Mar 31, 2024, 9:03 PM

@realzeus said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:

@otso said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:

@realzeus said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:

@red_monster said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:

Το δημοσιο έχουν -πλέον- όνειρο κατι άεργοι κοπρίτες που φυτοζωούν με τα ενοίκια των ακινήτων που τους άφησαν οι άμοιροι οι γονείς τους, που να ήξεραν όταν κερνούσαν στο καφενείο !

Οι υπόλοιποι σιχαίνονται το γλείψιμο των πολιτικών κλπ κώλων και το συνεχές κωλοβαρεμα.

Φίλος μου, πρώην στέλεχος της Τράπεζα Κύπρου, που εξαγοράστηκε από την Πειραιώς και βγήκε σε περίπου αναγκαστική εθελούσια, διορίστηκε μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ στο Τελωνείο Πειραιώς. Πρέπει να παρουσιαστεί την 1η Ιουνίου. Αφήνει πίσω στην Θεσσαλονίκη γυναίκα και παιδί 15 ετών.
Δεύτερη περίπτωση, σύζυγος φίλου μου, μάχιμη δικηγόρος μέχρι τώρα, διορίστηκε δικαστικός (Βοηθός Δικαστού, μια καινούρια ειδικότητα, παλιότερα τους λέγανε Παρέδρους), στην Αθήνα. Ο φίλος θα μείνει εδώ Θεσσαλονίκη, γιατί έχει δικό του τεχνικό γραφείο (συνάδελφός σου, αν και είναι από ΤΕΙ, που ξέρω ότι δεν τους εκτιμάς).
Ντροπή όμως να αποκαλείς <<κοπρίτες>> τέτοιους ανθρώπους που απλά προσπαθούν να επιβιώσουν και εκτιμούν την ασφάλεια του Δημοσίου!!! Δούλευαν για χρόνια στον Ιδιωτικό Τομέα και έδωσαν εξετάσεις, με κόπο (ο πρώτος φίλος είπε ότι για το ΑΣΕΠ διάβαζε περισσότερο από ότι για το μεταπτυχιακό του), για να περάσουν στο Δημόσιο!!!

Alejandre γραψε και για την κοπελλα που την ειχαν αναπληρωτρια στην Ροδο και ο φιλος της δουλευε θεσσαλονικη ιδιωτικο τομεα , τα προβληματα τους και ενω ειχαν στα σκαρια γαμο , τι να απεγιναν αραγε;
Μπορεσαν να προχβρησουν η χαθηκε ενας ερωτας μεγαλος ;

Τι θυμήθηκες τώρα κι εσύ ρε Μπάμπη... Όχι, χάθηκε αυτή η αγάπη. 😞

Πραγματικα λυπαμαι.