-
@alexandros-k said in PEUGEOT FORUM:
@realzeus said in PEUGEOT FORUM:
Δύο κολλητοί το είχαν, και οι δύο ήταν μέλη του φόρουμ. Ο ένας σε Rallye 16V (αυτός που έβαλα τις προάλλες το βίντεο με το τωρινό του S2000), ο άλλος σε GTi (ίδιο αυτοκίνητο με περισσότερο εξοπλισμό). Ωραίο παιχνίδι για πριν 25 χρόνια, αλλά όχι για σήμερα (όταν φτάσαμε πια τα mid 40s).
Θυμάμαι σε παλιά ΕΔ του Ράλλυ Χαλκιδικής, μετά από ταβέρνα και κρασάκια (καλοί μαλάκες κι εμείς τότε), να γυρνάμε από Ολυμπιάδα σε Στρατώνι και να οδηγώ εγώ το GTi, λίγο πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε. Μπαίνω σε μια στροφή με... πολλά, και από δίπλα φωνάζει ο ιδιοκτήτης (rallycards τότε το nickname του στο φόρουμ): "ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ!!!". Το κάρφωσα κι εγώ (όχι τέρμα, μισό το πάτησα) και το γαμήδι το 106 βγήκε ευθεία (χωρίς ανάποδο) για την επόμενη ισιάδα. Αν είχα αφήσει, δεν θα μας έβρισκαν... θα είχε κάνει 1000 περιστροφές.
Μπερδεψες τα 106 με τα 306, Αλεξ
Για το 306 μιλανε .Και το 306, αν το άφηνε το γκάζι, θα έκανε 2-3 περιστροφές!!!
Όχι 1000 σαν το 106, βέβαια!!!
Να μην λέμε και μαλακίες όμως, τα περισσότερα εκείνης της εποχής, δεν θα ξεκίναγαν να στρίβουν καν!!! -
Σαφως πιο ακριβες και προβλεψιμο το 306. 'Αλλη κλαση . ΒΕβαια πεταγε κωλο οπως ειπες, αλλά πιο ελεγχομενα
-
@georgekn said in PEUGEOT FORUM:
Μη το λες ένα 1.4 3θυρο του 99 που έμεινε στα χέρια μου με 235.000χλμ λειτουργούν όλα a/c κλειδαριές παράθυρα airbags υδραυλικό τιμόνι...
Ακμαίο...το λυπάμαι να πάει στη πρέσα...
Μόνο το βερνίκι άρχισε να σκάει... γιατί το γκαράζ μου δεν χωράει τρίτο αυτοκίνητο...1,4 , 75hp ?
-
Δε ξεχνιέται 306 maxi , με τον παλαβό τον πανιζί , που κατέβαινε σε ασφάλτινα και όλοι οι υπόλοιποι κρύβονταν.....
Εντωμεταξύ νόμιζα ότι το σκηνικό που ο Γάλλος ήταν τόσο μπροστά που είχε το χρόνο σε ειδική να κάνει donuts προς ικανοποίηση του κοινού του , το είχε κάνει με 306 , τελικά το είχε κάνει με 206 . Μπορεί και απλά να το "χάνει" και να το έκανε θεαματικό βέβαια....
Youtube VideoΈχω μία υποψία ότι είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και με 306 αλλά δε το βρίσκω, αν το θυμάται κανένας....
Όταν η peugeot , δημιουργούσε οπαδούς με τις ¨κινήσεις¨της. Ξέρω δεν έχει επαφές με το καθημερινό 306 , απλά αναμνήσεις..... -
@gatoz said in PEUGEOT FORUM:
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
Και εμένα η 25χρονη ΧΑΝΤΙΑ, μια χαρά είναι, όλα δουλεύουν ρολόι και χρώμα αστέρι και φώτα καθαρά. Το δέρμα στο κάθισμα του οδηγού θέλει μια συντήρηση γιατί δεν έχει συντηρηθεί ποτέ. Τα υπόλοιπα σαν καινούργια...
χρεπι ειναι. ειδικα για τα ελαχιστοτατα χιλιομετρα της και τα αμεριστα χαδια της.
μην διασπειρεις ψεμματα.
#gallika_rimadia
#olaΑν είχα ρίξει όσα ρίχνεις στα Βιτάρα σου, θα την είχε ζητήσει ο Μακρόν ως προεδρικό αυτοκίνητο...
-
@georgekn said in PEUGEOT FORUM:
Μη το λες ένα 1.4 3θυρο του 99 που έμεινε στα χέρια μου με 235.000χλμ λειτουργούν όλα a/c κλειδαριές παράθυρα airbags υδραυλικό τιμόνι...
Ακμαίο...το λυπάμαι να πάει στη πρέσα...
Μόνο το βερνίκι άρχισε να σκάει... γιατί το γκαράζ μου δεν χωράει τρίτο αυτοκίνητο...1,4 , 75hp ?
Ναι... ατίθασα!
-
-
@civil357 said in PEUGEOT FORUM:
Δε ξεχνιέται 306 maxi , με τον παλαβό τον πανιζί , που κατέβαινε σε ασφάλτινα και όλοι οι υπόλοιποι κρύβονταν.....
