-
Ναι . Έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Στην καλύτερη όμως.
-
Δε θα σου στείλω βιογραφικό γιατί πολύ απλά σα το δικό σου έχω δει πολλά και δε το ζεις. Καλό ΣΚ και αγώνα βεβαίως βεβαίως.
-
Πάντως και εγώ που επισκέπτομαι κάποιες βίπε οι άνθρωποι δεν έχουν καν σωστή αποχέτευση, καλά για βιολογικό δεν συζητάνε σε κάποιες μικρές ενώ σε κάποιες δεν έχουν καλές γραμμές Ίντερνετ! Η σύνδεση με σιδηροδρομική γραμμή είναι ανέκδοτο!
-
@ilias-a said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Ο κουμπαρος μου, σωληνας, στη Γερμανια απο το 1998, αυτος 3300 καθαρα η κουμπαρα μου 2500,παιδια μεγαλα εκτος σπιτιου με τις δικες τους εργασιες. Ασφαλισμενος στην Ελλαδα 10 ετη χρειαζεται αλλα 5 για να παρει την κατωτατη συνταξη απο εδω, πλεον η Γερμανια δεν καλυπτει τα εδω χρονια οπως παλιοτερα (δικα του λογια δε γνωριζω περισσοτερα) η πρωταση μου να μιλησει με λογιστη μπας και καταφερει συγχρονος να ανοιξει μια εταιρια εδω και να πληρωνει τις απαραιτητες εισφορες για 5 χρονια η απαντηση του ηταν, μαλακα δε μου μενει φραγκο να βαλω στην ακρη. Η προτελευταια επισκεψη του εδω ηταν πριν 14 χρονια που ειχε πεθανει η μητερα του για 5 μερες οικογενειακα, η τελευταια την περασμενη εβδομαδα για 3 μερες μονος του για γραφειοκρατικες διαδικασιες.
Παιδι παντα μετρημενο και της οικογενειας, εδω σε 10 χρονια καταφερε να κανει ενα πανωσηκωμα στο πατρικο του και το εφερε σε σημειο που θελει πλακακια, ειδη υγειηνης, κουζινα, ντουλαπες, εσωτερικες πορτες βαψιμο για να τελειωσει. Στην κουβεντα μου, βρε αδερφε αν ειχες κατσει εδω πιστευω οτι τελικα θα ειχες καλυτερη τυχη (στη ζωνη δουλευε τοτε) η απαντηση του ηταν να κουναει το κεφαλι του.
Συγνωμη για το σεντονι, αυτα απο δικο μου ανθρωπο που διαλεξε το εξωτερικο και με μια δουλεια που ποτε δεν εχασε μεροκαματο.5800 ευρω/μηνα και δεν βγαίνουν;;; 70.000 ευρω/έτοσ για τεχνίτη και δεν βγαίνει;;; Σε δέκα έτη 700.000 ευρώ και δεν βγαίνουν; Που μένουν;;;
Πως σήκωσαν σπίτι εδώ στην Ελλάδα, εκεί αγόρασαν δικό τους;
-
Πάντως εγώ πιστεύω πως με 4 ήμερη εργασία θα υπαρχει αύξηση της προσφοράς εργασίας για την κάλυψη των κενών θέσεων καθώς και περισσότερος χρόνος για κατανάλωση.
-
@lap said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
@ilias-a said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Ο κουμπαρος μου, σωληνας, στη Γερμανια απο το 1998, αυτος 3300 καθαρα η κουμπαρα μου 2500,παιδια μεγαλα εκτος σπιτιου με τις δικες τους εργασιες. Ασφαλισμενος στην Ελλαδα 10 ετη χρειαζεται αλλα 5 για να παρει την κατωτατη συνταξη απο εδω, πλεον η Γερμανια δεν καλυπτει τα εδω χρονια οπως παλιοτερα (δικα του λογια δε γνωριζω περισσοτερα) η πρωταση μου να μιλησει με λογιστη μπας και καταφερει συγχρονος να ανοιξει μια εταιρια εδω και να πληρωνει τις απαραιτητες εισφορες για 5 χρονια η απαντηση του ηταν, μαλακα δε μου μενει φραγκο να βαλω στην ακρη. Η προτελευταια επισκεψη του εδω ηταν πριν 14 χρονια που ειχε πεθανει η μητερα του για 5 μερες οικογενειακα, η τελευταια την περασμενη εβδομαδα για 3 μερες μονος του για γραφειοκρατικες διαδικασιες.
