-
@antonn said in TESLA FORUM:
τα ηλεκτρικα αυτοκινητα, οσο πιο χαμηλη ταχυτητα τοσο πιο λιγο καινε. Εντωμεταξυ δεν εχει και μεγαλες αποστασεις στην Κρητη και ουτε μπορεις να αναπτυξεις ταχυτητα. Αρα η καταναλωση σου ετσι και αλλιως χαμηλη. Απλα αν πας μεγαλη αποσταση και χρειαστεις διανυχτερευση ετσι και αλλιως, τοτε να εχει το καταλυμα φορτιση εστω με σουκο απλη.
Οχι ακριβως, γιατι το efficiency των ηλεκτροκινητηρων δεν ειναι ιδιο σε ολες τις στροφες.
Το peak περιπου το πετυχαινουν στα 90χλμ/ω. Αρα την τελεια αυτονομια θα την εχεις με λιγη κινηση σε ΕΟ η σε επαρχιακο. -
@otso said in TESLA FORUM:
@lap said in TESLA FORUM:
Εγώ ξέρω πως αν κανεις μια διαδρομή με όπισθεν γεμίζεις την μπαταρία!
Δηλαδη αν κανεις την την διαδρομη Ανω Λιοσια Καρπενησι να δροσιστης και βαζοντας οπισθεν κανεις την ιδια διαδρομη , καταληγεις στα Ανω Λιοσια με 100% μπαταρια;
Την κανει αυτοματα φανταζομαι , χωρις χερια στο τιμονι και να κοιτας πισω .
Το κανουν ολα τα ηλεκτρικα αυτο;
Καπου διαβαζα οτι θα το κανει ο MUSK και στην space x , για περιβαλλοντολογικους λογους οι πυραυλοι θα μετατραπουν σε ηλεκτρικοι , με ανακτηση και γεμισμα μπαταριων κατα την καθοδο .Σιγά μην ξεκινήσει από τα ΛΙΟΣΙΑ, ΤΡΕ ΜΠΑΝΑΛ !
-
Ακριβώς. Έλεος........Κε ντεκαντανς;
-
Θα στο πω εγώ..... επίτηδες το έκανε.
Νομίζω στην vw πάνε για service
Τι service δηλαδή... κοιτούν τα νερά των ψυγειων
Δεν γίνεται ρε παιδιά να πάρεις αμαξι χωρίς υποστήριξη. Τα πάντα μπορεί να πάνε στραβά...
-
Στην φάου βε πάνε για σέρβις, γιατί είναι καλοί στα λογισμικά...
-
Τους πας Τεσλαρα, σου κάνουν αναβάθμιση και το παίρνεις golf
-
Τους πας Τεσλαρα, σου κάνουν αναβάθμιση και το παίρνεις golf
eTSI ακριβώς!
-
Θα πέφτουν παράθυρα, μοκετες οροφής... κτλ Άσε, χαμός θα γίνει.
-
@ntinaras said in TESLA FORUM:
τα ηλεκτρικα αυτοκινητα, οσο πιο χαμηλη ταχυτητα τοσο πιο λιγο καινε. Εντωμεταξυ δεν εχει και μεγαλες αποστασεις στην Κρητη και ουτε μπορεις να αναπτυξεις ταχυτητα. Αρα η καταναλωση σου ετσι και αλλιως χαμηλη. Απλα αν πας μεγαλη αποσταση και χρειαστεις διανυχτερευση ετσι και αλλιως, τοτε να εχει το καταλυμα φορτιση εστω με σουκο απλη.
Οχι ακριβως, γιατι το efficiency των ηλεκτροκινητηρων δεν ειναι ιδιο σε ολες τις στροφες.
Το peak περιπου το πετυχαινουν στα 90χλμ/ω. Αρα την τελεια αυτονομια θα την εχεις με λιγη κινηση σε ΕΟ η σε επαρχιακο.πολυ καλο!
-
@ntinaras said in TESLA FORUM:
Το peak περιπου το πετυχαινουν στα 90χλμ/ω. Αρα την τελεια αυτονομια θα την εχεις με λιγη κινηση σε ΕΟ η σε επαρχιακο.πολυ καλο!
εντωμεταξυ κοντα στα 100 περιπου μπορεις να τρεξεις Κρητη, ασε που εχει και χαμηλα ορια -
Ε ναι, η Κρήτη λόγω χλμ αποστάσεων και ορίων ταχύτητας/δυνατότητας δρόμων, είναι ταμαμ για ηλεκτρικό!
Αν δε, βάλεις και φωτοβολταϊκά (που έχουμε λίγο παραπάνω ηλιοφανεια από Αθήνα- όχι κάτι σημαντικό πάντως @lap ), που εγώ δυστυχώς δε μπορώ, γίνεται πολύ ελκυστικό το όλο πακέτο. -
Εγώ πάντως που βλέπω σασμο έχει κάθε μέρα ηλιο
-
Διαθέσιμο και σε quicksilver το 3.
-
-
Τα λευκά με μαύρο εσωτερικό και 18αρες στα 48900 γιατί έχουν εξαφανιστεί απο το site εδώ και κάνα μήνα είναι το ερώτημα.
-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Τα λευκά με μαύρο εσωτερικό και 18αρες στα 48900 γιατί έχουν εξαφανιστεί απο το site εδώ και κάνα μήνα είναι το ερώτημα.
Για να βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@netgeo said in TESLA FORUM:
Διαθέσιμο και σε quicksilver το 3.
Κόκκινο_μόνο!! Άντε και πλε.
Ωραιο το μπλε αλλά "αραχνιάζει" ευκολα
-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Εχουν εξαφανιστεί από το απόθεμα!
Αλλά και κανονική παραγγελία να κάνεις ίδιους χρόνους περιπου κανει.
Ομως θα παρεις LR και δεν θα βαλεις ενα χρωματάκι;
Βαζοντας το quicksilver εριξε το stealth grey στα 1300 ευρώ!
Στην τελική ολοι λευκό έχουν! Παρε κατι άλλο!
Α και βαλε στην ακρη και 200 ευρώ γιατι χρεώνουν τον mobile charger πια.. δεν τον δίνουν πια με το αμαξι! -
Όχι δε θέλω να πληρώσω χρώμα. Θέλω να πάρω για μια φορά στα χρονικά ότι πιο φθηνό. Ήδη έχω δεύτερες σκέψεις. Πάλι φοβάμαι σε 1-1.5 χρόνο θα ψάχνω τι να πάρω.
-
Κουράγιο....
TESLA FORUM