-
@realzeus said in TESLA FORUM:
@spi_duster said in TESLA FORUM:
Λόγω δουλειάς είχα φτάσει να κάνω 150 χλμ την μέρα.
Σαν στρατιωτικός έκανα κάθε μέρα 150 χλμ, στην τελευταία μου τοποθέτηση (το ίδιο και ο φίλος μου ο @monman2 ).
400€ κάθε μήνα για βενζίνες τότε που είχε κάτω απο 1€
Εκείνη την εποχή ο Elon έπαιζε με την paypal και δεν υπήρχαν ηλεκτρικά που θα ήταν ιδανικά για εμάς , τζάμπα ήταν το ρεύμα τότε ...
Έκανα και την βλακεία να μετατρέψω το mondeo σε αέριο αντί να πάρω ενα diesel ,μόλις είχαν επιτραπεί τα Euro4 στην επαρχία , τι βλακεία μ@λ@κία έκανα... -
Μα οι περισσότεροι άνθρωποι 70% κουβαδάκια θέλουν. Μικρά αμάξια που να κάνουν όλες τις δουλειες. Είναι Ξεκάθαρο αν κοιτάξετε γύρω σας τι κατηγορία αμάξια έχουν σχεδόν όλοι. Είναι ξεκάθαρο στις πωλήσεις ,σε όλα . Οπότε τι μου λέτε ότι τα ηλεκτρικά είναι πιο φτηνά ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Σε μεγαλύτερα αμάξια μπορεί να είναι αλλά ενδιαφέρει πολύ λιγότερους από ότι οι μικρές κατηγορίες.
-
Το "ωραίο" και περίεργο είναι, πως αφού μόνο μεγάλα κι ακριβότερα αυτοκίνητα μπορούν να είναι αποτελεσματικά μπαταριοκινητα, μέσω της Τέσλα και των αντιγραφεων της, αναβιωσαν τα οικογενειακά σεντάν, μια κατηγορία που ετεινε να εκλείψει και στην Ευρώπη, μόνο τα αυτοκίνητα πολυτελείας πωλουνταν.
-
Έχει το model Y off-road mode ?
-
@cirus said in TESLA FORUM:
Μα οι περισσότεροι άνθρωποι 70% κουβαδάκια θέλουν.
Εγω πιστεύω οτι δεν τα θελουμε αλλα αναγκαστικά τα αγοράζουμε λογω χρημάτων. Σιγα μην ειχα χρηματα και αγόραζα κουβαδάκια, μια 7αρα bmw θα ειχα και μια 911.
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Ναι, το τετρακίνητο τουλάχιστον. Δες στο 15:20 το diagonal approach test, που ο marek το κάνει με όλα τα suv
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@cirus said in TESLA FORUM:
Μα οι περισσότεροι άνθρωποι 70% κουβαδάκια θέλουν.
Εγω πιστεύω οτι δεν τα θελουμε αλλα αναγκαστικά τα αγοράζουμε λογω χρημάτων. Σιγα μην ειχα χρηματα και αγόραζα κουβαδάκια, μια 7αρα bmw θα ειχα και μια 911.
Εννοώ τα θέλουμε λόγω τιμής και συντηρησης ρε Φάνη. Ε μα θα με τρελάνεις μη λες τα αυτονόητα. Είναι δυνατόν να σου δίνουν 911 και να θες κουβαδάκι?
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Ναι, το τετρακίνητο τουλάχιστον. Δες στο 15:20 το diagonal approach test, που ο marek το κάνει με όλα τα suv
Είναι να απορείς που δεν υπάρχει στο μοντελ 3
Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που δεν έχει esp off και η απουσία hepa.
-
Είναι να απορείς που δεν υπάρχει στο μοντελ 3
Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που δεν έχει esp off και η απουσία hepa.
Δεν έχετε κανένα από τα 3 modes που δείχνει στο βίντεο;
Το hepa πραγματικά τα σπάει!
Σύντομα θα ζηλέψω μάλλον τα αεριζόμενα καθίσματα σας 🥵 -
Διαβάζω πάντως πολλά παράπονα για το δίκτυο , τα σέρβις, το άνοιγμα των φορτιστών σε τρίτους, τις συνδρομές κλπ από τους κατοχους.
