-
https://youtu.be/qfSAnhrqOLI?si=GT10RS9BCdFfQsNS
Δειχνει επικίνδυνη συμπεριφορά με την ξαφνική απώλεια ισχύος.
Πάνω στην προσπεραση να χάνει την δύναμη του.... -
@iceman7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εγώ μιλησα με τα κεντρικά Χαλάνδρι !
Τεστ με πωλητη δεν είναι καν τεστ !Το ξέρω, αλλά έτσι κάνει ο Σφακ στα Γλ. Νερά όσες φορές έχω παει για τεστ.
Στο Χαλάνδρι δεν ξέρω γιατι στο είπαν αυτό, αφού τα αμάξια έχουν παραδοθεί κανονικά στις εντιπροσωπείες και τα τεστ ξεκίνησαν. Παράδοση σε 1 μήνα.
Πάντως εαν το σκέφτεσαι για εσένα Στέφ, δεν πιστέυω ότι σου κάνει.
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Τεστ με πωλητη δεν είναι καν τεστ !Το ξέρω, αλλά έτσι κάνει ο Σφακ στα Γλ. Νερά όσες φορές έχω παει για τεστ.
Στο Χαλάνδρι δεν ξέρω γιατι στο είπαν αυτό, αφού τα αμάξια έχουν παραδοθεί κανονικά στις εντιπροσωπείες και τα τεστ ξεκίνησαν. Παράδοση σε 1 μήνα.
Πες μας λίγο κάποια πράγματα.Για να λες το νέο φιέστα σημαίνει οδηγικά ότι είναι καλό.Αλλα γιατί είπες ότι βγάζουν θεματακια τα mg 3?
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Απλά το είδα σε καλη τιμή και υβριδικό και το σκέφτηκα για τη γυναίκα που γκρινιάζει για το μαζντο γιαρις. Αλλά σε κάθε περίπτωση να το δούμε και αυτό.
-
@chris__7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πες μας λίγο κάποια πράγματα.Για να λες το νέο φιέστα σημαίνει οδηγικά ότι είναι καλό.Αλλα γιατί είπες ότι βγάζουν θεματακια τα mg 3?
Θα γράψω αναλυτικά στο οδήγησα μόλις έχω λίγο χρόνο.
Είπα ότι βγάζουν θεματάκια - δεν το θυμάμαι....χαχαχα!! Για το MG4 είπα το ηλεκτρικό από ότι διαβάζω σε κάτι Αγγλικά φόρα.
Απλά το είδα σε καλη τιμή και υβριδικό και το σκέφτηκα για τη γυναίκα που γκρινιάζει για το μαζντο γιαρις. Αλλά σε κάθε περίπτωση να το δούμε και αυτό.
Σε εξαιρετική τιμή ειναι για αυτό που προσφέρει! με 23.000 έχει εξοπλισμό σχεδόν Τέσλα!
Αλλά η γυναίκα γιατί γκρινιάζει για το Μάζντα? Τις δεν της αρέσει.Το άλλο θετικό, παράδοση σε 1 μήνα περίπου σε ολα τα χρώματα για την μεσαία και τοπ έκδοση.
-
Όποιος το οδηγήσει ας προσπαθήσει να το πατήσει να δούμε αν έχει αυτή την συμπεριφορα σαν να έχει κόφτη στα 130... Όπως στο βίντεο που ανέβασα...
-
Nα δουμε το κιτρινο που εχουν στην Κηφισιας ποιος θα το παρει. Μαλλον ο Στεφανος.
Θα παω να το δω και εγω. Πιστευω αν δουλεψει οπως υποσχεται ειναι ευκαιρια για Αθηνα.
-
Εντυπώσεις εδώ, για να μην σας κρατάω σε αγωνία!!
https://forum.4troxoi.gr/topic/61644/node-61644/9882?_=1719605181063 -
Τι διάολο ποτέ πρόλαβες......;;;;
Παίρνω μια μπυρα....άνευ.....και αράζω να το διαβάσω.
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Τι διάολο ποτέ πρόλαβες......;;;;
Παίρνω μια μπυρα....άνευ.....και αράζω να το διαβάσω.
Αχαχαχα....!! Γράφω γρήγορα και είπα τώρα που πήγαν για ύπνο τα γυναικόπαιδα να κάτσω να γράψω.
-
Σχετικά με το υβριδικό σύστημα από τα βίντεο που βλέπουμε αλλά και τις αναφορές στα άρθρα από τις δοκιμές προκύπτει ότι έχει περίεργη συμπεριφορά σε κάποια φάσματα ταχυτητας κατά συνέπεια μιλάμε πρώιμη τεχνολογία για τον κατασκευαστή που έχει θέματα. Τα θέματα με την στιγμιαία απώλεια ισχύος εμφανίζονται κυρίως πάνω από τα 80 χλμ οπότε για κάποιον που κινείται αποκλειστικά αστικά μπορεί να μην είναι και σημαντικό.
Για κάποιον όμως που κάνει προσπεράσεις στο σύνηθες φάσμα 80-120 η απώλεια ισχύος είναι κρίσιμη.
Αυτή μάλλον δείχνει να οφείλεται στο τριταχυτο κιβώτιο.
Δεν γίνεται αντιληπτή απαραίτητα στα χρονόμετρα και στην σύγκριση με τον ανταγωνισμό γιατί μπορεί να καλύπτεται από τα μπουσταρισματα που παίρνει το διάγραμμα από την εμπλοκή των δύο συστημάτων.
Όμως το να πατάς τέρμα το γκάζι και το αμάξι αντί να επιταχύνει να κόβει είναι στα όρια ανάκλησης.
Πιθανόν με μια πύκνωση των ταχυτήτων να λυνόταν το θέμα. -
Δεν είναι οι 3 σχέσεις το πρόβλημα, η Renault έχει την ίδια μετάδοση στο Rafale με μία μόνο σχέση, 1,7kwh 200hp με τον μικρό 1,2 που βγάζει 130 θερμικά. Το θέμα είναι να μην αφήνει το σύστημα την μπαταρία να αδειάζει, κάτι που μπορεί στην υλοποίηση του mg με τον αδύναμο θερμικό απλά να μην είναι δυνατόν.
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
Δεν είναι οι 3 σχέσεις το πρόβλημα, η Renault έχει την ίδια μετάδοση στο Rafale με μία μόνο σχέση, 1,7kwh 200hp με τον μικρό 1,2 που βγάζει 130 θερμικά. Το θέμα είναι να μην αφήνει το σύστημα την μπαταρία να αδειάζει, κάτι που μπορεί στην υλοποίηση του mg με τον αδύναμο θερμικό απλά να μην είναι δυνατόν.
Πως είναι το ίδιο με την Renault όταν λες ότι το ένα έχει 1 σχέση ενώ το άλλο 3;
-
@super-t said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πως είναι το ίδιο με την Renault όταν λες ότι το ένα έχει 1 σχέση ενώ το άλλο 3;
Το λέω γιατί ακριβώς το πρόβλημα δεν έγκειται στην έλλειψη σχέσεων αλλά στον κακό προγραμματισμό της μετάδοσης.
Το mg3 (όπως και τα renault) έχει έναν traction motor 135hp που τροφοδοτείται μόνο από την μπαταρία. Ο θερμικός μπορεί να εμπλακεί και να σπρώξει και αυτός με μηχανικό τρόπο στις υψηλές ταχύτητες κίνησης μέσω του κιβωτιου. Ο θερμικός μπορεί επίσης οποιαδήποτε στιγμή να φορτίσει την μπαταρία μέσω ενός μικρότερου ηλεκτροκινητήρα, στα renault έχει 25kw ισχύ. Για τα renault δεν έχουμε ακούσει προβλήματα απώλειας ισχύος.
Το mg θεωρητικά θα μπορούσε να βγάζει 100 θερμικά + 135 traction motor = 235hp σε ταχύτητα που έχει εμπλακεί ο θερμικός, πχ 100kph. Αυτό όμως δεν συμβαίνει καθως η μπαταρία δεν έχει δυνατότητα για τέτοια ισχύ. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί έχουν τόσο ισχυρό traction motor αφού δεν μπορούν να το τροφοδοτήσουν στο 100% της ισχύος του.
-
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί έχουν τόσο ισχυρό traction motor αφού δεν μπορούν να το τροφοδοτήσουν στο 100% της ισχύος του.
Αυτό συμβαίνει πάντως στα υβριδικά από Ferrari μέχρι Bugatti και στα ηλεκτρικά των πολλών εκατοντάδων ίππων.
-
Εβλεπα τώρα ένα αγγλικό review και έλεγαν αυτό ακριβώς που αποκόμισα και εγώ, ότι ειναι ένα Φιέστα, ειδικά τώρα που η Φορντ δεν το παράγει πια!
-
-
Δλδ τι λέει; μιλάει για την απώλεια ισχύος;... στα ισπανικά είναι το βίντεο...
-
@tkin73 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Δλδ τι λέει; μιλάει για την απώλεια ισχύος;... στα ισπανικά είναι το βίντεο...
Βάλε αυτόματη μετάφραση αγγλικά, λέει ότι στην εθνική κολλάει στα 130 και ανεβοκατεβαζει σχέσεις προσπαθώντας να ανταπεξέλθει.
-
Υπάρχει πρόβλημα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στο σχόλιο του, θα προσπαθήσουν να το λύσουν
MG3 Hybrid+ 2024