Παιδι παντα μετρημενο και της οικογενειας, εδω σε 10 χρονια καταφερε να κανει ενα πανωσηκωμα στο πατρικο του και το εφερε σε σημειο που θελει πλακακια, ειδη υγειηνης, κουζινα, ντουλαπες, εσωτερικες πορτες βαψιμο για να τελειωσει. Στην κουβεντα μου, βρε αδερφε αν ειχες κατσει εδω πιστευω οτι τελικα θα ειχες καλυτερη τυχη (στη ζωνη δουλευε τοτε) η απαντηση του ηταν να κουναει το κεφαλι του.
Συγνωμη για το σεντονι, αυτα απο δικο μου ανθρωπο που διαλεξε το εξωτερικο και με μια δουλεια που ποτε δεν εχασε μεροκαματο.5800 ευρω/μηνα και δεν βγαίνουν;;; 70.000 ευρω/έτοσ για τεχνίτη και δεν βγαίνει;;; Σε δέκα έτη 700.000 ευρώ και δεν βγαίνουν; Που μένουν;;;
Πως σήκωσαν σπίτι εδώ στην Ελλάδα, εκεί αγόρασαν δικό τους;
Εχουν αγορασει και εκει ενα μετριο σπιτι σε μετρια περιοχη απο οτι μου εχει πει, τα αυτοκινητα του παντα ηταν μεταχειρισμενα 5ετιας τα κραταει 4-5 χρονια και τα αλλαζει με τον ιδιο τροπο.
-
Εδώ θεωρείς ότι ενας μέσος εργαζόμενος αγοράζει σπίτι, κάθε πέντε έτη ένα αυτοκίνητο, μεγαλώνει δύο παιδιά, χτίζει ένα εξοχικό στο χωριό του πατέρα του ακόμα και αν έχει υψηλότερες τυπικές γνώσεις και προσόντα;;
Εγώ λέω να αισθάνεται τυχερός που η εργασία του πληρώνεται σωστά!
-
Πάντως εγώ πιστεύω πως με 4 ήμερη εργασία θα υπαρχει αύξηση της προσφοράς εργασίας για την κάλυψη των κενών θέσεων καθώς και περισσότερος χρόνος για κατανάλωση.
Πόσες εν Ελλαδι εταιρίες θα μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν ένα ανάλογο μοντέλο ;
-
Ισως αυτές που έχουν μια συνεχόμενη λειτουργία και απαιτούν καθαρό μυαλό για λιγότερα λαθη.
Σε κάθε περίπτωση απαιτείται δοκιμαστική περίοδος
-
Που είναι ο χάρισμα;;; Καλά είναι;;
Παρακολουθώ. Σοβαρή κουβέντα δεν γίνεται εύκολα εδώ μέσα. Οπότε απλώς διαβάζω και ψυχαγωγούμαι.
Εσύ, καμάρι μου, πώς πας;
-
Τώρα καλύτερα!
-
Υπάρχουν πολλές δουλειές, που το 8ωρο είναι υπερβολή.Απλά σπαταλιέται κενός χρόνος.
4ωρο παραείναι λίγες ώρες, 6 είναι καλύτερα νομίζω. -
@criuser said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
@wantone said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Συμφωνω οτι ειναι αντιστοιχο του περιστεριου το οποιο τωρα εχει ανεβει πολυ λογω καλου δημαρχου. το 2007 σπιτι στο περιστερι (παλιο αλλα το οικοπεδο ειχε αξια) 350 χιλ ευρω πουληθηκε.
Η περιοχη ειναι πολυ αξιοπρεπης. Δεν θα εμενα εκει μονιμα αλλα για τους πρωτους 6 μηνες στο παρισι μια χαρα θα ηταν.
Ελεος παλι με τις τιμες, 5000 στην βουλα πουλανε διαμερισματα. Στην Ηλιουπολη δεν ξερω ποσο πανε τωρα αλλα η περιοχη για τα δικα μου γουστα δεν ειναι καλη οποτε δεν ασχολουμε.
Υπάρχουν διάφορες περιοχές.
Αν μένεις στην Βούλα σε ανηφόρες και δεν βλέπεις θάλασσα γιατί να πάει κάποιος εκεί ;
Χαμηλά κοντά στην παραλία τα καινούργια πολύ πάνω με 50 % αντιπαροχή και μετρητά που ζητούν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων.Oριστε? Στο πανοραμα και στην Βουλα πανω απο την Βουλιαγμενη βλεπουν ολη την ριβιερα στο πιατο. Στην Κατω Βουλα δηλ στις ακριβες περιοχες δεν βλεπεις θαλασσα εκτος και εισαι πανω στην παραλιακη οποτε τρως και τον θορυβο. Βεβαια εισαι κοντα με τα ποδια. Οταν βγεις απο Βουλιαγμενη εχει αμεσως ανηφορα (δηλ 300 μετρα να πας μεσα βλεπεις θαλασσα ακομα και απο τον δρομο).
Σιγά μην την βλέπουν όλοι.
Συγγενής είχε από τον πατέρα του, είχε αγοράσει την δεκαετία του 60 στο Πανόραμα Βούλας και εγώ πήγαινα εκεί από την δεκαετία του 80.Κάθε χρόνο του χτίζονταν καινούργια σπίτια μπροστά και ευτυχώς που είναι γωνία και βλέπει από το μπαλκόνι ένα κομμάτι στην ευθεία του δρόμου από την θάλασσα.
Την Ριβιέρα μόνο με drone την βλέπουν.
Ελάχιστα οικόπεδα παραμένουν προνομιούχα.
Το χαμηλό τμήμα επειδή είναι επίπεδο και κοντά στην παραλία και στο τράμ - αγορά έχει μεγαλύτερη ζήτηση.υπαρχουν χιλιαδες σπιτια, εσυ μου αναφερεις ενα. παντως απο τα περισσοτερα σημεια εστω και να σε εχουν κλεισει αν βγεις στον δρομο βλεπεις θαλασσα.
την επομενη φορα που θα βρεθεις στην περιοχη πηγαινε για καφε στο Artisti Προζύμι και κατσε στο πατιο τους. εχει πολυ ωραια θεα στην θαλασσα οπως και ολα τα σπιτια στην περιοχη.
-
Πολύ εύκολα τα λέτε για το έξω.
Εγώ λόγω ηλικίας έχω φίλους που τα παιδιά τους είναι από 20-40 ετών και πολλά έχουν πάει στο εξωτερικό.
Αν εξαιρέσεις γιατρούς και οδοντιάτρους, όπου όντως μπορούν να βγάλουν λεφτά και κάποια πολύ δυνατά μυαλά που τους πληρώνουν πανεπιστήμια και επιχειρήσεις, για πολύ υψηλά στελέχη, οι υπόλοιποι ναι μεν παίρνουν 3-4-5-6000 τον μήνα, αλλά με 2-3000 το σπίτι και διάφορα άλλα έξοδα δεν περνάνε και τόσο άνετα.
Και είναι δύσκολο να είναι κάποιο ζευγάρι που θα βγάζει 5+5 τον μήνα καθαρά, γιατί τότε θα είναι στελέχη και σημαίνει πολλές ώρες εργασίας, άρα για τα παιδιά χρειάζονται επιπλέον έξοδα και γενικά δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα.
Εκτός αν μένεις σε χωριό, πας σε ταβερνάκι 1 φορά τον μήνα και την βγάζεις με μία μπύρα κάθε Παρασκευή βράδυ και επισκέψεις σε εμπορικά το ΣΚ, για να περάσει η ώρα.
Γιος φίλου μηχανολόγος, έκανε το μέσα έξω 2 φορές και τελικά όταν τα έβαλε κάτω ξαναγύρισε.
Αλλος γύρισε μετά από 12 χρόνια, γιατί πλέον είδε ότι δεν μπορούσε να πετύχει το επίπεδο διαβίωσης που ήθελε και έφτανε τα 50. Ευτυχώς βρήκε εδώ ένα καλό ντηλ και όλα μια χαρά.
Οι μισθοί έξω δεν είναι τα τρελά νούμερα που γράφετε εδώ μέσα.
Μισθοί 2 και 3000 είναι συνηθισμένοι. Αλλά και εδώ βλέπω να έχουμε μισθούς 1500 - 2000 εύκολα σε 30άρηδες, με 5 χρόνια εμπειρία.
κατα βαση οντως ειναι δυσκολα στο εξωτερικο εκτος και εισαι στον ΟΗΕ, Ευρωπαικους οργανισμους, ΝΑΤΟ κλπ αλλα πολυ κοσμος δεν βρισκει τιποτα στην Ελλαδα και αναγκαζετε να παει. Αλλοι πανε για τα παιδια. Ειναι συνθετο γιατι δεν ειναι παντου ποιο ακριβα απο Ελλαδα, υπαρχουν και χωρες ποιο φθηνες.
-
@spi_duster said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Δε θα σου στείλω βιογραφικό γιατί πολύ απλά σα το δικό σου έχω δει πολλά και δε το ζεις. Καλό ΣΚ και αγώνα βεβαίως βεβαίως.
Όσο βαρύ και να ναι το βιογραφικό, σαν του Κυργιάκου δεν θα ναι...
Αν μου εξηγούσες πάντως και που διαφωνούμε σε ότι ανέφερες, θα χε ενδιαφέρον.
-
@piliourits said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Για τον Ντάστερ που έγραψε για τη βιομηχανία...
- Υποδομές
Ξέρετε πχ πολλά λιμάνια συνδεδεμένα μέσω σιδηροδρομικης γραμμής με τη βιομηχανική περιοχή της πόλης τους;
Για να μην αναφέρουμε οτιδήποτε άλλο, από υποσταθμους υψηλής τάσης και παροχές νερού μέχρι δρόμους... (όσοι ασχολούνται με τη βιομηχανία στο εξωτερικό θα γελάνε, που έχουν μέχρι συστήματα ψυξεως από υδάτινα αποθέματα και τεχνητά ποταμάκια επιστροφής του βιολογικά καθαρισμενου νερού στη φύση και τημ ενδιάμεση αξιοποίηση του σε αρδεύσεις κλπ.
Και θα γελάνε ΚΑΙ με τους Έλληνες "Βιομηχανους" τρομάρα τους, και το σκεπτικό τους, όσοιτου έχουν γευτεί στη πράξη... στην καλύτερη, υποδομες επιπέδου 1970, ο,τι έγινε τότε και τέλος
2.Φορολογια
Εδώ γελάνε και οι πέτρες και με τους απαράδεκτος νόμους και το τεντωμα που κανένα δεν προσελκύουν και κανένας δεν τα πληρώνει κι απλά συσσωρευουν χρέη- Απεργίες
Αυτά σας τα λέγανε μικροί να τρώτε τ αυγό σας.
Ποιες Απεργίες ρε παιδιά;
Τα δύο 24ωρα το χρόνο που προκυρρήσει η ξεφτιλισμενη ΓΣΕΕ των κομματοσκυλων και στις οποίες συμμετέχουν για τα μάτια του κόσμου 5-6 μέλη του διοικητικού κάθε σωματείου, αυτοί που θα υποδείξει άμεσα ή έμμεσα το γραφείο προσωπικού της επιχείρησης, εφόσον μιλάμε για μεσαίο ή μεγάλο μαγαζί;
Οι φοβίες των δεξιών, έχουν μείνει στην εποχή της Θάτσερ και του Ρηγκαν.
Χρειάζονται update.
Για τον φίλο Κρουζερ.
Είναι καλύτερα να παίρνεις 4-6 χιλιάρικα σαν ζευγάρι ή οικογένεια, να δίνεις τα 2 για νοίκι και με τα υπόλοιπα να ζεις έξω την εκεί ποιότητα ζωής, ή να παίρνεις 3 χιλιάρικα στην Ελλάδα που τα μικτα 3000€ (πλέον μισθός "τρελός" και σπάνιος) σημαίνουν καθαρά κάτω από 1600€ και να δίνεις τα μισά για σπίτι και να βγάζεις το μήνα με τα υπόλοιπα 800€ με τις εδώ τιμές και ποιότητα ζωής;
Βάλτε τα διπλά, αν δύο στελεχαρες του 3χιλιαρου τα φτιάξουν, σε σύγκριση με το τι θα καθαριζαν έξω...Τώρα αν κάποια Ελληνόπουλα, έχουν καβατζα και μια συνταξαρα και μισή πολυκατοικία νοίκια, ναι, περνάνε καλύτερα στο Καβούρι πίνοντας ουζακια, από παμπ με ζεστή μπύρα στο Δουβλίνο, και γυρίζουν Ελλάδα...