Εντωμεταξύ νόμιζα ότι το σκηνικό που ο Γάλλος ήταν τόσο μπροστά που είχε το χρόνο σε ειδική να κάνει donuts προς ικανοποίηση του κοινού του , το είχε κάνει με 306 , τελικά το είχε κάνει με 206 . Μπορεί και απλά να το "χάνει" και να το έκανε θεαματικό βέβαια....
Youtube VideoΈχω μία υποψία ότι είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και με 306 αλλά δε το βρίσκω, αν το θυμάται κανένας....
Όταν η peugeot , δημιουργούσε οπαδούς με τις ¨κινήσεις¨της. Ξέρω δεν έχει επαφές με το καθημερινό 306 , απλά αναμνήσεις.....Καλή αναφορά, επανήλθαν μνήμες και μεγάλη σχολή οι Γάλλοι να συμπληρώσω. Άλλος ένας παλιός αγαπημένος, Jean Ragniotti
-
@civil357 said in PEUGEOT FORUM:
Όταν η peugeot , δημιουργούσε οπαδούς με τις ¨κινήσεις¨της. Ξέρω δεν έχει επαφές με το καθημερινό 306 , απλά αναμνήσεις.....αυτος με το 206 σε ασφαλτο απλά εκανε παπάδες. αφηνέ πολύ πίσω ακόμα και τρομερούς οδηγούς!!!! λες και το 206 ήταν προεκταση του σωματος του. Δεν τον ξεχνάω ποτέ.
δεν ήταν το ίδιο καλός βεβαια με άλλα αυτοκίνητα.
-
Ένα περιοδικό έδινε dvdμε τις καλύτερες στιγμές όλων αυτών. Δεν θυμάμαι ποιο. Το θυμάστε;
-
Φυσικά: το Drive!
-
Τα έχω κάπου ρε γαμωτο, όταν ήμουν φοιτητής καθόμουν και τα απολάμβανα και μετά επαιζα gran turismo και wrc. Ωραίες εποχες
-
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Τα έχω κάπου ρε γαμωτο, όταν ήμουν φοιτητής καθόμουν και τα απολάμβανα και μετά επαιζα gran turismo και wrc. Ωραίες εποχες
Σαν το ανεκδοτο . Ποτο , μαμησι και αγρια περιπετεια
-
Μήπως πήγαινες και στο No Limits στην Καλλιρρόης κι αγόραζες DVD με τον McRae;
-
@dimsabas said in PEUGEOT FORUM:
Μήπως πήγαινες και στο No Limits στην Καλλιρρόης κι αγόραζες DVD με τον McRae;
Όχι, μόνο από τα περιοδικά
-
Εντωμεταξυ τα έβλεπα ξημερώματα όταν γυρνούσα απ έξω. Να ακούς 106 maxi και 206 wrc τα ξημερώματα.
Είχα και ένα άλλο που έδειχνε τις καλύτερες φάσεις από διάφορα τοπικά πρωταθλήματα και είχε 2cv αγωνιστικό να παίρνει τούμπες και να συνεχίζει. Και όχι μονάχα ένα, πολλά έφευγαν αλλά συνέχιζαν.
-
@realzeus said in PEUGEOT FORUM:
Δύο κολλητοί το είχαν, και οι δύο ήταν μέλη του φόρουμ. Ο ένας σε Rallye 16V (αυτός που έβαλα τις προάλλες το βίντεο με το τωρινό του S2000), ο άλλος σε GTi (ίδιο αυτοκίνητο με περισσότερο εξοπλισμό). Ωραίο παιχνίδι για πριν 25 χρόνια, αλλά όχι για σήμερα (όταν φτάσαμε πια τα mid 40s).
Θυμάμαι σε παλιά ΕΔ του Ράλλυ Χαλκιδικής, μετά από ταβέρνα και κρασάκια (καλοί μαλάκες κι εμείς τότε), να γυρνάμε από Ολυμπιάδα σε Στρατώνι και να οδηγώ εγώ το GTi, λίγο πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε. Μπαίνω σε μια στροφή με... πολλά, και από δίπλα φωνάζει ο ιδιοκτήτης (rallycards τότε το nickname του στο φόρουμ): "ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ!!!". Το κάρφωσα κι εγώ (όχι τέρμα, μισό το πάτησα) και το γαμήδι το 106 βγήκε ευθεία (χωρίς ανάποδο) για την επόμενη ισιάδα. Αν είχα αφήσει, δεν θα μας έβρισκαν... θα είχε κάνει 1000 περιστροφές.
Μπερδεψες τα 106 με τα 306, Αλεξ
Για το 306 μιλανε .Όντως. Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι κι εγώ...
-
Ναι τα 106 τα έβρισκες εύκολα. Τα δύσκολα ήταν τα 306 gti και φυσικά το 205 1.9 gti
-
-
@georgemit said in PEUGEOT FORUM:
@dimsabas said in PEUGEOT FORUM:
Φυσικά: το Drive!
Θυμάται κανείς το cd με τους ήχους κινητηρων;;;;
Όλα το θυμόμαστε!
PEUGEOT FORUM