-
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μικρός ο κόζμος!!!!
Εγώ μετά τη Δόξα πήγα για μαμ στη Γκούρα.
Να κανονίσουμε καμια μέρα και με άλλους από το φόρουμ για καμιά μάσα.Σε ποιόν έφαγες?
Στο μπουκούνι.
Συγγενής μου είναι, εκεί θα σε έστελνα στην Γκούρα, ωραίος. Παραδίπλα ακριβώς έχει τον Μπρούκλη για καφεδάκι με ωραία θέα!
Εγώ πήγα Καλάβρυτα το Σάββατο και έκανα και "λασπόλουτρο" σε ότι μου γυάλιζε τριγύρω, φαγητό στο Πλανητέρο για πέστροφα (θένξ νιάου) και επιστροφή Φενεό από Λούτζι. Γεμάτη ημέρα..
Την επόμενη πιο κλασσικά στην λίμνη Δόξα μια βόλτα έτσι για το καλό. Χαμός και σήμερα από κόσμο και πολλές δραστηριότητες όπως κανό, ιππασία και παραδοσιακοί πάγκοι για ψώνια τραβάνε τους επισκέπτες. Φαγητό στο δρόμο της επιστροφής στο Καρτέρι που με είδες και για το τέλος άφησα το Βυζαντινό Μοναστήρι Λέχωβας που δεν είχα πάει. Το είδα για λίγο γιατί φτάσαμε αργά αλλά θα ξαναπάω το καλοκαίρι που θα είναι όλα ανθισμένα και πιο όμορφα. Το καλύτερο ήταν η διαδρομή μέχρι το μοναστήρι γιατί έχω μάθει να "χειραγωγώ" το gps να με πηγαίνει από κατσάβραχα και καρόδρομους οπότε η κάτοικος του δίπλα καθίσματος και να παραπονεθεί της λέω να από εκεί λέει το ρημάδι και τσούκου τσούκου την παλεύουμε με την minimum γκρίνια
Γυρνώντας σταμάτησα και σε ένα labiko ένα τεταρτάκι γιατί πάλι νιμού έγινε.. μη πάει όλη αυτή η λάσπη στο γκαράζ
Κρίμα ρε σύ που δεν είχες το τηλέφωνο μου να αράζαμε λιγουλάκι, ωραία ευκαιρία ήτανε! Καλή και η ιδέα σου για εκδρομή με forum-άδες, work in progress
Ωραίες και οι φώτος του @panos2171 με το miata.. μου θύμησε την παλιά μπανιέρα μου που το είχα σε σκατί/μουσταρδί. Που είναι αυτό το μέρος ?
-
Πέντε βρύσες Χαλκιδικής, στο δρόμο προς Στάγειρα.
-
#kapou_stin_parnitha
-
Στο φυσικό του περιβάλλον ο vitaros, ευτυχώς που δεν βρήκατε κάποιο άλλο θηλυκό vitara διότι η άνοιξη επηρεάζει τις διαθέσεις.....
-
χρόνος υπάρχει νοτ...
αλλά όλο έξω γυρνάς
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Στο φυσικό του περιβάλλον ο vitaros, ευτυχώς που δεν βρήκατε κάποιο άλλο θηλυκό vitara διότι η άνοιξη επηρεάζει τις διαθέσεις.....
Εκεί πάνω μόνο yaris cross awd θα μπορούσε να συναντήσει.
-
@antoniokon said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
χρόνος υπάρχει νοτ...
αλλά όλο έξω γυρνάς
ξυπνησα πρωι, κατουρησα, επλυνα το προσωπο μου και ηπια το γαλα μου
μετα πηγα για ψωνια στο πεζοδρομο στο περιστερι, στο γιουσκ και κατι παραγγελιες σε κοκορετσια.
μετα με τη κορακλα παρνηθα
...και μετα δουλεια, μεχρι αργα
#potes_kanapesΑρΕς
ελα τωρα, ψηνεσαι....
ασχημα....
χαχαχαχα -
....#klaio
-
Μην πίνετε γάλα σε τέτοια ηλικία. Τι είναι αυτό το πράγμα με την γενιά σας και το γάλα; Φτάνει....δεν θα ψηλωσετε
-
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
ΑρΕς
ελα τωρα, ψηνεσαι....
ασχημα....
χαχαχαχαΑφού δεν αποφασίζεις το ταξίδι στην χώρα των vag...
-
και ami
-
#kapou_stin_parnitha
Για πες, μοτερ, τι φοραει κι ειναι ετσι αψηλο;
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
και ami
Φαντάσου να πέσει σε ακατάλληλη σκηνή όπου που ένα ami τραβά με σχοινί ένα yaris cross από τις λάσπες
-
Το Vitara Γάτου είναι αδιανόητα καλό εκτός δρόμου. Έχει φτιάξει ένα όπλο. Επειδή ο φάδερ έχει το ίδιο σε εργοστασιακό, μιλάμε για άλλο αυτοκίνητο.
-
χρόνος υπάρχει νοτ...
αλλά όλο έξω γυρνάς
ξυπνησα πρωι, κατουρησα, επλυνα το προσωπο μου και ηπια το γαλα μου
μετα πηγα για ψωνια στο πεζοδρομο στο περιστερι, στο γιουσκ και κατι παραγγελιες σε κοκορετσια.
μετα με τη κορακλα παρνηθα
...και μετα δουλεια, μεχρι αργα
#potes_kanapesΑρΕς
ελα τωρα, ψηνεσαι....
ασχημα....
χαχαχαχαΞέχασες να πεις ότι αργά τα έπινες μόνος για να ξεχάσεις την γκέλα του Σωκράτη...
-
Πέστε κι ένα ευχαριστώ, αχάριστοι. Στο ένα σας δώσαμε πάσα και το άλλο το βάλαμε μόνοι μας.
Σκαρώνουνε μπίζνες οι πρόεδροι, με ή χωρίς Κούλη... -
@andya3 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πέστε κι ένα ευχαριστώ, αχάριστοι. Στο ένα σας δώσαμε πάσα και το άλλο το βάλαμε μόνοι μας.
Σκαρώνουνε μπίζνες οι πρόεδροι, με ή χωρίς Κούλη...Οταν χάνετε είναι στημένο ...
Τι να πείτε ότι όταν κερδίζατε ήταν παραγκάτο...
-
@criuser said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@andya3 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Σκαρώνουνε μπίζνες οι πρόεδροι, με ή χωρίς Κούλη...Οταν χάνετε είναι στημένο ...
Τι να πείτε ότι όταν κερδίζατε ήταν παραγκάτο...
#panta_paraplanisi
#mono_etsi_poulateφαγαμε μια φαπα μετα απο αμετρητες που ριξαμε, ετσι για το πιπερι
προσεχως σας ερχονται μπολικες -
Σε βρήκε το αμπελαλέ βλέπω...
-
@gatoz φτιάξε και ένα ραουτ στο μαπς αν είναι εύκολη η διαδρομή, μιας και είναι κοντινή.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!