-
Παντως και το λευκό παροτι περλα και πανέμορφο (και προσωπικά αγαπημενο) ειναι και πολυφορεμενο και προσδίδει όγκο σε ένα ήδη ογκώδες αμαξι (και για Μ3 και για Υ ισχυει αυτό).
Μου αρέσει πολύ το Stealth Grey σαν αυτό που κάνει το τεστ ο Στέφου αλλα ειναι 2Κ παραπάνω που το σκέφτεσαι γαμωτο! -
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Παντως και το λευκό παροτι περλα και πανέμορφο (και προσωπικά αγαπημενο) ειναι και πολυφορεμενο και προσδίδει όγκο σε ένα ήδη ογκώδες αμαξι (και για Μ3 και για Υ ισχυει αυτό).
Μου αρέσει πολύ το Stealth Grey σαν αυτό που κάνει το τεστ ο Στέφου αλλα ειναι 2Κ παραπάνω που το σκέφτεσαι γαμωτο!το 3, ειδικα το καινουριο, φαινεται ομορφο σε οτι χρωμα και να το πετυχεις. Το Υ ειναι πιο δυσκολο. Δεν ηθελα λευκο επειδη, αν και ωραιο, φαινεται τεραστιο. Κοκκινο, απλα δεν επαιζε να παρω Το μπλε μου αρεσε σαν ιδεα, αλλα δεν ηξερα πως θα του πηγαινει. Οποτε καταληξαμε στην κλασσικουρα του μαυρου.
Παλαιοτερα κυκλοφορουσε και ενα ακομα σκουρο ασημενιο αλλα σταματησε. Παντως, αν κυκλοφορουσε και ειχα δει, το midnight silver, θα εμπαινα σε προβληματισμο, αλλα πολλα τα λεφτα για ενα χρωμα -
@dettol said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Μου αρέσει πολύ το Stealth Grey σαν αυτό που κάνει το τεστ ο Στέφου αλλα ειναι 2Κ παραπάνω που το σκέφτεσαι γαμωτο!το 3, ειδικα το καινουριο, φαινεται ομορφο σε οτι χρωμα και να το πετυχεις. Το Υ ειναι πιο δυσκολο. Δεν ηθελα λευκο επειδη, αν και ωραιο, φαινεται τεραστιο. Κοκκινο, απλα δεν επαιζε να παρω Το μπλε μου αρεσε σαν ιδεα, αλλα δεν ηξερα πως θα του πηγαινει. Οποτε καταληξαμε στην κλασσικουρα του μαυρου.
Παλαιοτερα κυκλοφορουσε και ενα ακομα σκουρο ασημενιο αλλα σταματησε. Παντως, αν κυκλοφορουσε και ειχα δει, το midnight silver, θα εμπαινα σε προβληματισμο, αλλα πολλα τα λεφτα για ενα χρωμαΗ περλα ειναι αγαπημένη!
Αλλά το λευκό δίνει ογκο και αυτό με ενοχλεί...
Μαυρο μια φορά πήρα και το μετάνιωσα! Πολυ δυσκολο χρώμα για ψυχαναγκαστικούς σαν εμένα! -
Μαυρο δεν θα επαιρνα, γιατι το καιει ο ηλιος.
Οποτε το λευκο εχει και αυτο το θετικο, συν το οτι ειναι τσαμπα. -
@dettol said in TESLA FORUM:
@limited_one said in TESLA FORUM:
Είδα να Υ σήμερα σε ανθρακί χρώμα σε ένα ασημί ανθρακί, πρώτη φορά το είδα. Πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνια επιλογή κατόχων!
το quicksilver που μαλλον αυτο ειδες,ειναι οντως πανεμορφο χρωμα. Αυτο (οπως και το Midnight cherry), αν θυμαμαι καλα, προσφερονται μονο απο το giga factory του βερολινου. Για μεγαλο διαστημα, δεν ερχοταν στην ελλαδα, διοτι ολα τα Υ που ερχοταν εδω ηταν απο σανγκαι. Οταν παρηγγειλε φιλος αρχες του 2023, υπηρχε ως επιλογη (τοτε μαλιστα κοστιζε 3100), οταν παρηγγειλα εγω (καλοκαιρι 23) δεν υπηρχε.
