-
@antonn said in B Suv ηλεκτροκινητο:
αυτο το Atto 3 ταξιδι βγαζει;
Εξαρτάται το ταξίδι (απόσταση), γιατί ταξίδι ειναι και το Ναύπλιο, ταξίδι ειναι και η Καστορία. Επίσης, όλα βγάζουν ταξίδι, το θέμα ειναι με πόσες στάσεις....
-
@fanis75 said in B Suv ηλεκτροκινητο:
αυτο το Atto 3 ταξιδι βγαζει;
Εξαρτάται το ταξίδι (απόσταση), γιατί ταξίδι ειναι και το Ναύπλιο, ταξίδι ειναι και η Καστορία. Επίσης, όλα βγάζουν ταξίδι, το θέμα ειναι με πόσες στάσεις....
επισης, υπαρχει παντα η δυνατοτητα να ριξεις λιγο την ταχυτητα σου. πχ ο bjorn γραφει οτι με 90km/h η εμβελεια ανεβαινει στα 340. Δεν θα το προτεινα ουτε στον χειροτερο μου εχθρο κατι τετοιο, αλλα αν ζορισει πολυ το πραγμα, υπαρχει παντα αυτη η δυνατοτητα. Δηλ με μειωση 30km/h κερδιζεις 90km αυτονομια.
-
Καλά διαβάσατε τις τιμές που σας έβαλα για τα ηλεκτρικά 3 αιρκρος και απλό 3 ; 31000 η ακριβότερη έκδοση για το αιρκρος και 28000 η αντίστοιχη για το 3 , ενώ το νέο Πάντα θα είναι 1000-1500 ευρώ φτηνότερο, ενώ θα βγει και νέο Ρενεγκειτ φτηνότερο από το Αβεντζερ. Αφαιρέστε τώρα το 30 % και μέχρι τα 9000 και όλα κατεβαίνουν κάτω από 22000.
Από το φθινόπωρο θα έχουμε άλλη αγορά και με τους δασμούς στα κινέζικα θα γίνει χαμός.
Εννοείται ότι οι τιμές των σημερινών ηλεκτρικών μτχ θα πέσουν.
-
Πήγα και είδα το Volvo ex30. Year Width x Length (mm)
1836 x 4233 χιλιοστα. Από μέσα εξαιρετικά μικρό με πολύ μικρό εσωτερικό ύψος και υπερυψωμένο πάτωμα λόγω μπαταρίας. Εντωμεταξυ και η θεση οδηγησης χαμηλ και το αυτοκινητο χαμηλο σας Hatchback Σε KIA picanto που είχα ενοικιάσει πιο πολύ χώρο είχα στην καμπίνα. Έβαλα το κάθισμα όσο γίνεται πιο μπροστά και χτύπαγε το δεξιό μου γόνατο στο εξογκωμα προς τα κατω της κονσόλας μπροστά στον μοχλο στο κεντρο, αυτο το εξογκωμα τεραστιο λαθος και δεν χρησιμευει και σε κατι. Έκατσα από πίσω και πάλι εξαιρετικά στριμωγμένος ήμουν με τα πόδια να ακουμπάνε σε ψηλό πάτωμα και να μην εχει και υποβραχιονιο για τους πισω ακομα και στην πιο ακριβη εκδοση με ηλιοροφη! Ενοχλητικο ηταν να ειναι το πατωμα πισω ψηλα και το καθισμα χαμηλο και τα γονατα σου πανε ψηλα σε σχεση με τα αλλα αυτοκινητα. Η ηλιοροφη δεν βελτίωνε την κατάσταση το μονο καλό ότι μπορουσες να δεις και από την ηλιοροφη όταν οδηγαγες, ενω στο Atto 3 ο οδηγος δεν βλεπει απο την ηλιοροφη. Μικρό και το πορτ μπαγκαζ, ευτυχώς μεγαλύτερο από του Picanto! Επαθα την πλακα μου ποσο μικρο ειναι. Ανθρωπος 180 δεν χωρα με τιποτε. 175 και λεπτος σχετικα και δε χωραγα!
Καλά τα λετε ότι πάντα πρέπει να πας να μπαίνεις μέσα στο αυτοκίνητο και να το οδηγείς πριν το αγοράσεις. Την BMW f30 την αγόρασα από το τηλεφωνο αλλά τέτοια προβλήματα δεν είχε με χαμηλό ταβάνι -
Πήγαινε να δεις το atto, πιθανως να σου κάνει. Επίσης κράτα μικρό καλάθι για το μικρό tesla πιο πιθανό είναι ένα model 3 hatchback από την υπάρχουσα γραμμή παραγωγής.
