-
@kostis20 said in Awd vs auto vs luxury:
Τετρακίνητο χειροκίνητο.Αυτο διάλεξα και εγώ στο cx30 και δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή.Βεβαια το cx30 είναι full από εξοπλισμο στη Gtplus...
H challenge plus τι έχει από εξοπλισμο?Για ποιον κινητήρα μιλάμε?Μιλάμε για το 2.0 βενζινη με τα 165 άλογα. Από εξοπλισμό έχει τα necessary για την έποχη, led μπρος πίσω,navi, android auto. Δεν έχει adaptive cruise control, adaptive led, ηχοσύστημα bose
-
Αυστηρά Γ! Καλές γιορτές.
-
@strom said in Awd vs auto vs luxury:
Ο μπατζανάκης μου κατέληγε σε Mazda CX-5, αν και εγώ είναι αντίθετος με αυτήν την επιλογή για διάφορους λόγους.
Αμφιταλαντεύεται μεταξύ των:
Α) revolution έκδοση (fwd με μηχανικό κιβωτιο) η ποια έχεις τα πάντα acc, adaptive led, ηχοσύστημα)
Β) challenge plus με αυτόματο κιβώτιο, δικινητο, χωρίς την πολυτέλεια της revolution αλλά με ικανοποιητικό επίπεδο εξοπλισμού
Γ) challenge plus με μηχανικό κιβώτιο αλλά awdΤα οικονομικά του δεν δέχονται συνδυασμό, άρα πρέπει να επιλέξει 1 από τις παραπάνω περιπτώσεις. Τι θα διαλέγατε στη θέση του; Του προτείνω το β με το αυτόματο αλλά το σκέφτεται. Χρήση μεικτή πόλη και εκδρομές!
Όταν υπάρχει ήδη σχετικό Θέμα, δεν ανοίγουμε νέο. Έγινε συγχώνευση. {Admin}
-
Τετρακίνητο χειροκίνητο.Αυτο διάλεξα και εγώ στο cx30 και δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή.Βεβαια το cx30 είναι full από εξοπλισμο στη Gtplus...
H challenge plus τι έχει από εξοπλισμο?Για ποιον κινητήρα μιλάμε?Εσυ που έχεις τον full εξοπλισμό και awd, τι θα διάλεγες μεταξύ των 2; Με την τετρακίνηση είσαι ευχαριστημένος;
-
-
H challenge plus τι έχει από εξοπλισμο?Για ποιον κινητήρα μιλάμε?Εσυ που έχεις τον full εξοπλισμό και awd, τι θα διάλεγες μεταξύ των 2; Με την τετρακίνηση είσαι ευχαριστημένος;
Δε ξέρω αν αρκεί ο 165 ps για το CX5...Μια κατηγορία παραπάνω και 21 ps λιγότερους απο το CX30?Δεν εχω βγει εκτός ασφαλτοστρωμένου δρόμου ακόμα αλλά δεν έχω σπινάρει πουθενά και πήγα Πάρνηθα με το χιονι τις προάλλες που ανταποκρίθηκε πολύ καλα. Επίσης πήγα και δύο φορές λιμανάκια και δεν ένιωσα πουθενά υποστροφή....Αν δεις και τα βιντεακια στο utube απο TFL & Driving sports τα πάει αρκετά καλά εκτός δρόμου...
CX5 θα κοιτούσα μόνο με τον 2,5 turbo 250ps ...Αν ερχόταν... -
Αν πραγματικά χρειάζεται την τετρακίνηση τότε μονόδρομος.
Αν δεν την χρειάζεται, και το αυτόματο είναι το ίδιο αδιάφορο με του cx-30 (και ενεργοβόρο) τότε fwd χειροκίνητο -
Οδήγησα προχθές το CX-5, αυτόματο και diesel. Δεν είμαι καθόλου ειδικός αλλά μου φάνηκε εντελώς διαφορετικό από το CX-30 το οποίο οδήγησα πριν κάποιες εβδομάδες. Πολύ άνετο στην οδήγηση, ευάερο εσωτερικό, άλλη αίσθηση. Μεγαλύτεροι αλλά όχι κορυφαίοι χώροι και πιο παρωχημένη σχεδίαση εσωτερικά, παραμένοντας εξαιρετικά ποιοτικό.