Εννοειται οτι δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω 2.500 για χρωμα Ποτε δεν εχω δωσει χρηματα για χρωμα και δεν θα ξεκινουσα τωρα
Για αυτό το χρώμα εγώ θα πλήρωνα τη διαφορά... παρόλο που δεν μου πολυαρέσουν τα ασημένια χρώματα, το συγκεκριμένο ήταν πάρα πολύ ωραίο!
-
TESLA = κόκκινο μόνο με λευκό εσωτερικό. Κρίμα κάτι άλλο όταν υπάρχει αυτός ο συνδυασμός!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
TESLA = κόκκινο μόνο με λευκό εσωτερικό. Κρίμα κάτι άλλο όταν υπάρχει αυτός ο συνδυασμός!
και τις 19αρες ασημένιες ... οχι άλλες μαύρες !
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
5,08 τα 0-100 σε βρεγμένη άσφαλτο ... το πιο αδύναμο TESLA !!!
5,98, όχι 5,08. Τόσο λέει και η Tesla.
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
Αρα μπαίνει στο ραντάρ σου αφού μόνο αυτοκίνητα που κάνουν το 0-100 κάτω απο 6 "εγκλωβίζεις "...
-
Αρα μπαίνει στο ραντάρ σου αφού μόνο αυτοκίνητα που κάνουν το 0-100 κάτω απο 6 "εγκλωβίζεις "...
3,9'' λέει το MG X-Power, στα 40 χιλιάρικα. Το Tesla είναι καλύτερο αυτοκίνητο (στρίψιμο κυρίως) όμως. Για μένα πάντως ένα καλό αυτοκίνητο πρέπει να μπορεί να κάνει Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ακατούρητα, ή έστω με ένα τρίλεπτο ανεφοδιασμό, οπότε κανένα από τα δύο ηλεκτρικά δεν μου κάνει.
ΥΓ: Κατά τα άλλα με θυμάσαι πως οδηγώ, έτσι;
-
5,98 κατόπιν διορθώσεως του Δία του Αληθινού αλλα ξαναλέω σε βρεγμένη άσφαλτο
-
Το κόκκινο κάνει 5,08
-
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Το κόκκινο κάνει 5,08
Επειδή είναι κόκκινο; Χαχαχούχα...
Ιταλική ψυχή
-
Θα προτιμήσω ορίτζινα ιταλικό.
-
Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Δε νομίζω. Οι Άγγλοι, γνωστοί αντι-ιταλοί, λένε για την Giulia:
"The Giulia was and remains one of the most magnificent driver’s saloons in a decade. It does it all: it goes, it stops, it steers and it sounds good, and it does all of those things with just the right amount of conviction and aggression. It is never too hard, never too soft, never not poised or agile enough and yet it never feels nervous at a cruise."
https://www.autocar.co.uk/car-review/alfa-romeo/giulia-quadrifoglio
Το καλύτερο αυτοκίνητο στην μεσαία κατηγορία, για όσους αγαπούν την οδήγηση!
-
"The Giulia was and remains one of the most magnificent driver’s saloons in a decade. It does it all: it goes, it stops, it steers and it sounds good, and it does all of those things with just the right amount of conviction and aggression. It is never too hard, never too soft, never not poised or agile enough and yet it never feels nervous at a cruise."
Στα 125 k € ?
-
Στα 125 k € ?
Άντε και στα 60 λέω εγώ για την 280αρα 4x4. Τόσο κάνει και η αντίστοιχη BMW. Τιμές Ελλάδας.
-
Δεν αντιλέγω, αξίζει όμως 27 k € παραπάνω από το model 3 LR, δεν νομίζω
TESLA FORUM