-
@netgeo said in TESLA FORUM:
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Αυτό που μπορώ να πω για το δικό μου, είναι η δυσλειτουργία που παρουσιάζει ο αριστερός καθρέφτης όταν επιλέγω την όπισθεν.
Κατεβαίνει αυτόματα αλλά δεν επανέρχεται στην προεπιλεγμένη θέση του.
Απ'ότι διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού, είναι γνωστό bug σε όλα τα model 3.Στο δικό μου δουλεύει κανονικά.
Σε αντίθεση με τους υαλοκαθαριστηρες που είναι ένα όνειρο.
Ούτε στο highland δουλεύουν σωστά
-
@chrisz7 said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
Να κάνω μια ερώτηση στους κατόχους Tesla model 3. Σας έβγαλε ποτε κάποιο σοβαρό πρόβλημα το αμάξι στα ηλεκτρονικά; (Ρωτάω γιατί σε πολλά site που μπαίνω μιλάμε με πολύ κακά λόγια για την αξιοπιστία και γενικά ότι παρουσιάζουν πολλά προβλήματα μέχρι και στις αναρτήσεις με παραδείγματα)
θα ηθελες να δωσεις μερικα παραδειγματα αυτων που διαβασες;
Αν πατήσεις Tesla προβλήματα ή problems θα καταλάβεις.
Το αυτοκίνητο βγαίνει από το 2017, από δύο διαφορετικά εργοστάσια.
Έχει αλλάξει σε πάρα πολλά σημεία, πάρα πολλές φορές, αθόρυβα.
Το τελευταίο πλέον που πωλείται είναι και η πιο ώριμη έκδοση του.
Μην διαβάζεις τίποτα από το ίντερνετ, είναι περσινά ξινά σταφύλια.
Το τι ΘΑ μας βγάλει δεν το ξέρουμε, πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ λιγότερα προβλήματα από αλλά ηλεκτρικά.
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, γιατί εγώ ήμουν πολύ κοντά στο να κλείσω το καινούργιο model 3, αλλά τελικά δεν είχα τα κότσια να το πάρω, γιατί φοβάμαι την αξιοπιστία και το που θα βρω να φορτίσω σε ταξίδια και πόση ώρα θα κάνω. Οποτε παράγγειλα και περιμένω τον άλλον μηνα το Corolla cross, που μου άρεσε και αυτό αρκετά.
-
Να κάνω μια ερώτηση στους κατόχους Tesla model 3. Σας έβγαλε ποτε κάποιο σοβαρό πρόβλημα το αμάξι στα ηλεκτρονικά; (Ρωτάω γιατί σε πολλά site που μπαίνω μιλάμε με πολύ κακά λόγια για την αξιοπιστία και γενικά ότι παρουσιάζουν πολλά προβλήματα μέχρι και στις αναρτήσεις με παραδείγματα)
Το τι ΘΑ μας βγάλει δεν το ξέρουμε, πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ λιγότερα προβλήματα από αλλά ηλεκτρικά.
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, γιατί εγώ ήμουν πολύ κοντά στο να κλείσω το καινούργιο model 3, αλλά τελικά δεν είχα τα κότσια να το πάρω, γιατί φοβάμαι την αξιοπιστία και το που θα βρω να φορτίσω σε ταξίδια και πόση ώρα θα κάνω. Οποτε παράγγειλα και περιμένω τον άλλον μηνα το Corolla cross, που μου άρεσε και αυτό αρκετά.
Με το καλό να παραλάβεις και να χαρείς το νέο σου αυτοκίνητο!
-
Με το καλό να παραλάβεις και να χαρείς το νέο σου αυτοκίνητο!
Να σαι καλά φίλε μου!
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
@realzeus said in TESLA FORUM:
@vdx said in TESLA FORUM:
@realzeus said in TESLA FORUM:
@vdx said in TESLA FORUM:
χωρίς τις autonomous δυνατότητες του Τεσλα
Οι οποίες ουσιαστικά δεν είναι autonomous και για αυτό υπάρχουν τόσα ατυχήματα. Δεν φταίει τόσο το αυτοκίνητο (οι δυνατότητές του είναι αυτές που είναι), αλλά ο Musk και η εταιρεία του που τις προωθούν ως auto-pilot, χωρίς να είναι. Αυτήν την στιγμή το πιο εξελιγμένο αντίστοιχο σύστημα είναι της GΜ και της ΜΒ. Καθώς όμως απέχουμε πάρα πολύ από την αυτόνομη οδήγηση, πρέπει ο οδηγός πάντα να έχει την προσοχή του και να μην επαναπαύεται.
