεγαλουπόλεις. Ενδεικτικά το rivian r3x έχει 3 ίντσες μικρότερο μεταξόνιο, 110 από 113 που έχει το model 3, και το έχουν υπολογίσει στα 4100mm. Αυτό με μεγάλες μπαταρίες και δυνατότητα για τρι μοτορ διάταξη. Μακάρι να προλάβουν να το βγάλουν πριν κλείσουν...
-
οποτε οποιος ενδιαφερεται για μικρο ηλεκτρικο ας κανει τα σχεδια του.
Έχει μικρό ηλεκτρικό, το μόντελ 3. Μια χαρά ειναι!
Στην συνάντηση που κανονίσατε θα γνωρίσετε τον Φανη από καουμπόικο καπελο και την καμπριολέ μπιουηκ με τα κερατα στο καπό.
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Στην συνάντηση που κανονίσατε θα γνωρίσετε τον Φανη από καουμπόικο καπελο και την καμπριολέ μπιουηκ με τα κερατα στο καπό.
Ωωω....μου αρέσουν πολύ αυτά!!
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Ωωω....μου αρέσουν πολύ αυτά!!
Και άσπρο κουστούμι αλά Boss Hog από τους Ντιούκς…
-
Σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, η Tesla βρίσκεται σε καλό δρόμο να κυκλοφορήσει φθηνότερα μοντέλα το πρώτο εξάμηνο του 2025. Αυτό θα περιλαμβάνει ένα μοντέλο που θα πρέπει να είναι διαθέσιμο προς πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες για λιγότερο από 30.000 $ - το ισοδύναμο των 27.850 €. Σημαντικό: αυτή θα ήταν η τιμή εκκίνησης μετά την αφαίρεση των φορολογικών εκπτώσεων. Επί του παρόντος, το Tesla Model 3 είναι το φθηνότερο μοντέλο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει αρχική τιμή 44.130 δολάρια, αλλά μετά την αφαίρεση των παραχωρήσεων πουλάει για λιγότερο από 36.000 δολάρια.
Δεν είναι ακόμη σαφές εάν πρόκειται στην πραγματικότητα για νέα μοντέλα ή παραλλαγές των Tesla Model 3 και Model Y. Ωστόσο, το τελευταίο είναι το πιο προφανές. Ίσως η Tesla να βρει απλές εκδόσεις αυτών των μοντέλων, τις οποίες μπορεί να προσφέρει σε χαμηλές τιμές μειώνοντας περαιτέρω το κόστος παραγωγής.
(autoweek.nl) -
Μα γιατι αραγε?
Δες εδω διαφορα μεγεθους του ηδη τεραστιου Cayenne με ενα μεσο αυτοκινητο που κυκλοφορει στο κεντρο της Νεας Υορκης
-
@ntinaras said in TESLA FORUM:
Μα γιατι αραγε?
Δες εδω διαφορα μεγεθους του ηδη τεραστιου Cayenne με ενα μεσο αυτοκινητο που κυκλοφορει στο κεντρο της Νεας Υορκης
compact suv το macan. κλαμα
Ακομα και στις πολεις τους, το προβλημα δεν ειναι οι στενοι δρομοι, αλλα η ευρεση θεσης σταθμευσης. -
compact suv το macan. κλαμα
Μα ειναι compact SUV, μικρή ειναι η Μακάν που την είδα από κοντά. Η Καγιέν μου έκανε καλύτερα. Εγώ θέλω μπόλικα αμάξια, μην κοιτάς που συμβιβάζομαι με τους κουβάδες!
-
Εγώ θέλω μικρά, ελαφριά με μέτρια άλογα !
Elise mk1 ο μεγάλος έρωτας
Mx-5 τελευταίας γενιάς -
@red_monster said in TESLA FORUM:
Εγώ θέλω μικρά, ελαφριά με μέτρια άλογα !
Mx-5 τελευταίας γενιάςΑπαπαπα....όταν ήμουν 20 ετών ίσως, πλέον με τίποτα! Δεν μπορώ να μπω καν στην Ελίζ...χαχα!
-
Ο Φανης σε αυτό υπερβάλλει διαχρονικά. Αλλα αγαπάμε Φανη !
Εντός πόλης είτε με πολύ μικρό -καλύτερα leasing-, είτε με χρεπι μπορώ να κυκλοφορήσω. Το πιο χρηστικό αμαξάκι που ειχα ήταν το 108. Αν είχε καλύτερο αυτόματο θα το είχα κρατήσει.
Σε οτιδήποτε άλλο έχω μόνιμο άγχος το αυτοκίνητο.
