-
Γιατί φοβούνται την Γερμανία για κανένα νέο Ανσλους..
-
-
https://goauctionmpc.blob.core.windows.net/stock/728-4-medium.jpg?v=63790453191503
Όταν είχα πρώτο δει αυτό το εσωτερικό σε περιοδικο της εποχής είχα τρελαθεί.
Αμαξάρα....
Αλλά μόνο σε αυτήν την έκδοση. Στις πιο κάτω.,..
-
Εντυπωσιακός ήταν και ο φωτισμός των καντράν των vw εκείνης της εποχής.
-
Περί διαχρονικότητας ο λόγος...
-
Η vw απ' ότι φαίνεται περνάει μια απ' τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της. Έχουν ξεκινήσει απ' το '19 να πέφτουν οι πωλήσεις της παγκοσμίως και κάθε χρόνο και χειρότερα.
Στο τέλος αυτή η διαχρονικότητα και η συντηρητική προσέγγιση θα τη σώσει, αν διορθωθεί και η ίδια βέβαια και κυρίως αν φτιάξει τις τιμές της.
Πόσες φορές έχω μπει σε αυτοκίνητα άλλων εταιρειών και τον πρώτο καιρό ενθουσιάζομαι. Τα Γαλλικά π.χ. είναι ωραία και πολύ άνετα αυτοκίνητα, τα Κορεάτικα καλά και φτηνά, τα Ιαπωνικά οικονομικά σε κατανάλωση. Πάντα κάτι νοιώθω να μου λείπει όμως.
Μετά ξαναμπαίνω σ' ένα vw και νοιώθω σαν το σπίτι μου. Και λέω εδώ είμαστε οκ...
-
Στου Γερμανούς λείπει λίγο τσίπα .. ποτέ δεν την είχαν ... Απατεώνες ψεύτες ... Μόνο χρήμα βλέπουν με ένα αμάξι θέλουν άλλο ένα ... Να βουλιάξουν.Κοντα είναι!
-
Διαβάζω συνέχεια για διαχρονικότητα…δεν ήξερα ότι ένα ουσιαστικά ίδιο κουτί με ρόδες είναι….διαχρονικό…μια συντηρητικούρα αδιάφορη είναι…το μόνο που μπορείς να θεωρήσεις διαχρονικό είναι οι βλάβες αν και για να είμαι δίκαιος έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια.
-
Διαβάζω συνέχεια για διαχρονικότητα…δεν ήξερα ότι ένα ουσιαστικά ίδιο κουτί με ρόδες είναι….διαχρονικό…μια συντηρητικούρα αδιάφορη είναι…το μόνο που μπορείς να θεωρήσεις διαχρονικό είναι οι βλάβες αν και για να είμαι δίκαιος έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια.
η 911 εχει διαχρονικό σχήμα και το δέχομαι
ολα τα άλλα οχι
-
ολα τα άλλα οχι
Αν το καλοσκεφτείς και αυτός από κάτω ένας σκαραβαίος είναι…
-
ολα τα άλλα οχι
Βλάσφημε
-
ολα τα άλλα οχι
Βλάσφημε
Πέρα από την πλάκα, η πρώτη πρώτη γενιά 911 κάτι είχε συγγενικό πέρα φυσικά από την θέση της μηχανής. Δεν θυμάμαι όμως λεπτομέρειες. Άλλωστε εκείνη την εποχή η vw ήταν εντελώς για φούντο. Για αυτό λέγανε ότι η μηχανή της 911 έμπαινε κουτί στον σκαραβαίο.
-
@georgemit said in VW FORUM:
Εντυπωσιακός ήταν και ο φωτισμός των καντράν των vw εκείνης της εποχής.
