-
@sirtasos said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Είναι όλες οι γνώμες και τα σχόλια αποδεκτά, ο καθένας σχολιάζει με βάση τις εμπειρίες που έχει, δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις.
Έχω κλείσει αύριο να δω το Qashqai, αλλά όπως το κόβω αν μπορέσω να βρω παράδοση σχετικά σύντομα μάλλον προς CC θα πάω. Θα βάλω λίγο στην άκρη τις προσωπικές προτιμήσεις και θα πάω στο πιο πρακτικό.
Εντάξει άσχημο αυτοκίνητο δεν το λες, απλά ίσως είχα κάτι διαφορετικό στο μυαλό μου όταν ξεκίνησα αυτήν την αναζήτηση για καινούριο αυτοκίνητο που αισθάνομαι τώρα πως κάπως συμβιβάζομαι...Βάλτες στην άκρη αν θες λίγο χώρο για οικογένεια. Το chr είναι καλό αμάξι παρόλο που το έκραξα αλλά χώρους δεν έχει ούτε για αστείο. Τώρα γιατί κάποιοι κατοχοι επιμένουν να κάνουν το άσπρο μαύρο δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας αρκεί να μην πάρουν κάποιον στον λαιμό τους. Το cc είναι πολύ καλύτερη επιλογή για πρακτικότητα και κάποιους χώρους. Ίδιο σύστημα έχει με το chr και είναι το ίδιο οικονομικό. Εντάξει το chr είναι πιο όμορφο αλλά σε πρακτικότητα είναι χαλί μαύρο.
-
Corolla cross.
-
@sirtasos said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Εντάξει άσχημο αυτοκίνητο δεν το λες
Σαν χαρακτήρας "μουστακαλής μπάρμπας" από την παιδική ταινία Cars μοιάζει.
Πέρα από την πλάκα, πάρε αυτό που θα σε εξυπηρτήσει και σου αρέσει και να το χαρείς.
-
Χωρίς να διαβάσω ακόμα τα υπόλοιπα ποστ, θα πω Xceed! Το αμάξι αυτό χαρίζει όμορφες στιγμές, πίσω από το τιμόνι! 170 πραγματικά άλογα+κλότσημα ροπής από το ηλεκτρικό μοτεράκι! Στην εθνική να προσπερνάς κάτι CHR και Qashqai, σαν σταματημένα και να καις 5,5λ/100km!
-
@the_dynamite said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Χωρίς να διαβάσω ακόμα τα υπόλοιπα ποστ, θα πω Xceed! Το αμάξι αυτό χαρίζει όμορφες στιγμές, πίσω από το τιμόνι! 170 πραγματικά άλογα+κλότσημα ροπής από το ηλεκτρικό μοτεράκι! Στην εθνική να προσπερνάς κάτι CHR και Qashqai, σαν σταματημένα και να καις 5,5λ/100km!
Μην μου το κάνεις αυτό, εισαι σαν το διαβολάκι αυτη τη στιγμή που μου ψυθιριζει παρε το xceed, παρε το xceed! Αν με είχε αφήσει η γυναίκα θα το είχα πάρει ήδη. Δυστυχώς πρέπει να ζυγίσω κι άλλα πράγματα...
-
Παρεμπιπτόντως, ξεκλείδωσε ο εγκέφαλος και μπορούμε πλέον να προγραμματίσουμε.
Πιστεύω θα φτάνει τα 190 άνετα.
Το ψήνω. -
Είναι μικρές πλέον οι διαφορές στις επιδόσεις του chr με το xceed. Μην το συγκρίνεις με το παλιό chr που ήταν όντως τάφος με 0-100 πάνω από 11 δευτερόλεπτα. Έχει γίνει τεράστια βελτίωση σε αυτόν τον τομέα με το νέο υβριδικό σύστημα. Πλέον έχει 0 100 κάτω από 10...
-
@georgemit said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Παρεμπιπτόντως, ξεκλείδωσε ο εγκέφαλος και μπορούμε πλέον να προγραμματίσουμε.
Πιστεύω θα φτάνει τα 190 άνετα.
Το ψήνω.Χαλαμε το τοπικ..επειδη δεν εχω ασχοληθει..για τα υβριδικα της toyota υπαρχει καποιο tuning ωστε να παρουν κανα αλογο?
-
Ατμοσφαιρικό μοτέρ είναι, ψιλοπραγματα 4 - 5 αλογα.
-
Αφού όλοι έχουν μιλήσει, εγώ είπα στην αρχή να κάνει δοκιμή όλα τα μοντέλα.
Αλλά δεν κρατήθηκε κανείς.Οπότε να πω και εγώ κάποιες επιλογές, σύμφωνα με όσα είπε.
Επειδή μένει επαρχία, κάνει χλμ σε εθνική και η έννοια μποτιλιάρισμα για 1-2-3 χλμ δεν έχει νόημα το φουλ υβριδικό.
Χώρους, καινούργια μοντέλα, θα έρθουν το φθινόπωρο, μεταξόνιο 2,67, μήκος 4,39 και χώρος αποσκευών 460 lt.
Λίγο πιο σπορ https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ayto-einai-to-neo-opel-frontera/
Λίγο πιο άνετο... https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/apokalypsi-gia-to-neo-citroen-c3-aircross/
Οι τιμές για το υβριδικό με τα 136 άλογα, θα είναι κάπου στα 26 και 28000 για τις δύο πιο πλούσιες εκδόσεις.
Μεγάλο b suv στα όρια της επόμενης κατηγορίας με μεγάλους χώρους.
Θα σου μείνουν και 5000 για να ξεκινήσεις την μονοκατοικία πιο γρήγορα...
-
https://www.car.gr/s/a733az92/
Εγώ προτείνω να πάρεις το xceed που το γουστάρεις... έχεις χρόνια μπροστά σου για Toyota υβριδικά.
Αν θέλεις να το κρατήσεις κ δέκα χρόνια, θα πάρεις τότε Toyota υβριδικό ή ηλεκτρικό που θα υπάρχουν μόνο τέτοια, τώρα αγοράζεις το τελευταίο σου βενζινοκίνητο (μάλλον)
Αλλά δεν θέλω τσιγκουνιες....GT Line, σαν αυτό της αγγελίας
-
Γενικα ατμοσφαιρικα δεν παιρνουν ισχυει..Αλλα αν ειναι φιμωμενα για ρυπους παιρνει πιο πολλα απο 5 μονο απο εισαγωγη..
Ειχα typer ep3 απο 200 αλογα με περιφερειακα εφτασα στα 255.. -
@tolisk20 said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Γενικα ατμοσφαιρικα δεν παιρνουν ισχυει..Αλλα αν ειναι φιμωμενα για ρυπους παιρνει πιο πολλα απο 5 μονο απο εισαγωγη..
Ειχα typer ep3 απο 200 αλογα με περιφερειακα εφτασα στα 255..Υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
-
Δεν το είχα δει.
Μια χαρά επιλογή.Peugeot 408 1,2 Hybrid 136 PS e-DCS6 Allure: Από 34.900 ευρώ.
-
-
Για να διευκολύνω για την επιλογή. Σήμερα σε αφόρητη κίνηση, με το δίλιτρο cc, 4l με ενεργό pda μετά το reprogramming πολύ ξεκούραστο κ άσε να λένε για παππουδιερα κλπ. Να το αγοράσεις με πανοραμική. Η ανάρτηση του απλά δεν συγκρίνεται με τον ανταγωνισμο. Με οποιοδήποτε άλλο suv σε τέτοιες συνθήκες κίνησης θα χτυπούσες 9-10 λ. Το adas του πιο πλήρες δεν γίνεται. Το pda φρενάρει απαλά σαν ανάκτηση κ σχεδόν αποκλείει πιθανότητα πρόσκρουσης ακόμη κ αν είσαι κουρασμενος
-
@nmsm2 said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Για να διευκολύνω για την επιλογή. Σήμερα σε αφόρητη κίνηση, με το δίλιτρο cc, 4l με ενεργό pda μετά το reprogramming πολύ ξεκούραστο κ άσε να λένε για παππουδιερα κλπ. Να το αγοράσεις με πανοραμική. Η ανάρτηση του απλά δεν συγκρίνεται με τον ανταγωνισμο. Με οποιοδήποτε άλλο suv σε τέτοιες συνθήκες κίνησης θα χτυπούσες 9-10 λ. Το adas του πιο πλήρες δεν γίνεται. Το pda φρενάρει απαλά σαν ανάκτηση κ σχεδόν αποκλείει πιθανότητα πρόσκρουσης ακόμη κ αν είσαι κουρασμενος
Και εγώ έχω παραγγείλει style skyview. Αλλά το 1.8.
-
@a-d-p said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
https://www.car.gr/s/a733az92/
Εγώ προτείνω να πάρεις το xceed που το γουστάρεις... έχεις χρόνια μπροστά σου για Toyota υβριδικά.
Αν θέλεις να το κρατήσεις κ δέκα χρόνια, θα πάρεις τότε Toyota υβριδικό ή ηλεκτρικό που θα υπάρχουν μόνο τέτοια, τώρα αγοράζεις το τελευταίο σου βενζινοκίνητο (μάλλον)
Αλλά δεν θέλω τσιγκουνιες....GT Line, σαν αυτό της αγγελίας
Ένα φρεσκάρισμα το θέλει μέσα πάντως, βγαίνει καποιο facelift
-
To fl είναι με τα 140 πλέον.
-
@nmsm2 said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Η ανάρτηση του απλά δεν συγκρίνεται με τον ανταγωνισμο.
Το έχουμε πει, σήμερα δεν υπάρχει C Suv με καλύτερη ανάρτηση (ΟΚ υπάρχει το UX). Μόνο το Κούγκα, στην έκδοση με τους πολλαπλους.
ΥΓ: Μιλάω για το 2λιτρο με τα διπλά ψαλίδια. Για το 1.8 δεν έχω άποψη, δεν το έχω οδηγήσει.
Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV