Καλησπέρα παιδιά. Έτυχε μέσα στη βδομάδα να οδηγησω το αυτοκίνητο της γυναίκας μου ένα citroen c1 2016 και διαπίστωσα ότι τρίζει σε δύο σημεία. Συγκεκριμένα στο μπροστινό αριστερό ηχειο που είναι στο ταμπλό και πίσω κάπου στο πορτμπαγκάζ. Ξέρω ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει και τα καλύτερα πλαστικά. Αν κάποιος είναι παθών κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Latest posts made by james1978
-
RE: CITROËN FORUM
-
Citroen c1
Καλησπέρα παιδιά. Έτυχε μέσα στη βδομάδα να οδηγησω το αυτοκίνητο της γυναίκας μου ένα citroen c1 2016 και διαπίστωσα ότι τρίζει σε δύο σημεία. Συγκεκριμένα στο μπροστινό αριστερό ηχειο που είναι στο ταμπλό και πίσω κάπου στο πορτμπαγκάζ. Ξέρω ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει και τα καλύτερα πλαστικά. Αν κάποιος είναι παθών κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Δεν ανοίγουμε καινούριο Θέμα, αν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό, ειδικά για μια απλή ερώτηση. Νέο Θέμα στην Ενότητα Κατασκευαστές και Μοντέλα μπορεί να ανοιχτεί για να συζητηθεί γενικά μια μάρκα ή ένα μοντέλο, ή η πιθανότητα αγοράς (αν δεν υπάρχει ήδη αντίστοιχο Θέμα). Για πιο εξειδικευμένες τεχνικές ερωτήσεις μπορεί να ανοιχτεί νέο Θέμα στην Ενότητα Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις. Το ερώτημα σας μεταφέρθηκε στο γενικό Θέμα της Citroen (https://forum.4troxoi.gr/topic/35348/κατασκευαστές-και-μοντέλα-citroën-forum/21381?page=1070) και το παρόν Θέμα κλειδώνεται. {Admin}
-
RE: Δίλημμα για SUV
@green-power said in Δίλημμα για SUV:
@james1978 said in Δίλημμα για SUV:
Καλημέρα στην ομάδα. Είμαι ανάμεσα σε τρία αυτοκίνητα μεταχειρισμενα για αγορά όλα παραγωγής 2019 και μετά. Hyundai tucson 1.7crdi,Nissan qashqai 1.5 dci και bmw x1 sdrive16d. Όλα πετρέλαιο.Να σημειώσω στα χρήματα είναι λίγο πιο ακριβή η bmw και τα άλλα δύο παίζουν πάνω κάτω στα ίδια.
Με ενδιαφέρει πρωτίστως η αξιοπιστία,το κοστος συντήρησης και η οδηγική συμπεριφορά.
Αν μπορείτε οι κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων να μου πείτε τα συν και τα πλην του κάθε αυτοκίνητου θα βοηθούσε πάρα πολύ στην επιλογή μουΜε τα δύο πρώτα κριτήρια η X1 είναι εκτός συζήτησης. Δες και το ομόσταβλο του Qashqai, το Kadjar
Γιατί τοσο αναξιόπιστη και ακριβό συντηρητη είναι η bmw? Πάνω κάτω το ίδιο κόστος δεν έχουν τα ανταλλακτικά για SUV?
-
@lap said in Δίλημμα για SUV:
Και το νέο bigster με τον 1.2 140 LPG
Εκτός του κινητήρα δεν μου βγάζει πολύ εμπιστοσύνη στο θέμα την ποιότητας των υλικών να σου πω την αλήθεια
-
@antonakis said in Δίλημμα για SUV:
Για το μοτέρ του Qashqai θα βρίσκεις ανταλλακτικά για δεκαετίες.
Προσοχή στις εκδόσεις του, γιατί κυκλοφορεί από γυμνό μέχρι fullextra. (και πόλλά leasing, όπως και η bmw)Αυτό το λες για το μοτέρ γιατί το φοράνε αρκετά μοντέλα υποθετω
-
Δίλημμα για SUV
Καλημέρα στην ομάδα. Είμαι ανάμεσα σε τρία αυτοκίνητα μεταχειρισμενα για αγορά όλα παραγωγής 2019 και μετά. Hyundai tucson 1.7crdi,Nissan qashqai 1.5 dci και bmw x1 sdrive16d. Όλα πετρέλαιο.Να σημειώσω στα χρήματα είναι λίγο πιο ακριβή η bmw και τα άλλα δύο παίζουν πάνω κάτω στα ίδια.
Με ενδιαφέρει πρωτίστως η αξιοπιστία,το κοστος συντήρησης και η οδηγική συμπεριφορά.
Αν μπορείτε οι κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων να μου πείτε τα συν και τα πλην του κάθε αυτοκίνητου θα βοηθούσε πάρα πολύ στην επιλογή μου -
RE: Αγορά φθηνού μεταχειρισμένου
@georgekn said in Αγορά φθηνού μεταχειρισμένου:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41396695-mazda-2
Έχω ένα ίδιο σε κόκκινο...σκύλος ποιοτικό αμαξάκι, 200000 χλμ έχω αλλάξει ένα μπουτον πορτμπαγκάζ και ένα δοχείο υαλοκαθαριστηρων.
Λάδια φίλτρα λάστιχα και τίποτα άλλο...και μοτέρ καδενα.Το πρόβλημα είναι ότι μένω επαρχία και το κάνει λίγο δύσκολο να βρω Αθήνα δικό μου μάστορα, δικό μου φανοποιό κτλ για του κάνω έλεγχο. Και το θέμα είναι αν στην Αθήνα έχει πχ 20 αυτοκίνητα που σε ενδιαφέρουν να ασχοληθείς επαρχία μπορεί να είναι ένα ή και κανένα.
-
RE: Αγορά φθηνού μεταχειρισμένου
@dstou said in Αγορά φθηνού μεταχειρισμένου:
Που θα κινείται το φθηνό μετάχειρο;
Κυρίως εθνική οδό και ελάχιστα σε πολη
-
Αγορά φθηνού μεταχειρισμένου
Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω για την γυναίκα μου ένα φθηνό μεταχειρισμενο γύρω στα 5000-6.000 € κατά προτίμηση πετρέλαιο και το πολύ μέχρι 1400 κυβικα. Έχω στο μυαλό την παρακάτω λιστα.
Fiat punto
Citroen c1
Opel corsaΌλα σε χρονολογία περίπου 2004-2010 σε αυτά τα χρήματα.
Εννοείται ότι είμαι ανοιχτός σε προτασεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων