-
@vagkirk said in Έρευνα Κατανάλωσης:
Αυγό στο πόδι 100-110 στις ευθείες , ταριφαδικη νεκρά στις μεγάλες κατηφόρες,
Αυτό μάλλον είναι λάθος κι από πλευράς κατανάλωσης* κι από το ότι δεν έχεις καλό έλεγχο (χωρίς ταχύτητα στο κιβώτιο) του αυτοκινήτου σε περίπτωση που συμβεί κάτι ξαφνικά.
*Εκτός αν μιλάμε για κανένα mildhybrid τύπου Ηyundai που κάνει sailing
-
@dettol said in Έρευνα Κατανάλωσης:
@taxidiwtis said in Έρευνα Κατανάλωσης:
Φτώχεια Μητσοτάκη...
Αργά χθες βράδυ είπα θα γυρίσω από Τρίπολη με ένα εικοσαρικακι!
Αυγό στο πόδι 100-110 στις ευθείες , ταριφαδικη νεκρά στις μεγάλες κατηφόρες, 140-150 λίγο πριν τις ανηφόρες για να πάρω φόρα με χαιδεμα δεξιού πεντάλ με αλλαγές σε 5ή να είμαι κοντά στην μέγιστη ροπή όσο μπορούσα μέχρι να βγω στην κορυφή τους - έπεσα και 85 χλμ σε κάποια !!!! -
Βίαια επιδεικτικά ανοίγματα για τους γύρω μου στα διόδια μέχρι τα 170-180 και μετά κρυβόμουν τέρμα δεξιά με τα φορτηγά.Φυσικά μουσικαρες και πολλά τσιγάρα για να βγει το ταξίδι.
Η φωτό κάπου πριν κακιά Σκάλα, στο ύψος της Κηφισίας στην ΑΟ είδα και 6.4
ανησυχίες για κατανάλωσεις,
ταχύτητα 110 , δεξιά λωρίδα ..άγριες επιταχύνσεις στα διόδια και μετά με τη φορά ..Αποκλείεται να είναι θερμικό , θα έκανα λάθος και θα μπήκα στην "ηλεκτροκίνηση"
Σωστή παρατήρηση!
Είμαι έτοιμος μάλλον, ένα Model 3 η πρώτη έκδοση θα ήταν το τέλειο αυτοκίνητο για μένα αν είχα τα χρήματα!Και με αυτό το πολύ εξελιγμένο - έξυπνο acc που έχει θα ήταν απόλαυση η κίνηση με ταχύτητες πέριξ των 110 χλμ , μουσικούλα , κουβεντουλα και καφεδάκι.
Τα τρομοκρατικά ανοίγματα 2-3 χλμ πριν και μετα τα διόδια για να ξεφύγεις από την κίνηση θα ήταν παιχνιδάκι, το ίδιο και ανοίγματα στις κλειστές στροφές της ΕΟ λόγω και πολύ καλής οδηγικής συμπεριφοράς.
Φαντάζομαι την ανάβαση στα στροφιλικια του Αρτεμισίου αν το λέω σωστά, στην Μεγαλόπολη θα με ξανά έβλεπαν οι ντιζελοματρακαδες και τα hybrid Toyota.
εχει ζορισει αρκετα η κατασταση στο cruise control του. Σε πρηζει συνεχεια να ακουμπας γερά το τιμονι και σε παρακολουθει ωστε να βεβαιωθει οτι κοιταζεις το δρομο
σε ολα ισχυει πλεον
εχει φαει πολλα μπινελικια ο γονεας 4 του γαλλοχρεπου μετα το τελευταιο update -
@gatoz said in Έρευνα Κατανάλωσης:
@dettol said in Έρευνα Κατανάλωσης:
@taxidiwtis said in Έρευνα Κατανάλωσης:
Φτώχεια Μητσοτάκη...
Αργά χθες βράδυ είπα θα γυρίσω από Τρίπολη με ένα εικοσαρικακι!
Αυγό στο πόδι 100-110 στις ευθείες , ταριφαδικη νεκρά στις μεγάλες κατηφόρες, 140-150 λίγο πριν τις ανηφόρες για να πάρω φόρα με χαιδεμα δεξιού πεντάλ με αλλαγές σε 5ή να είμαι κοντά στην μέγιστη ροπή όσο μπορούσα μέχρι να βγω στην κορυφή τους - έπεσα και 85 χλμ σε κάποια !!!! -
Βίαια επιδεικτικά ανοίγματα για τους γύρω μου στα διόδια μέχρι τα 170-180 και μετά κρυβόμουν τέρμα δεξιά με τα φορτηγά.Φυσικά μουσικαρες και πολλά τσιγάρα για να βγει το ταξίδι.
Η φωτό κάπου πριν κακιά Σκάλα, στο ύψος της Κηφισίας στην ΑΟ είδα και 6.4
ανησυχίες για κατανάλωσεις,
ταχύτητα 110 , δεξιά λωρίδα ..άγριες επιταχύνσεις στα διόδια και μετά με τη φορά ..Αποκλείεται να είναι θερμικό , θα έκανα λάθος και θα μπήκα στην "ηλεκτροκίνηση"
Σωστή παρατήρηση!
