-
@monman2 said in Οδήγησα....:
Η ερωτηση ειναι μια....
Θα εφευγες απο τον TOYOTΙΣΜΟ για να πας στον ΕΛΟΝΙΣΜΟ? -
@alex-mix said in Οδήγησα....:
Η ερωτηση ειναι μια....
Θα εφευγες απο τον TOYOTΙΣΜΟ για να πας στον ΕΛΟΝΙΣΜΟ?Μια τσιγαριά δρομος ειναι , γιατι να μην παει ; Εκτος αν υπονοεις κατι για την ηλικια του .
-
@otso said in Οδήγησα....:
Η ερωτηση ειναι μια....
Θα εφευγες απο τον TOYOTΙΣΜΟ για να πας στον ΕΛΟΝΙΣΜΟ?Μια τσιγαριά δρομος ειναι , γιατι να μην παει ; Εκτος αν υπονοεις κατι για την ηλικια του .
Χαχα οχι βεβαια(ασε που δεν ξερω και ηλικια) απλα θα θελα να μαθω.
-
@otso said in Οδήγησα....:
Η ερωτηση ειναι μια....
Χαχα οχι βεβαια(ασε που δεν ξερω και ηλικια) απλα θα θελα να μαθω.
Παντως μεχρι τωρα ειχε τα σωστα αμαξια αναλογως της ηλικιας του .
Αν αλλαξει , και σε μερικα χρονια γινει ο φοβος και ο τρομος της Βορειας Ελλαδας , θα τον σταματαμε στα συνορα της Λαρισας . -
Σαν μπέμπης δηλαδή τι καρότσι είχε;;;
-
@lap said in Οδήγησα....:
Σαν μπέμπης δηλαδή τι καρότσι είχε;;;
Μια απο τις πρώτες αναμνήσεις σαν νήπιο είναι ενα κόκκινο αυτοκινητάκι με πετάλια και οτι στα 4-5 έριξα την BMW του σχωρεμένου πατέρα μου απο το σταντ κάνοντας που την οδηγώ , ευτυχώς απο την μεριά του πεζοδρομίου οπότε κάθισε σε κάτι σίδερα που είχε για προστασία του boxer
-
Για τον υαλοκαθαριστήρα η μοναδική αναβάθμιση είναι να το βγάλει από το auto
-
@netgeo said in Οδήγησα....:
Για τον υαλοκαθαριστήρα η μοναδική αναβάθμιση είναι να το βγάλει από το auto
Μπα, είπε όταν μπαίνει πιλοτη
Τον φτύνουν από το μπαλκόνι για να μην το ματιαξουν
-
@monman2 δυο πραγματα με εκαναν να απορησω.
α. τι ειναι το ηλεκτρικο καλυμμα του χωρου αποσκευων; μιλαμε για το πορτ μπαγαζ ή κατι αλλο;
β. γραφεις "δεν ανοιγει το ντουλαπακι". Εννοεις οτι δεν ανταποκρινεται στην εντολη της οθονης για ανοιγμα; Ο κατοχος του αμαξιου ειχε ηδη 3LR απο οτι καταλαβα, οποτε μαλλον θα ξερει πως ανοιγει. -
@dettol said in Οδήγησα....:
α. τι ειναι το ηλεκτρικο καλυμμα του χωρου αποσκευων; μιλαμε για το πορτ μπαγαζ ή κατι αλλο;
β. γραφεις "δεν ανοιγει το ντουλαπακι". Εννοεις οτι δεν ανταποκρινεται στην εντολη της οθονης για ανοιγμα; Ο κατοχος του αμαξιου ειχε ηδη 3LR απο οτι καταλαβα, οποτε μαλλον θα ξερει πως ανοιγει.α. Ναι για το πορτμπαγκάζ λεω ενα κομμάτι μέταλλο δεν χρειαζότανε να είναι ηλεκτρικό άλλο να ήταν καμιά θεόρατη βαριά πόρτα να άνοιγε μαζί με το τζάμι δηλ
β . Δυστυχώς το ντουλαπάκι δεν ανοίγει όπως προβλέπεται (με την εντολή απο την οθόνη όπως είπες ) έστειλε mail o ιδιοκτήτης . -
Το ντουλαπάκι ανοίγει με mail;;;;
-
Ας κάνει ένα restart για το ντουλαπάκι. Κολλάνε και στην αρχή δεν ανοίγουν.
