-
@a-d-p said in CITROËN FORUM:
@criuser said in CITROËN FORUM:
Σήμερα είχα μία δουλειά σε κάποιο γραφείο και δίπλα ήταν η Τογιότα.
Είπα να μπω μέσα και μπήκα.
Το γράφω εδώ, ώστε οι συγκρίσεις να γίνονται εδώ και να μην στενοχωριούνται οι τογιοταίοι...
Κάθισα πρώτα στο ΚΚ.
Αυτή είναι η θέση οδήγησης σε αυτοκίνητο 4,45 μ μήκος με το κάθισμα τέρμα πίσω και τέρμα κάτω...![
Είδαμε και το τέρμα.Αυτά σε ένα αυτοκίνητο 4,15 μήκος και για το ύψος είναι 10 εκ πιο μεγάλος ο χώρος πάνω από το κεφάλι μου σε σχέση με τα τογιότα...
Οσο για την ποιότητα κατασκευής και τα υλικά τους, τίποτα το ιδιαίτερο.
Για την ΚΚ που είχε 36500 το έκθεμα που κάθισα, η σύγκριση με το 3008, είναι αδύνατη.
Επίσης με το νέο αιρκρός, μάλλον θα συμφέρει να το πάρει κάποιος και με τα 5-9000 που έχει διαφορά η ΚΚ, να μην το κινεί στην κίνηση και να πληρώνει ταξί. Για 15 ευρώ την μέρα, θέλει πολλές μέρες για να τα καλύψει και θα έχει καλύτερο και πιο άνετο αυτοκίνητο.
Είπαμε τα γράφω εδώ για να μην τους στενοχωρήσω.
Αν και ξέρω ότι δεν αφήνουν κανένα θέμα χωρίς να πουν κάτι για το τογιότα τους...
Τι πάθος και αυτό ?
Λέτε να τους έχει φτιάξει η γνωστή μυρωδιά που εκπέμπουν τα σαλόνια των τογιότα ?
Ωραίο τιμόνι για Toyota, η lounge το έχει αυτό;
Δεν ξέρω ποια είναι αλλά έγραφε 36400 τιμή εκθέματος.
-
@jamesd said in CITROËN FORUM:
@jamesd said in CITROËN FORUM:
Μόλις ανακάλυψα ότι το c3 aircross δεν έχει (πέρα από ACC) ακόμα και στη max, lumbar support (βασικό για άνεση σε πολύωρη οδήγηση) και κουμπί εκκίνησης κινητήρα. Τραγκικ και φθήνια...
Τώρα η φθήνια υπάρχει στην τιμή, αλλά σε σχέση με ποιό άλλο αμάξι βλέπεις την φθήνια ?
Ίδια κατηγορία με Dacia duster το οποίο επίσης θεωρώ φτηνό. Να δεις που θα έχουν και το ίδιο euroncap.
Το δηλώνει και το νταστερ ότι είναι φτηνό.
Το ίδιο EuroNCAP θα έχουν γιατί λέει ότι στην Ευρώπη ο κόσμος δεν θέλει να πληρώσει για τα 5 αστέρια σύμφωνα με τις μελέτες μάρκετινγκ που έχουν γίνει. -
Σήμερα είχα μία δουλειά σε κάποιο γραφείο και δίπλα ήταν η Τογιότα.
Είπα να μπω μέσα και μπήκα.
Το γράφω εδώ, ώστε οι συγκρίσεις να γίνονται εδώ και να μην στενοχωριούνται οι τογιοταίοι...
Κάθισα πρώτα στο ΚΚ.
Αυτή είναι η θέση οδήγησης σε αυτοκίνητο 4,45 μ μήκος με το κάθισμα τέρμα πίσω και τέρμα κάτω...![
Είδαμε και το τέρμα.Αυτά σε ένα αυτοκίνητο 4,15 μήκος και για το ύψος είναι 10 εκ πιο μεγάλος ο χώρος πάνω από το κεφάλι μου σε σχέση με τα τογιότα...
Οσο για την ποιότητα κατασκευής και τα υλικά τους, τίποτα το ιδιαίτερο.
Για την ΚΚ που είχε 36500 το έκθεμα που κάθισα, η σύγκριση με το 3008, είναι αδύνατη.
Επίσης με το νέο αιρκρός, μάλλον θα συμφέρει να το πάρει κάποιος και με τα 5-9000 που έχει διαφορά η ΚΚ, να μην το κινεί στην κίνηση και να πληρώνει ταξί. Για 15 ευρώ την μέρα, θέλει πολλές μέρες για να τα καλύψει και θα έχει καλύτερο και πιο άνετο αυτοκίνητο.
Είπαμε τα γράφω εδώ για να μην τους στενοχωρήσω.
Αν και ξέρω ότι δεν αφήνουν κανένα θέμα χωρίς να πουν κάτι για το τογιότα τους...
Τι πάθος και αυτό ?
Λέτε να τους έχει φτιάξει η γνωστή μυρωδιά που εκπέμπουν τα σαλόνια των τογιότα ?
Δεν ξέρω ποια είναι αλλά έγραφε 36400 τιμή εκθέματος.
Αν ήταν το 1800, η lounge ήταν
-
@lap said in CITROËN FORUM:
Καλά!!! Πάνε σε εξειδικευμένα συνεργεία να δεις τι γίνεται!
Χαμός!
Ο ορισμός του ηλιθίου εξοπλισμού! Ας μην οδηγείτε ρε παιδιά αν δρν μπορείτε να γυρίσετε ένα κλειδί!!
Έχουμε πολλά αυτοκίνητα στους δρόμους! Πάρτε το ΚΤΕΛ
Swift, 14 χρόνια με keyless πρόβλημα μηδέν, Polo 5 χρόνια με keyless το ίδιο, μάλλον είμαι υπερτυχερός……
-
@que2 said in CITROËN FORUM:
@lap said in CITROËN FORUM:
Καλά!!! Πάνε σε εξειδικευμένα συνεργεία να δεις τι γίνεται!
Χαμός!
Ο ορισμός του ηλιθίου εξοπλισμού! Ας μην οδηγείτε ρε παιδιά αν δρν μπορείτε να γυρίσετε ένα κλειδί!!
Έχουμε πολλά αυτοκίνητα στους δρόμους! Πάρτε το ΚΤΕΛ
Swift, 14 χρόνια με keyless πρόβλημα μηδέν, Polo 5 χρόνια με keyless το ίδιο, μάλλον είμαι υπερτυχερός……
https://www.suzuki-forums.com/threads/suzuki-swift-keyless-entry-start-problem.188922/
Μπορείς να ψάξεις στο Ίντερνετ, μπορείς να ρωτήσεις εξειδικευμένα συνεργεία ακόμα και την ίδια τη εταιρία. Εγώ ανέφερα πως είναι μια αδικαιολόγητη πολυτέλεια για Βαλκάνιους χομουςπηθικους που είχαν υπηρέτριες στα χωριά τους και τους ξεκλειδώναν τις πορτες πριν μπουν στην στάνη τους.
Δυστυχώς πλέον την βάζουν ως std σε πολλά αυτοκίνητα ακριβώς για να εντυπωσιάσουν το είδος αυτο, προσφέροντας έναν ακόμα πονοκέφαλο στους ιδιοκτήτες και για λόγους κλοπής και για λόγους μη σωστής λειτουργίας σε στιγμές που δεν επιθυμεί
-
Και οι φθηνότερες active plus το έχουν όπως και οι hatchback.
-
Πολυ καλη η επισκοπηση σου αλλα μηπως στο Citroen σου εχεις ρυθμισει και το τιμονι προς τα επανω κατι που δεν εκανες στα Toyota?
-
@george-0 said in CITROËN FORUM:
Πολυ καλη η επισκοπηση σου αλλα μηπως στο Citroen σου εχεις ρυθμισει και το τιμονι προς τα επανω κατι που δεν εκανες στα Toyota?
Τα τιμόνια μου είναι πάντα μέσα και πάνω.
Στο τογιότα δεν έκανα κάτι, αλλά δεν έχω δει πουθενά να κατεβάζουν το τιμόνι.
Αλλο κάνουν σε όλες τις εκθέσεις.
Και το έχω ρωτήσει γιατί το κάνουν.
Ανεβάζουν το ύψος του καθίσματος και το φέρνουν περίπου στην μέση της διαδρομής. Εγώ πριν πάω να μπω το κατεβάζω τέρμα και το πάω τέρμα πίσω και αφού μπω, αν χωράω με αυτή την διαμόρφωση και υπάρχει χώρος το πάω λίγο μπροστά.
Η απάντηση στο γιατί το κάνουν, είναι ότι έρχονται πολλές κοπελίτσες ως υποψήφιες πελάτισσες και δεν θέλουν να αισθάνονται ότι είναι τεράστιο το αμάξι, στην πρώτη εντύπωση...
Προφανώς άλλο κόσμο βλέπεις από το 1,94 - άλλο από το 1,64 - άλλες και οι προτιμήσεις και οι ανάγκες.
