-
Αυτό το "κακό" το συναντάμε σε κάθε συναναστροφή με τον οποιονδήποτε.
Δεν είναι αποκλειστικότητα των φόρουμ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες για το οτιδήποτε πρέπει να διαθέτει κριτική σκέψη ώστε να φιλτράρει όλες τις πληροφορίες που θα αποκτήσει.
Είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό η επιμονή,το ψέμα ή αυταπάτη και η ανάγκη να ενταχθεί σε κάποια ομάδα την οποία και θα υποστηρίζει ακόμα και αν ενδομυχα γνωρίζει ότι σφάλλει.
Με λίγα λόγια,δεν είναι οι άνθρωποι μηχανές αναζήτησης να δίνουν στείρα αποτελέσματα.
Ευτυχώς...... -
@teo-mak said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Δεν είναι αποκλειστικότητα των φόρουμ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες για το οτιδήποτε πρέπει να διαθέτει κριτική σκέψη ώστε να φιλτράρει όλες τις πληροφορίες που θα αποκτήσει.
Είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό η επιμονή,το ψέμα ή αυταπάτη και η ανάγκη να ενταχθεί σε κάποια ομάδα την οποία και θα υποστηρίζει ακόμα και αν ενδομυχα γνωρίζει ότι σφάλλει.
Με λίγα λόγια,δεν είναι οι άνθρωποι μηχανές αναζήτησης να δίνουν στείρα αποτελέσματα.
Ευτυχώς......Και το μόνο «αντικειμενικό» που μπορείς να μάθεις είναι τιμή αγοράς (που το 80% δεν την συζητάει) και αριθμός-επίλυση βλαβών (που οι περισσότεροι δεν αποκαλύπτουν).
τίποτε άλλο δεν είναι αντικειμενικό, ούτε η λεγόμενη οδηγική αίσθηση, ούτε τίποτε άλλο.
-
@storm said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
@xenos said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Πήρε φίλη συγγενή μου από στοκ-σεντερ, της έδωσαν 1 χρόνο γραπτή εγγύηση σε μοτέρ/σασμάν και της είπαν μέσα σε ένα μήνα να το πάει σε όποια bmw θέλει και αν της πουν κάτι, θα το πληρώσουν. Και παραδόξως ....αυτό έγινε! Είπε η bmw ότι είναι οκ και της πλήρωσαν ένα φίλτρο και έναν αισθητήρα!
Γι αυτό το τσεκάρω και εγώ γιατί πλέον μπλέκεις και με τους ιδιώτες πολύ.Το πρόβλημα φίλε Xenos δεν είναι ο εντοπισμός ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Είτε stock center, είτε spotawheel, είτε άλλη γνωστή εμπορία όλο και κάπου θα βρεθεί κάποιο μεταχειρισμένο.
Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι δεν υπάρχει φόρουμ για να αντλήσεις πληροφορίες για αυτοκίνητα, από κάποιους που είτε να τα έχουν οδηγήσει, είτε τα έχουν στην κατοχή τους.
Και κάπως έτσι εμείς οι λίγοι σοβαροί χρήστες που γράφουμε τόσα χρόνια στο φόρουμ, έχουμε φθάσει στο σημείο να αγοράζουμε στα τυφλά.
Για παράδειγμα. Μία ερώτηση να κάνω εγώ για κάποιο αυτοκίνητο έρχεται ο άλλος και με ξεκινά στα "πρέπει" και στα "μην" και στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Λες και έχω ασχοληθεί εγώ ποτέ με την πάρτη του, με την οικογένειά του και το παιδί του. Λες και τον ήξερα από πέρυσι. Την έχουν δει καραβανάδες και μπαμπάδες του φόρουμ. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους, λέω εγώ;
Άρα και συνεπώς, μην περιμένεις εδώ μέσα να βρεις και πολλές σοβαρές απόψεις. Ίσως για αυτό, αν το έχεις παρατηρήσει, έχουν μειωθεί τα νέα θέματα από μέλη για προτάσεις αγοράς αυτοκινήτων. Και όσοι το τολμούν γίνονται κομήτες. Ανοίγουν θέμα και εξαφανίζονται.
Το ποιος ευθύνεται για όλα αυτά είναι οφθαλμοφανέστατο.
Για γέλια... αλλά τελικά μάλλον για κλάματα...
συντροφε
παρε αυτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327259266-suzuki-grand-vitara
και εισαι τζαμι για πολλα χρονια.... -
Μικρή παρατήρηση για όποιον ενδιαφέρεται...
Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μικρό χώρο πορτ μπαγκάζ...
Αν έχει μπει και δεξαμενή υγραερίου, ο μικρός αυτός χώρος, σχεδόν μηδενίζεται...
-
@antoniokon said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Αν έχει και μπει και δεξαμενή υγραερίου, ο μικρός αυτός χώρος, σχεδόν μηδενίζεται...
ναι, αλλα για τον καταιγις μιλαμε που δεν εχει υποχρεωσεις και θελει ενα οχημα που να το χαιρεται χωρις να νοιαζεται. δεν εχει καροτσακια και μπικουτι να βολεψει....
-
https://www.facebook.com/marketplace/item/1181763816030384/
Ελεύθερος σχολιασμός...
-
@teo-mak said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Ευτυχώς......Άλλα γράφω εγώ, αλλά τέλος πάντων. Λεπτομέρειες.
-
https://www.facebook.com/marketplace/item/1181763816030384/
Ελεύθερος σχολιασμός...
Έτσι και αλλιώς αυτά τα αυτοκίνητα...σε αυτό το κοινό απευθύνονται...
-
@alexandros-k said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
@driver-m said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
@alexandros-k said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328117843-suzuki-splash
Ήθελα να ήξερα πόσο έκανε καινούργιο τότε...
Πριν 12 χρόνια...
Δεν εκανε πανω απο 12,000€ με τιποτα. Και το συγκεκριμενο ειναι και εισαγωγης
Κι ομως εκανε.
Το 1.2 opel agila b που ειχαμε αγορασει στην οικογενεια με μονο εξτρα το μεταλλικο χρωμα κοστιζε 12.500 το 2009. Αρα και το splash σιγουρα εκανε τοσο.
Προφανως βεβαια στην αγγελια εχει διπλασια τιμη απ'ο,τι θα'πρεπε.Εβγαινε και εκδοση κατω απο 12
https://www.4troxoi.gr/agora/suzuki-splash-apo-10-700-eyro/To 1000αρι. Εγω αναφερομαι σε 1200αρι σαν και αυτο της αγγελιας που ειχε πανω απο 12κ.
-
Πριν 12 χρόνια...
Κι ομως εκανε.
Το 1.2 opel agila b που ειχαμε αγορασει στην οικογενεια με μονο εξτρα το μεταλλικο χρωμα κοστιζε 12.500 το 2009. Αρα και το splash σιγουρα εκανε τοσο.
Προφανως βεβαια στην αγγελια εχει διπλασια τιμη απ'ο,τι θα'πρεπε.Εβγαινε και εκδοση κατω απο 12
https://www.4troxoi.gr/agora/suzuki-splash-apo-10-700-eyro/To 1000αρι. Εγω αναφερομαι σε 1200αρι σαν και αυτο της αγγελιας που ειχε πανω απο 12κ.
ανοιξε το λινκ
-
Πριν 12 χρόνια...
Κι ομως εκανε.
ανοιξε το λινκ
Nαι απλα με μεταλλικο χρωμα οπως της αγγελιας θα πηγαινε ενα 12αρι.
Τελος παντων, ειτε 11,5 ειτε 12 ειτε 12,5 χιλιαρικα μικρη αξια εχει. Μιλαμε για αμαξι δεκαετιας και βαλε οποτε οχι τα 10κ που ζηταει ο αλλος στην αγγελια αλλα και 6κ που ζητανε παρα πολλοι ειναι αστειωδως πολλα.
Κι επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με το αμαξι αυτο και τα 12+ χιλιαρικα που εκανε καινουριο πολλα ηταν. Το μονο καλο ειναι οτι καιει λιγο γιατι κατα τ'αλλα η διαφορα ποιοτητας σε σχεση πχ με το 207 μου που ειχε μολις 1 χιλιαρικο διαφορα προς τα πανω ειναι χαοτικη. -
Αν έχει μπει και δεξαμενή υγραερίου, ο μικρός αυτός χώρος, σχεδόν μηδενίζεται...
Τι λες και εσύ , αφού δεν έχει μειονεκτήματα το βιτάρα, κατά τον γάτο...
-
Για γέλια ή για κλάμματα θα ήταν αν πήγαινα να αγοράσω Vitara εκείνης της εποχής. Εντάξει, καλό τρακτεράκι, οργώνει, πάει στα βουνά και στα λαγκάδια, αλλά δεν είναι για ντελιβεράδες.
Αν ποτέ αποκτήσω φράγκα πολλά, μία σπιταρώνα και είμαι κάποιος τότε ίσως πάρω ένα #vitara_mono για να παίζω.
Δηλαδή ποτέ. Αυτά είναι για τους έχοντες και τους κατέχοντες. Εγώ πλέμπα...
-
Άλλη μια ευκαιρία θα έλεγα.
-
καλά εννοείται ότι είναι αστεία και γελοια η τιμή. Προφανώς αλλά ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο
Ρε φίλε μου έκανε πολύ εντυπωση η κατάσταση του!!!!
Σαν καινούργιο το έχει!!! Μιλάμε για παμπάλαιο αμάξι και είναι απιστευτα διατηρημένο!!!
-
Το aftermarket οργανο θερμοκρασιας νερου,σε ενα κατα τα αλλα "στοκ" αυτοκινητο,εμενα θα με πονηρευε παντως...
-
Πρέσσα, nextt
-
@accentwizard said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Το aftermarket οργανο θερμοκρασιας νερου,σε ενα κατα τα αλλα "στοκ" αυτοκινητο,εμενα θα με πονηρευε παντως...
ειναι φτιαγμένο!!!
αντι για 0-100 σε 5 λεπτά το έκανε σε 4,5 λεπτα
-
Ρε λιγούρια , το αυτοκίνητο προορίζεται μόνο για πατριώτες αφού με περηφάνια θα λες έχω Made in Greece,Volos αυτοκίνητο . Και made in volos και japan δεν σπάει δεν χαλάει ....
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322755619-ford-focus
Η αγγελία είναι πάνω απο χρόνο
Ξεκίνησε στα 24500
Μάλλον είδε ότι υπήρχε τεράστιο ενδιαφέρον οπότε μπήκε στα 26500
Το ενδιαφέρον συνεχίστηκε οπότε μπήκε στα 28500
Μάλλον γίνεται πλέον χαμός για το συγκεκριμένο και έφτασε τα 30000Πρώτη φορά βλέπω αμάξι όσο παραμένει στην μάντρα να παίρνει αξία 5.500 Ευρώ
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα