-
Εγώ δεν προτρέπω κανέναν να γίνει workaholic (αν και σε μεγάλα ζόρια η δουλειά μπορεί να γίνει ψυχοθεραπεία), αλλά από εκεί μέχρι περνάω το 90 % της ζωής μου καταπιεσμένος υπάρχει μεγάλη απόσταση.
-
μπηκα για λιγο, διαβασα για πολλαπλες εβδομαδες διακοπων και φευγω τρεχοντας γιατι θα αρχισω τα ψυχοφαρμακα. Φετος θα λειπω 7 εργασιμες ημερες και θα ειναι οι πιο μεγαλες διακοπες που εχω κανει τα τελευταια 15 χρονια
-
@dettol said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
μπηκα για λιγο, διαβασα για πολλαπλες εβδομαδες διακοπων και φευγω τρεχοντας γιατι θα αρχισω τα ψυχοφαρμακα. Φετος θα λειπω 7 εργασιμες ημερες και θα ειναι οι πιο μεγαλες διακοπες που εχω κανει τα τελευταια 15 χρονια
Το Σάββατο το θεωρείς εργάσιμη ημέρα ?
-
@red_monster said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
ναι, αφου δουλευω
εδιτ: πιο σωστο emoji ειναι το μαλλον
-
ναι, αφου δουλευω
Με 15 Αύγουστο και Κυριακή είναι 9, pas mal
-
ναι, αφου δουλευω
Με 15 Αύγουστο και Κυριακή είναι 9, pas mal
θα ειμαι κανονικα αθηνα 15/8. Πιο μετα θα παω. Το μονο καλο αυτο ειναι, οτι θα παω οταν θα εχει "σπασει" λιγο ο κοσμος
-
Ας είναι καλά η επιδότηση του ΚΗ.
-
This post is deleted! -
Εγώ δεν προτρέπω κανέναν να γίνει workaholic (αν και σε μεγάλα ζόρια η δουλειά μπορεί να γίνει ψυχοθεραπεία), αλλά από εκεί μέχρι περνάω το 90 % της ζωής μου καταπιεσμένος υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Συμφωνώ 100%!!
-
Και εγώ κάποιες χρονιές τις βαριέμαι τις διακοπές. Βαριέμαι να πηγαίνω να κάνω μπάνια, να βγαίνω έξω και να με πατάνε και να βγαίνουμε φωτογραφίες δήθεν ότι κάνουμε διακοπές. Το ξέρω ειμαι σκατογερος. Άλλες φορές θέλω να πάω. Όσο μεγαλώνω όλο και λιγότερες φορές.
Οι διακοπές είναι για τα παιδιά και τους φοιτητές. Αυτή είναι η κατάλληλη ηλικία.
-
@lap said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Οι διακοπές είναι για τα παιδιά και τους φοιτητές. Αυτή είναι η κατάλληλη ηλικία.
Τους ψαραδες ξεχασες.
-
@lap said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Και εγώ κάποιες χρονιές τις βαριέμαι τις διακοπές. Βαριέμαι να πηγαίνω να κάνω μπάνια, να βγαίνω έξω και να με πατάνε και να βγαίνουμε φωτογραφίες δήθεν ότι κάνουμε διακοπές. Το ξέρω ειμαι σκατογερος. Άλλες φορές θέλω να πάω. Όσο μεγαλώνω όλο και λιγότερες φορές.
Η έννοια των διακοπών ή της διακοπής είναι για τον καθένα ξεχωριστή. Άλλοι έχουν ανάγκη ολοήμερα μπραντζ στα υστερνια, μπιτς παρτυ στον Ορνό και άλλοι απομόνωση στους στάβλους Ευρυτανίας. Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε όλοι ότι κάνουν οι κατα τόπους ινφλουενσερς
-
+100000%
Μας έχουν πρήξει όλες και ολοι αυτοί οι φελλοί.
-
Ελπιζω να εχετε παραγγειλει ταφοπλακα που να γραφει
ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ Ο
ΠΟΥΛΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΣΤΑΧΑΝΟΒΙΚΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
467.000 ΩΡΕΣ
ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΡε δε μας παρατατε λεω εγω που ηρθατε στο τοπικ των διακοπων να μας πειτε οτι σας αρεσει να δουλευετε περισσοτερο και οι διακοπες ειναι βλακεια .
Οριστε μας , ακομα και ο κρουζερ που δουλευει 60 ωρες την βδομαδα και ειναι ο κατεξοχην εκπροσωπος του κοσμου της εργασιας ειναι καθετα και οριζοντια αντιθετος.
Καντε ενα τοπικ
Η χαρα και η καλη υγεια με 18ωρη δουλεια 360 μερες τον χρονο.
Λες και σας απαγορευσαμε να δουλευετε. -
Ιαπωνία γίναμε….
-
@otso said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Ελπιζω να εχετε παραγγειλει ταφοπλακα που να γραφει
ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ Ο
ΠΟΥΛΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΣΤΑΧΑΝΟΒΙΚΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
467.000 ΩΡΕΣ
ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΡε δε μας παρατατε λεω εγω που ηρθατε στο τοπικ των διακοπων να μας πειτε οτι σας αρεσει να δουλευετε περισσοτερο και οι διακοπες ειναι βλακεια .
Οριστε μας , ακομα και ο κρουζερ που δουλευει 60 ωρες την βδομαδα και ειναι ο κατεξοχην εκπροσωπος του κοσμου της εργασιας ειναι καθετα και οριζοντια αντιθετος.
Καντε ενα τοπικ
Η χαρα και η καλη υγεια με 18ωρη δουλεια 360 μερες τον χρονο.
Λες και σας απαγορευσαμε να δουλευετε.Ο μέσος ΕΕ δουλεύει 12-14 ώρες καθημερινές και 8 τα σαββατα. Ποιες 60 ; Μίνιμουμ 70-75
-
Που να μπει ο storm να σας πει για διακοπές.
Καλά να ναι ο άνθρωπος.
-
Εδώ και χρόνια διακοπές κάνω στο πατρικό μου σπίτι. Τελευταία φορά που πήγα κάπου αλλού ήταν στη Σαντορίνη, το 2021.
Πιο πριν είχα πάει στην Κέρκυρα (2012). -
Το μόνο πρόβλημα της Εύβοιας είναι οι μόνιμοι κάτοικοι της και τα μυαλά τους.
Όσοι λέτε για μεγάλες διακοπές κοιτάξτε να αλλάξετε γρήγορα εργοδότη η και αντικείμενο εργασίας.
Εκεί είναι το πρόβλημα. -
@criuser said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Το μόνο πρόβλημα της Εύβοιας είναι οι μόνιμοι κάτοικοι της και τα μυαλά τους.
Ωπα, ώπα δε θέλω ανακριβιες.
Μια χαρά είναι οι Ευβοιωτες και οι Ευβοιωτισσες.
Ανακάλεσε συμβαζελε
Που θα παμε διακοπες 2024 ;