-
@iceman7 said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Καλοτάξιδο!
Άριστη επιλογή φουλ εξοπλισμένη και κάνεις ωραια εισαγωγή στα ηλεκτρικα !
Θα ήταν άνετα και δικη μου επικολη, αν……
Πάντως έστειλα και εχθές έναν οικογενειακό φίλο να το δει !
Btw μιλάμε για c segment suv όχι b.Ε αρα δεν επεσα σε χαμηλοτερη κατηγορια! Αρα C ειχα και θα εχω και στα 2 μου αυτοκινητα, υγραεριο και ηλεκτρικο. Να εισαι καλα για τη βοηθεια και τις συμβουλες
-
@sargus said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Καλορίζικο antonn! Να το χαρείς!
Νομίζω ότι έκανες την καλύτερη αγορά για τα θέλω σου!
Επίσης, αυτό το αμάξι σε αυτά τα λεφτά είναι σαν κλοπή! Μπράβο και για αυτό.
Εγώ στη θέση σου θα έδινα απόσυρση και το accent για να το ξεφτιλισω (το θέμα τιμή) και άλλο! Άσε που μπορεί να το δώσεις σε κάποιον άνθρωπο με όλη την καλή διάθεση για να τον φτιάξεις και τον επόμενο μήνα να του βγάλει καμιά τεράστια ζημιά...άσε καλύτερα!Δεν μπορω να αντισταθω στις προσφορες! Μονιμο προβλημα εχω. Η φτηνια τρωει τον παρα!
Δεν παθαινει τιποτε το Accent! σκυλι του πολεμου ειναι, 3000 χιλιαρικα θα τα πιασει λεω, μα 3000 του δωσαμε για να το οδηγαει η ανηψια. Μιλαμε ως και δισκο πλατω, μπροστινα δισκοφρενα και τακακια αλλαξα, ψευτοκαπακο κινητηρα, μονωση απο κατω αν και δεν ηταν σκουριασμενο. Βαριεμαι και την αγνωστη διαδικασια της αποσυρσης -
@antonn said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Οταν εβλεπα το μπλε, ελεγα αυτο θα σου αρεσε! Ευχαριστω για τις οδηγιες. Την ΒMW f30 με τις δικες σου οδηγιες ειχα παρει τα εξτρα και ετσι ειχε γινει πολυ εντυπωσιακη. Καθε αμαξι αν δεν δωσεις οδηγιες, δεν το παιρνω
Μου αρέσει και το μπλέ, αλλά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο αυτό που πήρες μου αρέσει περισότερο, ειναι πιο ιδιαίτερο!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δεν ειμαι τίποτα ειδικός....απλά την γνώμη μου λέω...χαχα!!
-
@sargus said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Σήμερα έπεσα πάνω σε διαφήμιση του Kia ev3.
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έκανε μεγάλο κλικ.
Ξέρουμε τίποτα για αυτό; πότε θα έρθει, τιμές κτλ;Δυστυχώς δεν έχω βρει τίποτα για τιμές και ποτε υο περιμένουμε. Θεωρητικά θα δούμε τα πρώτα review από Κορέα μεριά
-
Καλοτάξιδο να είναι...
-
@fanis75 said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Οταν εβλεπα το μπλε, ελεγα αυτο θα σου αρεσε! Ευχαριστω για τις οδηγιες. Την ΒMW f30 με τις δικες σου οδηγιες ειχα παρει τα εξτρα και ετσι ειχε γινει πολυ εντυπωσιακη. Καθε αμαξι αν δεν δωσεις οδηγιες, δεν το παιρνω
Μου αρέσει και το μπλέ, αλλά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο αυτό που πήρες μου αρέσει περισότερο, ειναι πιο ιδιαίτερο!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δεν ειμαι τίποτα ειδικός....απλά την γνώμη μου λέω...χαχα!!
Χαχαχα, εχουμε και ολοι την πετριά να αλλαζουμε αυτοκινητα και σας παρακολουθω και αλλαζω και εγω!
Εντωμεταξυ περιπου ιδιο χακί χρωμα ειχε και το Yaris Cross και του πηγαινει ακομα περισσοτερο, αλλα δε το ειχα δει πιο πριν παρει η ανηψια. Λεω δηλαδη αντι το μπλε που πηρες -
Εντωμεταξυ περιπου ιδιο χακί χρωμα ειχε και το Yaris Cross και του πηγαινει ακομα περισσοτερο, αλλα δε το ειχα δει πιο πριν παρει η ανηψια. Λεω δηλαδη αντι το μπλε που πηρες
To μπλέ το πήρα γιατί σε χακί έχω την Κορόλα. Και η σύζυγος (δικός της ειναι το Κρος) δεν ήθελε 2 αυτοκίνητα με το ίδιο χρώμα!
-
μηπως ξερετε που να ασφαλησω το Atto 3 που περιμενω;
Μεχρι τωρα ασφαλιζα στην Ευρωπαικη Πιστη, που την αγορασε η Allianz. Σημαντικο ειναι αν ασφαλιζει και την πανοραμικη ηλιοροφη
Διαβασα και καλα λογια για την Anytime. -
Μεχρι τωρα ασφαλιζα στην Ευρωπαικη Πιστη, που την αγορασε η Allianz. Σημαντικο ειναι αν ασφαλιζει και την πανοραμικη ηλιοροφη
Διαβασα και καλα λογια για την Anytime.Όπου θές, αρκεί να ειναι μην ειναι κάποια παντελώς άγνωστη. Εγώ προτιμώ Ατλαντική Ένωση, για προσωπικούς λόγους. Και από Εθνική έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και από HD και από Αnytime - μιλάω για το κομμάτι των αποζημιώσεων και της όλης διαδικασίας.
-
Διαβασα και καλα λογια για την Anytime.απο Ηellas direct εμεινα πολυ ευχαριστημενος στα 3 χρονια που την ειχα (με αποζημειωσε χωρις καν να ασχοληθω κατ ευθειαν τον φανοποιο σε χτυπημα που μου καναν). Ομως στις ανανεωσεις ακριβαινε συνεχεια και φετος την αλλαξα με Anytime που ηταν σημαντικα πιο φτηνη (μαζι με εκπτωση απο cosmote deals)
-
Διαβασα και καλα λογια για την Anytime.Μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, που πολλές φορές αυτές είναι η αιτία της διαφορετικής τιμολόγησης.
Πχ στις φθορές από χαλάζι η HD έχει ασφαλιζομενο κεφάλαιο 2.000€, ενώ η Anytime οσο η αξία του αυτοκινήτου.
Καλό ψάξιμο στα ψιλά γράμματα. -
θα ρωτησω anytime που ακουω καλα λογια και απο εσας και απο FB και Ευρωπαικη πιστη που εχουμε ολα τα αυτοκινητα εκει. Αλλα να δω και αλλες που λετε
B Suv ηλεκτροκινητο