-
@kkostask said in FORD FORUM:
Είναι πολύ κρίμα πως κατάντησαν την εταιρεία….προφανώς δεν φταίνε οι αντιπροσωπείες αλλά η FMH….τι στο καλό, ακόμα και ο Ρανταπλάν να διοικούσε την εταιρεία πιο καλά θα τα έκανε.
Από τα λίγα που έχω καταφέρει να μάθω (γιατί και εμένα μου έκανε εντύπωση πόσο σκατά τα έχει κάνει η FMH) είναι ότι έχει λόγω και η Ford Europe για την Ελλάδα και τους "υποχρεώνουν" σε κάποιες αποφάσεις.
-
Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα φταίει το κεφάλι. Έχοντας εμπειρία με 3 Φορντ στη σειρά μόνο λύπη μου προκαλεί η κατάσταση αυτή.
-
@fanis75 said in FORD FORUM:
Από τα λίγα που έχω καταφέρει να μάθω (γιατί και εμένα μου έκανε εντύπωση πόσο σκατά τα έχει κάνει η FMH) είναι ότι έχει λόγω και η Ford Europe για την Ελλάδα και τους "υποχρεώνουν" σε κάποιες αποφάσεις.
Άρα να στείλουμε και μια ενημέρωση στας Ευρώπας ότι μας έχασε από πελάτες, λόγω των πολιτικών εισαγωγής συγκεκριμένων εκδόσεων/μοντέλο...
-
Φρέσκος τιμοκατάλογος...
Puma από 25200 αρχική τιμή πλέον.
Fiesta/Focus άφαντα... -
@antonakis said in FORD FORUM:
[Φρέσκος τιμοκατάλογος...]
Fiesta/Focus άφαντα...AXAXAXAXA!!! Είναι απίστευτοι!!!
-
θα πουλήσουν καλά σιγουρα χαχαχαχαχαχ
είναι απιστευτοι βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους στην ford
η μια βλακεία πίσω από την αλλη.
Μιλάω για την κεντρική ford
-
Κοίταζα για πλάκα τις ταξινομήσεις... Ιανουάριο / Φεβρουάριο 44 Fiesta, 22 Focus συνολικά...
Μάλλον έχουν χοντρό πρόβλημα με τις ελλείψεις. -
Ας το κλεισουν το μαγαζι για φετος. Απο του χρονου ...βλεπουμε....
-
@alexandros-k said in FORD FORUM:
Ας το κλεισουν το μαγαζι για φετος. Απο του χρονου ...βλεπουμε....
μεχρι τωρα μόνο PUMA πουλαγαν καλά και το είχαν ανοιχτό.
Τωρά βλέπω ούτε αυτό να πουλάει με τόσες αφαιρεσεις εξοπλισμού και αυξήσεις.......... δεν αξίζει τόσα
-
Μόλις έμαθα: Φιέστα αναμένεται την άλλη εβδομάδα προϊόντική ενημέρωση και τιμοκατάλογος. Το Focus εχει σταματήσει προς το παρόν (και προσωρινά) η παραγωγή του. Και όλα πήραν αύξηση!
-
Πουλάω Ford Focus μοντέλο Δεκ.2021, με 1680χλμ κοντέρ, αχρησιμοποίητο, ευκαιρία.
251.000euro (τιμή συζητήσιμη)
Δεκτός κάθε έλεγχος και δοκιμή σε στροφές.Πουλιέται λόγω αγοράς μονοκατοικίας.
χε!χε!!!!
-
Για τη Hyundai και την Toyota δουλεύουν όλοι. Έχουν ήδη τις 2 πρώτες θέσεις στις πωλήσεις λιανικής. Αν συνεχίσουν να κρατάνε τιμές, τις βλέπω ν' ανοίγουν και εργοστάσια στην Ελλάδα για να προλαβαίνουν τις πωλήσεις...
-
@andya3 said in FORD FORUM:
Για τη Hyundai και την Toyota δουλεύουν όλοι. Έχουν ήδη τις 2 πρώτες θέσεις στις πωλήσεις λιανικής. Αν συνεχίσουν να κρατάνε τιμές, τις βλέπω ν' ανοίγουν και εργοστάσια στην Ελλάδα για να προλαβαίνουν τις πωλήσεις...
κοιτα να δεις που τελευταία συμφωνώ συνέχεια μαζί σου και θα μου γίνει χούι
χαχαχαχαχαχαχα
-
@cirus said in FORD FORUM:
χαχαχαχαχαχαχα
Α όχι, να το προσέξεις, γιατί μετά οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται... χα, χα, χα,
-
@cirus said in FORD FORUM:
χαχαχαχαχαχαχα
Α όχι, να το προσέξεις, γιατί μετά οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται... χα, χα, χα,
ειπα μέσα μου 3 φορές απεταξάμην το VAG και έφτυσα 3 φορές για σιγουριά
ελπίζω να μην χρειαστεί εμβόλιο γιατί 4G πιάνω ήδη με το αντικορονεικο. εκτός αν με το αντιVAG πιάνεις 5G οπότε θα το κάνω καλού κακού
-
Φρέσκος τιμοκατάλογος...
Fiesta/Focus άφαντα...Δεν βρίσκω λόγια να εκφραστώ.. Καλά δεν σκέφτονται ότι το μαγαζί πάει βουρ για φούντο;; Λυπάμαι τον κόσμο που δουλεύει σε αντιπροσωπείες Φορντ.
Ένα μπράβο σε toyota hyundai για την σωστή τιμολόγηση των προϊόντων τους...
-
@nascar1 said in FORD FORUM:
Φρέσκος τιμοκατάλογος...
Fiesta/Focus άφαντα...Δεν βρίσκω λόγια να εκφραστώ.. Καλά δεν σκέφτονται ότι το μαγαζί πάει βουρ για φούντο;; Λυπάμαι τον κόσμο που δουλεύει σε αντιπροσωπείες Φορντ.
Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχει αναφερθεί σε δημοσιεύσεις ότι η Ford σκέφτεται να την κάνει από Ευρώπη και περιμένει που θα κάτσει η μπάλα με τα Euro 7 και τα ηλεκτρικά για ν' αποφασίσει.
Μέχρι και ότι θα χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες της vw έχει γραφτεί . Αν γίνει αυτό, προφανώς αντίστροφα η vw θα χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες της Ford στις ΗΠΑ. (ακούς cirus, μπορεί να το χρειαστείς το antivag εμβόλιο τελικά )
Είναι εμφανή εδώ και καιρό τα σημάδια αποδιοργάνωσης της εταιρείας. Την έσωσε τα τελευταία χρόνια το Puma, αλλά πόσο θα κρατήσει το πάρτυ μ' ένα μοντέλο μόνο να πουλάει?
-
@nascar1 said in FORD FORUM:
Φρέσκος τιμοκατάλογος...
Βασικά πιστεύω ότι οι αυξήσεις είναι πολύ μεγάλες στη ford γιατί ίσως δεν έχουν καθόλου αυτοκίνητα προς παράδοση.
Η hyundai έχει αυξήσει ελάχιστα τις τιμές και έχει και σχετικά καλούς χρόνους παράδοσης.
Η toyota είναι προς τιμήν της που παρά τη ζήτηση, του cross κυρίως, τα ακριβυνε ελάχιστα. -
ΝομιΖω υπερβαλετε λιγο με την Ford. Μια χαρα πουλαγε στην ευρωπη εως και το 20 περισσοτερα αυτοκινητα και απο hundai και απο toyota. Τον τελευταιο χρονο λογο της ιδιαιτεροτητας δεν μπορεις να τον λαβεις υποψη, καθε εταιρια εχει τα προβληματα της.
Το 19 ειχε δυο αυτοκινητα στο τοπ 10 των πωλησεων (focus -fiesta) -
Ο τιμοκατάλογος έχει ισχύ από πρώτη του μήνα....
Εντελώς πρωταπριλιατικο αστείο.
FORD FORUM