-
@netgeo said in Οδήγησα....:
Για τον υαλοκαθαριστήρα η μοναδική αναβάθμιση είναι να το βγάλει από το auto
Μπα, είπε όταν μπαίνει πιλοτη
Τον φτύνουν από το μπαλκόνι για να μην το ματιαξουν
-
@monman2 δυο πραγματα με εκαναν να απορησω.
α. τι ειναι το ηλεκτρικο καλυμμα του χωρου αποσκευων; μιλαμε για το πορτ μπαγαζ ή κατι αλλο;
β. γραφεις "δεν ανοιγει το ντουλαπακι". Εννοεις οτι δεν ανταποκρινεται στην εντολη της οθονης για ανοιγμα; Ο κατοχος του αμαξιου ειχε ηδη 3LR απο οτι καταλαβα, οποτε μαλλον θα ξερει πως ανοιγει. -
@dettol said in Οδήγησα....:
α. τι ειναι το ηλεκτρικο καλυμμα του χωρου αποσκευων; μιλαμε για το πορτ μπαγαζ ή κατι αλλο;
β. γραφεις "δεν ανοιγει το ντουλαπακι". Εννοεις οτι δεν ανταποκρινεται στην εντολη της οθονης για ανοιγμα; Ο κατοχος του αμαξιου ειχε ηδη 3LR απο οτι καταλαβα, οποτε μαλλον θα ξερει πως ανοιγει.α. Ναι για το πορτμπαγκάζ λεω ενα κομμάτι μέταλλο δεν χρειαζότανε να είναι ηλεκτρικό άλλο να ήταν καμιά θεόρατη βαριά πόρτα να άνοιγε μαζί με το τζάμι δηλ
β . Δυστυχώς το ντουλαπάκι δεν ανοίγει όπως προβλέπεται (με την εντολή απο την οθόνη όπως είπες ) έστειλε mail o ιδιοκτήτης . -
Το ντουλαπάκι ανοίγει με mail;;;;
-
Ας κάνει ένα restart για το ντουλαπάκι. Κολλάνε και στην αρχή δεν ανοίγουν.
Για τους υαλοκαθαριστήρες προφανώς βγαίνεις από την auto λειτουργία. -
@monman2 said in Οδήγησα....:
β. γραφεις "δεν ανοιγει το ντουλαπακι". Εννοεις οτι δεν ανταποκρινεται στην εντολη της οθονης για ανοιγμα; Ο κατοχος του αμαξιου ειχε ηδη 3LR απο οτι καταλαβα, οποτε μαλλον θα ξερει πως ανοιγει.α. Ναι για το πορτμπαγκάζ λεω ενα κομμάτι μέταλλο δεν χρειαζότανε να είναι ηλεκτρικό άλλο να ήταν καμιά θεόρατη βαριά πόρτα να άνοιγε μαζί με το τζάμι δηλ
β . Δυστυχώς το ντουλαπάκι δεν ανοίγει όπως προβλέπεται (με την εντολή απο την οθόνη όπως είπες ) έστειλε mail o ιδιοκτήτης .θα διαφωνησω για το πορτ μπαγαζ. Ολα τα πορτ μπαγαζ των αυτοκινητων μου θα ηθελα να ειναι ηλεκτρικα και με αισθητηρα για το ποδι (ή κατι αντιστοιχο). Δεν ειναι θεμα βαρους, αλλα ευκολιας.
Προφανως τα ηλεκτρικα πορτ μπαγαζ δεν τα κλεινεις με το χερι, δεν μου περασε καν η ιδεα να το κανω ποτε αυτοΧερι βαζω μονο για να προσαρμοσω το νεο μεγιστο υψος που θελω να ανοιγει.
-
Άντε ρε μπαγάσα, σε έκανα διάσημο.
https://cartalk.gr/protes-entyposeis-stin-ellada-apo-tesla-model-3-performance/
-
θα διαφωνησω για το πορτ μπαγαζ. Ολα τα πορτ μπαγαζ των αυτοκινητων μου θα ηθελα να ειναι ηλεκτρικα και με αισθητηρα για το ποδι (ή κατι αντιστοιχο).
Συμφωνώ 10000000%!! Απο τα πιο χρήσιμα στοιχεία εξοπλισμού.
-
Δυστυχώς το ντουλαπάκι δεν ανοίγει όπως προβλέπεται
Έχω πάντα έναν λοστό μαζί μου για τέτοιες περιπτώσεις. Χρησιμεύει και σαν ανοιχτήρι μπύρας...
-
@realzeus said in Οδήγησα....:
Έχω πάντα έναν λοστό μαζί μου για τέτοιες περιπτώσεις. Χρησιμεύει και σαν ανοιχτήρι μπύρας...
-
@realzeus said in Οδήγησα....:
Και για τσαμπουκάδες στο δρόμο. Βεβαίως μπορεί μα οδηγήσει σε άβολες συζητήσεις με αστυνομικούς. Αλλά εσυ θα δείξεις την ταυτότητα σου και θα φύγεις
-
@dimsabas said in Οδήγησα....:
Τους κολλάς ένσημα όλους αυτούς που κάνεις διάσημους;;;
-
@lap said in Οδήγησα....:
@dimsabas said in Οδήγησα....:
Τους κολλάς ένσημα όλους αυτούς που κάνεις διάσημους;;;
φοροδιαφυγη μυριζει λαπ. Τον βλεπω και αυτον παρεα με τις νυχουδες και τις μικροβιζιτουδες να περναει τα καλοκαιρια του στη μυκονο ανοιγοντας πελφε στην υγεια των κοροϊδων υπαλληλισκων
-
Μάαααλιστα.... μάαααλιστα....