Μας τα λες μισά και αλλάζεις όνομα σε Ρίζο...
Οι απεργίες τώρα που να γίνουν ?
Στα γραφεία των εργατικών κέντρων ?
Γιατί οι μόνοι εργάτες που έχουν μείνει, είναι οι εργατοπατέρες.
Οι απεργίες έγιναν το 75-85 που όλοι ήθελαν να κλείσουν τα εργοστάσια, ή ακόμα καλύτερα να κοινωνικοποιηθούν, ώστε να γίνουν ξύστες.
Πολλοί το πέτυχαν. Για πολλά χρόνια.
Μετά το 85 κατάλαβε και ο ίδιος ο Ανδρέας ότι πριόνιζε τα πόδια του, αλλά δεν σκέφτηκε να αλλάξει την πολιτική και τα συνδικάτα, αλλά επειδή είχε γεράσει και είχε ανάγκη από Πάμπερς, στράφηκε σε αυτά, ήθελε και να αποκαταστήσει το κορίτσι που έπρεπε να πάρει το κάτι τις του και όχι μόνο ένα κωλόσπιτο που έλεγε και ο Βαγγέλας.
Μετά όμως είχαμε σωστές δουλειές. Ο Κινέζος έκανε σωστά τα ντιλ. Είχε και καλούς πωλητές, Ακηδες, Γιάννους κλπ.
Τι μας είχε απομείνει ως εργοστάσια ? Οτι είχε σχέση με την οικοδομή και τις υποδομές.
Ηρθε και η κρίση και τα τελείωσε.
Βάλε και την παγκοσμιοποίηση που όλα τα έκανε φτηνά σε Κίνες και λοιπούς Ασιατικούς Τίγρεις και κούμπωσε η ιστορία.
Αυτά βέβαια φέρνουν αντίδραση και έτσι σήμερα υπαλληλίσκοι και φεουδάρχες του κώλου, στην Ευρώπη, θα φάνε την σφαλιάρα τους, από τα πραγματικά δημοκρατικά κόμματα που τόσο θα τους πονέσει...
Ως προς το 3 το λάδι 3 το ξύδι και 6 το λαδόξυδο που γράφεις.
Τα 4 - 6 χιλιάρικα έξω αφορούν ζευγάρι. Τα 2000 αφορούν σπίτι 70-80 τμ, άρα για 4μελη οικογένεια οριακό. Τα υπόλοιπα δεν φτάνουν και τόσο εύκολα γιατί είναι και άλλα έξοδα. Παράδειγμα η κάρτα των ΜΜΜ έχει 150-200 και όχι 35 τον μήνα. Και διάφορα άλλα.
Επίσης ενώ μιλάμε για καθαρά στους έξω, τα 3000 στην Ελλάδα έγιναν μικτά, που όμως δεν είναι 1500, αλλά 2000 και μάλιστα επί 14 μήνες.
Εδώ θα σου μείνουν μετά τα 800 ενοίκιο 1200.
Δεν λέμε ότι εδώ περνάνε πλούσια, αλλά ούτε έξω περνάνε.
Και βέβαια εδώ δουλεύουμε για να ζούμε, ενώ αλλού ζούνε για να δουλεύουνε.
- Υποδομές
-
Αυτά βέβαια φέρνουν αντίδραση και έτσι σήμερα υπαλληλίσκοι και φεουδάρχες του κώλου, στην Ευρώπη, θα φάνε την σφαλιάρα τους, από τα πραγματικά δημοκρατικά κόμματα που τόσο θα τους πονέσει...
