-
@ntinaras said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@zithos said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@ntinaras said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Η τροχαια δε γραφει γιατι χαλαει τις δημοσιες σχεσεις του καθε δημαρχου.
Μπερδεύεις την τροχαία με την εκάστοτε δημοτική αστυνομία η οποία καταργήθηκε από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός επί Σαμαρά.
Η τροχαια σκαει μυτη μονο μετα απο σημα κεντρου και δεν κανει περιπολιες στα στενα και στα δρομακια.
Καθως ειναι υποστελεχωμενη παρολους τους 10.000 μπατσους που παιρνει καθε εξαμηνο ο μητσοτακης, γιατι τους εχει να τον φυλανε και να μας δερνουν αντι να κοβουν κωλους.Αυτή είναι η κλασσική αστυνομία, δεν είναι η τροχαία, η δουλειά της τροχαίας είναι μονάχα για τους οδηγούς. Πολιτικό κόστος δεν υπάρχει όταν είναι για το καλό μας, είδες πως ο Κυριάκος κέρδισε ξανά πανηγυρικά τις εκλογές παρά τα τόσα σκληρά μέτρα στον ιατρικό τομέα που στηρίχτηκαν στα πρόστιμα. Στο θέμα της δημοτικής αστυνομίας γνωρίζω επίσης πολλούς δημάρχους και παλιότερους και μεταγενέστερους που έκοβαν πολλές κλήσεις και επανεκλέγοντο πανηγυρικά.
-
@piliourits said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@yem said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Και εγώ που νόμιζα πως φταίει ο @piliourits ποθ ψηφίζει μΠεο για να παρκάρει όπου να ναι
Γι αυτούς ακριβώς τους λόγους δεν φταίει, γιατί τη ψήφο του δεν την έχει για τον Μπέο που έχει κάνει την πόλη για τον μΠεο.
https://e-thessalia.gr/epithetiki-odigisi-stoys-dromoys-toy-voloy/
χαχαχαχα, μιλάνε για τον Βόλο...δεν ξερουν για επιθετική οδήγηση στην Αθήνα ώρες αιχμής...γατάκια...
-
@gv2000 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Και εγώ που νόμιζα πως φταίει ο @piliourits ποθ ψηφίζει μΠεο για να παρκάρει όπου να ναι
Γι αυτούς ακριβώς τους λόγους δεν φταίει, γιατί τη ψήφο του δεν την έχει για τον Μπέο που έχει κάνει την πόλη για τον μΠεο.
χαχαχαχα, μιλάνε για τον Βόλο...δεν ξερουν για επιθετική οδήγηση στην Αθήνα ώρες αιχμής...γατάκια...
Κηφισίας και Κηφισό αλλαγή λωρίδας με αυτοκίνητο από αριστερή σε μεσαία και το αντίθετο με τα μηχανάκια και τις μηχανές στο ενδιάμεσο, πρέπει να είσαι μπουκαδωρος με τεχνική.
-
Ναι ρε σεις, αλλά ότι η Αθήνα είναι τρελοκομείο, το ξέρουν όλοι από χρόνια.
Πλέον αρχίζει να γίνεται όλο και περισσότερο έτσι η κατάσταση και στις μικρές πόλεις. -
@kapelis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Κηφισίας και Κηφισό αλλαγή λωρίδας με αυτοκίνητο από αριστερή σε μεσαία και το αντίθετο με τα μηχανάκια και τις μηχανές στο ενδιάμεσο, πρέπει να είσαι μπουκαδωρος με τεχνική.
πόσο αλήθεια...αν θες να βγεις φιλαδελφεια πρεπει να ξεκινήσεις αλλαγή λωρίδας από μεταμόρφωση!
-
Πλέον αρχίζει να γίνεται όλο και περισσότερο έτσι η κατάσταση και στις μικρές πόλεις.
Όταν κανείς δε σέβεται τον άλλο στο δρόμο και θεωρεί ότι έχει δίκιο και προτεραιότητα παντού, αυτά γίνονται.
-
Πλέον αρχίζει να γίνεται όλο και περισσότερο έτσι η κατάσταση και στις μικρές πόλεις.
Άστα, με αγχώνει να οδηγώ μέσα στον Βόλο πια. Έχω φτάσει να κάνω κύκλο από τον περιφεριακό, αντί να περάσω από το κέντρο.
-
Δεν ήξερα ότι τέλειωσε ήδη το fly-over στη συμπρωτεύουσα...
-
Τικ τοκ έκανε;
-
To κεφάλι του στην καμπίνα σίγουρα τοκ τακ έκανε.
-
Aυτά τα πράγματα είναι για γέλια. Θα το κάνω το θέμα πολιτικό, γιατί όταν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ, είχε βάλει ο δύο φορές πρωθυπουργός ως προτεραιότητα την οδική ασφάλεια.
Έτσι τα τακτοποιεί τα πράγματα; Όσο για το αν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ είναι ότι ναναι δεν έχω νούμερα από δημόσια όταν είχαν το μονοπώλιο. Ξέρω πάντως πως το λάδωμα είτε σε δημόσιο, είτε σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ περνάει.