-
@lap said in Οδήγησα....:
Μάαααλιστα.... μάαααλιστα....
Σε λιγο καιρο θα παρει συνεντευξη και απο μενα...
Τιτλος αρθρου...
Ο ανθρωπος που καταφερε να τον φοβουνται τα λομπι της αυτοκινησης -
β . Δυστυχώς το ντουλαπάκι δεν ανοίγει όπως προβλέπεται (με την εντολή απο την οθόνη όπως είπες ) έστειλε mail o ιδιοκτήτης .θα διαφωνησω για το πορτ μπαγαζ. Ολα τα πορτ μπαγαζ των αυτοκινητων μου θα ηθελα να ειναι ηλεκτρικα και με αισθητηρα για το ποδι (ή κατι αντιστοιχο). Δεν ειναι θεμα βαρους, αλλα ευκολιας.
Προφανως τα ηλεκτρικα πορτ μπαγαζ δεν τα κλεινεις με το χερι, δεν μου περασε καν η ιδεα να το κανω ποτε αυτοΧερι βαζω μονο για να προσαρμοσω το νεο μεγιστο υψος που θελω να ανοιγει.
Μου είναι αδιάφορη η λειτουργίας του ηλεκτρικού πορτ μπαγκαζ με τη λογική ότι για να το ανοίξεις χρειάζεσαι πάλι ένα από τα δύο σου χέρια σε αντίθεση με το αυτόματο άνοιγμα με το κινητό στην τσέπη που δεν απαιτεί κανένα.
Εξάλλου όπως θα έλεγε και ο @otso, οι ΤΕΣΛΙΣΤΑ είναι γνωστή φυλή γιάπηδων του λεκανοπεδίου που καίει καθημερινά 700 + θερμίδες στο κροςφιτ (μετρημένες με απλγουτςουλτρα
), στο κλείσιμο του πορτ μπαγκαζ θα κολλήσουν ?
-
@alex-mix Θα γίνεις και ντοκυμαντέρ. Τίτλος ''Η παγκόσμια απειλή με το χαμογελο''
Υπότιτλος '' Πως ενας απλός αγοραστής από την Ελλάδα, διέλυσε την παγκόσμια οικονομία''
Πιο κάτω. '' Τι οδήγησε την Toyota να κατασκευαζει ξυριστικές μηχανές και οδοντογλυφίδες;;;''
Θα το προλογίζει στα διεθνή φεστιβάλ ντοκυμαντέρ μεταξύ άλλων και ο Θεοφραστου ως αναποφάσιστος θεατής.
-
@red_monster said in Οδήγησα....:
Μου είναι αδιάφορη η λειτουργίας του ηλεκτρικού πορτ μπαγκαζ με τη λογική ότι για να το ανοίξεις χρειάζεσαι πάλι ένα από τα δύο σου χέρια σε αντίθεση με το αυτόματο άνοιγμα με το κινητό στην τσέπη που δεν απαιτεί κανένα.
Συμφωνώ μερικώς όμως. Γιατί το άνοιγμα ηλεκτρικά, ναι μεν απαιτεί ένα χέρι αλλά πρακτικά μόνο το δάχτυλο. Μπορείς λοιπόν να κουβαλάς πράγματα και με το κλειδί/κάρτα στο χέρι να πατήσεις το κουμπί. Ενώ το χειροκίνητο άνοιγμα απαιτεί να αφήσεις τα πράγματα ώστε να μπορέσεις να το ανοίξεις.
-
@fanis75 said in Οδήγησα....:
Συμφωνώ μερικώς όμως. Γιατί το άνοιγμα ηλεκτρικά, ναι μεν απαιτεί ένα χέρι αλλά πρακτικά μόνο το δάχτυλο. Μπορείς λοιπόν να κουβαλάς πράγματα και με το κλειδί/κάρτα στο χέρι να πατήσεις το κουμπί. Ενώ το χειροκίνητο άνοιγμα απαιτεί να αφήσεις τα πράγματα ώστε να μπορέσεις να το ανοίξεις.
Θα σε στείλω σε μαγαζί στη Σπύρου Πάτση να σου βάλει αμορτισέρ να ανοίγει και χωρίς δάχτυλο (χωρίς να είναι ηλεκτρουδραυλικό)
-
Θα σε στείλω σε μαγαζί στη Σπύρου Πάτση να σου βάλει αμορτισέρ να ανοίγει και χωρίς δάχτυλο (χωρίς να είναι ηλεκτρουδραυλικό)
Tα ξέρω αυτά, αλλά έχουν 2 θέματα: α) κάνουν ζημιά επειδή έχουν μεγάλη πίεση συνεχώς και β) έχω τζαπάν = 30 χρόνια πίσω = δεν έχει κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ να ξεκλειδώνει το πορτ μπαγκάζ.
ΥΓ: έτσι ήταν εργοστασιακά η Compact που είχα, μόλις ξεκλείδωνε ο χώρος αποσκευών, άνοιγε επειδή ειχε πολύ δυνατά αμορτισέρ!
Οδήγησα....