-
Δεν είναι ανάγκη να γαμάτε τα πάντα. Λίγος σεβασμός τουλάχιστον στους παλιούς δε βλάπτει. Έχουμε πιει και ένα κρασί μαζί, και μια μπριζόλα και ένα μπιφτέκι κλπ κλπ και είναι άξιοι άνθρωποι. (Tι λέτε για κανα Καλυψώ-reunion? )
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Το Φόρουμ, το κάθε Φόρουμ, είναι, και πρέπει να είναι, 'ζωντανός' οργανισμός.
κατόπιν σχετικής έρευνας, ο χρήστης Sinanai κ εγώ πρέπει να είμαστε τα 2 @ του οργανισμού αυτού
... και το μεσαίο ποιός είναι?
φτου
Αλλου τα λεγόμενα ήθελα να κάνω παράθεση.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Έχουμε πιει και ένα κρασί μαζί, και μια μπριζόλα και ένα μπιφτέκι κλπ κλπΓουαδεφακ;
-
Εγώ για τον ΙΚΕ μπορώ να πω τα εξής. Τον έχω τύχει σε μία εκτενή συζήτηση (για την βενζίνη 100 οκτανίων) και τελικά είχε δίκιο. Γενικά φαινόταν πως ήταν καταρτισμένος. Απλά ήταν εριστικός προς τους άλλους και χρησιμοποιούσε έναν λανθασμένο τρόπο αντιμετώπισης. Εγώ πάντως, όταν τον είχα ρωτήσει για κάποια πράγματα, μου απάντησε φυσιολογικά. Ενώ κάποιες σε ασήμαντα θέματα (πχ χώρος μαθημάτων οδήγησης) ήταν ο μόνος που είχε απαντήσει κανονικά, ενώ 2-3 άλλοι από πάνω χλεύαζαν και έλεγαν αστεία..Πάντως, το παλικάρι είχε τρελό χιούμορ. Έχω ρίξει πολύ γέλιο με τις απαντήσεις του σε μερικούς. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ΙΚΕ ήταν το πρόβλημα του φόρουμ.
-
Για πρώτη φορά στο forum η φάση μπαναρίσματος του ΙΚΕ.
Στο ρόλο του ΙΚΕ --> Ερρίκος Λίτσης
romank --> ΒαγγέληςΔίας --> ξαδέλφη Μαργαρίτα
mods --> σύζυγος (δεν θυμάμαι το όνομα) -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για πρώτη φορά στο forum η φάση μπαναρίσματος του ΙΚΕ.Στο ρόλο του ΙΚΕ --> Ερρίκος Λίτσης
romank --> ΒαγγέληςΔίας --> ξαδέλφη Μαργαρίτα
mods --> σύζυγος (δεν θυμάμαι το όνομα)...το καρέ στο 0.50'' μάλλον τό 'βαλες για να μας... μπερδέψεις!..
-
Ξεθαβω
Αυτος ο γιοχαντελτα τι απογινε; -
Περιμένει να πέσει ο Κούλης...
Και μέχρι τότε είναι σκιώδης αναλυτής... -
@criuser said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Περιμένει να πέσει ο Κούλης...
Και μέχρι τότε είναι σκιώδης αναλυτής...Σαν τον @insanedriver, που απογοητεύτηκε φουλ από Κούλη και τις προσδοκίες που είχε!
Ο @storm έχει σταματήσει, οι λόγοι πολλοί
Ο @nonos επειδή τα psa από τα μεσα της δεκαετίας του 2000 στα μοντέλα για τους κοινούς θνητούς έδωσαν βάρος μόνο στην απόλυτη άνεση.
Όποιος ήθελε λίγο σπορ οδήγηση @@.Είναι πολλοί, ελπίζω να είναι καλά από υγεία!
-
Κι ο Mastoras78 δε γράφει, αλλά ευτυχώς (ή ίσως ακριβώς λόγω της αποχής) είναι πολύ καλά.
-
Ευτυχως ξεβρωμισε το φορουμ απο καποιους. Μονο για να λενε μαλακιες και να προκαλουν ηταν εδω μεσα
Βεβαια ηρθαν άλλοι και αναπληρωσαν το κενο -
@otso said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Ξεθαβω
Αυτος ο γιοχαντελτα τι απογινε;Πω πω τον ξεχάσαμε τον @johanndelta ...
Δεν άντεξε ο άνθρωπος την γιαφκα δεξιών που μετατράπηκε το τοπικό της πολιτικής, δεν είδε όπως και εγώ την δύναμη του ΤΙΝΑ για τους δεξιούς και τους Κουλοπασοκους που έφερε το σοκαριστικό και καταστροφικό 41%
Έστριψε το τιμόνι όλο δεξιά μετά την αποχώρηση του στο σχετικό τοπικό.Ευτυχώς δεν έμεινε να δει τα διάφορα ακροδεξιά φυντανια που φυτρωσαν μετά αλλά ο οργανισμός του φόρουμ τελικά τα ξερασε αμέσως μόλις έριξαν τις μάσκες τους και έδειξαν το αληθινό φασιστικό πρόσωπο τους.
Τέλος πάντων, αυτή τη στιγμή νομίζω υπάρχει ένα πολύ καλό επίπεδο,- θα μας πεις και εσύ φυσικά @otso που από ότι βλέπω είσαι παλιουρας εδώ -
Λείπουν όμως νομίζω ο @mastoras78 με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο, και ο @storm με τον ιδιαίτερο και σκοπτικο τρόπο γραφής που σε έβαζε σε γόνιμο προβληματισμό.
-
Κι εδώ με κοματικά πολιτικά κριτήρια;; Μιας και 4t forum λέγεται... εγώ θυμάμαι τον 21 Quandra μέλος με πολύ know how
-
@renault_clio said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Κι εδώ με κοματικά πολιτικά κριτήρια;; Μιας και 4t forum λέγεται... εγώ θυμάμαι τον 21 Quandra μέλος με πολύ know how
Δυστυχώς ναι, ο 21 quadra έχασε πολύ από το σεβασμό που έτρεφαν πολλά μέλη του φόρουμ, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, προς αυτόν όταν μπλέχτηκε με τα πολιτικά θέματα για τα οποία δεν είχε καμία δυνατότητα ανάλυσης τους!!! Πόσο μάλλον όταν εξέφρασε απόψεις που έχουν άνθρωποι που έφεραν την κατάσταση σε αυτό το επίπεδο!
Αντίθετα με τα μηχανολογικά!!!
Οι τεχνικές του γνώσεις, σαφέστατα λείπουν!!! -
@vagkirk said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Δεν άντεξε ο άνθρωπος την γιαφκα δεξιών που μετατράπηκε το τοπικό της πολιτικής
Βασικά αριστερή γιάφκα ειναι, χρόνια τώρα...αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!
-
@fanis75 said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
ναι καλα. με τετοια αντιμετωπιση γεμισαμε παντελοκουλιδες
-
με αυτα που γραφουν συγκεκριμενα μελη ειναι θαυμα που υπαρχουν ακομα 10-20 ατομα που καθοντε και γραφουν σε αυτο το φορουμ
-
This post is deleted! -
@fanis75 said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Τουλάχιστον έχει διαχείριση που εστρεφε τα πράγματα στον ορθό δεξιό δρόμο σε κάθε ευκαιρία.
-
Και εδώ θα μας αναγκάσετε να βλεπουμε τα πολιτικά οπτικά σας ;
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν