-
@antonmone said in Του γατου η ροδα:
@nickthetrib said in Του γατου η ροδα:
@caro-0 said in Του γατου η ροδα:
@gatoz said in Του γατου η ροδα:
η αδεια καροτσα τεραστιο θεμα, οπως και το μακρυ μεταξονιο
μια χαρα να κουβαλας ελιες αλλα στο βουνο θα κουβαλησουν εσεναΠαλιά σε κλούβες, σε datsunes και σε hilux στρογγυλοφαναρα σε χιόνια και σε βουνό χοροπηδουσαμε στους θόλους (σε κλούβες ακόμα και σε χώμα, σπασμένο δρόμο με μεγάλη κλίση)
πισωκίνητα εννοείται όλα
Μιλάς για κίνηση σε, ακόμα και άθλιο, χωματόδρομο!!!
Ο @gatoz μιλάει για κίνηση σε μέρη που δεν μη υπάρχει δρόμος!!!Ο Gatoz ανοίγει δρόμους!
Ας παρει μια μπουλντοζα komatsu (oxi amerikanikh caterpillar) και θαναι ωραιος
https://komatsu.stylelabs.cloud/api/public/content/ProductDetails_dedb23b9b95a4ea38cc3b8edf003ba14?v=966ab328&h=520&w=650&la=en -
Ο γάτος δεν μας λέει τις ζημιές των βιτάρα...
Πάντως από ότι μαθαίνω προσφέρεται να τους τα αγοράσει από τους 4 κακόμοιρους που την έχουν πατήσει μέχρι τώρα...
Ομερτά...
Για αυτό βάζει μαφιόζικα αμάξια στο θέμα του 3008 που τα καταστρέφουν στις καταδιώξεις...
-
Για τον φιλο μου gatoz
-
@criuser said in Του γατου η ροδα:
Πάντως από ότι μαθαίνω προσφέρεται να τους τα αγοράσει από τους 4 κακόμοιρους που την έχουν πατήσει μέχρι τώρα...
Ομερτά...
Για αυτό βάζει μαφιόζικα αμάξια στο θέμα του 3008 που τα καταστρέφουν στις καταδιώξεις...
πιπες απο μη εχοντες καν βιταρα αλλα σιτροεν...
απο εκει το σηκωσες -
@criuser said in Του γατου η ροδα:
Ομερτά...
πιπες απο μη εχοντες καν βιταρα αλλα σιτροεν...
απο εκει το σηκωσεςΠροφανώς τους το έστειλε κακόμοιρος κάτοχος βιτάρα, ο οποίος μαθαίνουμε ότι έχει επικηρυχθεί από το παρεάκι σας...
Επί της ουσίας βέβαια τουμπέκα...
-
ρωτα και τον μπιλυ αν θα περναγε το φορτηγο απο εδω ή αν θα ηθελε αλλες 3-4 ωρες μπαζωμα με φτυαρι
(ναι ρε @billy84 ειναι εκει που περασες για νεράιδα απο αυτο ακριβως το μέιντ μπάι βιτάρα κλουμπ μπαζωμα μια βδομαδα πριν ανεβεις)
Το θυμάμαι πολύ καλά, ήταν στο ύψος του ορεινού όγκου του Κρυάκουρα και είναι ένα από ένα από τα ομορφότερα πάσα της Πίνδου ! Να είναι καλά τα παιδιά που έκαναν δουλίτσα και πέρασα εγώ άνετος. Το Qashqai οριακά χώρεσε πάντως, λογικά ένα Raptor δε χώραγε καθώς είναι αρκετά φαρδύ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον δεν πιστεύω να με ξεγελάει τόσο πολύ το μάτι μου.
-
Τι άλλο θα κάνουν οι κόμπρες οι Αθηναίοι χαρτογιακάδες
-
-
@antonakis said in Του γατου η ροδα:
Edit
Το είχε αναφέρει πριν καν ανοίξει αυτό το νήμα ότι θα τον ενδιέφερε μια 5θυρη έκδοση του Jimny!
Απλά δεν υπήρχε καν σαν ενδεχόμενο να το φέρουν Ελλάδα τότε!
Έχει αλλάξει αυτό;@nickthetrib Παρακαλώ όχι παράθεση φωτογραφίας, ακριβώς κάτω από την προηγούμενη δημοσίευση. {Admin}
-
Υπάρχει δεξιοτίμοξο 5θυρο Jimny. Εισαγωγή μέσω Κύπρου. Θα έχει αρκετό καπέλο και θα είσαι με ανάποδο αυτοκίνητο!
-
@jorge_greek said in Του γατου η ροδα:
Υπάρχει δεξιοτίμοξο 5θυρο Jimny. Εισαγωγή μέσω Κύπρου. Θα έχει αρκετό καπέλο και θα είσαι με ανάποδο αυτοκίνητο!
Έχω νοικιάσει αυτοκίνητο στη Σκωτία και τη γύρισα από άκρη σε άκρη. Kia Ceed δεξιοτίμονο. Δράμα η κατάσταση στην αρχή, συνήθισα σχετικά σύντομα αλλά πραγματικά είναι ότι χειρότερο για εμάς που έχουμε μάθει αριστερά!
-
-
Τουαλετα εκστρατειας για εξερευνητες αχαρτογραφητης περιοχης , ωστε να μην μολυνουμε προστατευομενα μερη ;
-
-
150 χλμ αυτονομία
-
-
Σωστό... Θα τον τραβούν και τα βιταρα. Θα τα καταφέρει.
-
-
@billy84 said in Του γατου η ροδα:
Έχω νοικιάσει αυτοκί
Μην χρειαστεί ποτέ να οδηγήσεις δεξιοτίμονο σε χώρα με τιμόνι αριστερά .
θα βελάξεις , σκέψου να χρειαστείς να κάνεις προσπέραση ...
-
@yem said in Του γατου η ροδα:
Μην χρειαστεί ποτέ να οδηγήσεις δεξιοτίμονο σε χώρα με τιμόνι αριστερά .
θα βελάξεις , σκέψου να χρειαστείς να κάνεις προσπέραση ...
Είχα οδηγήσει ένα Ρενώ Εσπάς (αυτόματο ευτυχώς) από Αγγλία στην Ολλανδία και πίσω. Δεν ήταν και τόσο χάλια, απλά ήθελε έξτρα προσοχή.
Του γατου η ροδα