-
Αυτό ποιο μοντέλο είναι μπορεί κάποιος να δει?
-
@slowmotion said in TOYOTA FORUM:
θα πονταρα στο auris χωρις να είμαι βεβαιος
-
@cirus said in TOYOTA FORUM:
Ο λεβιές είναι χαρακτηριστικός...και είχε και καθισματακι maxi Cosi μάλλον.... ίσως το καλύτερο
-
@a-d-p said in TOYOTA FORUM:
Ο λεβιές είναι χαρακτηριστικός...και είχε και καθισματακι maxi Cosi μάλλον.... ίσως το καλύτερο
Έχω την εντύπωση ότι είναι inglesina αλλά δεν έχει να λέει. Το ότι ήταν στο καθισματακι ήταν το πλέον σημαντικό. Έγινε το Auris... ομορφιά.
Ευτυχώς σώθηκαν όλοι!!!Σημαντικό πάντα να έχουμε και ένα αυτοκίνητο με παθητική ασφάλεια πολύ καλού επιπέδου.
Αυτά χρειάζονται (φτου φτου) μια φορά. -
Φίλοι Τογιοταίοι , πριν με κράξετε , μία ερώτηση , η corolla sedan έχει τόσο μεγάλες διαφορές από τη χατσμπακ;
Όχι τίποτα άλλο , αλλά μετά από τριήμερη ενοικίαση ( και αρκετά χιλιόμετρα) μίας ΜΗ υβριδικής σεντάν κορόλλα (με ελάχιστα χιλιόμετρα) , δεν ανακάλυψα κανένα μα κανένα συντριπτικά ανώτερο στοιχείο υπεροχής του μοντέλου.
Ο.κ. κοιτώντας τη τιμή αγοράς της active στα 21570, αναθεωρώ , το αυτοκίνητο σε αυτή τη τιμή είναι μία χαρά. Αλλά , φιλοσοφικό , ερώτημα , αν δεν είσαι συνταξιούχος πρώην κάτοχος αβενσις , ποιος ο λόγος να αγοράσεις σεντάν ;;; Αχρείαστος πίσω πρόβολος και μειωμένος ουσιαστικά εκμεταλλεύσιμος χώρος αποσκευών.
Μαγκιά της τογιότα που είχε adptive και το άλλο το σύστημα με την "αυτόνομη" οδήγηση από την πλέον βασική έκδοση. Όμως το πρώτο δε δούλευε τόσο αρμονικά ( ιδίως με το χειροκίνητο κιβώτιο) και το δεύτερο με "κεντράριζε" αρκετά αριστερά για τα γούστα μου, με "επιθετική" διάθεση μάλιστα ( άρα άχρηστο αν με ρωτάτε στην πράξη). Μαγκιά της που είχε και auto hold στη βασική καθώς και ναβι ( και εδώ παράπονα , δεν έβρισκε σχεδόν τίποτα αλλά ο.κ. πες ότι ως ευκαιριακός χρήστης δεν ασχολήθηκα). Δεν μπόρεσα να βρώ την απενεργοποίηση της εκτροπής από τη λωρίδα εύκολα (μπορεί εγώ να φταίω εδώ).
Ο 1,5 του γιάρις , ωραίος κινητήρας , αλλά δεν κάνει για τέτοιο αμάξωμα. Για το έργο που καλείται να εκπληρώσει τον λές και οικονομικό , αλλά ο θόρυβος πανταχού παρών. Τιμονάκι αναρτήσεις και λοιπά , ε συγγνώμη και πριν με ¨κράξετε¨,αλλά μία αναβάθμιση του άουρις μου φάνηκε. Καθίσματα τα κλασσικά ιαπωνικά , τόσο όσο . Έτριζε και η περιοχή στη βάση του λεβιέ αλλά εμένα δε με απασχολούν τόσο αυτά. Ωραίος κλιματισμός πάντως , δυνατός.
Κοινώς για πολύ μα πολύ συνειδητοποιημένους αγοραστές , και για εταιρίες rent a car να το παρουσιάζουν ως αναβάθμιση από την κατηγορία χατσμπακ ( έτσι την πατησα και εγώ , θα σας αναβαθμίσουμε μου είπαν..._) .