Είναι που είναι η οδήγηση κόλαση στην Αθήνα αν αγχώνεσαι και ψάχνεις όλη την ώρα γύρω γύρω το αμάξι γαμησε τα.
Ακομα και σε ακριβά πάρκινγκ σε γαμάνε χωρίς οι περισσότεροι να το παίρνουν χαμπάρι.
Και στα vallet και σε όσα παρκάρεις μόνος.
Ειδικά στα δευτερα και τέρμα να πας θα έρθει δίπλα η χοντρή ή ο μαλακας.Τις τελευταίες μερες κυκλοφορώ με ένα χρεπι του θείου μου. Ford focus του 2005 με 137000 χλμ.
Εξωτερικό είναι πουτανα. Χτυπημενο από παντού με ξεφλούδισμενο χρωμα. Για λύπηση και για πέταμα.
Μηχανικά κρατάει αν και το σασμάν είναι για τον πεοντα.
Αλλά είναι σε τέτοια εξωτερικη κατάσταση, που απλά πας παντού. Κουράζεσαι στην κίνηση αλλά ο πνευματικός βιασμός που τραβάω με καλό αμάξι στην κίνηση ή στο πάρκινγκ είναι χειρότερη αίσθηση.
Αν έβρισκα ένα φθηνό μτχ αυτόματο θα ήταν ταμάμ.Προσωπικά μεγάλο αμάξι μόνο από δικό μου πάρκινγκ σε δικό μου πάρκινγκ και εκδρομές σε μέρη που κάθομαι αποκλειστικα μπροστά στο αμάξι. Σέντρυ και μαλακιες τι να τις κανεις αν στην έχουν φερμάρει ;
Ειδικά κάτι μαούνες σαν τα τεσλα είναι επίφοβα και έχουν και ανύπαρκτο πάχος χρώματος και βερνικιου με αποτέλεσμα ότι ακουμπάει να γράφει.Κρίμα γιατί οδηγικά, εξοπλιστικά και σε επίπεδο τιμής είναι τοπ.
Εγώ με κάτι τέτοιο θα σκονιζόταν στο γκαράζ (τουλάχιστον δεν θα με ένοιαζε η φόρτιση ) -
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Αν έβρισκα ένα φθηνό μτχ αυτόματο θα ήταν ταμάμ.
Αν και έχω τελείως άλλη οπτική (κοινώς ποσώς με ενδιαφέρουν λαμαρίνες, γρατσουνιές κλπ. το παρατάω όπου νάναι, δεν ασχολούμαι, δεν έχω όρεξη και χρόνο), εντούτοις, και εγώ αυτόματο φτηνό κοιτάω. Έχει κάτι E Class με κάτω από €5.000, λουκούμια και αρχοντικές - το σκέφτομαι σοβαρά. ή κάνένα volvo S60 που τα πουλάνε τσάμπα!! Τα μικρά αυτόματα, είναι πανάκριβα, δεν αξίζουν - θές €7-8.000 για ένα i10 15ετίας.
-
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ υπέροχη
μακαρι να μπορουσα να την έχω
-
@jammamon said in TESLA FORUM:
Σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, η Tesla βρίσκεται σε καλό δρόμο να κυκλοφορήσει φθηνότερα μοντέλα το πρώτο εξάμηνο του 2025. Αυτό θα περιλαμβάνει ένα μοντέλο που θα πρέπει να είναι διαθέσιμο προς πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες για λιγότερο από 30.000 $ - το ισοδύναμο των 27.850 €. Σημαντικό: αυτή θα ήταν η τιμή εκκίνησης μετά την αφαίρεση των φορολογικών εκπτώσεων. Επί του παρόντος, το Tesla Model 3 είναι το φθηνότερο μοντέλο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει αρχική τιμή 44.130 δολάρια, αλλά μετά την αφαίρεση των παραχωρήσεων πουλάει για λιγότερο από 36.000 δολάρια.
Δεν είναι ακόμη σαφές εάν πρόκειται στην πραγματικότητα για νέα μοντέλα ή παραλλαγές των Tesla Model 3 και Model Y. Ωστόσο, το τελευταίο είναι το πιο προφανές. Ίσως η Tesla να βρει απλές εκδόσεις αυτών των μοντέλων, τις οποίες μπορεί να προσφέρει σε χαμηλές τιμές μειώνοντας περαιτέρω το κόστος παραγωγής.
(autoweek.nl)Τωρα που επιασε τον πυραυλο θα κανει εκπτωσεις και θα ανεβασει πωλησεις.
-
@cirus said in TESLA FORUM:
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ υπέροχη
μακαρι να μπορουσα να την έχω
Μήπως σε διακόπτουμε από κάτι;;;
TESLA FORUM