-
To 3αρι προφανώς είναι ρυθμισμένο ώστε να δίνει ότι έχει από 0 έως 130-140χαω. Όχι ότι μετά ψοφάει αλλά σίγουρα δεν είναι το φόρτε του. Προφανέστατα και πάλι θα επιταχύνει πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε θερμικό αυτής της αξίας.
Στο dragy βλέπω ότι το προηγούμενο Performance έχει 100-200 γύρω στα 10,5-11". Το αντίστοιχο θερμικό με 500+ άλογα και 1500-1600 κιλά, κάνει την ίδια μέτρηση σε 8 με 9". Το κούπρα μου πχ είχε 100-200 σε 9,6" χωρίς να είναι πιεσμένο με custom πρόγραμμα κτλ και ζήτημα να ήταν 400 άλογα.
-
Το προηγούμενο perf είχε πάνω από 500 άλογα στα 100kph και κάτω από 300 όταν έφτανε την τελική του ταχύτητα. Θες carbon sleeves αλα Plaid για να μην λαχανιάζεις.
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Το προηγούμενο perf είχε πάνω από 500 άλογα στα 100kph και κάτω από 300 όταν έφτανε την τελική του ταχύτητα. Θες carbon sleeves αλα Plaid για να μην λαχανιάζεις.
Για να δούμε, το νέο λένε ότι έχει 100-200 στο όριο των 9,5 χωρίς καρμπον υλικα, τρίτο μοτέρ ή gear box
-
Πως βοηθάει το καρμπον στην διατήρηση της ισχύος;
-
Στο tesla forum το εξηγούν κάπως έτσι:
Their innovative laminate and magnet structure along with carbon winding allows them to reduce the air gap between the rotor and stator. This increases torque at the same voltage. This is not free- this requires more current at the same voltage, but it means you can actually get that current instead of being limited by back EMF.
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Για να δούμε, το νέο λένε ότι έχει 100-200 στο όριο των 9,5 χωρίς καρμπον υλικα, τρίτο μοτέρ ή gear box
Κατά φωνή! Είναι πολύ γρήγορο το αμερικανικό. Έχει πλέον έξοδο 200kph στο τετρακοσαρι που το κάνει κάτω από 11, με 8sec το 100-200!
-
Οπλοπολυβόλο
-
Σίφουνας, αν και το Ευρωπαϊκό θα είναι πιο αργό, λόγω μειωμένης ισχύος. Βέβαια δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος κάτι ταχύτερο από αυτό του @red_monster, το οποίο είναι ήδη <<σφαίρα>>! Μόνο για την υψηλότερη τελική θα έπαιρνα το Performance.
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
Σίφουνας, αν και το Ευρωπαϊκό θα είναι πιο αργό, λόγω μειωμένης ισχύος. Βέβαια δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος κάτι ταχύτερο από αυτό του @red_monster, το οποίο είναι ήδη <<σφαίρα>>! Μόνο για την υψηλότερη τελική θα έπαιρνα το Performance.
Ποτέ δεν είναι αρκετά Αλεξ! Ειδικά αν έχουν τόσο κοντινή τιμολόγηση
-
Ενώ το παλιό λαχανιαζε ψηλά, το νέο πάει μέχρι τα 200 σαν θερμικό, οι χρόνοι του είναι ακριβώς αντίστοιχοι με αυτούς του GTR των 1800 κιλών/550 ίππων
Δυστυχώς το ευρωπαϊκό είναι πολύ πιο αργό, το μετράνε 3,3 όσο σχεδόν έκανε και το προηγούμενο. -
Θα το χακαρουμε με το μουρικικο σοφτγουερ
Το ευρωπαϊκό το μετράνε 0-100 το αμερικανικό 0-60 -
Παρε το acceleration boost αν θες και αλλά αλογατα
-
Ενώ το παλιό λαχανιαζε ψηλά, το νέο πάει μέχρι τα 200 σαν θερμικό, οι χρόνοι του είναι ακριβώς αντίστοιχοι με αυτούς του GTR των 1800 κιλών/550 ίππων
Δυστυχώς το ευρωπαϊκό είναι πολύ πιο αργό, το μετράνε 3,3 όσο σχεδόν έκανε και το προηγούμενο.τι διαφορες εχει και για ποιον λογο?
-
Έχει μικρότερη μπαταρία η οποία βγάζει λιγότερα άλογα. Fail.
-
@wantone said in TESLA FORUM:
Δυστυχώς το ευρωπαϊκό είναι πολύ πιο αργό, το μετράνε 3,3 όσο σχεδόν έκανε και το προηγούμενο.τι διαφορες εχει και για ποιον λογο?
Είναι πιο εύκολο να ρωτήσεις απο το να γκουκλαρεις 30’’ ;
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Δεν το βλέπω διαθέσιμο για τον χαιλαντ
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Δεν το βλέπω διαθέσιμο για τον χαιλαντ
Δεν φαίνεται στο app,(ακόμα και αν υπάρχει διαθέσιμο) πρέπει να μιλήσεις με το service centre,
-
-
Έκανα test drive ένα lr hiland
Προσαρμόστηκα στα πρώτα 500 μέτρα με τα διάφορα περίεργα ,εμπρός πίσω από την οθόνη χερούλια κάμερες με τα φλας στη δεύτερη χρήση τους όλα εύκολα σιγά τα περίεργα ...
Τα άλογα ήταν όλα διαθέσιμα και απλά η τελική stop στα 140.
Έκανα καμμιά δεκαριά 0-100 και συνέχεια ανοίγματα τα περνάει στο δρόμο ακόμα και σε τέρμα γυαλί άσφαλτο απλά θα κάνει μερικά τσαλιμια πάντα εντός της λωρίδας του .
Όταν υπάρχει πρόσφυση (πράσινα φανάρια ) από το κόπάνημα του κεφαλιού στο προσκέφαλο βγάζω συμπέρασμα ότι αν ήταν δικό μου κάθε 10000 χλμ θα το πήγαινα για συσφίξεις είναι πολύ βίαιο ...
Το one petal το συνήθισα σε μισή ώρα πολύ ωραίο αλλά κάθε 10000 θα θέλουν γρασαρισμα και τα φρένα
32-34 βαθμούς η ηλιοροφή δεν μας ενόχλησε.
Καταπληκτική τεχνολογία αλλά σαν εμφάνιση εσωτερικού corolla
Το άσπρο εσωτερικό τελικά από κοντά είναι μάπα δεν αξίζει και το μαύρο είναι ανθρακί προς το γκρι ... αξίζει! -
@monman2 said in TESLA FORUM:
Το άσπρο εσωτερικό τελικά από κοντά είναι μάπα δεν αξίζει και το μαύρο είναι ανθρακί προς το γκρι ... αξίζει!
Εγώ ακριβώ το ανάποδο. Το μαύρο δεν μου αρέσει καθόλου σχεδόν και το λευκό το λατρεύω!
TESLA FORUM