Ετσι απο περιεργεια για πες ποια ειναι αυτα;
-
Συμφωνω οτι ειναι αντιστοιχο του περιστεριου το οποιο τωρα εχει ανεβει πολυ λογω καλου δημαρχου. το 2007 σπιτι στο περιστερι (παλιο αλλα το οικοπεδο ειχε αξια) 350 χιλ ευρω πουληθηκε.
Η περιοχη ειναι πολυ αξιοπρεπης. Δεν θα εμενα εκει μονιμα αλλα για τους πρωτους 6 μηνες στο παρισι μια χαρα θα ηταν.
Ελεος παλι με τις τιμες, 5000 στην βουλα πουλανε διαμερισματα. Στην Ηλιουπολη δεν ξερω ποσο πανε τωρα αλλα η περιοχη για τα δικα μου γουστα δεν ειναι καλη οποτε δεν ασχολουμε.
Υπάρχουν διάφορες περιοχές.
Αν μένεις στην Βούλα σε ανηφόρες και δεν βλέπεις θάλασσα γιατί να πάει κάποιος εκεί ;
Χαμηλά κοντά στην παραλία τα καινούργια πολύ πάνω με 50 % αντιπαροχή και μετρητά που ζητούν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων.Oριστε? Στο πανοραμα και στην Βουλα πανω απο την Βουλιαγμενη βλεπουν ολη την ριβιερα στο πιατο. Στην Κατω Βουλα δηλ στις ακριβες περιοχες δεν βλεπεις θαλασσα εκτος και εισαι πανω στην παραλιακη οποτε τρως και τον θορυβο. Βεβαια εισαι κοντα με τα ποδια. Οταν βγεις απο Βουλιαγμενη εχει αμεσως ανηφορα (δηλ 300 μετρα να πας μεσα βλεπεις θαλασσα ακομα και απο τον δρομο).
Σιγά μην την βλέπουν όλοι.
Συγγενής είχε από τον πατέρα του, είχε αγοράσει την δεκαετία του 60 στο Πανόραμα Βούλας και εγώ πήγαινα εκεί από την δεκαετία του 80.Κάθε χρόνο του χτίζονταν καινούργια σπίτια μπροστά και ευτυχώς που είναι γωνία και βλέπει από το μπαλκόνι ένα κομμάτι στην ευθεία του δρόμου από την θάλασσα.
Την Ριβιέρα μόνο με drone την βλέπουν.
Ελάχιστα οικόπεδα παραμένουν προνομιούχα.
Το χαμηλό τμήμα επειδή είναι επίπεδο και κοντά στην παραλία και στο τράμ - αγορά έχει μεγαλύτερη ζήτηση.υπαρχουν χιλιαδες σπιτια, εσυ μου αναφερεις ενα. παντως απο τα περισσοτερα σημεια εστω και να σε εχουν κλεισει αν βγεις στον δρομο βλεπεις θαλασσα.
την επομενη φορα που θα βρεθεις στην περιοχη πηγαινε για καφε στο Artisti Προζύμι και κατσε στο πατιο τους. εχει πολυ ωραια θεα στην θαλασσα οπως και ολα τα σπιτια στην περιοχη.
Μπορώ να έχω θέα θάλασσα, που είναι 2,5 χλμ από την Ακρόπολη, σε επίπεδο μέρος και δεν πρόκειται να με κλείσει ποτέ κανείς, γιατί είναι χτισμένα όλα και οι τιμές είναι οι μισές από την Βούλα και το Πανόραμα της.
-
@otso said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Ετσι απο περιεργεια για πες ποια ειναι αυτα;
Οποια νομίζει ο καθένας, δημοκρατία έχουμε και εδώ δεν προπαγανδίζουμε υπέρ κάποιου.
-
Τι μας είχε απομείνει ως εργοστάσια ? Οτι είχε σχέση με την οικοδομή και τις υποδομές.
Ηρθε και η κρίση και τα τελείωσε.
Ευτυχώς έχουν μείνει λίγα και μάλιστα αναπτύσσονται και μεγαλώνουν και επενδύουν - για την οικοδομή λέω. Σε μια εκ των εταιριών εργάζεται φίλος μου και μαθαίνω πόσο έχουν αναπτυχθεί και έχουν ανέβει οι πωλήσεις (κυρίως εξωτερικό αλλά κάτι γίνεται και Ελλάδα), εδώ και μερικά χρόνια.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....