-
Μα ποιος καπνίζει ακόμα ; Που ζούμε στον μεσαίωνα ;
-
Μεσαιωνας και η αφεντια μου, το μοναδικο προβλημα στο θεμα προσοχης του δρομου με το τσιγαρο, ειναι αν σου πεσει η καφτρα μεσα στο αυτοκινητο.
-
@ilias-a said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Μεσαιωνας και η αφεντια μου, το μοναδικο προβλημα στο θεμα προσοχης του δρομου με το τσιγαρο, ειναι αν σου πεσει η καφτρα μεσα στο αυτοκινητο.
Eγω καπνιζω παντου και παντα και μεσα στο αυτοκινητο , δεν μπορω να μου στερησουν την ελευθερια οι γουοκ αντζεντηδες και αυτοι που κρεμανε πευκακια στον καθρεφτη και δεν αντεχουν τις μυρωδιες του τσιγαρου ενω αντεχουν τα χημικα αρωματα .
Το μονο κακο ειναι οτι επειδη καπνιζω στριφτο εχω γινει Λουκυ Λουκ να στριβω με το ενα χερι .
Ευτυχως που υπαρχουν ακομα γυναικες που δεν αντεχουν τους αποστειρωμενους που μυριζουν φορμολη και προτιμουν τους ορεσιβιους με το ηλιοκαμενο δερμα την απεριποιητη γενειαδα βοσκος σταιλ και την μυρωδια απο δερμα που εχει μοχθησει σε χειρονακτικη εργασια (οχι αδερφιστικη γυμναστηριου) αναμεμιγμενη με την μυρωδια ταμπακο . -
-
καναν πιο νεο ρε , αντε μη βαλω φωτο μου
-
@otso said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Eγω καπνιζω παντου και παντα και μεσα στο αυτοκινητο , δεν μπορω να μου στερησουν την ελευθερια οι γουοκ αντζεντηδες και αυτοι που κρεμανε πευκακια στον καθρεφτη και δεν αντεχουν τις μυρωδιες του τσιγαρου ενω αντεχουν τα χημικα αρωματα .
Το μονο κακο ειναι οτι επειδη καπνιζω στριφτο εχω γινει Λουκυ Λουκ να στριβω με το ενα χερι .
Ευτυχως που υπαρχουν ακομα γυναικες που δεν αντεχουν τους αποστειρωμενους που μυριζουν φορμολη και προτιμουν τους ορεσιβιους με το ηλιοκαμενο δερμα την απεριποιητη γενειαδα βοσκος σταιλ και την μυρωδια απο δερμα που εχει μοχθησει σε χειρονακτικη εργασια (οχι αδερφιστικη γυμναστηριου) αναμεμιγμενη με την μυρωδια ταμπακο .εξαιρετικη τρολια! Θα μπορουσε να ειναι και διαφημιση MAGA
-
Μου φαίνεται αδιανόητο να ξοδεύεις ετησίως δύο (2) βασικούς μισθούς για να πεθάνεις πιο νωρίς και προπάντων πιο βασανιστικά. Ειδικά αν είσαι μόνιμα άφραγκος !
-
-
@red_monster said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Μου φαίνεται αδιανόητο να ξοδεύεις ετησίως δύο (2) βασικούς μισθούς για να πεθάνεις πιο νωρίς και πιο προπάντων πιο βασανιστικά. Ειδικά αν είσαι μόνιμα άφραγκος !
Υπάρχουν και τα λαθραία
-
@dettol said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Μου φαίνεται αδιανόητο να ξοδεύεις ετησίως δύο (2) βασικούς μισθούς για να πεθάνεις πιο νωρίς και πιο προπάντων πιο βασανιστικά. Ειδικά αν είσαι μόνιμα άφραγκος !
Υπάρχουν και τα λαθραία
Υπάρχουν και στην Αλευραδα δίπλα στο φράγμα του ιλαριωνα, άφιλτρα αντρίκεια, ακόμα πιο βασανιστικός ο θάνατος.
