-
το σκεφτομαι και εγω για δοκιμη καποια στιγμη αν και θα με ενδιεφερε το Τεσλα 2.
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
Ναι, εννοείται μόνο μέσω αυτών, αλλά είναι και €170/ημέρα για το Highland. Το σκέφτομαι όμως κάποια στιγμή.
εχουν μικτη αυτα;
Καλά τι λινκ είναι αυτό;;;
Γουίλ γιου φακ;
Δεν το πατάω
-
Τους έχω στείλει ένα mail εδώ και μέρες ζητώντας πληροφορίες, διαθεσιμότητα κλπ, αλλά... καμία απάντηση...
-
@polistas said in TESLA FORUM:
Τους έχω στείλει ένα mail εδώ και μέρες ζητώντας πληροφορίες, διαθεσιμότητα κλπ, αλλά... καμία απάντηση...
Στείλε αίτημα για test drive, εμένα με πήραν τηλέφωνο την ίδια μέρα για να κλείσω ραντεβού και εκεί ρωτάς ό,τι θες.
-
Στείλε αίτημα για test drive, εμένα με πήραν τηλέφωνο την ίδια μέρα για να κλείσω ραντεβού και εκεί ρωτάς ό,τι θες.
Ευχαριστώ, μάλλον έτσι θα κάνω και γώ.
Τι αναμονή να περιμένω για το highland? Δηλαδή είναι ζήτημα 1-2 ημερών ή πάμε για καλό '24? -
Ευχαριστώ, μάλλον έτσι θα κάνω και γώ.
Τι αναμονή να περιμένω για το highland? Δηλαδή είναι ζήτημα 1-2 ημερών ή πάμε για καλό '24?Στην σελιδα της αναφερει απο 3 με 6 εβδομαδες για παραδοση. Μεσα στο 23 θα ηταν πολυ δυσκολο ακομα και για στοκ αφου οι εργασιμες μερες ειναι 3 χωρις την σημερινη.
-
Τι αναμονή να περιμένω για το highland? Δηλαδή είναι ζήτημα 1-2 ημερών ή πάμε για καλό '24?
Εαν εννοείς για Test Drive, δείχνει την διαθεσιμότητα online και έχει ακόμα διαθεσιμότητα για το 2023 (έτσι δείχνει τουλάχιστον). Εαν εννοείς για παράδοση, έχει 2-3 μήνες.
-
-
@alexandros-k said in TESLA FORUM:
Tακτική σύμφωνη με την παράδοση της Ford VW
Το μόνο καλό της είδησης οτι αφορά παλιά model S και X
τα Plaid /M3/MY είναι άσπαστα -
Ζηλεύεις, γιατί μπορώ να έρθω να σου ρίξω στ'αυτια, παίζοντας στο boombox ήχο από σπασμένο παπί με ζεμπρινγκ απορώντας οι γύρω γιατί σέρνεται το Έβο.
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Ζηλεύεις, γιατί μπορώ να έρθω να σου ρίξω στ'αυτια, παίζοντας στο boombox ήχο από σπασμένο παπί με ζεμπρινγκ απορώντας οι γύρω γιατί σέρνεται το Έβο.
Εχω πεθανει στη ζηλια , ειναι αληθεια
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
Tακτική σύμφωνη με την παράδοση της Ford VW
Το μόνο καλό της είδησης οτι αφορά παλιά model S και X
τα Plaid /M3/MY είναι άσπασταΔεν είναι τυχαίο ότι επέλεξε την ΚΑΡΕΝΤΑ για τα σέρβις...
Εχουν εμπειρία μεγάλη στα αμάξια...
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξε την ΚΑΡΕΝΤΑ για τα σέρβις...
Εχουν εμπειρία μεγάλη στα αμάξια...
Είναι γιατί ο Ρεμούνδος έχει μικρό δίκτυο, αλλιώς έχουν μεγαλύτερη εμπειρία εκεί απο βλάβες σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά - μόνιμο πρόβλημα!!
-
Η Καρέντα εμπόριο λαδιών δεν κάνει?
-
-
πω ρε φίλε ασχήμια πραγματικά.....
-
εμενα μου αρεσει σε εμφάνιση το cybertruck.
είναι διαφορετικό
-
Κομπρεσες για τα μάτια...
Πως το Multipla εμφανίζεται ως κομψή δήλωση ντιζάιν, συγκρινόμενο. -
Οι φωτογραφίες είναι απο εδω :
Youtube VideoΚαθαρά μια συνωμοσία σε εξέλιξη .
Ενας "φύτουλας" που δήθεν σε μια Φορντική αναλαμπή του Έλον (ξέρετε οι εργαζόμενοι αγοράζουν τα αυτοκίνητα της εταιρείας που δουλεύουν ) μπορεί να εχει και να συντηρεί ενα cybertruck .Ένας άγνωστος μικρομεσαίος που βρήκε / δανείστηκε τα 100Κ με δυο μικρά παιδιά ;(δεν ντρέπεται) .
Η αλήθεια,
ο νέρντουλας πήρε εντολή απο τον Έλον να δοκιμάσει το εργαλείο και να φτιαχτούν τα προβλήματα πριν το πάρουν τίποτα Ρώσοι εκατομμυριούχοι που τα πετάνε απο ελικόπτερα ή ο δικό μας (dpg7000) που με τα βίντεο που αναρτά εχει καταστρέψει την εικόνα των AMG black series...ΥΓ τα σπάει σε αυτό το χρώμα ,ετσι θα το κάνω οταν το αγοράσω
-
@cirus said in TESLA FORUM:
εμενα μου αρεσει σε εμφάνιση το cybertruck.
είναι διαφορετικό
επειδή είναι διαφορετικό σου αρέσει αλλά είναι πόνος για τα μάτια μας αντικειμενικα.
TESLA FORUM