-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Άλεξ, πως κάνει το ecvt; Ακούγεται;
Το πηγές στην ανηφόρα στο αυγό;
Δε ξερω lap οταν το παρω θα σας πω
-
@yem said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Λοιπον φιλαρακια διαδικτυακα μολις υπεγραψα συμφωνητικο ,μεσα ιανουαριου θα το εχω (αν εγκριθει χρημματοδοτηση γιατι ποτε δεν ξερεις).
Merry CHRistmas .
Club λευκο περλα ,τιμη εδωσα τον λογο μου να μην πω κατι ,αλλα για να σας δωσω ενα στοιχειο ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ και με 7.7% επιτοκιο.Όντως. Αυτό πίσω το γιοφύρι της Άρτας δεν είναι;
Εχει γούστοΕσύ το έβαλες ;; Ή ο προβοκάτορας ο γιεμου
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Άλεξ, πως κάνει το ecvt; Ακούγεται;
Το πηγές στην ανηφόρα στο αυγό;
Δε ξερω lap οταν το παρω θα σας πω
Μωρέ τρελέ ούτε που το οδήγησες;
-
@dettol said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Παντως, δεν σας κρυβω οτι με σοκαρε το 7.7% επιτοκιο, το οποιο μαλιστα επισημανθηκε με χαρα, οποτε υποθετω οτι ειναι "καλο"
Με χαρα γιατι εχει 8,9% η Τογιοτα! Βεβαια υπαρχει και το 6,75% της Αττικης.
-
Λοιπον φιλαρακια διαδικτυακα μολις υπεγραψα συμφωνητικο ,μεσα ιανουαριου θα το εχω (αν εγκριθει χρημματοδοτηση γιατι ποτε δεν ξερεις).
Merry CHRistmas .
Club λευκο περλα ,τιμη εδωσα τον λογο μου να μην πω κατι ,αλλα για να σας δωσω ενα στοιχειο ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ και με 7.7% επιτοκιο.Δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφερε ο πωλητής!
Παίζει να μπήκε ο πιο αποφασισμένος αγοραστής ever!
Σε στυλ 'θέλω αυτό το αυτοκίνητο με αυτόν τον εξοπλισμό σε αυτό το χρώμα!'
Βέβαια για αυτό που είπε ο λαπ για πιθανότητα ακύρωσης, θα έλεγα ότι υπάρχει. Μικρή μεν, αλλά υπάρχει! -
Και τώρα? Τι γίνεται τώρα?
Τώρα χαμηλώστε τα φώτα
Βγήκε η απόφαση Toyota
Θα μου αλλάζατε παραλίγο γνώμη
Γιατί τα @ρχι#@ σας ζάλισα, συγνώμη
Όμως μία είναι η καψούρα
κι από βενζίνη δεν θα έχω χασούρα
Θα ξυπνάω ξημέρωμα να το χαζέψω
Πριν πάω τα ακτινίδια να κλαδέψωΚαλοτάξιδο Αρτινέ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@antoniokon said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Και τώρα? Τι γίνεται τώρα?
Τώρα χαμηλώστε τα φώτα
Βγήκε η απόφαση Toyota
Θα μου αλλάζατε παραλίγο γνώμη
Γιατί τα @ρχι#@ σας ζάλισα, συγνώμη
Όμως μία είναι η καψούρα
κι από βενζίνη δεν θα έχω χασούρα
Θα ξυπνάω ξημέρωμα να το χαζέψω
Πριν πάω τα ακτινίδια να κλαδέψωΚαλοτάξιδο Αρτινέ!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδι της toyota ειμαι γω
Διχως αμαξι ακομα εδω
Και με το παλιο τριγυρναω
Παιδι της toyota ειμαι εγω
Ενας αγοραστης ειμαι και γω
Το περιμενω και ποναωωωΕυχαριστω φιλαρακι
-
Ρε φιλαρακι θα το πω απλα ,εχω κορολα 1.4 με 540χλμ στην ανηφορα αυτη βογγαει σημερα μου εκαναν προσπεραση 2 yaris το ενα εγραφε hybrid και το αλλο hev (ποιο καινουργιο δηλαδη).με 115 αλογα 1500cc .Ε ποοοοσο θα βογγαει το ecvt?και για ποση ωρα?
-
This post is deleted! -
@iceman7 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@chrisk6 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Καλοταξιδο και απροβληματιστο(Japan λεμε) .
Ποια Japan.
Τουρκιγιε ειναι made in αλλά είναι όμορφο και οικονομικό στη χρήση.Μπορεί να κατασκευάζεται εκεί αλλά η δουλειά έχει γίνει από τους Ιάπωνες. Όλοι ξέρουν ότι θα αντέξει και θα δουλεύει πάντα.
