-
Nέος τιμοκατάλογος:
https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf
-
1.400 πάνω το focus! Με αυτές τις τιμές δε θα προλαβαίνουν τις παραγγελίες!
-
Εγώ είδα και τις υπόλοιπες τιμές….OMG!
-
Νομίζω οι κατασκευαστές προσπαθούν επίτηδες να αποθήσουν τους αγοραστές...
Αρκετές εκδόσεις πάνω από τα 30 χιλιάρικα. Και καμία πρόθεση να έρθουν οι connected/titanium. (για το Focus τουλάχιστον) -
παιδια και γω τα ίδια πιστεύω, απίστευτες οι τιμές 2000 επάνω είναι το puma
αλλά το κάνουν σιγα σιγά ΟΛΟΙ οι κατασκευαστές.
ΔΕΝ πιστευω ότι θα ξαναπέσουν οι τιμες δυστηχως σε φυσιολογικά επίπεδα.
Θεωρώ ότι από εδω και πέρα τα αυτοκίνητα θα είναι πανάκριβα
Φίλος μου παρέλαβε το KIA PICANDO prin 1 εβδομάδα και τον ρώτησα πόσο? μου είπε 14200 ευρώ
για το κουβαδάκι έτσι όσο καλό και αν είναι!!!!!!!! Που με τόσα παλιά έπαιρνες μεγαλύτερης κατηγοριας αυτοκίνητο (ibiza, corsa, fiesta κτλ κτλ) full εξοπλισμένο
έχουν ξεφύγει οι τιμές γενικά
-
Ευτυχως πηρα το Active focus το 20 με 6500!!!! χιλιαρικα λιγοτερα μηδενικο επιτοκιο , ανεξαρτητη αναρτηση, και καλυτερο εξοπλισμο!
Αν το καθυστερουσα θα επαιρνα τωρα το φιεστα στα ιδια χρηματα.
Το μονο καλο ειανι οτι θα εχω καλη μεταπωλητικη αξια -
@a-ctive said in FORD FORUM:
Ευτυχως πηρα το Active focus το 20 με 6500!!!! χιλιαρικα λιγοτερα μηδενικο επιτοκιο , ανεξαρτητη αναρτηση, και καλυτερο εξοπλισμο!
Αν το καθυστερουσα θα επαιρνα τωρα το φιεστα στα ιδια χρηματα.
Το μονο καλο ειανι οτι θα εχω καλη μεταπωλητικη αξιαΕίσαι τυχερός , όντως καλή αγορά
-
Εν τω μεταξύ παίρνεις Hyundai i30 160 ίππων με 20 χιλιάρικα...
-
@realzeus said in FORD FORUM:
Εν τω μεταξύ παίρνεις Hyundai i30 160 ίππων με 20 χιλιάρικα...
ΟΝΤΩΣ και είναι και πολυ καλό αυτοκίνητο.
Βασικά αν θα έπαιρνα σε αυτή την κατηγορία εκεί θα πήγαινα καρφωτός με τις τωρινές τιμές
Μου κάνει εντύπωση που δεν εχει ακριβύνει τούτο
-
@cirus said in FORD FORUM:
παιδια και γω τα ίδια πιστεύω, απίστευτες οι τιμές 2000 επάνω είναι το puma
αλλά το κάνουν σιγα σιγά ΟΛΟΙ οι κατασκευαστές.
ΔΕΝ πιστευω ότι θα ξαναπέσουν οι τιμες δυστηχως σε φυσιολογικά επίπεδα.
Θεωρώ ότι από εδω και πέρα τα αυτοκίνητα θα είναι πανάκριβα
Φίλος μου παρέλαβε το KIA PICANDO prin 1 εβδομάδα και τον ρώτησα πόσο? μου είπε 14200 ευρώ
για το κουβαδάκι έτσι όσο καλό και αν είναι!!!!!!!! Που με τόσα παλιά έπαιρνες μεγαλύτερης κατηγοριας αυτοκίνητο (ibiza, corsa, fiesta κτλ κτλ) full εξοπλισμένο
έχουν ξεφύγει οι τιμές γενικά
Έτσι ακριβώς. Το 2001 πήρε ο πατέρας μου το elantra 14600€!!!!
-
@panormus772 said in FORD FORUM:
Nέος τιμοκατάλογος:
Περνούσα σήμερα από Βελμάρ στην Κηφισίας και μπήκα να ρωτήσω για το νέο Φιέστα...
