-
Subaru Forester που κάνει και για άσφαλτο και για χώμα
-
Γάτε εναλλακτικός συνδυασμός!
BYD seal U DM-I ως εταιρικό phev! Και ότι περισσέψει rubicon
Έτσι θα έχεις ένα νέο που δεν θα έχει αερίσει κανείς το κάθισμα του! Και μάλιστα βλέπω δοκιμές του, έντονα πολυτελές! Γράφει ίδια db στα 140 χλμ/ ώρα με BMW 5series!!!! 5 αστέρο με τα σημερινά αυστηρότερα πρότυπα! Τετρακίνητο! 0-100 ένα ξερό 6"
Άσε που δεν υπάρχει πιο ειδικός από εσένα για να μάθουμε πόσο καλά είναι τα BYD
Και ένα για τα γούστα σου!
-
Προτείνω κάτι αιρετικό;;
2020 GLC 220D με offroad plus πακέτο. Και λούσα και offroad.
-
This post is deleted! -
@antonmone said in Του γατου η ροδα:
Αδύνατον να τραβήξεις φωτό από τον κόσμο.Πολυ μάτσο εμφάνιση.
Budapest...
-
@realzeus said in Του γατου η ροδα:
@kostis20 said in Του γατου η ροδα:
Θα έχει μείνει το Land Rover, από βλάβη πριν βγει κανένα εκτός δρόμου.
Λύσσα το έκανες.
Εσυ το έκανες λύσσα φίλε που μας βγάζεις αχρηστο το Land Cruiser...Ενώ σε ολο το κόσμο όλοι το λατρευουν και φυσικά πάει πάρα πολύ καλα εκτός δρόμου .Ειδικά το τελευταίο μοντέλο δεν υπολείπεται πουθενά του Defender. .
Εγω αυτα που λέω τελος παντων για την αξιοπιστια των JLR ειναι αποδεδειγμένα...Στη Γερμανία σταμάτησαν να τα ασφαλίζουν σαν μτχ απο τις πολλές βλάβες που βγάζουν. Αυτα είναι αχρηστα αυτοκίνητα. -
Να κάνω μια πρόταση και ας με φάει το αιλουροειδές ...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42774168-jeep-cherokee#bigger-photosτο εργαλείο φαίνεται να είναι σε εξαιρετική κατασταση και εχει υγραέριο
εγώ βέβαια δεν ξέρω απο αυτά (4Χ4) αλλά αποκλείεται να είναι του πεταμου -
@realzeus said in Του γατου η ροδα:
Θα έχει μείνει το Land Rover, από βλάβη πριν βγει κανένα εκτός δρόμου.
Λύσσα το έκανες.
Εσυ το έκανες λύσσα φίλε που μας βγάζεις αχρηστο το Land Cruiser...Ενώ σε ολο το κόσμο όλοι το λατρευουν και φυσικά πάει πάρα πολύ καλα εκτός δρόμου .Ειδικά το τελευταίο μοντέλο δεν υπολείπεται πουθενά του Defender. .
Εγω αυτα που λέω τελος παντων για την αξιοπιστια των JLR ειναι αποδεδειγμένα...Στη Γερμανία σταμάτησαν να τα ασφαλίζουν σαν μτχ απο τις πολλές βλάβες που βγάζουν. Αυτα είναι αχρηστα αυτοκίνητα.Κωστή μου, δεν το έβγαλα άχρηστο, είναι καλό off roader κι αυτό. Απλά σε δύσκολα κολλήματα δεν μπορεί να περάσει από εκεί που περνάει ένα Defender/Discovery. Σε μαμά κατάσταση πάντα. Βέβαια αυτά είναι και θέμα οδηγού, αλλά με ίδιο οδηγό τα Land Rover είναι πιο μάχιμα. Από άποψη αξιοπιστίας τα Toyota είναι σαφώς καλύτερα.
-
Γάτε καλώς ήρθες ξανά! Τον Stavros Explorer τον γνωρίζεις? Γράφει στο Vitaraclub? Βλέπω ότι βγαίνει παρέα με ένα Kia Sportage, δε γνωρίζω μοντέλο τι και πως.
Σίγουρα είναι ψηλωμένο και ίσως φοράει διάφορα άλλα όμως μια τέτοια περίπτωση δε θα έκανε τη δουλειά που θες? Νομίζω ταξιδεύει αξιοπρεπώς αυτό το αυτοκίνητο δεν ξέρω όμως πόσο έχει επηρεαστεί από τις μετατροπές. Πάντως έχω δει κάποια βιντεάκια και πάνε σε αρκετά δύσκολα μέρη.
-
@billy84 said in Του γατου η ροδα:
Γάτε καλώς ήρθες ξανά! Τον Stavros Explorer τον γνωρίζεις? Γράφει στο Vitaraclub? Βλέπω ότι βγαίνει παρέα με ένα Kia Sportage, δε γνωρίζω μοντέλο τι και πως.
Σίγουρα είναι ψηλωμένο και ίσως φοράει διάφορα άλλα όμως μια τέτοια περίπτωση δε θα έκανε τη δουλειά που θες? Νομίζω ταξιδεύει αξιοπρεπώς αυτό το αυτοκίνητο δεν ξέρω όμως πόσο έχει επηρεαστεί από τις μετατροπές. Πάντως έχω δει κάποια βιντεάκια και πάνε σε αρκετά δύσκολα μέρη.
μετριες ικανοτητες εκτος
του σπορταζ τιποτε, το ngv κατι λεει αλλα θελει ακομη ενα 10ρικακι για μπλοκε και διαφορα αλλα
και οχι, δεν ειναι ανεκτα στο ταξιδι.
θες κυβικα εκει -
μετριες ικανοτητες εκτος
του σπορταζ τιποτε, το ngv κατι λεει αλλα θελει ακομη ενα 10ρικακι για μπλοκε και διαφορα αλλα
θες κυβικα εκειForester που αναφέρθηκε? Νομίζω μια έκδοση έβγαινε με αργά. Και από δύναμη σούπερ!
-
@billy84 said in Του γατου η ροδα:
μετριες ικανοτητες εκτος
θες κυβικα εκειForester που αναφέρθηκε? Νομίζω μια έκδοση έβγαινε με αργά. Και από δύναμη σούπερ!
αστειο εκτος δρομου, καλο για σαυρα και μονο
ακομη και τα παλια που ειχανε αργα, τα καινουργια ειναι για -
Τα Subaru είναι άχρηστα στα δύσκολα.
-
Έτοιμος. Βάλτου και αέριο, αν δεν έχει και καλά χιλιόμετρα.
-
@gatoz said in Του γατου η ροδα:
γατος δεν εχει τοσα γιουρα καρντια μου...
Γάτε, περίμενε λίγο για G Class αλλά της ΕΛΒΟ που θα κάνει αλλαγές ο Στρατός σε λίγο...
-
Ερώτησης...
Οχήματα custom κατασκευής τύπου expedition γιατί όχι? -
@antonakis said in Του γατου η ροδα:
Ερώτησης...
Οχήματα custom κατασκευής τύπου expedition γιατί όχι?αν μου εγγυηθεις κτεο...
οπως και για το παραπανω lc του @jorge_greek -
Καλά τώρα, είναι δυνατόν να μην έχεις κάνει τα κουμάντα σου στον συγκεκριμένο τομέα; Τι γάτος είσαι;
-
Μήπως να πάρεις αυτό του Κορρέ να τελειώνουμε;
-
TOYOTA TACOMA TRD μόνο για το γάτο! 330 άλογα και 63 κιλά ροπής.
Τί δεν υπάρχει στην Ελλάδα; Γιατί μήπως πρόκειται να παραγγείλει αυτοκίνητο ο γάτος; Δυο χρόνια τα ίδια λέει...Πέρα από την πλάκα, για το γάτο, που εκτιμά την αξιοπιστία, μόνο Land Cruiser! Ότι βρει σε τιμή εντός προϋπολογισμού του. Ξέρει ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι η εκπλήρωση των ονείρων του, αλλά λέει κάτι μ@λκίες περί ντεκαβλέ, για να δικαιολογήσει για άλλη μια φορά γιατί τελικά δεν θα παραγγείλει αυτοκίνητο.
Του γατου η ροδα