-
-
Τα σχόλια του drive είναι πολύ θετικά.
-
@ken11 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Η συγκριση με το Yaris Cross,δλδ ενα πακετο πιο ακριβο αλλα με μοτερ πιο αδυναμο 116 ιππων και e-cvt,με ενα MG3+ πιο φθηνο αλλα με 195 ιππους και αυτοματο κιβωτιο?
- H σύγκριση γίνεται με το "απλό" Yaris και όχι με το Cross.
- Υπάρχει Yaris και με 130 άλογα. Όχι ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά με τα 195, αλλά ειναι καλύτερα από τα 115.
Για σύγκριση, δεν έχω ιδέα, αλλά έχω μεγάλη απορία. Θα το οδηγήσω σύντομα, οπότε θα έχω καλύτερη άποψη.
-
Εμένα δεν με πείθει ιδιαίτερα, δηλαδή και τα υπόλοιπα hybrid δεν θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες με ισχυρό discharge ώστε να δηλώνουν 200 και 300 άλογα; Θα μπορούσαν αλλά δεν το κάνουν γιατί δεν είναι ευχάριστο να ανεβαίνεις σφαίρα σε ανηφορική διαδρομή και ξαφνικά να ξεμένεις από ισχύ. Αυτό ακριβώς πιστεύω θα συμβαίνει κάθε φορά που θα το πιέζεις.
Το jazz για παράδειγμα έχει 107 άλογα από τον θερμικό και το μοτερ κίνησης είναι "μόλις" 122 άλογα, που σημαίνει ότι από την μπαταρία στην πλήρη ισχύ θα ζητήσει μέχρι 15 άλογα, σε αντίθεση με το mg που θα ζητήσει 80κάτι και θα την αδειάσει....
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εμένα δεν με πείθει ιδιαίτερα, δηλαδή και τα υπόλοιπα hybrid δεν θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες με ισχυρό discharge ώστε να δηλώνουν 200 και 300 άλογα; Θα μπορούσαν αλλά δεν το κάνουν γιατί δεν είναι ευχάριστο να ανεβαίνεις σφαίρα σε ανηφορική διαδρομή και ξαφνικά να ξεμένεις από ισχύ. Αυτό ακριβώς πιστεύω θα συμβαίνει κάθε φορά που θα το πιέζεις.
Εαν μου το δώσουν για αρκετή ώρα και μόνος μου, θα το δοκιμάσω αυτό στην κλασσική ανάβαση που κάνω και είναι αρκετά μεγάλη για να αδειάσει την μπαταρία.
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εαν μου το δώσουν για αρκετή ώρα και μόνος μου, θα το δοκιμάσω αυτό στην κλασσική ανάβαση που κάνω και είναι αρκετά μεγάλη για να αδειάσει την μπαταρία.
Μακάρι.....
Περιμένω και τον Δημήτρη.....
-
Από Πέμπτη μου ειπαν θα εχει για τεστ...
Προς το παρόν μόνο στατικά! -
@iceman7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Προς το παρόν μόνο στατικά!Εμένα μου είπαν ότι υπάρχει ήδη για τεστ από εχτές! Θα δείξει....
-
Προς το παρόν μόνο στατικά!Εμένα μου είπαν ότι υπάρχει ήδη για τεστ από εχτές! Θα δείξει....
Μπορει να εννοουσε διαθεσιμότητα!
Δεν με αφηνε να μιλησω ο πωλητης ... αγχωμενος να μου πει ποσο καλυτερη υλοποιηση απο τα τογιοτα ειναι -
Τι θ έλεγε;;
-
Δεν με αφηνε να μιλησω ο πωλητης ... αγχωμενος να μου πει ποσο καλυτερη υλοποιηση απο τα τογιοτα ειναιΟχι, τεστ ντραηβ...
Καλύτερο από τα Τογιότα με τίποτα, έχει πολλά θεματάκια από ό,τι διαβάζω. Θα σας πω σύντομα ελπίζω!
-
Έχω την αίσθηση είναι για χαλαρές βόλτες και άντε μια δυνατή προσπέραση...
Δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε
Στο drive λένε πως αν είσαι χαλαρός βλέπεις 4,5 λίτρα κατανάλωσης . Εάν το πιέζεις 6,5
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Είναι σαν τις ταινίες που περιμένεις να "γεμίσει" και οριακά προλαβαίνεις. Για μέσα στην πόλη και για πατήματα στα φανάρια μια χαρά!
-
Μέσα στην πολη πρέπει να ναι καλύτερο από όλα. Διότι μέχρι τα 70-75 χλμ/ωρα κινείται μονάχα ηλεκτρικά έχει και αυτό το περίπου one pedal σύστημα
Ένα άλλο που διάβασα είναι πως μπορεί να βγάλει 10 χλμ απόστασης μονάχα με ηλεκτρισμό....
-
Δεν με αφηνε να μιλησω ο πωλητης ... αγχωμενος να μου πει ποσο καλυτερη υλοποιηση απο τα τογιοτα ειναιΟχι, τεστ ντραηβ...
Καλύτερο από τα Τογιότα με τίποτα, έχει πολλά θεματάκια από ό,τι διαβάζω. Θα σας πω σύντομα ελπίζω!
Διαθεσιμότητα test drive...
Θα το έχω από Πέμπτη για test drive μου ειπε -
Το πιο "αστείο" χαρακτηριστικό του είναι οι πολύ μικρής διαμέτρου τροχοί. Νομίζω όποιος το πάρει πρέπει κατευθείαν να πάει σε 205 διάσταση για να κερδίσει λίγο ύψος και sidewall.
-
-
Διαθεσιμότητα test drive...
Αυτό λέω, είναι διαθέσιμο για test drive από εχτές, τουλάχιστον στα Γλ. Νερά...μόλις επέστρεψα και το οδήγησα. Αλλά με τον πωλητή και μόνο για 20' οπότε δεν έχω και πολλά να πω. Θα γράψω αργότερα. Πολύ τίμιο, το νέο Φιέστα για εμένα αλλά δεν θα αλλάξω την Κορόλα με αυτό - κάτι που το σκέφτηκα προς στιγμήν.
Το πιο "αστείο" χαρακτηριστικό του είναι οι πολύ μικρής διαμέτρου τροχοί. Νομίζω όποιος το πάρει πρέπει κατευθείαν να πάει σε 205 διάσταση για να κερδίσει λίγο ύψος και sidewall.
Ίδια με όλα της κατηγορίας ειναι. Όλα ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις φοράνε: 195/55/16 ή 205/45/17 εδώ και πολά χρόνια. Ελάχιστα ξεφεύγουν από τον "κανόνα". Αλλά συμφωνώ ότι δείχνουν μικρές οι ρόδες, περίμενα να έχει C hatch κατηγορίας τρόχούς. Από την άλλη και η C hatch κατηγορία κολλημένη στο 205/55/16 είναι εδώ και 25 χρόνια!
-
Εγώ μιλησα με τα κεντρικά Χαλάνδρι !
Τεστ με πωλητη δεν είναι καν τεστ ! -
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Στο drive λένε πως αν είσαι χαλαρός βλέπεις 4,5 λίτρα κατανάλωσης . Εάν το πιέζεις 6,5
Ψέματα λένε στο 6.5 όταν το πιέσεις.
Γενικά μην τσιμπατε με τα Νούμερα που δηλώνουν ούτε στην συνδυαστικη ιπποδύναμη δεν θα τα δείτε ποτέ. Γράφουν ότι θέλουν...
MG3 Hybrid+ 2024