Ο πωλητής μου είπε ότι δεν μπορεί να δώσει προσφορά γιατί περιμένουν, στις επόμενες 2 εβδομάδες, αλλαγή τιμοκαταλόγου ΚΑΙ αλλαγή στον εξοπλισμό των εκδόσεων...
Είπα, καλά, πριν 10 μέρες βγήκε ο νέος τιμοκατάλογος και θα αλλάξει?
Και όμως...
-
@antoniokon said in FORD FORUM:
Nέος τιμοκατάλογος:
Περνούσα σήμερα από Βελμάρ στην Κηφισίας και μπήκα να ρωτήσω για το νέο Φιέστα...
Ο πωλητής μου είπε ότι δεν μπορεί να δώσει προσφορά γιατί περιμένουν, στις επόμενες 2 εβδομάδες, αλλαγή τιμοκαταλόγου ΚΑΙ αλλαγή στον εξοπλισμό των εκδόσεων...
Και όμως...
Ωχ..δεν ακούγεται καλό..
-
FMH.....το κοντινότερο σε kinder έκπληξη που υπάρχει στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.
-
Στην Αγγλία, σε σχόλια κατόχων Fiesta ST (facelift '22, st-3), αναφέρεται ότι υπάρχουν ελλείψεις εξοπλισμού, όπως αναδίπλωση και θέρμανση καθρεπτών λόγω chip shortage.
Συνεχώς ''βγάζουν'' πράγματα από τον εξοπλισμό.
Άρα, θέλει προσοχή σε τι εξοπλισμό φέρει κάθε αμάξι γιατί γίνεται χαμός και έχει χαθεί η μπάλα...Ακόμα και σε αμάξια που παράγονται το ίδιο έτος.
Οι τιμές συνεχίζουν την ανοδική πορεία, βέβαια...
-
@psk said in FORD FORUM:
Στην Αγγλία, σε σχόλια κατόχων Fiesta ST (facelift '22, st-3), αναφέρεται ότι υπάρχουν ελλείψεις εξοπλισμού, όπως αναδίπλωση και θέρμανση καθρεπτών λόγω chip shortage.
Και εδώ το ίδιο, το είχα γράψει όταν έλαβα το προϊοντικό email που ενημέρωνε τους εμπόρους. Συγκεκριμένα:
-
Γνωριζει κάποιος τι τιμή έχει ένας δεξιά καθρέφτης αναδιπλούμενος για fiesta 2014 titanium?
-
Nέος τιμοκατάλογος:
Και όμως...
Κατέβασα τον νέο με ημερομηνία νομίζω 3/3. Θλίψη και μιζέρια μόνο που τον κοιτάς....φοκους και Κούγκα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τον χάρτη ακόμα και το πούμα που το σπρώχνουν μειωμένες οι εκδόσεις...σαν να βλέπεις τον πάγκο του ψαρά στην λαϊκή 3 το μεσημέρι ένα πράγμα....
-
Αν έχει ημερομηνία 03/03 είναι ο "νέος" που σε μια βδομάδα έγινε παλιός...
Εγώ ρώτησα 10 Μαρτίου και δεν ίσχυε...
Πέρασα και πριν 4-5 μέρες...ακόμα περιμένουν...
-
Αν έχει ημερομηνία 03/03 είναι ο "νέος" που σε μια βδομάδα έγινε παλιός...
Εγώ ρώτησα 10 Μαρτίου και δεν ίσχυε...
Πέρασα και πριν 4-5 μέρες...ακόμα περιμένουν...
Διαχείριση για κλωτσιές σεμινάρια πρέπει να κάνουν 1000 και ένας τρόπος για να αδικησετε και να χαντακωσετε ένα προϊόν....
Πρέπει να κλείσουν εντελώς τα καταστήματα τους δυσφημούν την εταιρεία ας το γυρίσουν 100% σε online παραγγελιες , και ας έχουν 2-3 επιλογές από κάθε μοντέλο που μπορούν να παραδώσουν και να κοστολογησουν και τέλος. Η επαφή μαζί τους είναι τοξική... καταλαβαίνω ότι θα μείνει άνεργος κόσμος αλλά δεν υπάρχει σωτηρία ...
Αυτά αφορούν εμπειρίες από Θεσσαλονίκη. Αλλού δεν ξέρω μπορεί να πηγαίνουν τρένο....αν και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι -
Είναι πολύ κρίμα πως κατάντησαν την εταιρεία….προφανώς δεν φταίνε οι αντιπροσωπείες αλλά η FMH….τι στο καλό, ακόμα και ο Ρανταπλάν να διοικούσε την εταιρεία πιο καλά θα τα έκανε.
FORD FORUM