Είμαι έτοιμος μάλλον, ένα Model 3 η πρώτη έκδοση θα ήταν το τέλειο αυτοκίνητο για μένα αν είχα τα χρήματα!Και με αυτό το πολύ εξελιγμένο - έξυπνο acc που έχει θα ήταν απόλαυση η κίνηση με ταχύτητες πέριξ των 110 χλμ , μουσικούλα , κουβεντουλα και καφεδάκι.
Τα τρομοκρατικά ανοίγματα 2-3 χλμ πριν και μετα τα διόδια για να ξεφύγεις από την κίνηση θα ήταν παιχνιδάκι, το ίδιο και ανοίγματα στις κλειστές στροφές της ΕΟ λόγω και πολύ καλής οδηγικής συμπεριφοράς.
Φαντάζομαι την ανάβαση στα στροφιλικια του Αρτεμισίου αν το λέω σωστά, στην Μεγαλόπολη θα με ξανά έβλεπαν οι ντιζελοματρακαδες και τα hybrid Toyota.
εχει ζορισει αρκετα η κατασταση στο cruise control του. Σε πρηζει συνεχεια να ακουμπας γερά το τιμονι και σε παρακολουθει ωστε να βεβαιωθει οτι κοιταζεις το δρομο
σε ολα ισχυει πλεον
εχει φαει πολλα μπινελικια ο γονεας 4 του γαλλοχρεπου μετα το τελευταιο updateΓονέας 4;
κάποιος από την αγέλη των λιονταριών; -
@panormus772 said in Έρευνα Κατανάλωσης:
Αυτό μάλλον είναι λάθος κι από πλευράς κατανάλωσης* κι από το ότι δεν έχεις καλό έλεγχο (χωρίς ταχύτητα στο κιβώτιο) του αυτοκινήτου σε περίπτωση που συμβεί κάτι ξαφνικά.
Ναι σωστό, αλλά... φτώχεια τέχνας κατεργάζεται , ακόμη και με 6η αυτό κόβει πολύ ακόμη και σε μεγάλες κατηφόρες οπότε έτσι κερδίζω λίγο σε ταχύτητα και απόσταση με τους κινδύνους που έχει αυτός ο τρόπος οδήγησης.
-
-
@panormus772 said in Έρευνα Κατανάλωσης:
Ναι σωστό, αλλά... φτώχεια τέχνας κατεργάζεται , ακόμη και με 6η αυτό κόβει πολύ ακόμη και σε μεγάλες κατηφόρες οπότε έτσι κερδίζω λίγο σε ταχύτητα και απόσταση με τους κινδύνους που έχει αυτός ο τρόπος οδήγησης.
Στην επομενη , σβήστο κιολας
-
Όταν ήταν το ep70, χιλιάρι, με εξαιρετικά συγκρατημένη οδήγηση είδα 7,5.
Με τον 1,3 σπανίως κάνω πάνω από 300χλμ/ρεζερβουάρ.
Σκέτη καταπιώνα.
Σας έχω... -
Κλέβει 1 λίτρο βέβαια...
-
Peugeot 308 mk2 1.6d , 5.1l/100 με ταχύτητες 130-145
-
Renault Clio dci 1.5 2014
Κίνηση 80 % εθνική οδό με τα όρια και 20 % πόλη με κίνηση
Τα τελευταία 260.000 km έχω μέση 4,4 lt/100 km -
@red_monster said in Έρευνα Κατανάλωσης:
Τα τελευταία 260.000 km έχω μέση 4,4 lt/100 kmΠούλα το και πάρε τογιότα υβριδικό να καις λιγότερο...
-
Τα τελευταία 260.000 km έχω μέση 4,4 lt/100 kmΠως αντέχεις to σοκ όταν αλλάζεις αυτοκίνητο ; Cruise Control έχει; 6η έχει; φρένα πάντως δεν εχει απο οτι θυμάμαι.
-
@criuser said in Έρευνα Κατανάλωσης:
Τα τελευταία 260.000 km έχω μέση 4,4 lt/100 kmΠούλα το και πάρε τογιότα υβριδικό να καις λιγότερο...
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ, μόνο αγοράζω
-
@monman2 said in Έρευνα Κατανάλωσης:
Τα τελευταία 260.000 km έχω μέση 4,4 lt/100 kmΠως αντέχεις to σοκ όταν αλλάζεις αυτοκίνητο ; Cruise Control έχει; 6η έχει; φρένα πάντως δεν εχει απο οτι θυμάμαι.
Θυμίζω ότι είναι η έκδοση χωρίς πίσω καθίσματα (ΦΙΧ) με τα 75 άτια
Ποιο σοκ ?
6η δεν έχει αλλά δεν χρειάζεται κιόλας
cc έχουν standard όλα τα clio, ακόμα και στις πιο φτωχές εκδόσεις όπως η δική μου
Τα φρένα του είναι αρκετά καλά αλλά αν κινείσαι συχνά στην πόλη, κάθε 30-40 k km θες τακάκια.
Αν εξαιρέσεις τις συχνές βλάβες που βγάζουν όλα τα -ιδιόκτητα- κλιο, όταν πιάσουν συγκεκριμένα χιλιόμετρα (απίστευτη συνέπεια και μπράβο τους ! ) που δεν σχετίζονται με το μοτερ το οποίο έχει αποδειχθεί σε πάρα πολλά σκαριά αθάνατο, είναι πολύ ευχάριστο σουπερμινι -
Fiat panda cng mod “19
4,1kg/100km
Έρευνα Κατανάλωσης