-
@realzeus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@realzeus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ναι, ψηλωμένο Fiesta...
Δεν πρότεινα να το πάρεις εσύ. Ξέρω ότι σαρεσουν τα χαμηλά μόνο . Επέτρεψε μας εμάς να έχουμε διαφορετική άποψη
Δεν είναι θέμα άποψης, αλλά μηχανολογίας. Μιλάμε για ένα C Hatch με 170 άλογα και πολλαπλούς, έναντι ενός B SUV με 125 και ημιάκαμπτο.
Όχι είναι θέμα άποψης και προτιμήσεων . Άλλοι προτιμούν τους χώρους σε μικρό μέγεθος από τις επιδόσεις και αναρτηση. Οπότε μια χαρά άποψη τι θες είναι
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@red_monster said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Σε άλλους αρέσουν οι τροφαντές χορεύτριες λασπόλακκων, σε άλλους οι επιστημονικού ενδιαφέροντος πειπεροφάγοι απουσιολόγοι που έδωσαν πανελλήνιες με το σωστό σύστημα των 9 μαθημάτων ανευ καβάτζας κλπ κλπ
Ας μην κρίνουμε
9 +τα ειδικά μαθήματά
Δηλαδή 10 έως 12.. Να τα λέμε σωστά.Και 9 στην Β λυκείου
Και φυσικά άνευ καβατζας. Αν δεν έγραφες καλά στη φυσική και ήθελες να γίνεις φιλόλογος τότε ολα ξανά απο την αρχή
Φύγε ρε πιτσιρικά που έδωσες εξετάσεις μεταξύ
1999 -2004 (Πανελλαδικές Εξετάσεις Ενιαίου Λυκείου)
Όταν έγραφες εσύ, εγώ είχα παντρευτεί ήδη μία φορά -
-
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@red_monster said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Σε άλλους αρέσουν οι τροφαντές χορεύτριες λασπόλακκων, σε άλλους οι επιστημονικού ενδιαφέροντος πειπεροφάγοι απουσιολόγοι που έδωσαν πανελλήνιες με το σωστό σύστημα των 9 μαθημάτων ανευ καβάτζας κλπ κλπ
Ας μην κρίνουμε
9 +τα ειδικά μαθήματά
Δηλαδή 10 έως 12.. Να τα λέμε σωστά.Και 9 στην Β λυκείου
Και φυσικά άνευ καβατζας. Αν δεν έγραφες καλά στη φυσική και ήθελες να γίνεις φιλόλογος τότε ολα ξανά απο την αρχή
Φύγε ρε πιτσιρικά που έδωσες εξετάσεις μεταξύ
1999 -2004 (Πανελλαδικές Εξετάσεις Ενιαίου Λυκείου)
Όταν έγραφες εσύ, εγώ είχα παντρευτεί ήδη μία φοράΣιγά νέε μου το 2004 είχα παιδί!!Πρωην τώρα είναι γάιδαρος!
-
Πες τα. Δύο, τρείς φορές το ανέφερα σε σχετικη συζήτηση που αφορούσε το θέμα αυτό. Αυτοί που με κατηγορούν για κομπλεξισμο είναι οι ίδιοι που το αναφέρουν κάθε εβδομάδα.
Τους χαλάει για κάποιο τρόπο. Δεν έχουν καλό αφήγημα.
-
@teo-mak said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Πάλι πιάσατε το θέμα με τις πανελλήνιες του @lap ;
Και εδώ οφτοπικ;
Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να λύσουμε.
Πρέπει να αποφασίσουμε ποιος πωλητής θα είναι το επόμενο θύμα του @alex-mix .
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Λοιπον επειτα απο ωριμου σκεψεως και βαζοντας στην ακρη το συναισθημα και σαν 1ο παραγοντα την τσεπη.
Ηρθε η ωρα νομιζω...Νομιζω...λεω...να παρω αυτοκινητο και να ησυχασουν και οι αντιπροσωποι για πολυ ή λιγο καιρο.Δεν υπάρχει η εισαγωγή σου!
Εγώ για Puma θα έλεγα! -
Κάπου λίγο κάτω από τα 30k υπάρχει και η junior αλλά δεν ξέρω με τι εξοπλισμό.
Σε αυτοκίνητο που έχει σταματήσει η παραγωγή του δε θα το αγόραζα καινούργιο για κανένα λόγο εκτός αν ήταν στη μισή τιμή από τα άλλα που ενδιαφερομουν. Να δώσεις 25k για ένα αυτοκίνητο που σε 2-3 χρόνια θα φαίνονται παλιό δε λέει.
-
Είδα στο σάιτ της πεζώ ότι έρχεται στο 2008 η έκδοση style με καλό εξοπλισμό στα 26000 το υβριδικό με τα 136.
https://www.peugeot.gr/our-models/new-peugeot-2008/configurator.html/summary
-
Στα 24.000 είναι η σωστή τιμή του, επιτέλους την πλησιάζουν!
-
Δεν βγάζω άκρη από το site αλλά γράφει 22.500 ανώτατη λιανική. Μιλάμε για πολλά απούλητα και γράφουν ότι να ναι.
-
@george-0 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Δεν βγάζω άκρη από το site αλλά γράφει 22.500 ανώτατη λιανική. Μιλάμε για πολλά απούλητα και γράφουν ότι να ναι.
Νομίζω ότι η style αντικατέστησε την active plus πως την έλεγαν, έχει πολλές ελλείψεις είναι citoerνοποιηση του εξοπλισμού. Οπότε παίρνεις έναν κινητήρα με καλά σπεκς και οικονομία καυσίμου, ένα όμορφο αμάξι και τέλος.
-
@teo-mak said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Πάλι πιάσατε το θέμα με τις πανελλήνιες του @lap ;
Και εδώ οφτοπικ;
Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να λύσουμε.
Πρέπει να αποφασίσουμε ποιος πωλητής θα είναι το επόμενο θύμα του @alex-mix .
Alex, να προτείνω off list, μήπως να πήγαινες για Mazda αφού μπορείς να πάρεις 2λιτρο;
-
Alex, να προτείνω off list, μήπως να πήγαινες για Mazda αφού μπορείς να πάρεις 2λιτρο;
Καλα 2λιτρο θα πληρωνω τον φορο αλλα οκ ,αυτο που με χαλαει ειναι πως ειναι το ιδιο συνεργειο που πηγαινα το xceed και δεν εχω και τις καλυτερες αναμνησεις και ανεβαινει και πολυ η τιμη
-
-
Με αφορμή την αγγελία που ανέβασε ο @A-d-P ...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/344202108-cupra-formentor
Μήπως ο νηματοθέτης να εξετάσει και αυτήν την περίπτωση?
Μέσα στο μπάτζετ, ωραίο σχέδιο, δυνατός και μάλλον αξιόπιστος κινητήρας...
Αρνητικό ότι έχει βγει ανανεωμένη έκδοση...
-
- ford puma st line 125, δοση 185 μου αρεσει αλλα μειον μεγαλο τα χρωμματα που εχει,το μονο που μου αρεσει σε χρωμμα ειναι το μαυρο και δεν θελω να ξαναπαρω μαυρο,αν υπηρχε το γκρι θα το επαιρνα.
Απο όλα όσα αναφέρεις, προφανώς αυτό ειναι το καλύτερο, δεν υπάρχει σύγκριση με τα άλλα! Χρώματα, άπειρα έχει (μπλέ και κόκκινο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και έχει και ένα τσιμεντί που αρέσει στον μάστορα) κλπ. Πάρε ένα κόκκινο ή μπλε να τελειώνεις.
-
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
- ford puma st line 125, δοση 185 μου αρεσει αλλα μειον μεγαλο τα χρωμματα που εχει,το μονο που μου αρεσει σε χρωμμα ειναι το μαυρο και δεν θελω να ξαναπαρω μαυρο,αν υπηρχε το γκρι θα το επαιρνα.
Απο όλα όσα αναφέρεις, προφανώς αυτό ειναι το καλύτερο, δεν υπάρχει σύγκριση με τα άλλα! Χρώματα, άπειρα έχει (μπλέ και κόκκινο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και έχει και ένα τσιμεντί που αρέσει στον μάστορα) κλπ. Πάρε ένα κόκκινο ή μπλε να τελειώνεις.
Και ειχα αρχισει να ανησυχω..ελεγα ή με βαρεθηκε ή λειπει εξωτερικο και δεν εχει απαντησει τοσες μερες .
Εχω εκεινη την γυναικα της αρεσει το καινουργιο το χρωμα cactus grey.
Ποιον μαστορα? -
Και ειχα αρχισει να ανησυχω..ελεγα ή με βαρεθηκε ή λειπει εξωτερικο και δεν εχει απαντησει τοσες μερες .
Ποιον μαστορα?Εχουμε και δουλειές το ΠΣΚ, δεν θα ασχολούμαι με το Φόρουμ. Τώρα μπήρα 15' πριν φύγω για το 3ο παιδικό πάρτυ!!
Μάστορας ο γνωστός Φων.
Χρώματα έχει το Fantastic Red δωρεάν, που ειναι εξαιρετικό. Μετά 2λ το μπλε που επίσης ειναι φανταστικό στο Πούμα. Τέλος έχει 2 γκρι (κάκτους και σόλαρ) που ειναι σαν τσιμέντο, αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!
-
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ποιον μαστορα?Συμφωνώ με τη γυναίκα cactus grey.
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