-
Τα τιμόνια μου είναι πάντα μέσα και πάνω.
Στο τογιότα δεν έκανα κάτι, αλλά δεν έχω δει πουθενά να κατεβάζουν το τιμόνι.
Προφανώς άλλο κόσμο βλέπεις από το 1,94 - άλλο από το 1,64 - άλλες και οι προτιμήσεις και οι ανάγκες.
Στο 1.94 δεν εισαι ακριβως το μοντελο αλλα μια μαρκα σαν τη citroen που εκανε ονομα προσφεροντας ανεση και χωρους σιγουρα υπερτερει της Toyota σε αυτον το τομεα.
Εχω εχω το YC νομιζω ειμαι τερμα πισω, σιγουρα τερμα κατω το καθισμα και χρειαζεται να σηκωσω λιγο πανω το τιμονι για να μη βρισκει στο ποδι. Ειμαι 1.87.
Παντως εχω 400 λιτρα μπαγκαζ αλλα πολυ λιγο χωρο στο πισω καθισμα. -
Εμένα το αιρκρος έχει 6 εκ. μεγαλύτερο μεταξόνιο και είναι πιο άνετο.
-
6 εκ. παραπάνω μονο στο πουλί κάνουν διάφορα, όχι σε μεταξόνιο αυτοκινήτου 🤭
-
Για αυτό έγραψα εκατοστά και όχι πόντους, για να αποφύγω το προφανές σχόλιο, αλλά δεν το απέφυγα...
-
6 εκ. παραπάνω μονο στο πουλί κάνουν διάφορα, όχι σε μεταξόνιο αυτοκινήτου 🤭
Απίστευτο σχόλιο
-
@george-0 said in CITROËN FORUM:
Ειμαι 1.87.
Παντως εχω 400 λιτρα μπαγκαζ αλλα πολυ λιγο χωρο στο πισω καθισμα.Αλήθεια, κάθεται άνθρωπος πάνω από 60 κιλά στο πίσω κάθισμα του ΓΨ και της χατσμπακ;
-
@piliourits said in CITROËN FORUM:
Αλήθεια, κάθεται άνθρωπος πάνω από 60 κιλά στο πίσω κάθισμα του ΓΨ και της χατσμπακ;
Ανετότατα και στα 2. Πάνω από 100 κιλά όμως όχι.
-
Καλησπέρα παιδιά. Έτυχε μέσα στη βδομάδα να οδηγησω το αυτοκίνητο της γυναίκας μου ένα citroen c1 2016 και διαπίστωσα ότι τρίζει σε δύο σημεία. Συγκεκριμένα στο μπροστινό αριστερό ηχειο που είναι στο ταμπλό και πίσω κάπου στο πορτμπαγκάζ. Ξέρω ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει και τα καλύτερα πλαστικά. Αν κάποιος είναι παθών κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
-
@james1978 said in CITROËN FORUM:
Καλησπέρα παιδιά. Έτυχε μέσα στη βδομάδα να οδηγησω το αυτοκίνητο της γυναίκας μου ένα citroen c1 2016 και διαπίστωσα ότι τρίζει σε δύο σημεία. Συγκεκριμένα στο μπροστινό αριστερό ηχειο που είναι στο ταμπλό και πίσω κάπου στο πορτμπαγκάζ. Ξέρω ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει και τα καλύτερα πλαστικά. Αν κάποιος είναι παθών κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Αν πιανουν τα χέρια σου ξήλωσε όλη την επένδυση της πόρτας και βάλε υφασμα/μαλακο σφουγγαρι σαν υλικό γύρω και πίσω από το ηχείο αυτό θα το σταματησει
Για πίσω πρέπει πρώτα να βρεις από που έρχεται ο θόρυβος.
Γενικά παλιο μικρό φτηνο αμαξακι είναι. Ειναι και φυσιολογικο να έχει και φτηνα πλαστικά και τριγμούς
-
-
Θα το φτιάχνουμε στα 3 εργοστάσια της Γερμανίας που θα κλείσει η βάγκ...
Η συμφωνία παράδοσης των εργοστασίων, θα υπογραφεί στο γνωστό βαγόνι...
-
Θα το φτιάχνουμε στα 3 εργοστάσια της Γερμανίας που θα κλείσει η βάγκ...
Η συμφωνία παράδοσης των εργοστασίων, θα υπογραφεί στο γνωστό βαγόνι...
Το έκαψε ο Χίτλερ
Θα κάνετε άλλο restomod;;
CITROËN FORUM