-
ειδα και το Atto3 BYD πολυ ωραιο. Το ακριβο σε σχεση με το βασικο εχει λιγο μεγαλυτερη οθονη, ηλεκτρικο ανοιγμα και κλεισιμο πορτ μπαγκαζ δηλαδη δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για παραπανω απο το βασικο. Ωραια ποιοτητα, μεγαλο και εσωτερικα και ανετο, ηλεκτρικα κλεινει το σκιαστρο της πανοραμικης, πολυ ωραιο. Το μεγεθος του ειναι
Length 4455 mm
Width 1875 mm
Width with mirrors 2050 mm
μου αρεσε που ηταν ανετο μεσα με υποβραχιονιο πτυσσομενο πισω και ωραιο πορτ μπαγκαζ. Μονο οτι δεν καταγραφει την κυκλοφορια και δεν καταγραφει σε καποιο ατυχημα. Εχει καμερες παντου και εχει τη δυνατοτητα να βαλεις καρτα SD αλλα ειναι κλειδωμενο να μην καταγραφει γιατι φοβουνται τα προσωπικα δεδομενα. Εχει συναγερμο ετοιμο που σε ειδοποιει στο τηλεφωνο οταν ενεργοποιηθει-κτυπησει και ειναι στα στανταρ. -
@tgd said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Το MG4 το έχεις σκεφτεί;
απο μεγεθος ειναι καλο, θα το επισκεφτω και αυτο να δουμε
-
Εμενα το παρκινγκ μου εχει τεραστιο μηκος και πλατος, αλλα εχει εισοδο 2500 χιλιοστα και μετα μου βαλανε μια κολωνα και μετα μισo μετρο προς τα αριστερα και ετσι στενευει για 20 εκατοστα στα 2220 χιλιοστα στο πατωμα, απο δεξια ο καθρεπτης θα εχει απεριοριστο πλατος γιατι μετα απο ενα μικρο πηχακι υψους 15 εκατοστων στο εδαφος τελειωνει το παρκινγκ μου και ειναι ο διαδρομος της πολυκατοικιας. Ειναι ομως εντελως καθετο στο δρομο και πρεπει να κανω καπως καθετο και το αυτοκινητο με μανουβρα.
Το Atto 3 μου το δινουν να το χρησιμοποιησω να το βαλω στο παρκινγκ μου και η εκθεση ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου.
και σκεφτομαι μα ποσο πιο μεγαλο ειναι το Tesla model Y? 4751χιλιοστα μηκος Χ 2129 χιλ και οταν κλεινουν οι καθρεπτες 1978 χιλιοστα.Ενω το Atto 3 ειναι: Length 4455 mm, Width 1875 mm, Width with mirrors 2050 mm
Το MG MG4 έχει μήκος 4287 mm, ύψος 1504 mm και πλάτος 1836 mm χωρίς τους εξωτερικούς καθρέπτες.Το ασχημο ειναι οτι το Tesla Υ το εκλεισα test drive για αυριο 10 πμ που εχω ρεπο, αλλα γραφει στο ηλεκτρονικο ραντεβου οτι ειναι για μιση ωρα. Απο Κηφισιας Μαρουσι δεν προλαβαινω να παω σπιτι μου στη Δαφνη σε μιση ωρα. Μπορει να χρειαστω 45 λεπτα!
Επισης το Tesla Y θα με δυσκολεψει πολυ στο παρκαρισμα στην Αθηνα; ειναι 296 χιλιοστα μακρυτερο απο το BYD Atto 3, δηλαδη 30 ποντους. Στο παρκινγκ με τοσες καμερες ελπιζω να μπαινει. Αν παρω Tesla Y θα ειναι χρωμα quick silver και long range dual motor
τωρα οδηγαω Toyota RAV4 MKII
Toyota RAV4 Dimensions 2003 Height 1665 mm, Width 1735 mm και 1980 χιλιοστα με ανοιχτους καθρεπτες, Length 4220 mmn και ανετα κυκλοφορω σε ολες τις δουλειες μου και απο μεγεθος με εχει βολεψει πολυ -
Το ex30 είναι οκ για δεύτερο αυτοκίνητο πόλης. Για όχημα που θα μεταφέρει σε ταξίδια 4 άτομα, δύσκολο. Έχουν δώσει τον περισσότερο χώρο στον οδηγό και συνοδηγό.
Με το Υ θα βλαστημάς κάθε φορά που θα μπαίνεις και θα βγαίνεις από το πάρκινγκ σου.