Γκρίνια !
Νομίζω ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον αριθμό οχημάτων που πουλάνε -
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Διαβάζω πάντως πολλά παράπονα για το δίκτυο , τα σέρβις, το άνοιγμα των φορτιστών σε τρίτους, τις συνδρομές κλπ από τους κατοχους.
Γκρίνια !
Νομίζω ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον αριθμό οχημάτων που πουλάνεΣυνδρομή σε ποια υπηρεσία;
-
Γκρίνια !
Νομίζω ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον αριθμό οχημάτων που πουλάνεΣυνδρομή σε ποια υπηρεσία;
Ότι το premium θα αρχίσει να χρεώνεται κάνα 10αρικο το μήνα και φοβούνται για συνδρομή για φόρτιση σε superchargers.
-
Γκρίνια !
Ότι το premium θα αρχίσει να χρεώνεται κάνα 10αρικο το μήνα και φοβούνται για συνδρομή για φόρτιση σε superchargers.
Το πρώτο θα γίνει σίγουρα κάποια στιγμή.
Το δεύτερο πρώτη φορά το ακούω σαν φόβο και δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο αυτο. -
Έχεις δώσει 50-60 k € για αυτοκίνητο που αν δεν ήταν ηλεκτρικό θα είχε 70- 80 k € και σε ενοχλεί η μηνιαία συνδρομή η οποία ισούται με 4 καφέδες στο χέρι το μήνα ;
Απο κανένα κάτοχο δεν έχω ακούσει ανάλογη γκρίνια, τουναντίον. Στα φόρουμ μπαίνεις κατα κανόνα για να γκρινιάξεις
-
Έχεις δώσει 50-60 k € για αυτοκίνητο που αν δεν ήταν ηλεκτρικό θα είχε 70- 80 k € και σε ενοχλεί η μηνιαία συνδρομή η οποία ισούται με 4 καφέδες στο χέρι το μήνα ;
Απο κανένα κάτοχο δεν έχω ακούσει ανάλογη γκρίνια, τουναντίον. Στα φόρουμ μπαίνεις κατα κανόνα για να γκρινιάξεις
Ναι αλλά είναι για κάποιον απροσδιόριστο λόγο συμπαθέστατος γκρινιάρης!
-
Δεν λέω για τον παγωτό, μην παρεξηγηθώ !
Λέω γενικά στα φορά! Σπάνια μπαίνεις να γράψεις κάτι καλό, περισσότερο γκρίνια και τρσμπλ σούτινγκ -
Στο owners την είδα τη συζήτηση! Έχει αρχίσει ξαι τπυς προβληματίζει.
Ειμαι Ηράκλειο Κρήτης και έχω δει 2 σίγουρα Μ3 και 2-3 Υ
Φορτιστές πάντως σε σούπερ μάρκετ δεν είδα.
Που να φορτίζουν άραγε ;
Την ψάχνουν την Κρήτη πάντως στην αντιπροσωπεία. Τις προαλλες που τους έψαχνα ειχαν κατέβει όλοι Κρήτη με διαφορα μοντέλα για τεστς. -
Στο owners την είδα τη συζήτηση! Έχει αρχίσει ξαι τπυς προβληματίζει.
Ειμαι Ηράκλειο Κρήτης και έχω δει 2 σίγουρα Μ3 και 2-3 Υ
Φορτιστές πάντως σε σούπερ μάρκετ δεν είδα.
Που να φορτίζουν άραγε ;
Την ψάχνουν την Κρήτη πάντως στην αντιπροσωπεία. Τις προαλλες που τους έψαχνα ειχαν κατέβει όλοι Κρήτη με διαφορα μοντέλα για τεστς.Από περιέργεια, για ποιον λόγο γυροφέρνεις στην αντιπροσωπεία; Παραγγελία ακύρωσες, χρήματα σου επέστρεψαν, τι άλλο συζητάτε;
-
Γυροφέρνει σαν τους σκύλους έξω από τα κρεοπωλεία .
-
Εγώ πήγα μια φορά αντιπροσωπεία Σάββατο στα πεταχτά και παράγγειλα την πρώτη μέρα διαθεσιμότητας χωρίς να το έχω δει.
TESLA FORUM