-
@tsofras said in BMW 1 Series F70 (2024):
Α μόλις πήρα τηλέφωνο Σπανό δεν έχει έρθει ακόμη στην έκθεση
Σου είπαν πότε την περιμένουν;
-
@eos said in BMW 1 Series F70 (2024):
Όχι , απλά ότι δεν έχει έρθει ακόμη
-
@eos said in BMW 1 Series F70 (2024):
Όχι , απλά ότι δεν έχει έρθει ακόμη
Διαβάζω για Οκτώβριο...
-
-
Αγαπητοί φίλοι το αμάξι αρχίζει να μου αρέσει επικίνδυνα! Παίζω με το διαμορφωτή και βλέπω πολύ πλήρη εξοπλισμό χωρίς να εκτινάσσεται η τιμή για premium μάρκα!
-
@the_dynamite said in BMW 1 Series F70 (2024):
Αγαπητοί φίλοι το αμάξι αρχίζει να μου αρέσει επικίνδυνα! Παίζω με το διαμορφωτή και βλέπω πολύ πλήρη εξοπλισμό χωρίς να εκτινάσσεται η τιμή για premium μάρκα!
Εγώ θα κάνω pass λόγω χώρων , αλλά το προβλέπω για best seller κατηγορίας με το σύνολο που προσφέρει
-
@the_dynamite said in BMW 1 Series F70 (2024):
Εγώ θα κάνω pass λόγω χώρων , αλλά το προβλέπω για best seller κατηγορίας με το σύνολο που προσφέρει
Ο 1.5 με τα 170 είναι just perfect για τη. Series 1
-
Ανεβασαν αρκετά τις τιμές πλέον....
-
@jimkl-0 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Ανεβασαν αρκετά τις τιμές πλέον....
Ίδιες είναι οι τιμές. Απλά για κάποιο λόγο εμφανίζουν το αυτοκίνητο με full extra. Αν βγάλεις τον προαιρετικό εξοπλισμό οι τιμές πέφτουν στα νούμερα που έχουν ανακοινωθεί. Δεν είναι απαραίτητο κι εσύ να βάλεις ηλιοροφή και Harman Kardon ηχοσύστημα!
-
συμφωνω, θα παει καλα και η τιμη ειναι τιμια. μπραβο στην BMW για μια πετυχημενη κινηση. αλλα για μενα ειναι ενα μεγαλο ΟΧΙ. μικροι χωροι εσωτερικα, καπως κλειστοφοβικο, τρικυλινδρος κινητηρας, ακριβα σερβις, εσωτερικα πολυ πλαστικο και γενικα σχεδιαση εσωτερικα/εξωτερικα που δεν το κανει να ξεχωριζει.
-
@sportseat23 said in BMW 1 Series F70 (2024):
συμφωνω, θα παει καλα και η τιμη ειναι τιμια. μπραβο στην BMW για μια πετυχημενη κινηση. αλλα για μενα ειναι ενα μεγαλο ΟΧΙ. μικροι χωροι εσωτερικα, καπως κλειστοφοβικο, τρικυλινδρος κινητηρας, ακριβα σερβις, εσωτερικα πολυ πλαστικο και γενικα σχεδιαση εσωτερικα/εξωτερικα που δεν το κανει να ξεχωριζει.
Σε σχεση με ποιο το συγκρινεις? γιατι ο ολος λογος ειναι γιατι ο ανταγωνισμος δινει πολυ λιγοτερα ενω οι περισσοτεροι 3κυλινδρους εχουν.
-
Υποκειμενικά όσα αναφέρεις για σχεδιασμό, χώρους κλπ.
Μια χαρά είναι στην κατηγορία του.
Το μόνο αντικειμενικό είναι τα ακριβά σέρβις που όμως είναι πρακτικά 1 λιπαντικό στο επίσημο δίκτυο λόγω της διετούς εγγύησης.