-
Δεν κόβει απαραίτητα χρόνια το τσιγάρο, περισσότερο κόβει υγιή χρόνια. Θυμάσαι τον παππού μου να μην χρησιμοποιεί καν αναπτήρα, άναβε το επόμενο πριν σβήσει η καφτρα του προηγουμένου. Στα 85 έφυγε από γεράματα κάνοντας όμως σωστή διατροφή.
Περισσότερο η κακή διατροφή με τηγανητά και κρέα που ο παππους μου έτρωγε ελαχιστα είναι αυτή που κάνει ζημιά και μπορεί να σε στείλει αδιαβαστο. -
@panos2171 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Δεν κόβει απαραίτητα χρόνια το τσιγάρο, περισσότερο κόβει υγιή χρόνια. Θυμάσαι τον παππού μου να μην χρησιμοποιεί καν αναπτήρα, άναβε το επόμενο πριν σβήσει η καφτρα του προηγουμένου. Στα 85 έφυγε από γεράματα κάνοντας όμως σωστή διατροφή.
Περισσότερο η κακή διατροφή με τηγανητά και κρέα που ο παππους μου έτρωγε ελαχιστα είναι αυτή που κάνει ζημιά και μπορεί να σε στείλει αδιαβαστο.Σκεφτηκες πως αν δεν καπνιζε ισως ζουσε 90-95;
-
@panos2171 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Περισσότερο η κακή διατροφή με τηγανητά και κρέα που ο παππους μου έτρωγε ελαχιστα είναι αυτή που κάνει ζημιά και μπορεί να σε στείλει αδιαβαστο.Μεμονωμένες παρατηρήσεις δεν είναι στατιστικά σημαντικές
-
Το τσιγαρο και καρκινο να μην προκαλεσει, προκαλει αρκετες αλλες χρονιες παθησεις που σε συντριπτικο ποσοστο μειωνουν τα ευδοκιμα χρονια ζωης ή ταλαιπωρουν τα γηρατεια μας, οσοι γερασουμε, σιγουρα υπαρχει και η εξαιρεση του κανονα αλλα ειναι λιγα αυτα τα ατομα.
-
@otso said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ευτυχως που υπαρχουν ακομα γυναικες που δεν αντεχουν τους αποστειρωμενους που μυριζουν φορμολη και προτιμουν τους ορεσιβιους με το ηλιοκαμενο δερμα την απεριποιητη γενειαδα βοσκος σταιλ και την μυρωδια απο δερμα που εχει μοχθησει σε χειρονακτικη εργασια (οχι αδερφιστικη γυμναστηριου) αναμεμιγμενη με την μυρωδια ταμπακο .Όχι μόνο ορεσίβιους.
Ενίοτε και θαλασσινούς.. -
Ταινιαρα
-
Μία από τις πιο πολυσύνθετες υποθέσεις τροχαίου ατυχήματος με ασφαλιστικές και δικαστικές προεκτάσεις κρίθηκε με την υπ’ αριθ. 244/2025 απόφαση του Εφετείου Αθηνών
Το 12ο Μονομελές Τμήμα του Εφετείου Αθηνών επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση 1812/2022 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και απέρριψε την έφεση των εναγομένων, επιδικάζοντας εις ολόκληρον το ποσό των 190.755,68 ευρώ υπέρ ασφαλιστικής εταιρείας που είχε καταβάλει αποζημίωση σε τρίτο πρόσωπο για σοβαρό τραυματισμό από τροχαίο, το οποίο προκλήθηκε από οδηγό χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.Πηγή:www.dimokratiki.gr
-
-
@a-d-p said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Μία από τις πιο πολυσύνθετες υποθέσεις τροχαίου ατυχήματος με ασφαλιστικές και δικαστικές προεκτάσεις κρίθηκε με την υπ’ αριθ. 244/2025 απόφαση του Εφετείου Αθηνών
Και αυτά για ένα ατύχημα που έγινε το 1999....
Αυτή η χώρα μεγάλη επιτυχία. -
@antonakis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@a-d-p said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Και αυτά για ένα ατύχημα που έγινε το 1999....
Αυτή η χώρα μεγάλη επιτυχία.Με την διαφορά οτι η ασφαλιστικη εταιρεια "θυμήθηκε" μετα απο 22 χρονια να διεκδικήσει την αποζημιωση πισω .
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#