-
@dettol said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Το ex30 είναι οκ για δεύτερο αυτοκίνητο πόλης. Για όχημα που θα μεταφέρει σε ταξίδια 4 άτομα, δύσκολο. Έχουν δώσει τον περισσότερο χώρο στον οδηγό και συνοδηγό.
Με το Υ θα βλαστημάς κάθε φορά που θα μπαίνεις και θα βγαίνεις από το πάρκινγκ σου.
ειναι 10 εκατοστα φαρδυτερο και 29,6 εκατοστα μακρυτερο το Υ απο το Atto 3
-
@criuser said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Καλά διαβάσατε τις τιμές που σας έβαλα για τα ηλεκτρικά 3 αιρκρος και απλό 3;
Δεν αφορούν την Ελλαδα, οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση με υποθετικές τιμές. Ας μάθουμε τις τιμές εδώ και το ξανασυζητάμε!
-
@dettol said in B Suv ηλεκτροκινητο:
απο το αμαξι μου που μπαινω ανετα με ανοιχτους καθρεπτες αφου δεν ειναι ηλεκτρικα αναδιπλωμενοι, και ειναι 15 ποντους φαρδυτερο το Υ. Αν κλεισω ανετα τους ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεπτες του Υ τοτε εχει το ιδιο ακριβως πλατος με το RAV4. Βεβαια το Υ ειναι και μισο μετρο μακρυτερο απο το RAV4!
-
Μπορείς είτε να τους παρακούσεις στο test-drive και να το τραβήξεις λίγο παραπάνω. Είτε να το νοικιάσεις και να το ζήσεις για μερικές μέρες. Πάντως, το Model Y δεν έχει καμία σχέση με όσα άλλα έχουν αναφερθεί. Είναι απλώς κουβαδάκια μπροστά του.
-
@dimsabas said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Μπορείς είτε να τους παρακούσεις στο test-drive και να το τραβήξεις λίγο παραπάνω. Είτε να το νοικιάσεις και να το ζήσεις για μερικές μέρες. Πάντως, το Model Y δεν έχει καμία σχέση με όσα άλλα έχουν αναφερθεί. Είναι απλώς κουβαδάκια μπροστά του.
οταν εκανε το facelift το Tesla model 3 ελπιζω οτι δε μεγαλωσε σε διαστασεις εξωτερικα! Απλα να ελπιζω οτι το Υ στο facelift δε θα το μεγαλωσουν!
-
Το MG MG4 έχει μήκος 4287 mm, ύψος 1504 mm και πλάτος 1836 mm χωρίς τους εξωτερικούς καθρέπτες.
-
ειδα και το Atto3 BYD πολυ ωραιο. Το ακριβο σε σχεση με το βασικο εχει λιγο μεγαλυτερη οθονη, ηλεκτρικο ανοιγμα και κλεισιμο πορτ μπαγκαζ δηλαδη δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για παραπανω απο το βασικο. Ωραια ποιοτητα, μεγαλο και εσωτερικα και ανετο, ηλεκτρικα κλεινει το σκιαστρο της πανοραμικης, πολυ ωραιο. Το μεγεθος του ειναι
Length 4455 mm
Width 1875 mm
Width with mirrors 2050 mm
μου αρεσε που ηταν ανετο μεσα με υποβραχιονιο πτυσσομενο πισω και ωραιο πορτ μπαγκαζ. Μονο οτι δεν καταγραφει την κυκλοφορια και δεν καταγραφει σε καποιο ατυχημα. Εχει καμερες παντου και εχει τη δυνατοτητα να βαλεις καρτα SD αλλα ειναι κλειδωμενο να μην καταγραφει γιατι φοβουνται τα προσωπικα δεδομενα. Εχει συναγερμο ετοιμο που σε ειδοποιει στο τηλεφωνο οταν ενεργοποιηθει-κτυπησει και ειναι στα στανταρ.Το atto3 είναι ένα πληρέστατο suv με ικανοποιητική ποιότητα, καλους χωρους, σουπερ εξοπλισμο και σε εξευτελιστική τιμή.
Τα 2 θέματα με αυτό είναι αν αντέχεις την ιδιαίτερη αισθητική του εσωτερικού του (υποκειμενικό μεν αλλά κάνει μπαμ ότι είναι κινεζιά) και τη μικρότερη αυτονομία που σε συνδυασμό με την αργή του φόρτιση κάνουν τυχόν ταξίδι μεγαλύτερη ταλαιπωρία από οση είναι ήδη το ταξίδι με ηλεκτρικό.Το πήρα για τεστ και είναι ιδανικο για ένα και μοναδικό όχημα για κάθε μέρα και ταξίδια και με το σερβις του δίπλα μου, αλλά κόπηκε για τους 2 παραπάνω λογους (το μικρό τον χάλαγε η κινεζια, εμένα η αυτονομία/φορτιση). Περιέργως κίνησε την προσοχή της γυναίκας. Από το dolphin που δεν τρέχει έκπτωση αυτή την εποχή καλύτερο το atto3.