Για τους υαλοκαθαριστήρες προφανώς βγαίνεις από την auto λειτουργία. -
β. γραφεις "δεν ανοιγει το ντουλαπακι". Εννοεις οτι δεν ανταποκρινεται στην εντολη της οθονης για ανοιγμα; Ο κατοχος του αμαξιου ειχε ηδη 3LR απο οτι καταλαβα, οποτε μαλλον θα ξερει πως ανοιγει.α. Ναι για το πορτμπαγκάζ λεω ενα κομμάτι μέταλλο δεν χρειαζότανε να είναι ηλεκτρικό άλλο να ήταν καμιά θεόρατη βαριά πόρτα να άνοιγε μαζί με το τζάμι δηλ
β . Δυστυχώς το ντουλαπάκι δεν ανοίγει όπως προβλέπεται (με την εντολή απο την οθόνη όπως είπες ) έστειλε mail o ιδιοκτήτης .θα διαφωνησω για το πορτ μπαγαζ. Ολα τα πορτ μπαγαζ των αυτοκινητων μου θα ηθελα να ειναι ηλεκτρικα και με αισθητηρα για το ποδι (ή κατι αντιστοιχο). Δεν ειναι θεμα βαρους, αλλα ευκολιας.
Προφανως τα ηλεκτρικα πορτ μπαγαζ δεν τα κλεινεις με το χερι, δεν μου περασε καν η ιδεα να το κανω ποτε αυτο Χερι βαζω μονο για να προσαρμοσω το νεο μεγιστο υψος που θελω να ανοιγει. -
Άντε ρε μπαγάσα, σε έκανα διάσημο.
https://cartalk.gr/protes-entyposeis-stin-ellada-apo-tesla-model-3-performance/
-
θα διαφωνησω για το πορτ μπαγαζ. Ολα τα πορτ μπαγαζ των αυτοκινητων μου θα ηθελα να ειναι ηλεκτρικα και με αισθητηρα για το ποδι (ή κατι αντιστοιχο).
Συμφωνώ 10000000%!! Απο τα πιο χρήσιμα στοιχεία εξοπλισμού.
-
Δυστυχώς το ντουλαπάκι δεν ανοίγει όπως προβλέπεται
Έχω πάντα έναν λοστό μαζί μου για τέτοιες περιπτώσεις. Χρησιμεύει και σαν ανοιχτήρι μπύρας...
-
@realzeus said in Οδήγησα....:
Έχω πάντα έναν λοστό μαζί μου για τέτοιες περιπτώσεις. Χρησιμεύει και σαν ανοιχτήρι μπύρας...
-
@realzeus said in Οδήγησα....:
Και για τσαμπουκάδες στο δρόμο. Βεβαίως μπορεί μα οδηγήσει σε άβολες συζητήσεις με αστυνομικούς. Αλλά εσυ θα δείξεις την ταυτότητα σου και θα φύγεις
-
@dimsabas said in Οδήγησα....:
Τους κολλάς ένσημα όλους αυτούς που κάνεις διάσημους;;;
-
@lap said in Οδήγησα....:
@dimsabas said in Οδήγησα....:
Τους κολλάς ένσημα όλους αυτούς που κάνεις διάσημους;;;
φοροδιαφυγη μυριζει λαπ. Τον βλεπω και αυτον παρεα με τις νυχουδες και τις μικροβιζιτουδες να περναει τα καλοκαιρια του στη μυκονο ανοιγοντας πελφε στην υγεια των κοροϊδων υπαλληλισκων
Οδήγησα....