Την ηλεκτρονική διασταύρωση και τα πρόστιμα κανένα κόμμα δεν την τολμάει γιατί κοστίζει σε ψήφους.
Τα ίδια και τα ίδια από τα κόμματα."Όπως αναφέρει το newsauto.gr, μόνο 27 αυτοκίνητα κόπηκαν σε περισσότερους από 1,8 εκατομμύρια ελέγχους μέσα σε 12 μήνες.
• Στους ελέγχους δεν βρέθηκε κανένα ταξί με προβλήματα σε περισσότερους από 27.000 ελέγχους.
• Μόλις δύο λεωφορεία κόπηκαν σε περισσότερους από 21.000 ελέγχους.
• Εξι vans έως 3,5 τόνους σε περισσότερους από 294.000 ελέγχους και μόλις πέντε φορτηγά σε περισσότερους από 102.000 ελέγχους.Αντίστοιχα το 2021 κόπηκαν 16 αυτοκίνητα, το 2020 21 , το 2019 μόλις 15, ενώ το 2018 τα ΚΤΕΟ έκοψαν 158 αυτοκίνητα.
Απο την άλλη με την ανοχή του Κράτους, η αποχή από τους υποχρεωτικούς ελέγχους ανέρχεται σε 40% !
Και παρά τη νομοθεσία που επιτρέπει την ηλεκτρονική διασταύρωση για τον αυτόματο έλεγχο και επιβολή προστίμων, αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα."
https://www.olathessaloniki.com/2023/11/Kteo-autokinito-eleghoi-.html -
Από τα ίχνη της κουνιτής τηλεφωνίας, δεν μπορούν να βρουν τι έκανε εκείνη την ώρα;
(ρητορική) -
-
Double headshot.
-
Και στα δύο περιστατικά φταίνε οι μηχανόβιοι. Στην κοσμάρα τους εντελώς. Απαράδεκτοι.
-
Ο δεύτερος φταίει 100%....
-
@storm said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Και στα δύο περιστατικά φταίνε οι μηχανόβιοι. Στην κοσμάρα τους εντελώς. Απαράδεκτοι.
Στο πρωτο γιατι φταιει το μηχανακι?
-
Κι αυτό σφήνα πήγε να κάνει.
¨Ατιμοι παπάκηδες το ρημάξατε το πορσικό.
Ο άνθρωπος ΚΥΡΙΟΣ σταμάτησε μπροστά από τον πίθηκο για να τον προστατέψει και του διάλυσαν τη πόρτα άλλοι δύο λεμούριοι. -
Πάντως εδώ οι μηχανάκηδες έχουν ξεφύγει εντελώς.
Σφήνες που απαγορεύονται και με απόφαση του Α.Π. προσπεράσματα σε μονόδρομους από δεξιά που πάντα απαγορεύονταν.
Επίσης μπορεί να είναι 30 μέτρα πίσω σου ανάμεσα μεσαία και αριστερή και μόλις δεις κενό και βγάλεις φλας επιταχύνουν να περάσουν και αν δεν τσιμπήσεις σε κοιτάνε και περίεργα.
Τους κοιτάω και εγώ.Καλό πάντως είναι να μαζευτούν, γιατί οι οδηγοί αυτοκινήτων τους δίνουν συνέχεια ευχές και αυτό δεν είναι καλό.
-
@criuser said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Πάντως εδώ οι μηχανάκηδες έχουν ξεφύγει εντελώς.
Σφήνες που απαγορεύονται και με απόφαση του Α.Π. προσπεράσματα σε μονόδρομους από δεξιά που πάντα απαγορεύονταν.
Επίσης μπορεί να είναι 30 μέτρα πίσω σου ανάμεσα μεσαία και αριστερή και μόλις δεις κενό και βγάλεις φλας επιταχύνουν να περάσουν και αν δεν τσιμπήσεις σε κοιτάνε και περίεργα.
Τους κοιτάω και εγώ.Καλό πάντως είναι να μαζευτούν, γιατί οι οδηγοί αυτοκινήτων τους δίνουν συνέχεια ευχές και αυτό δεν είναι καλό.
Πάντως εδώ οι ΙΧήδες έχουν ξεφύγει εντελώς.
Διπλο-τριπλο παρκαρίσματα, σφάξιμο κόκκινου που απαγορεύεται (χωρίς απόφαση του Α.Π.), το ένα χέρι στο κινητό και το άλλο στο τσιγάρο ή την μπουγάτσα.
Επίσης μπορεί να είναι 10 μέτρα μπροστά και να αλλάξουν λωρίδα τελευταία στιγμή, εννοείται χωρίς φλας. Και αν τους κορνάρεις σε κοιτάνε και περίεργα.
Εγώ δεν τους κοιτάω γιατί ποιός ξέρει με ποιον π@π@ρα θα μπλέξω.
Καλό είναι πάντως να προσέχουν περισσότερο, γιατί άλλο η άνεση των 4 τροχών και άλλος ο συνεχής κίνδυνος των 2 τροχών.
Η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος.
Υ.Γ. Ομιλώ ως χρήστης και των δύο κόσμων...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#