Μετά υπάρχουν πολλά αξιόλογα εξειδικευμένα στη μισή τιμή. -
@sportseat23 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Θα γίνει best seller και οι συνεργειαδες θα τρίβουν τα χέρια τους.Ναι αλλά είναι bmw θα σου λεει.Ειναι ακριβά επειδή είναι bmw.Το χιλιάρικο κάθε χρόνο είναι standard.2 χρόνια εγγύηση μαμά όχι δε θα πάρω ευχαριστώ.Παρτε το leasing.
-
Μπορείς να πας σε εξειδικευμένο συνεργείο BMW με πολύ νορμάλ κόστος εργασίας.
-
https://www.autoblog.gr/2023/12/26/ta-pio-axiopista-anaxiopista-aftokinita-kai-oi-axiopistes-anaxiopistes-markes-tis-agoras/
Δεν τα παει και τοσο ασχημα η bmw συμφωνα με αυτην την ερευνα..
Ειχα και το F40 136ps για 2 χρονια και ημουν απολυτα ευχαριστημενος. -
@mike-1 said in BMW 1 Series F70 (2024):
https://www.autoblog.gr/2023/12/26/ta-pio-axiopista-anaxiopista-aftokinita-kai-oi-axiopistes-anaxiopistes-markes-tis-agoras/
Δεν τα παει και τοσο ασχημα η bmw συμφωνα με αυτην την ερευνα..
Ειχα και το F40 136ps για 2 χρονια και ημουν απολυτα ευχαριστημενος.Καλά το άρθρο δίνει 100% αξιοπιστία για την σειρά 1 2011-2019 , αν δεν κάνω λάθος είχε ένα κάρο προβλήματα
Έχει την Seat 18η επειδή είχε την μικρή οθόνη που δεν έβγαζε θέματα αλλά έχει βγάλει άλλα προβλήματα και 32 την Cupra που είχε θέματα μόνο με την οθόνη και δεν έχει εμφανίσει τα προβλήματα της SeatΓια τα μπάζα έρευνα , καταλαβαίνω ότι είναι εκευριστικό να σου κολλάει το infotainment αλλά δεν έχει ίδια βαρύτητα με άλλα θέματα που έχουν παρουσιαστεί σε άλλα μοντέλα (και δεν το λέω ως κάτοχος Cupra αφού είχα και Seat και έχουμε και Citroen / Renault στην οικογένεια)
-
Εδώ έβγαλε 3ο σε αξιοπιστία το Μίνι....
Γελάει και ο κυρ-Αλέκος από το υπερπέραν...
-
@criuser said in BMW 1 Series F70 (2024):
Εδώ έβγαλε 3ο σε αξιοπιστία το Μίνι....
Μια χαρά αξιοπιστία έχουν τα Μίνι πλέον....εσύ έχεις μείνει στο R50 πριν 20 χρόνια. Πάει πέρασε αυτό, έχουν βγεις άλλες 3 γενιές έκτοτε! Και τα προβλήματα ήταν συγκεκριμένα: cvt (aisin), κινητήρας chrysler, κινητήρας peugeot (που δεν είχε όσα θέματα ειχε στα psa). Αλλα προβλήματα δεν είχαν τα Μίνι. Και το λέω έχοντας περάσει 2 από τα χέρια μου, το R50 δε πωλήθηκε με 240.000χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Πάντως σε προ 15ετιας ευτυχώς που τους το κλέψανε...
-
@criuser said in BMW 1 Series F70 (2024):
Πάντως σε προ 15ετιας ευτυχώς που τους το κλέψανε...
Προ 15ετίας = R56 = Prince. Οπότε τι να λέμε, μοτέρ Πεζώ, λογικό ειναι, άλλωστε το έγραψα και πιο πάνω ποια ήταν τα 3 συγκεκριμένα προβλήματα. Πάντως, επειδή είχα το ίδιο αμάξια, δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα, αλλά το κράτησα μόνο 2 χρόνια, όσο ήταν η εγγύηση, μετά ως αμάξι με Γαλλική καρδιά (αλλά άσπαστο τζαπανα κιβώτιο) το έδωσα για μια Ζ4 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τον 6κύλινδρο.
BMW 1 Series F70 (2024)