Πάντως η αγορά του θυμίζει κανονικού αυτοκινήτου. Έκθεση, επιστρεφόμενη προκαταβολή, δώρα (φιμέ στάνταρ και όλο και κάτι άλλο ή εκπτωσουλα αν είσαι πελάτης Σφακ όπως εγώ), σερβις (τα 3 πρώτα χρονια δωρεάν).
Νορμαλ πράγματα. Όχι τα νερντοβια της Τεσλα!
Δες το και τσιμπά το! -
@iceman7 said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Νορμαλ πράγματα. Όχι τα νερντοβια της Τεσλα!
Εάν το αυτοκίνητο είναι καλό που βλέπω μόνο του δε χρειάζονται δώρα και προσφορές. Τα Τέσλα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή! πάλι καλά που έχει και έκθεση μέχρι πριν μερικούς μήνες ήτανε μόνο online.
-
@tgd said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Το MG4 το έχεις σκεφτεί;
Το εχω κανει test drive 2 φορες.
Οδηγικα ειναι αψογο! Αλλα το εσωτερικο του ειναι στη καλυτερη μετριο.Δηλαδη ακριβως το αντιθετο απο το atto 3.
Δηλαδη δε μπορουν να συννενοηθουν αυτοι οι 2 και να φτιαξουν ενα καλο αυτοκινητο μαζι? -
Εμενα το παρκινγκ μου εχει τεραστιο μηκος και πλατος, αλλα εχει εισοδο 2500 χιλιοστα και μετα μου βαλανε μια κολωνα και μετα μισo μετρο προς τα αριστερα και ετσι στενευει για 20 εκατοστα στα 2220 χιλιοστα στο πατωμα, απο δεξια ο καθρεπτης θα εχει απεριοριστο πλατος γιατι μετα απο ενα μικρο πηχακι υψους 15 εκατοστων στο εδαφος τελειωνει το παρκινγκ μου και ειναι ο διαδρομος της πολυκατοικιας. Ειναι ομως εντελως καθετο στο δρομο και πρεπει να κανω καπως καθετο και το αυτοκινητο με μανουβρα.
Το Atto 3 μου το δινουν να το χρησιμοποιησω να το βαλω στο παρκινγκ μου και η εκθεση ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου.
και σκεφτομαι μα ποσο πιο μεγαλο ειναι το Tesla model Y? 4751χιλιοστα μηκος Χ 2129 χιλ και οταν κλεινουν οι καθρεπτες 1978 χιλιοστα.Ενω το Atto 3 ειναι: Length 4455 mm, Width 1875 mm, Width with mirrors 2050 mm
Το MG MG4 έχει μήκος 4287 mm, ύψος 1504 mm και πλάτος 1836 mm χωρίς τους εξωτερικούς καθρέπτες.Το ασχημο ειναι οτι το Tesla Υ το εκλεισα test drive για αυριο 10 πμ που εχω ρεπο, αλλα γραφει στο ηλεκτρονικο ραντεβου οτι ειναι για μιση ωρα. Απο Κηφισιας Μαρουσι δεν προλαβαινω να παω σπιτι μου στη Δαφνη σε μιση ωρα. Μπορει να χρειαστω 45 λεπτα!
Επισης το Tesla Y θα με δυσκολεψει πολυ στο παρκαρισμα στην Αθηνα; ειναι 296 χιλιοστα μακρυτερο απο το BYD Atto 3, δηλαδη 30 ποντους. Στο παρκινγκ με τοσες καμερες ελπιζω να μπαινει. Αν παρω Tesla Y θα ειναι χρωμα quick silver και long range dual motor
τωρα οδηγαω Toyota RAV4 MKII
Toyota RAV4 Dimensions 2003 Height 1665 mm, Width 1735 mm και 1980 χιλιοστα με ανοιχτους καθρεπτες, Length 4220 mmn και ανετα κυκλοφορω σε ολες τις δουλειες μου και απο μεγεθος με εχει βολεψει πολυΤο model Y ειναι και αδιανοητα φαρδυ
-
@ntinaras said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Toyota RAV4 MKII
η αληθεια ειναι οτι και εγω νομζα οτι το Υ ειναι πιο φαρδυ απο το ραβ αλλα τα νουμερα τα δειχνουν ισα (διπλωμενους καθρεφτες το Υ, ανοιχτους το ραβ)
B Suv ηλεκτροκινητο