-
Το ασύρματο android έχει πολύ συχνά fail στο να κάνει connect και γενικά είναι λίγο προβληματικό ( βλεπε boxακια) και δε Θέλουν να πάρουν το ρίσκο.
μα έχει ασύρματο carplay, δηλαδή το aa μόνο έχει προβλήματα; και στο yc πως λειτουργεί;
Έκανα παραγγελία αν δε μου κάνει στο test drive παίρνω την προκαταβολή και χάρηκα που τα είπαμε.
με γεια, ποια έκδοση;
Αυτή που κάνει 1 νεφρό
Cool Advance. Είμαι της ανωμαλίας να αγοράζω full εκδόσεις. Κάνει σίγουρα έμενα χαρούμενο γιατί δύσκολο να πουλήσεις μούρη με lexus και δει αν έχει full εξοπλισμό που δεν το βλέπει κάνεις και σίγουρα κάνει χαρούμενο το επόμενο αγοραστή σε περίπτωση που πουληθεί.
Το δικό μου το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο αυτοκίνητο και Μονό σε αυτή την έκδοση έχει M&L με noise cancellation.
Αλλά όπως είπα αν δε μου Κάνει παίρνω την προκαταβολή και χάρηκα που τα είπαμε. Δε θα πάω να χρεωθώ 1 διαμέρισμά 50τμ στη Λάρισα για να πάρω κάτι που δε μου Κάνει.
Θα συμβιβαστώ με YC φουλ έκδοση στη νέα φουρνιά τους και θα ξέρω ότι στα 125 κάνει σαν τυφώνας αλλά θα το έχω πληρώσει και 25% λιγότερο.
-
@panormus772 said in LEXUS LBX:
υπερτερεί τιμολογιακά,γιατί μπορείς να πάρεις μια καλοεξοπλισμένη lbx με 35-36.500
το ότι δεν έχει ασύρματο android auto εν έτη 2024 τι σου λέει; δεν υπάρχουν οι τύποι
Και γω την ίδια απορία είχα αλλά η εξήγηση είναι απλή.
Το ασύρματο android έχει πολύ συχνά fail στο να κάνει connect και γενικά είναι λίγο προβληματικό ( βλεπε boxακια) και δε Θέλουν να πάρουν το ρίσκο.
Υπαρχει εξειδικευμενο συνεργειο υβριδικων που ξεκλειδωνει και το android auto ....
-
Μετά τις 21/12 σπάει τo εμπάργκο που υπάρχει για τη δημοσίευση των test drive του LBX
-
Μετά τις 21/12 σπάει τo εμπάργκο που υπάρχει για τη δημοσίευση των test drive του LBX
Please elaborate...
-
μα έχει ασύρματο carplay, δηλαδή το aa μόνο έχει προβλήματα; και στο yc πως λειτουργεί;
Έκανα παραγγελία αν δε μου κάνει στο test drive παίρνω την προκαταβολή και χάρηκα που τα είπαμε.
με γεια, ποια έκδοση;
Αυτή που κάνει 1 νεφρό
Cool Advance. Είμαι της ανωμαλίας να αγοράζω full εκδόσεις. Κάνει σίγουρα έμενα χαρούμενο γιατί δύσκολο να πουλήσεις μούρη με lexus και δει αν έχει full εξοπλισμό που δεν το βλέπει κάνεις και σίγουρα κάνει χαρούμενο το επόμενο αγοραστή σε περίπτωση που πουληθεί.
Το δικό μου το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο αυτοκίνητο και Μονό σε αυτή την έκδοση έχει M&L με noise cancellation.
Αλλά όπως είπα αν δε μου Κάνει παίρνω την προκαταβολή και χάρηκα που τα είπαμε. Δε θα πάω να χρεωθώ 1 διαμέρισμά 50τμ στη Λάρισα για να πάρω κάτι που δε μου Κάνει.
Θα συμβιβαστώ με YC φουλ έκδοση στη νέα φουρνιά τους και θα ξέρω ότι στα 125 κάνει σαν τυφώνας αλλά θα το έχω πληρώσει και 25% λιγότερο.
Με το καλό !
-
Please elaborate...
Έχουν γίνει ήδη κάποια test drive από δημοσιογράφους,αλλά υπάρχει συμφωνία με τη Lexus (δεν ξέρω για ποιο λόγο,αλλά μερικές φορές γίνεται και σε άλλες μάρκες) να δημοσιευθούν σε διαδίκτυο,περιοδικά κ.τ.λ. από 21/12 και μετά.
-
Please elaborate...
Έχουν γίνει ήδη κάποια test drive από δημοσιογράφους,αλλά υπάρχει συμφωνία με τη Lexus (δεν ξέρω για ποιο λόγο,αλλά μερικές φορές γίνεται και σε άλλες μάρκες) να δημοσιευθούν σε διαδίκτυο,περιοδικά κ.τ.λ. από 21/12 και μετά.
O @dimsabas θα το εξηγήσει καλύτερα, αλλά αυτό γίνεται ώστε όλα τα τεστ να βγούνε μαζί και να μην σκοτώνονται τα περιοδικά για ποιο θα δημοσιεύσει πρώτο. Για λόγος ισότητας δηλαδή. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές το κάνουν.
-
Λίγοι το κάνουν, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Τελευταία φορά ήταν τον Ιούλιο του 22 με την Tonale.
-
Μιλούσα για εξωτερικό. Αν δεις, όλες οι δοκιμές σε αγγλικό, ιταλικό, αμερικάνικο κλπ τύπο βγαίνουν την ίδια μέρα, αν και η δοκιμή είχε γίνει 1-2 μήνες πριν. Στην Ελλάδα προφανώς εσύ ξέρεις καλύτερα, αγαπητέ Δημήτρη.
-
Μια μικρή γεύση:
Youtube Video -
Δεν ακούγεται λέει τίποτα, ξεκινάει ο 3cyl και κάνει σαν GTR.
Με κέρδισε το firm suspension, το ίδιο είχα διαπιστώσει και στο yc, έχουν σφίξει την ανάρτηση για να διαχειριστούν το αυξημένο ύψος, το οποίο είναι ωραίο στις στροφές αλλά μειονέκτημα στις λακούβες. -
-
Απλα αγοραζεις ενα yaris cross με 10000 παραπανω.και το σημα.
-
Απλα αγοραζεις ενα yaris cross με 10000 παραπανω.και το σημα.
Δεν είναι €10.000, είναι αρκετά λιγότερα. Γιατί μόλις έρθει με τα 130 άλογα (για να είναι συγκρίσιμα) και ένα αντίστοιχο επίπεδο εξοπλισμού με το Λέξους των €35.000, το Γιάρις Κρός θα είναι περί τις €30.000. Η μεγάλη διαφορά για εμένα είναι ότι μπορείς (ή καλύτερα μπορούσες) να πάρεις Γιάρις Κρος με 20-21.000. Εαν φτάσεις τις €30.000 είναι μονόδρομος το LBX και κοροϊδία το Γιάρις.
-
-
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το εσωτερικό είναι μεν πολύ καλύτερο από τα yc/y αλλά όχι τίποτα φοβερό, πίσω έχει ημιάκαμπτο, είναι τρικύλινδρο, έχει σκληρή ανάρτηση. Με 35Κ αγοράζεις δίλιτρο chr.
-
-
Μέσα Φεβρουαρίου θα φτάσουν τα πρώτα LBX στις αντιπροσωπείες.
-
Αυτό είναι ωραίο...
-
Βάλτο κανονικά βρε άνθρωπε να απολαύσουμε
δεν παίζεται ο πρόεδρος
έφτιαξε ενα lbx για την πάρτη του με το μοτερ απο το yaris GR και επίσης καταλάβαμε πως προέκυψε και το αυτόματο 8αρι...
κάποια στιγμή η macan του φτωχού και στα μέρη μαςΥΓ εκει που παει στους άλλους παλαβούς στην πίστα
"σας αρέσουν οι κίτρινες δαγκάνες"
να ξέρετε απο ποια "επιτροπή" και πως πρόκυψε το νεο κόπκιτ στο yaris GR...
LEXUS LBX