-
Δεν αφήνεις το πόλο να πέσει κάτω;
-
Έχω δει εως τώρα 11 αυτοκίνητα (Aygo, Ignis, Yaris, Polo, αλλά πολύ κοροιδία από τους ιδιώτες όμως ρε παιδιά (μόνο ένα ήταν από έμπορο). Τελικά η περιγραφή στην αγγελία με την πραγματικότητα απέχει παρασάγγας!!!
Τεσπα συνεχίζετε το ψάξιμο με προσανατολισμό το Yaris πάλι.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις συμβουλές και εύχομαι καλά Χριστούγενα σε όλους! @fanis75 @Caro-0 @dstou @iceman7 @cirus @megane98hp @ilias-a @gtsartsal @Green-Power @gatoz @andya3 @xenos @gtsartsal @lap @dimgeo @ektoras -
@evolander said in Πρώτο μεταχειρισμένο μικρό αυτόματο για νέο οδηγό:
Έχω δει εως τώρα 11 αυτοκίνητα (Aygo, Ignis, Yaris, Polo, αλλά πολύ κοροιδία από τους ιδιώτες όμως ρε παιδιά (μόνο ένα ήταν από έμπορο). Τελικά η περιγραφή στην αγγελία με την πραγματικότητα απέχει παρασάγγας!!!
Τεσπα συνεχίζετε το ψάξιμο με προσανατολισμό το Yaris πάλι.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις συμβουλές και εύχομαι καλά Χριστούγενα σε όλους! @fanis75 @Caro-0 @dstou @iceman7 @cirus @megane98hp @ilias-a @gtsartsal @Green-Power @gatoz @andya3 @xenos @gtsartsal @lap @dimgeo @ektorasΤέτοια διαβάζω και δεν αγοράζω μτχ.
Μόνο αν πέσεις σε κάνα ψείρα σαν εμένα όπου πρακτικά δεν χρησιμοποεί τα αμάξια του θα πετύχεις κάτι καλό. Αλλά πόσα πια να αγοράσω και να πουλήσω;
Θα μου ανοίξουν ΚΑΔ μετάΚαλά Χριστούγεννα να έχεις και καλή επιτυχία !
Οπως σου είπα το γιαρις είναι η καλύτερη επιλογή.
Απλα ότι βρεις φθηνό θα είναι εισαγωγής ή από leasing με μικρότερη εγγύηση.
Από Ελλάδα δεν θα δεις γιατί τα κρατάνε ή θα τα βρεις πολύ ταλαιπωρημένα μιας και κάνουν πολλά οικονομικά χλμ.
Όταν έδωσα της γυναίκας είχε 97500 χλμ μοντέλο αρχές 16 μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού.
Για τα δικά μου στάνταρ ήταν ταλαιπωρημένο αλλά πεντακάθαρο μηχανικά και σασί οπότε άνετα το έδωσα οπότε ήθελα και σε φυσιολογική τιμή. -
@iceman7 ούτε τα προσχήματα ρε φίλε, ο άλλος είχε μέσα στα έγγραφα που μου έδειχνε, την υπεύθυνη δήλωση του προηγούμενου ιδιοκτήτη, που του πούλησε το αυτοκίνητο με ζημιά μπροστά - κατά τα άλλα ατρακάριστο άβαφο!, και πολλά άλλα τέτοια ατρακάριστα και καλά, και μετά ξεφράκωμα στο φανοποιό μου!
Ένας δύο να ήταν τίμιοι και να μου είπαν με το καλημέρα, την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου τους.
Επίσης τραγικό να βλέπεις αλλαγές λαδιών κάθε 3 χρόνια, ή και έχασα το βιβλίο, δε μου το έδωσε ο προηγούμενος κλπ κλπ.
Τα δε εισαγωγής Γερμανικά και Ιταλικά, χωρίς κτεο που βγήκε το αυτοκίνητο από τη χώρα του και χωρίς βιβλίο σέρβις!, μόνο κτεο ελληνικό με την εισαγωγή στην Ελλάδα και ο νοών νοείτω!
Δε ψάχνω παρθένα με τρια παιδιά, έναν τίμιο πωλητή ψάνχω! -
Από την άλλη υπάρχουν και οι «έξυπνοι» αγοραστές όμως…γενικά το λέω, όχι για τον φίλο προφανώς. Το έχω πει πολλές φορές, όταν σταματήσουμε να κλέβουμε ο ένας τον άλλο όλα θα γίνουν καλύτερα.
-
@kkostask said in Πρώτο μεταχειρισμένο μικρό αυτόματο για νέο οδηγό:
Από την άλλη υπάρχουν και οι «έξυπνοι» αγοραστές όμως…γενικά το λέω, όχι για τον φίλο προφανώς. Το έχω πει πολλές φορές, όταν σταματήσουμε να κλέβουμε ο ένας τον άλλο όλα θα γίνουν καλύτερα.
Άπειρα τέτοια παραδείγματα και από δαύτους.
Το τι έχω ακούσει …. Απλά πια τους ξεχωρίζω από το τηλέφωνο και δεν χάνω το χρόνο μου με ραντεβού -
Iceman εμείς πρέπει να ανταλλάζαμε μτχ!
Εγώ αν δώσω κάτι, το έχω στην πένα!
Μέχρι και τους αεραγωγούς με απολυμαντικό καθαρίζω!
Τα καθίσματα είναι καλύτερα από το ίδιο στην έκθεση! Το ταμπλό δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς προστευτικο για τα πλαστικά!
(Είχα πάει με το δικό μου να δω κάτι και μπήκα στο ίδιο σε εκθεσιακό και ήταν σαν δέκα χρόνια παλιότερο ενώ ήταν εκθεσιακό!)
Το χρώμα ποτέ χωρίς κερί! Τα πλαστικά φανάρια ποτέ χωρίς αντιηλιακό!
Προστατευτικό λαδακι για τα λάστιχα και τσιμούχες
Ειδικό σπρευ για οθόνες υγρών κρυστάλλων με απαλό σαν χνούδι πανί!
Η μοκέτα από την άνοιξη και μετά καθαρίζεται συχνά με αφρό για χαλιά! Το αυτοκίνητο μυρίζει σαν να ανοίγεις ντουλάπα με πλυμένα ρούχα!
Νοικοκυροσύνη!
Παλιά με σταματούσαν και μου ζητούσαν να αγοράσουν επι τόπου σε μετρητά σαραβαλάκι που είχα, διότι ήταν σαν καινούργιο παρά τα 30+++ έτη του!
Πρώτο μεταχειρισμένο μικρό αυτόματο για νέο οδηγό