Μα για αυτό και λέω δυνατότητες και όχι autopilot. Απο βίντεο που έχω δει τα τεσλα έχουν σώσει πλ κόσμο από τροχαία ακόμη και θανατηφόρα!
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αμερική οι δυνατότητες αυτές είναι πλ μεγαλύτερες και σε πόλλες περιπτώσεις το autopilot λειτουργεί άψογα. Μέσα στα επόμενα χρόνια όσο μεγαλώνει π στόλος στης τεσλα Ευρώπη θα έχουμε και εδώ αυτές τις δυνατότητες!
Στα της ουσίας με κάλυψε και με τπ παραπάνω ο @monman2 !!!
Κόσμος και κοσμάκης έχει σκοτωθεί με το autopilot, επειδή πίστευε το ίδιο πράγμα... Αλλά αυτά παθαίνει κάποιος αν πιστεύει τον μεγαλύτερο παπατζή της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πόσες ανακλήσεις έχουν γίνει για αυτό το θέμα και πόσες φορές η νομοθεσία σε διάφορες χώρες ανάγκασε την Tesla να μην το διαφημίζει ως αυτόνομη οδήγηση;
Όσο για την ΜΒ, είναι η μόνη με πιστοποίηση για Level 3. @monman2
Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν κανένα σύστημα σήμερα.
Ο Διας αναπαράγει άκριτα ότι διαβάζει στο διπλανό φορουμάκι και το πασπαλίζει με μανδύα αυθεντίας
Καμία αυθεντία και καμία μεταφορά. Tα διάφορα αυτοκινητιστικά sites το γράφουν. π.χ: https://www.caranddriver.com/news/a42672470/2024-mercedes-benz-eqs-s-class-drive-pilot-autonomous-us-debut/
Η Tesla δεν έχει ακόμα τέτοια έγκριση.
-
Η αυτόνομη οδήγηση ήταν στην αιχμή του δόρατος της Τέζλα πριν από μια πενταετία, νομίζω τώρα έχει ρίξει τους τόνοι. Είναι το πουλάει κάθε φορά, τώρα που μπαίνουν κι άλλοι σε αυτό, εσύ στρίβεις.
-
Αυτό που μπορώ να πω για το δικό μου, είναι η δυσλειτουργία που παρουσιάζει ο αριστερός καθρέφτης όταν επιλέγω την όπισθεν.
Απ'ότι διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού, είναι γνωστό bug σε όλα τα model 3.Μικρό το κακό. Νερα να μην παίρνει μέσα σε νοιάζει εσένα . Τον καθρεφτη ας τον φτιάχνεις κάποια στιγμη θα βγάλουν bug fix σιγα το πρόβλημα.
-
@cirus said in TESLA FORUM:
Απ'ότι διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού, είναι γνωστό bug σε όλα τα model 3.Μικρό το κακό. Νερα να μην παίρνει μέσα σε νοιάζει εσένα . Τον καθρεφτη ας τον φτιάχνεις κάποια στιγμη θα βγάλουν bug fix σιγα το πρόβλημα.
Και μερμήγκια......
-
@red_monster said in [TESLA FORUM]
Μιλάμε πάντα για τη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων όταν είναι στο auto ή δουλεύει το autopilot σωστά; Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι σε beta το feature αυτό, ίσως εκεί οφείλονται τα οποία θέματα αναφέρετε εσείς οι κάτοχοι.
-
@cirus said in TESLA FORUM:
Και μερμήγκια......
-
@delorean said in TESLA FORUM:
@red_monster said in [TESLA FORUM]
Μιλάμε πάντα για τη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων όταν είναι στο auto ή δουλεύει το autopilot σωστά; Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι σε beta το feature αυτό, ίσως εκεί οφείλονται τα οποία θέματα αναφέρετε εσείς οι κάτοχοι.
