-
To νέο (facelift) full hybrid Captur με κατανάλωση κάτω από 5 λίτρα και τα συρόμενα πίσω καθίσματα, νομίζω καλύπτει τα κριτήρια που έθεσες. Kαι το HRV αποτελεί μια ακόμα καλη επιλογή.
-
@kger said in Αγορά SUV για οικογένεια:
@dimitrioskosmas said in Αγορά SUV για οικογένεια:
@chris__7 said in Αγορά SUV για οικογένεια:
H γυναίκα έριξε στο τραπέζι την περίπτωση του νέου υβριδικού FIAT 600.
Γνωρίζουμε κάτι περισσότερο; Δεν θα με χαρακτήριζα ιδιαίτερο φαν των ιταλικών κατασκευών για διάφορους λόγους αλλά είναι εμφανισιακά ένα ενδιαφέρον αυτοκινητάκι με χώρους λίγο καλύτερους από το stepway αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάω να δω τα MG από κοντά λογικά και θέλω να δω και τα νέα citroen όταν έρθουν.
Άμα θες να σαι κάθε δύο μήνες συνεργείο πάρτο.Περιμενε να βγει το νέο mg hs το οποίο ίσως να αξίζει
Υπερβολές
Ήθελα να πάω να δω χθες τα MG και οι αντιπροσωπείες είναι κλειστές εδώ. Εν τω μεταξύ η γυναίκα πιέζει για Τογιότα οπότε θα πηγαίναμε και από εκεί, αλλά ήδη ξέρω πως 99% είναι εκτός μπατζετ.
Αφού θα πάρεις στο τέλος Toyota λόγω ονόματος και επειδή πιέζει και η γυναίκα σου, γιατί το συζητάμε; Καλοτάξιδο το Toyota και προσοχή μη σας πέσει η πλαφόνιερα στο κεφάλι.
-
H γυναίκα έριξε στο τραπέζι την περίπτωση του νέου υβριδικού FIAT 600.
Γνωρίζουμε κάτι περισσότερο; Δεν θα με χαρακτήριζα ιδιαίτερο φαν των ιταλικών κατασκευών για διάφορους λόγους αλλά είναι εμφανισιακά ένα ενδιαφέρον αυτοκινητάκι με χώρους λίγο καλύτερους από το stepway αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάω να δω τα MG από κοντά λογικά και θέλω να δω και τα νέα citroen όταν έρθουν.
Μην ξεχνάς ότι το 3 αιρκρος θα έλθει και ως Οπελ φροντέρα, ενώ το 3 και ως Γκράντε Πάντα...
Αρχισε να της δείχνεις φωτογραφίες...
-
Μεταξύ c-hr και xceed χειροκίνητο ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο?
-
Θύμισέ μου που κινείσαι να σου πω ποιο θα παιρνα.
Βασικά και τα δύο είναι αξιόλογα αυτοκίνητα. Δικό σου θέμα είναι ποιο σου αρέσει περισσότερο κι αν ο παράγοντας της κατανάλωσης είναι σημαντικός προτιμάς το ΤΟΥΟΤΑ για πόλη ή οποιοδήποτε από τα 2 για εκτός. -
@georgemit said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Βασικά και τα δύο είναι αξιόλογα αυτοκίνητα. Δικό σου θέμα είναι ποιο σου αρέσει περισσότερο κι αν ο παράγοντας της κατανάλωσης είναι σημαντικός προτιμάς το ΤΟΥΟΤΑ για πόλη ή οποιοδήποτε από τα 2 για εκτός.Κέντρο αλλά δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα.πιο πολύ οδηγικά με νοιαζει
-
Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η οδηγική συμπεριφορα, θα πας στο ΚΙΑ….χωρίς να σημαίνει ότι το Chr είναι κακό. Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτήματα του…
-
Έχεις οδηγήσει το Chr;
-
@georgemit said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Βασικά και τα δύο είναι αξιόλογα αυτοκίνητα. Δικό σου θέμα είναι ποιο σου αρέσει περισσότερο κι αν ο παράγοντας της κατανάλωσης είναι σημαντικός προτιμάς το ΤΟΥΟΤΑ για πόλη ή οποιοδήποτε από τα 2 για εκτός.Κέντρο αλλά δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα.πιο πολύ οδηγικά με νοιαζει
Οδήγησέ τα καλύτερα, λένε ότι και το chr είναι καλό οδηγικά. Μπορεί να σου αρέσει το αυτόματο σε συνδυασμό με την ημιηλεκτρική εμπειρία που προσφέρει.
-
Η βασική ερώτηση είναι αν θες αυτόματο CVT ή χειροκίνητο. Το Xceed χειροκίνητο με τα 160hp είχε ωραίο στήσιμο πάντως που το οδήγησα. Σε υβριδικό toyota test drive δεν έχω κάνει, δεν μπορώ να σχολιάσω.
Καλύτερα να κάνεις test drive και τα δύο πάντως. -
Αν και το Xceed μου αρέσει περισσότερο αν στα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις το CHR τότε είναι overall καλύτερη επιλογή γιατί είναι πιο φρέσκο, τεχνολογικά ανώτερο και κακά τα ψέματα μετράει περισσότερο και σαν status symbol.
Οδηγικά νομίζω είναι στο ίδιο επίπεδο, είναι πολύ καλό το πλαίσιο και οι αναρτήσεις του, χάνει λίγο σε επιδόσεις αλλά κερδίζει σε κατανάλωση εντός άστυ.
Και από χώρους εγώ δεν συμμερίζομαι αυτά που γράφονται, το θεωρώ μια χαρά για τετραμελή οικογένεια.
Το Xceed είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά για μένα στο πλαίσιο του σκεπτικού VFM , στα 27-28κ είναι η κορυφαία επιλογή της αγοράς σε σχέση με τα υποδεέστερα BSUV στα ίδια και παραπάνω χρήματα, και overall καλύτερο κατά την άποψη από όλα τα C hatch της αγοράς - εξαιρώντας μόνο το νέο BMW 1 series -
Αλλά όταν φτάνουμε στα 30κ + για gt line αυτόματο, παρόλο που αποτελεί κορυφαίο πακέτο συγκριτικά στην τιμή αυτή, θα κωλωνα λιγάκι , να μιλούσαμε για μια δεύτερη γενιά Xceed με κάτι παραπάνω σε υβριδικοτητα σε σε αυτή την τιμή τότε δεν υπήρχε ο παραμικρός ενδοιασμός.
-
Προφανώς το chr. Μονο και μονο το χειροκινητο το πετάει εκτός συγκρισης, εν ετει 2024. Επισης το chr ειναι εξαιρετικό στον δρομο, στριβει εξαιρετικά και πολύ ανετο.
-
Αν σε χώρους όπως και στους υπόλοιπους τομείς θες αμάξι και όχι δείγμα από αμάξι πας στο kia
Αν δεν σε ενοχλεί να έχει αστείους χώρους ειδικά αποσκευών σε σχέση με το μέγεθος του αλλά να είναι πολύ όμορφο και με πολύ καλή κατανάλωση το CHR είναι πάρα πολύ καλό. Bonus έχει καλή οδηγικη συμπεριφορά .
Αυτά αντικειμενικά από μένα . Μη αντικειμενικά, μόνο που έχει το σήμα Toyota θα πήγαινα στο kia
-
@cirus said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Αν σε χώρους όπως και στους υπόλοιπους τομείς θες αμάξι και όχι δείγμα από αμάξι πας στο kia
Αν δεν σε ενοχλεί να έχει αστείους χώρους ειδικά αποσκευών σε σχέση με το μέγεθος του αλλά να είναι πολύ όμορφο και με πολύ καλή κατανάλωση το CHR είναι πάρα πολύ καλό. Bonus έχει καλή οδηγικη συμπεριφορά .
Αυτά αντικειμενικά από μένα . Μη αντικειμενικά, μόνο που έχει το σήμα Toyota θα πήγαινα στο kia
Για την τελευταία πρόταση
Σε άλλα νέα......Έχω την εντύπωση ότι έχουν παρόμοιες διαστάσεις και χώρους
-
@a-d-p said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Για την τελευταία πρόταση
Σε άλλα νέα......Έχω την εντύπωση ότι έχουν παρόμοιες διαστάσεις και χώρους
388 το νέο chr (αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο αλλά δεν τον λες και καλο, 421 το kia xceed σε χώρο αποσκευών
Πίσω στο chr νιώθεις ότι παίζεις τον Σον Κόνερι που θέλει να αποδράσει από τον Βράχο (Αλκατράζ κλειστοφοβικο) ενώ στο kia είναι ένας κανονικός χώρος επιβατών
Παρόμοιες διαστάσεις έχουν εξωτερικά μονο
-
https://www.coches.net/comparativas/kia-xceed-vs-toyota-c-hr
Εδώ ισπανικό συγκριτικό
Λίγο πιο άνετο το kia λένε
-
421 το kia xceed σε χώρο αποσκευών
τα υβριδικα (Mild hybrid) εχουν καπου στα 380.
-
Και μένα το μόνο που με προβληματίζει είναι οι χώροι στο c-hr.Οι πίσω χώροι κυριως.Πιο πολύ κορεατικά κοίταζα πριν αλλά επειδή είναι φωτιά τα ανταλλακτικά ξενέρωσα και σκέφτηκα για toyota που χει όλη η Ελλάδα.Σαν στάτους δεν νομίζω ότι τα toyota είναι κάτω από kia.Το αντίθετο μάλλον.
-
Και μένα το μόνο που με προβληματίζει είναι οι χώροι στο c-hr.Οι πίσω χώροι κυριως.
Eμένα με αποθάρρυνε και ο χώρος στον συνοδηγό (καθώς και το μεγάλο διαχωριστικό).
-
@talosrb said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Και μένα το μόνο που με προβληματίζει είναι οι χώροι στο c-hr.Οι πίσω χώροι κυριως.
Eμένα με αποθάρρυνε και ο χώρος στον συνοδηγό (καθώς και το μεγάλο διαχωριστικό).
Το ίδιο είπε και η γυναίκα μου και πήγαμε σε CC.
Αγορά SUV για οικογένεια