Το μπλε - κόκκινο;
-
Γενικά το 4αρι golf ήταν πολύ καλό και σχετικά αξιόπιστο μηχανικά ειδικά με τον 1,6 8V που είχαμε εμείς.'Ηταν πολύ καλό στο ταξίδι και ο κινητηρας παραπάνω απο επαρκής.Δηλαδή κραταγε τα 150- 160 πολύ άνετα και ξεκούραστα παρολο το κοντό κιβώτιο .Ειχε καλή ηχομόνωση. Αντίθετα το 1,4 ήταν τάφος.Στις κλειστές στροφες ήθελε προσοχή γιατι τα ψηλοπρόφιλα 80αρια λάστιχα μαγουλιαζαν και υπόστρεφε.Και οι ρεπρίζ ήταν καλές με τη βοηθεια του κοντού κιβωτίου. Το εσωτερικό ήταν πολύ ωραίο οπως αυτα που βάλατε στις φωτογραφίες ...ΑΛΛΑ αρχισε να διαλύεται αδικαιολογητα νωρίς. Ταπετσαρίες ξεκολλούσαν ,ο ουρανός κρεμόταν και τα πλαστικα αρχισαν να ξεφλουδίζουν πολύ γρήγορα...Ο ωραίος μπλε φωτισμός καιγόταν όπως και ο φωτισμός στα χειριστήρια του καλοριφέρ. Τα ίδια και το αντίστοιχο
passat.Η ποτηροθήκη επίσης χάλασε νωρίς.Μετά τα 70.000 km ήθελε 1 λτ λαδι περίπου κάθε 4 με 5.000km.Καλά γρύλλο παραθύρων πρέπει να ειχαμε αλλάξει και 10 φορές. -
ολα τα άλλα οχι
Βλάσφημε
Πέρα από την πλάκα, η πρώτη πρώτη γενιά 911 κάτι είχε συγγενικό πέρα φυσικά από την θέση της μηχανής. Δεν θυμάμαι όμως λεπτομέρειες. Άλλωστε εκείνη την εποχή η vw ήταν εντελώς για φούντο. Για αυτό λέγανε ότι η μηχανή της 911 έμπαινε κουτί στον σκαραβαίο.
Η 356, όχι η 911.
-
Πέρα από την πλάκα, η πρώτη πρώτη γενιά 911 κάτι είχε συγγενικό πέρα φυσικά από την θέση της μηχανής.
Πολλές συγγένειeς (εξάλλου ίδιος ήταν ο σχεδιαστής - o Ferdinand Porsche!). Είχαν ίδια μηχανολογική σχεδίαση (αερόψυκτος, μπόξερ κινητήρας το ποθετημένος πίσω!), ίδιο πάτωμα με 2.4μ μεταξόνιο και παρόμοια αρχιτεκτονική ανάρτησης. Σαφως η Πόρσε, λόγω χρημάτων, ήταν πολύ πιο εξελιγμένη και 100 φορές καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά παρέμενε σκοτώστρα, ειδικά η 1η γενιά.
-
Golf 7
Έλεγχος μεταχειρισμένου
2017 diesel, 200.000 χλμ
Βρήκε μερικά πραγματακια
Youtube Video -
Εντάξει, σιγά τα αυγά….πταίσματα βρήκαν. Απλά μου φάνηκε εντελώς ερασιτεχνικό αυτό με τα αμορτισέρ. Αφού έχει κάνει 200κ πρέπει να αλλαχθούν και καλά….τα δικά μου πχ έχουν 205κ, μετρήθηκαν πριν 5 μήνες και ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, κάπου μεταξύ 75-80% όλα.
-
Εντάξει, σιγά τα αυγά….πταίσματα βρήκαν. Απλά μου φάνηκε εντελώς ερασιτεχνικό αυτό με τα αμορτισέρ. Αφού έχει κάνει 200κ πρέπει να αλλαχθούν και καλά….τα δικά μου πχ έχουν 205κ, μετρήθηκαν πριν 5 μήνες και ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, κάπου μεταξύ 75-80% όλα.
Τα αμορτισέρ σου μετά τα χιλιόμετρα που λες ότι έκανες είναι δράμα, κακώς τα κρατάς. Δεν υπάρχει τρόπος μέτρησης των αμορτισέρ πάνω στα αυτοκίνητο, αυτά που κάνουν τα ΚΤΕΟ είναι κοροϊδία. Για να μετρηθούν σωστά πρέπει να βγουν και να δοκιμαστούν ένα - ένα σε μηχάνημα.
-
Επίσης τα "όρια" του ΚΤΕΟ είναι στα όρια του ποινικού κώδικα. Αν είχαμε πραγματικό, και όχι απλά κερδοσκοπικό, ΚΤΕΟ τα μισά αυτοκίνητα θα έπρεπε να κόβονται και απ' τα υπόλοιπα τα μισά να πληρώνουν τριπλά ΤΚ...
VW FORUM