Οι υαλοκαθαριστήρες στο auto δεν δουλεύουν ποτέ σωστά.
-
-
@katafractos17 said in TESLA FORUM:
Θα ήταν ωραίο να ξέραμε πόσο κοστίζει το refurbish ενός τέτοιου οχήματος.
Ενώ τα συμβατικά οχήματα στις ΗΠΑ ίσως κοστίζουν τα μισά...
Και φυσικά, διπλασιάζουμε τα ποσά, για αντίστοιχη περίπτωση στην ΕΕ... -
Μέχρι στιγμής: όπως διαβάζαμε στα διάφορα έντυπα: για να φτιάξεις ένα ενδιαφέρον/Καλό ιχ χρειαζόσουν τεχνογνωσία: πσράδοση: όραμα:χεριτατζ. Μέχρι που ήρθε η τέζλα και απέδειξε ότι αρκούν κάποια: έστω πολλά: χρήματα. Ανάλογα και οι κινέζοι.
-
@dstou said in TESLA FORUM:
Μέχρι στιγμής: όπως διαβάζαμε στα διάφορα έντυπα: για να φτιάξεις ένα ενδιαφέρον/Καλό ιχ χρειαζόσουν τεχνογνωσία: πσράδοση: όραμα:χεριτατζ. Μέχρι που ήρθε η τέζλα και απέδειξε ότι αρκούν κάποια: έστω πολλά: χρήματα. Ανάλογα και οι κινέζοι.
Χρειάζεται η τεχνογνωσία, αν μιλάμε για ΜΕΚ. Για αυτό οι Κινέζοι παίζουν μόνον με ηλεκτρομοτέρ.
-
@dstou said in TESLA FORUM:
Το επιχείρημα μπάζει από παντού. Είχε ξαφνικά χρήματα ο Musk αλλά όχι η Toyota, Mercedes, η GM.
-
Το χρήμα πάντα χρειαζόταν αλλα πρέπει να ξέρεις πως να το επενδύεις .
Το εχω ξαναπεί κάποιοι βάζαν τους πληροφορικάριους να γράφουν κώδικα για να κάνει σκασίματα η εξάτμιση στο ασε του γκαζιού και τα κατεβάσματα άλλοι για να κάνει το (αυτόματο) σασμάν αλλαγές σε 50msec και να παινευτούν μερικούς μήνες μεχρι ο ανταγωνισμός να το κάνει 25 λιγότερο...
ενδιαφέροντα πράγματα για petrolheads του 20ου αιώνα
Η tesla τους έβαζε αγγαρείες του 21ου
πως θα επικοινωνεί το αυτοκίνητο με τον φορτιστή χωρίς εφαρμογές κάρτεςτώρα ολοι πληρώνουν για να χρησιμοποιούν το δίκτυο των Superchargers
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
Το χρήμα πάντα χρειαζόταν αλλα πρέπει να ξέρεις πως να το επενδύεις .
Το εχω ξαναπεί κάποιοι βάζαν τους πληροφορικάριους να γράφουν κώδικα για να κάνει σκασίματα η εξάτμιση στο ασε του γκαζιού και τα κατεβάσματα άλλοι για να κάνει το (αυτόματο) σασμάν αλλαγές σε 50msec και να παινευτούν μερικούς μήνες μεχρι ο ανταγωνισμός να το κάνει 25 λιγότερο...
ενδιαφέροντα πράγματα για petrolheads του 20ου αιώνα
Η tesla τους έβαζε αγγαρείες του 21ου
πως θα επικοινωνεί το αυτοκίνητο με τον φορτιστή χωρίς εφαρμογές κάρτεςτώρα ολοι πληρώνουν για να χρησιμοποιούν το δίκτυο των Superchargers
Άστα όλα αυτά. Αν ξεκινήσουμε μαζί από Σαλονίκη για Αθήνα, εσύ με Tesla 400 ίππων, κι εγώ με ΜΕΚ 200 ίππων, ποιος λες να φτάσει πρώτος;
-
Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με το Αθήνα Θεσσαλονίκη ακατουρητος.
-
Κώστα είσαι πολύ νέος για να κατουριέσαι σε διαδρομή 4 ωρών...
TESLA FORUM