Επιμένω αναφέρομαι μόνο για ατμοσφαιρικό σεντάν , ελπίζω η χατσμπακ να είναι άλλο τελείως "φρούτο". -
Το σεντάν είναι αντρικό αυτοκινητο.
-
@civil357 said in TOYOTA FORUM:
Επιμένω αναφέρομαι μόνο για ατμοσφαιρικό σεντάν , ελπίζω η χατσμπακ να είναι άλλο τελείως "φρούτο".
- Δεν έχω οδηγήσει την Σεντάν.
- Δεν θα την αγόραζα, για τους λόγους που λές. Αλλά εαν ήμουν αναγκασμένος, μόνο υβριδική.
- Χατσμπακ δνε βγαίνει ΜΗ-υβριδική
- Τογιότα = υβρίδιο (εκτός εαν πάρεις Yaris GR), αλλιώς δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η αγορά ενός Τογιότα (εκτός εαν ειναι για οικονομικούς λόγους).
-
-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
Επιμένω αναφέρομαι μόνο για ατμοσφαιρικό σεντάν , ελπίζω η χατσμπακ να είναι άλλο τελείως "φρούτο".
- Δεν έχω οδηγήσει την Σεντάν.
- Δεν θα την αγόραζα, για τους λόγους που λές. Αλλά εαν ήμουν αναγκασμένος, μόνο υβριδική.
- Χατσμπακ δνε βγαίνει ΜΗ-υβριδική
- Τογιότα = υβρίδιο (εκτός εαν πάρεις Yaris GR), αλλιώς δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η αγορά ενός Τογιότα (εκτός εαν ειναι για οικονομικούς λόγους).
Τόση εντύπωση (αρνητική) που ειλικρινά έχω βαλθεί να πάω να πάρω τεστ την κανονική υβριδική χατσμπακ, αλλά ειλικρινά ντρέπομαι να ενοχλώ τον κόσμο για αυτοκίνητα που δεν ενδιαφέρομαι για αγορά.
Φαντάσου πόσο εντύπωση μου έκανε που είμαι ένα βήμα πριν "σπασω" αυτό τον άτυπο κανόνα μου ( κομπλεξισμό βασικά ) και παρουσιαστώ σαν πιθανός αγοραστής. -
Πάλκα κανεις; Πρέπει να έχω πάει ίσα με 200 φορές για δήθεν αγοραστής. Και να έχω κάνει 40-50 τεστ ντραιβς έτσι στο δήθεν, Αφού ήξερα τους πωλητές και όταν άλλαζαν αντιπροσωπεία.
Τους έβαζα και βενζίνη τους τσιφουτηδες που τα είχαν όλα με λαμπάκι.
Πλέον γέρασα...δεν τα κάνω αυτά. Διαβάζω το @dimsabas -
Τόση εντύπωση (αρνητική) που ειλικρινά έχω βαλθεί να πάω να πάρω τεστ την κανονική υβριδική χατσμπακ, αλλά ειλικρινά ντρέπομαι να ενοχλώ τον κόσμο για αυτοκίνητα που δεν ενδιαφέρομαι για αγορά.
Φαντάσου πόσο εντύπωση μου έκανε που είμαι ένα βήμα πριν "σπασω" αυτό τον άτυπο κανόνα μου ( κομπλεξισμό βασικά ) και παρουσιαστώ σαν πιθανός αγοραστής.Έλα να οδηγήσεις την δικια μου όση ώρα θες...χαχα!! Αλλιώς όταν ανέβα εγώ πάνω.
ΥΓ: πήγαινε με τον Αλέκο, τον έχουν μάθει πια...
-
Πλάκα-πλάκα, ένα τέτοιο με aftermarket υγραέριο είναι ταμάμ για πολύ κόσμο.
-
@dimsabas said in TOYOTA FORUM:
Ποιοι είναι αυτοί;;;;;
Γιατί να φορτωθείς ένα κουτί στο πίσω μέρος που δεν προσφέρει τίποτα. Είχα χρόνια να παρκάρω σεντάν και είχα ξεχάσει την συγκεκριμένη ομορφιά . Ο.κ. είχε κάμερα αλλά ΔΕΝ είχε αισθητήρες ( άλλο κουλό αυτό).
Ο.κ. οι συνταξιούχοι, το διαβάζω και αλλού αυτό , αλλά ρε παιδιά , οι συνταξιούχοι του σήμερα (οι σχετικά φρέσκοι που οδηγούν και αγοράζουν οχήματα) , δεν είναι οι ίδιοι όπως ήταν πριν 20 χρόνια. Πολλοί από αυτούς χατσμπακ έχουν ( πρόλαβαν την αλλαγή) , μερικοί είναι ενημερωμένοι ( μαθαίνουν για τα υβριδικά πχ) , μπαίνουν και στο ίντερνετ κάποιοι. . Λίγα είναι τα κλασσικά μπαρμπάδια που θα αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο.
Εγώ βλέπω πολύ μικρό πιθανό αγοραστικό κοινό πάντως...
-
@lap said in TOYOTA FORUM:
Πάλκα κανεις; Πρέπει να έχω πάει ίσα με 200 φορές για δήθεν αγοραστής. Και να έχω κάνει 40-50 τεστ ντραιβς έτσι στο δήθεν, Αφού ήξερα τους πωλητές και όταν άλλαζαν αντιπροσωπεία.
Τους έβαζα και βενζίνη τους τσιφουτηδες που τα είχαν όλα με λαμπάκι.Πλέον γέρασα...δεν τα κάνω αυτά. Διαβάζω το @dimsabas
Η αλήθεια είναι ότι είχαν βάλει την φωτογραφία σου στον πίνακα ανακοινώσεων -
Και είχε και βελάκια πάνω της....ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αποθήκευαν τα βελάκια με αυτόν τον τροπο
-
@dimsabas said in TOYOTA FORUM:
Ποιοι είναι αυτοί;;;;;
Γιατί να φορτωθείς ένα κουτί στο πίσω μέρος που δεν προσφέρει τίποτα. Είχα χρόνια να παρκάρω σεντάν και είχα ξεχάσει την συγκεκριμένη ομορφιά . Ο.κ. είχε κάμερα αλλά ΔΕΝ είχε αισθητήρες ( άλλο κουλό αυτό).
Ο.κ. οι συνταξιούχοι, το διαβάζω και αλλού αυτό , αλλά ρε παιδιά , οι συνταξιούχοι του σήμερα (οι σχετικά φρέσκοι που οδηγούν και αγοράζουν οχήματα) , δεν είναι οι ίδιοι όπως ήταν πριν 20 χρόνια. Πολλοί από αυτούς χατσμπακ έχουν ( πρόλαβαν την αλλαγή) , μερικοί είναι ενημερωμένοι ( μαθαίνουν για τα υβριδικά πχ) , μπαίνουν και στο ίντερνετ κάποιοι. . Λίγα είναι τα κλασσικά μπαρμπάδια που θα αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο.
Εγώ βλέπω πολύ μικρό πιθανό αγοραστικό κοινό πάντως...
Υπάρχουν και νέας εσοδείας, είχαμε έναν 35αρη στα ναρκωτικά, ελεύθερος, ανύπαντρος που είχε πάρει corolla sedan.....σε ένα χρόνο παντρεύτηκε
-
Φίλοι Τογιοταίοι , πριν με κράξετε , μία ερώτηση , η corolla sedan έχει τόσο μεγάλες διαφορές από τη χατσμπακ;
Όχι τίποτα άλλο , αλλά μετά από τριήμερη ενοικίαση ( και αρκετά χιλιόμετρα) μίας ΜΗ υβριδικής σεντάν κορόλλα (με ελάχιστα χιλιόμετρα) , δεν ανακάλυψα κανένα μα κανένα συντριπτικά ανώτερο στοιχείο υπεροχής του μοντέλου.
Ο.κ. κοιτώντας τη τιμή αγοράς της active στα 21570, αναθεωρώ , το αυτοκίνητο σε αυτή τη τιμή είναι μία χαρά.
μα δεν έχει κανενα ανωτερο στοιχείο, μονο οι toyotaiοι πιστευουν το αντίθετο και παππουδια (ελπιζω πια να αντιλαμβανοται κάποιοι οτι απλά μαρεσει να πειραζω τους toyoταιους φιλους)
δεν ξέρω τι νόμιζες αλλα η κατανάλωση και η τιμή VFM είναι το πακετάκι που τρελαινονται όλοι για toyota και βλέπουν και τα υπολοιπα φοβερα!!!!! με τέτοια κατανάλωση ολα τα βλέπουν με γυαλια παραμόρφωσης!!!!!
και νταξει να πω και γω οτι εμφανισιακα σε σχεση με τα εκτρωματα corolla του παρελθοντως η σημερινή δεν είναι καθόλου ασχημη αλλα μεχρι εκεί
-
Δεν έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση; Οι συνταξιούχοι του σήμερα συνήθως πάνε σε κάποιο SUV παρά σε κάποιο σεντάν.
-
Ο.κ. κοιτώντας τη τιμή αγοράς της active στα 21570, αναθεωρώ , το αυτοκίνητο σε αυτή τη τιμή είναι μία χαρά.
μα δεν έχει κανενα ανωτερο στοιχείο, μονο οι toyotaiοι πιστευουν το αντίθετο
δεν ξέρω τι νόμιζες αλλα η κατανάλωση και η τιμή VFM είναι το πακετάκι που τρελαινονται όλοι για toyota και βλέπουν και τα υπολοιπα φοβερα!!!!! με τέτοια κατανάλωση ολα τα βλέπουν με γυαλια παραμόρφωσης!!!!!
και νταξει να πω και γω οτι εμφανισιακα σε σχεση με τα εκτρωματα corolla του παρελθοντως η σημερινή δεν είναι καθόλου ασχημη αλλα μεχρι εκεί
Διάβαζα για πλήρη μεταστροφή από τα γνωστά της μάρκας στο θέμα οδική συμπεριφορά. Εγώ αυτό που έζησα ήταν μία βελτιωμένη έκδοση άουρις ( δεν ήθελε και πολύ κόπο ). Πιθανόν οι άνθρωποι να έκαναν τις αλλαγές που πρέπει και η χάτσμπακ να είναι κάτι άλλο. Υποθέτω πάτωμα και συνδεσμολογία ανάρτησης, τιμόνι και φρένα είναι τα ίδια ( φρένα είχε καλά πάντως)
Θα μου πείς ρε κάφρε, πήρες 1500αρι σεντάν και πάλευες να το "γυρίσεις"; Ε εντάξει , αν πας τόσο θετικά διατεθειμένος , το ξενέρωμα είναι ακόμα μεγαλύτερο, οπότε γρήγορα μαζεύεσαι...
Να το ξαναγράψω , η τιμή του σε συνδυασμό με την κατανάλωση ( έγραψε 7,4) με συνετό σκίσιμο ( δε καταστρέφω περιουσίες), είναι τουλάχιστον καλή, το λόγο ύπαρξής του δε βρίσκω.
Επίσης ένα περίεργο , με a/c σταματημένος σε φανάρι έδειχνε στιγμιαίες 8λ/100 , μετά έστρωνε ( δε μηδένιζε , ούτε έπεφτε κάτω από 5 π.χ.) , είναι κόλπο της τογιότα; προβλέπει το μετά; είναι λάθος του υπολογιστή; Το κάνουν και τα άλλα; Εντύπωση μου έκανε.
Νάβι αργό, κολλούσε και αναξιόπιστο , το έγραψα πάλι ,απλά εν τέλει μερικά στοιχεία εξοπλισμού τελικά είναι απλά κουτάκια εντυπωσιασμού , ιδίως όταν υπάρχει σύνδεση με το κινητό ( αν και το ξέρατε απλά το γράφω).
-
μα δεν έχει κανενα ανωτερο στοιχείο, μονο οι toyotaiοι πιστευουν το αντίθετο
Διάβαζα για πλήρη μεταστροφή από τα γνωστά της μάρκας
Συ είπας διαβασες από toyoταίους
εγω δεν ξέρω τίποτα
TOYOTA FORUM