Δεν είχα ποτέ αυτόματο και δεν νομίζω ότι μου αρέσει η αίσθηση να μην έχω τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου. Σίγουρα βέβαια είναι και θέμα προσαρμογής.
Νομίζω ότι, εκτός από χώρους, το CX-30 δίνει περισσότερα όντας πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο. -
Ωραίες τιμές για την εποχή που ζούμε και για όποιον δεν έχει θέμα με τα δίλιτρα...
4wd απο 33800... -
Είναι σκάνδαλο αυτό που κάνει η μάζντα, όπου το cx-30 των 122 ιπποειδών είναι στα ίδια λεφτά με το μεγαλύτερο cx5 των 165...
-
Είναι σκάνδαλο αυτό που κάνει η μάζντα, όπου το cx-30 των 122 ιπποειδών είναι στα ίδια λεφτά με το μεγαλύτερο cx5 των 165...
Και λέει το facelift του CX30 να βγεί φτηνότερο απο το τωρινό...
Μήπως αρχίζει η εποχή της επαναφοράς των τιμών σε ποιό λογικά επίπεδα και η Mazda σέρνει το χορό?Η τους ξεβράκωσε ο Teslaboy?
-
Και λέει το facelift του CX30 να βγεί φτηνότερο απο το τωρινό...
Μήπως αρχίζει η εποχή της επαναφοράς των τιμών σε ποιό λογικά επίπεδα και η Mazda σέρνει το χορό?Η τους ξεβράκωσε ο Teslaboy?
Τίποτα από τα δύο. Οι τιμές δεν θα μειωθούν και η Tesla δεν είναι ανταγωνιστής της Mazda. Το συγκεκριμένο μοντέλο απλά είναι παλιότερο και έχει κάνει απόσβεση του κόστους.
-
Το CX5 είναι το μπεστ σέλλερ, με διαφορά από το μικρότερο. Είναι επίσης λίγο παλιότερο, αλλά μόνο κατά 2 χρονάκια του μικρού (2017-2019), τρίχες περμανάντ δηλαδήΣ. Είναι αισθητά μεγαλύτερο, και έχει σοβαρή διαφορά στην αλογοδύναμη στη βασική του έκδοση (122-165) ενώ αμφότερα είναι ήπια υβριδικά. Το μεγάλο είναι πλέον και φατσοσηκωμένο.
Η ερμηνεία είναι απλή : το μαγαζί έχει μπλέξει τους γοφούς του. -
Ωραίες τιμές για την εποχή που ζούμε και για όποιον δεν έχει θέμα με τα δίλιτρα...
4wd απο 33800...Mετριες τιμες αν παρεις αυτοματο και καλο εξοπλισμο. Παντως το αμαξι αυτο αξιζει σαν κατασκευη πολυ καλυτερο απο τα 3 και 30.
-
4wd απο 33800...Mετριες τιμες αν παρεις αυτοματο και καλο εξοπλισμο. Παντως το αμαξι αυτο αξιζει σαν κατασκευη πολυ καλυτερο απο τα 3 και 30.
3 αυτοκίνητα από 3 διαφορετικές κατηγορίες.
-
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλύτερο από το 3άρι πάντως κατασκευαστικά...
-
-
-
@katafractos17 said in Mazda CX5:
Αυτοκίνητο ουσίας.
Κορυφαία οδηγική συμπεριφορά
Ποιότητα premium
Χώροι D σε τιμες C κατηγορίας.Είμαστε σε αναμονή της υπόσχεσης της νέας κυβέρνησης περί κατάργησης του ΦΠ.
-
Τόσα χρόνια ακόμα δεν έχει μάθει να μιλάει αυτός...άκρως ενοχλητική η ομιλία του η άθρωση και η στίξη. Τραγικός ειναι ως παρουσιαστής.
Του δίνω όμως ένα πόντο γιατί ακούει Amon Amarth...ανέβηκε στην εκτίμησή μου!!
Mazda CX5