-
@dimsabas said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Δε νομίζω ότι είναι θέμα χαζομάρας, μάλλον προγραμματισμού. Αν ο άλλος ξέρει ότι θα κάνει ίδιο χρόνο τελικά, αλλά θα ξοδέψει παραπάνω χρήματα και θα έχει την αγωνία αν θα δουλεύει ο φορτιστής κι αν θα είναι άλλος μπροστά του, ρίχνει ταχύτητα και το πάει χωρίς φόρτιση. Δεν είναι παράλογο.
Ενώ στην επιστροφή προς το σπίτι του, όπου τον περιμένει η αγαπημένη του πρίζα/wallbox, δεν έχει τέτοιους προβληματισμούς και μπορεί να φτάσει και με 5-10%
-
Ρε παιδιά, κανένας σκαφάτος μεταξύ μας;
Όλοι με τις μπαγαζιέρες οροφής φύγατε για διακοπές;Ωωωπα, να καούν τα κάρβουνααα!
-
@dimsabas said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Δε νομίζω ότι είναι θέμα χαζομάρας, μάλλον προγραμματισμού. Αν ο άλλος ξέρει ότι θα κάνει ίδιο χρόνο τελικά, αλλά θα ξοδέψει παραπάνω χρήματα και θα έχει την αγωνία αν θα δουλεύει ο φορτιστής κι αν θα είναι άλλος μπροστά του, ρίχνει ταχύτητα και το πάει χωρίς φόρτιση. Δεν είναι παράλογο.
2 ή 3 pit stop στην F1 ?
-
-
-
Ιδέα, για οικονομικές διακοπές!
-
έξτρα τουαλέτα, αλλιώς κατουράτε από το μπαλκόνι στους περαστικούς
-
@fanis75 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
έξτρα τουαλέτα, αλλιώς κατουράτε από το μπαλκόνι στους περαστικούς
Όχι κι έτσι, έχει λούκι το μπαλκόνι στη γωνία
-
Αν δεν είναι τρολιά , τότε προσωπικά θα το νοίκιαζα για μία βραδιά , παρέα με το μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπει ( κατά προτίμηση αρσενικοί).
Το βράδυ θα έβγαινα έξω στην όμορφη Θεσσαλονίκη και θα τρώγαμε μέχρι σκασμού , κατά προτίμηση πολίτικη κουζίνα ( ή ότι άλλο έχει με μπόλικα μπαχαρικά) . Πρωί πρωί , θα κατέβαινα να προμηθεύσω την παρέα με μπουγάτσες και ροδοπάκι ( ή όποιο άλλο σοκολατούχο έχουν εκεί ) !
ΔΕΝ θα κάναμε χρήση της επί πληρωμή τουαλέτας ..... Πουθενά άλλωστε, στην αγγελία, δεν αναφέρει ότι το ουρείν και το αφοδεύειν στο χώρο της ενοικίασης απαγορεύεται.....
-
@civil357 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Αν δεν είναι τρολιά , τότε προσωπικά θα το νοίκιαζα για μία βραδιά , παρέα με το μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπει ( κατά προτίμηση αρσενικοί).
Το βράδυ θα έβγαινα έξω στην όμορφη Θεσσαλονίκη και θα τρώγαμε μέχρι σκασμού , κατά προτίμηση πολίτικη κουζίνα ( ή ότι άλλο έχει με μπόλικα μπαχαρικά) . Πρωί πρωί , θα κατέβαινα να προμηθεύσω την παρέα με μπουγάτσες και ροδοπάκι ( ή όποιο άλλο σοκολατούχο έχουν εκεί ) !
ΔΕΝ θα κάναμε χρήση της επί πληρωμή τουαλέτας ..... Πουθενά άλλωστε, στην αγγελία, δεν αναφέρει ότι το ουρείν και το αφοδεύειν στο χώρο της ενοικίασης απαγορεύεται.....
Μου αρέσει που απορείς αν είναι τρολιά...
-
δε λεει παντως κοστος διελευσης απο το σπιτι. μην περνας ολη την ωρα....
-
@criuser said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Εμένα με τρομάζει ο τρόπος που σκέφτεται. ..χαχαχαχαχα
-
@criuser said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Απλά, το πραγματικό κόστος στις πραγματικές αγγελίες έχει φτάσει σε σημείο που όντως να αναρωτιέται κάποιος.
Γιατί αν επιμερίσεις τα τετραγωνικά που προσφέρουν οι πραγματικές αγγελίες στα λεφτά που ζητάνε, θα μπορούσε άνετα να είναι πραγματικότητα. -
καλημερα. εκλεισα ταξιδακι για ροδο τον Οκτωβρίου, θα παω πρωτη φορα! εχει κανεισ καποιε πληροφοριες να μου δωσει? τιμες για φαγητο,διασκεδαση που να μεινω περιοχη γενικα.
σημειωση δεν παω για θαλλασα και μπανια!
ευχαριστω -
@atari70 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
καλημερα. εκλεισα ταξιδακι για ροδο τον Οκτωβρίου, θα παω πρωτη φορα! εχει κανεισ καποιε πληροφοριες να μου δωσει? τιμες για φαγητο,διασκεδαση που να μεινω περιοχη γενικα.
ευχαριστωΈχουμε Ροδίτη συμφορουμίτη, τον έταιρο συντονιστή @limited_one ....θα σε κατατοπίσει πλήρως!
-
ευχαριστωΈχω μια απορία (χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας): Αν δεν πας στη Ρόδο για τη θάλασσα και τα μπάνια, γιατί να μην πας Ιταλία; Τα ίδια θα σου στοιχίσει και θα δεις δεις περισσότερα, πιο ενδιαφέροντα και διαφορετικά πράγματα.
-
Βασικά λιγότερο θα του στοιχίσει….
-
@harisma23 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
ευχαριστωΈχω μια απορία (χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας): Αν δεν πας στη Ρόδο για τη θάλασσα και τα μπάνια, γιατί να μην πας Ιταλία; Τα ίδια θα σου στοιχίσει και θα δεις δεις περισσότερα, πιο ενδιαφέροντα και διαφορετικά πράγματα.
Φίλε μου έχω πάει Ιταλία! Όχι για μπάνια βέβαια,αλλά έχω πάει πέντε με έξι φορές! Δεν είναι και τόσο απαγορευτικό το κόστος. Τα αεροπορικά από Θεσσαλονίκη βγαίνουν 200 ευρώ για δυο άτομα,και το ξενοδοχείο για τρία βραδιά βρίσκω και με 150 ευρώ! Στα συν είναι και ένας προορισμός που δεν έχω πάει!
-
Φίλε μου έχω πάει Ιταλία! Όχι για μπάνια βέβαια,αλλά έχω πάει πέντε με έξι φορές! Δεν είναι και τόσο απαγορευτικό το κόστος. Τα αεροπορικά από Θεσσαλονίκη βγαίνουν 200 ευρώ για δυο άτομα,και το ξενοδοχείο για τρία βραδιά βρίσκω και με 150 ευρώ! Στα συν είναι και ένας προορισμός που δεν έχω πάει!
Κι εγώ έχω πάει Ιταλία καμιά 10αριά φορές (ίσως λέω και λίγες). Δεν τελειώνει η Ιταλία.
Οπότε αντί για Ρόδο, εφόσον δεν σας ενδιαφέρει η θάλασσα, γιατί να μην πάτε σε κάποια περιοχή της Ιταλίας που δεν έχετε πάει; Π.χ. Τοσκάνη, Πούλια, Βένετο, Ούμπρια ή Καμπανία;
Την περίοδο που θα πάτε, θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια φθηνά, ξενοδοχεία με λογικές τιμές και ενοικίαση αυτοκινήτου πάμφθηνη. Αν τα βάλετε κάτω, θα δείτε ότι θα σας στοιχίσει αντίστοιχα με Ρόδο. -
@harisma23 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Κι εγώ έχω πάει Ιταλία καμιά 10αριά φορές (ίσως λέω και λίγες). Δεν τελειώνει η Ιταλία.
Οπότε αντί για Ρόδο, εφόσον δεν σας ενδιαφέρει η θάλασσα, γιατί να μην πάτε σε κάποια περιοχή της Ιταλίας που δεν έχετε πάει; Π.χ. Τοσκάνη, Πούλια, Βένετο, Ούμπρια ή Καμπανία;
Την περίοδο που θα πάτε, θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια φθηνά, ξενοδοχεία με λογικές τιμές και ενοικίαση αυτοκινήτου πάμφθηνη. Αν τα βάλετε κάτω, θα δείτε ότι θα σας στοιχίσει αντίστοιχα με Ρόδο.Εδω οι Ιταλοι ερχοντε στην Ελλαδα Ιταλια του λες να παει του ανθρωπου;
Που θα παμε διακοπες 2024 ;