-
Ειδαμε και οσα φτιαχνονται απο Ευρω..παιους ποσο καλα ειναι .
-
Ρε φιλαρακι θα το πω απλα ,εχω κορολα 1.4 με 540χλμ στην ανηφορα αυτη βογγαει σημερα μου εκαναν προσπεραση 2 yaris το ενα εγραφε hybrid και το αλλο hev (ποιο καινουργιο δηλαδη).με 115 αλογα 1500cc .Ε ποοοοσο θα βογγαει το ecvt?και για ποση ωρα?
Κάνουν και προσπεράσεις τα Toyota hybrids στην Ήπειρο; Κοίτα να δεις...
Μόλις το συνηθίσεις το eCVT, δεν θα το αλλάζεις με τιποτα (ούτε με άλλο αυτόματο). Άσε που βλέπω το Corollaκι να παροπλιζεται... -
Είναι τρελοί οι Ηπειρώτες! Τους ξέρω!
-
@bill_hsd said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μόλις το συνηθίσεις το eCVT, δεν θα το αλλάζεις με τιποτα (ούτε με άλλο αυτόματο). Άσε που βλέπω το Corollaκι να παροπλιζεται...
έχοντας οδηγήσει 3 υβριδικά της toyota (corolla,C-HR,YC) μπορώ να πω πως υπάρχει ένα αυτόματο υβριδικό που είναι ισάξιο -ίσως και καλύτερο- από το ecvt.
Το αυτόματο του QQ e-power. -
@panormus772 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μόλις το συνηθίσεις το eCVT, δεν θα το αλλάζεις με τιποτα (ούτε με άλλο αυτόματο). Άσε που βλέπω το Corollaκι να παροπλιζεται...
έχοντας οδηγήσει 3 υβριδικά της toyota (corolla,C-HR,YC) μπορώ να πω πως υπάρχει ένα αυτόματο υβριδικό που είναι ισάξιο -ίσως και καλύτερο- από το ecvt.
Το αυτόματο του QQ e-power.Δεν το έχω οδηγήσει και συνεπώς δεν έχω άποψη, αλλά δέχομαι τη γνώμη σου και μακάρι να είναι έτσι για να υπάρχει ανταγωνισμός προς όφελος του καταναλωτή.
Ελπίζω να αποδειχθεί και αντίστοιχα αξιόπιστο με το eCVT της Toyota. -
@panormus772 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Το αυτόματο του QQ e-powΕιδικά για το ecvt και έχοντας οδηγήσει και τα δύο, το ΨΨ μοιάζει με πρωτόγονο μπροστά του, 'σκούζει' και σπάει νεύρα, δεν συνάδει καθόλου η μετάδοσή του με το 2024. Στο QQ είναι άλλη φάση. Από μετάδοση και εγω θα ψηφίσω e-power.
-
Βεβαια εχει και 10χιλιαρικα παραπανω.Ειπαμε κανενα αμαξι δεν ειναι τελειο σε ολους τους τομεις.Υγεια να εχουμε να οδηγαμε ξεγνοιαστα
-
Και οπως εχω πει περιμεντε να εγκριθει η χρημματοδοτηση..ποτε δε ξερεις...μη το γκαντεμιασουμε
-
@nickthetrib said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Merry CHRistmas .
Club λευκο περλα ,τιμη εδωσα τον λογο μου να μην πω κατι ,αλλα για να σας δωσω ενα στοιχειο ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ και με 7.7% επιτοκιο.![
Δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφερε ο πωλητής!
Παίζει να μπήκε ο πιο αποφασισμένος αγοραστής ever!
Σε στυλ 'θέλω αυτό το αυτοκίνητο με αυτόν τον εξοπλισμό σε αυτό το χρώμα!'
Βέβαια για αυτό που είπε ο λαπ για πιθανότητα ακύρωσης, θα έλεγα ότι υπάρχει. Μικρή μεν, αλλά υπάρχει!
Εδώ βλέπουμε τις ορδες των μαρμαρωμένων πωλητών,θυματα του @alex-mix και του @iceman7 .
Εκεί τον βλέπω οσονουπω…. -
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@dettol said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Παντως, δεν σας κρυβω οτι με σοκαρε το 7.7% επιτοκιο, το οποιο μαλιστα επισημανθηκε με χαρα, οποτε υποθετω οτι ειναι "καλο"
Με χαρα γιατι εχει 8,9% η Τογιοτα! Βεβαια υπαρχει και το 6,75% της Αττικης.
WTF?????!!!!!
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