-
-
-
Μάλλον, το LBX είναι φθηνό....
YC 130hp
1.5 Hybrid 130 hp Elegant 30.260 €
1.5 Hybrid 130 hp Elegant AWD 33.060 €
1.5 Hybrid 130 hp Elegant Bi-Tone 30.760 €
1.5 Hybrid 130 hp Elegant Bi-Tone AWD 33.560 €
1.5 Hybrid 130 hp GR Sport. 32.970 €
1.5 Hybrid 130 hp GR Sport Bi-Tone 33.460 €
1.5 Hybrid 130 hp Premiere Edition 35.060 €
1.5 Hybrid 130 hp Premiere Edition AWD37.860 € -
Συμφωνώ! Το έγραψα και εγώ. Με τις τιμές του Λέξους ειναι κοροϊδία κάποιος να πάρει το YC με τα 130 άλογα. Με +€2.000 παίρνει το LBX που είναι πολύ πολύ καλύτερο αυτοκίνητο, νομίζεις ότι οδηγείς τελείως άλλο πράγμα! Έχει πάρα πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια το LBX.
-
Το 4κινητο κανει 40 χιλ δηλ 7 χιλ διαφορα. Και τα δυο αυτοκινητα ειναι απο ακριβα μεχρι πολυ ακριβα.
-
Συμφωνώ! Το έγραψα και εγώ. Με τις τιμές του Λέξους ειναι κοροϊδία κάποιος να πάρει το YC με τα 130 άλογα. Με +€2.000 παίρνει το LBX που είναι πολύ πολύ καλύτερο αυτοκίνητο, νομίζεις ότι οδηγείς τελείως άλλο πράγμα! Έχει πάρα πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια το LBX.
Ναι αλλα σαν πατωμα ειναι, σαν αμαξι απο κατω ειναι ενα yaris cross
-
Το 4κινητο κανει 40 χιλ δηλ 7 χιλ διαφορα. Και τα δυο αυτοκινητα ειναι απο ακριβα μεχρι πολυ ακριβα.
€7.000 διαφορά αλλά με μεγάλες διαφορές στο εξοπλισμό. Τώρα για το "ακριβά", εεε ναι προφανώς και είναι, όπως όμως όλα τα αυτοκίνητα, ειδικά αυτής της κατηγορίας - η οποία ειναι η πιο υπερτιμημένη κατηγορία αυτοκίνήτων. Ένα C hatch ειναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο και πιο φτηνό!! Αλλά ο κόσμος θέλει αψηλά, οπότε οι κατασκευαστές τα βαράνε!
Είναι δυνατόν το YC που είναι αρκετά χειρότερο αμάξι από την Κορόλα να είναι πιο ακριβό? Κάπου έλεος δηλαδή....
Ναι αλλα σαν πατωμα ειναι, σαν αμαξι απο κατω ειναι ενα yaris cross
Ναι, αλλά έχεις τόσες διαφορές που πρακτικά ειναι άλλο αυτοκίνητο. Το κοινό πάτωμα δεν τα κάνει και ίδια. Και για €2.000 διαφορά στην τιμή, είναι αστείο να το συζητάμε, δεν υπάρχει σύγκριση.
-
Ε και θα λες οτι εχεις lexus και θα βλεπουν το lbx?Θα γελανε και τα πολυφωτα.Οπως παλια που ελεγε ο αλλος εχω μερτσεντες και ειχε το κουβα την a-class τελη 90
-
Ε και θα λες οτι εχεις lexus και θα βλεπουν το lbx?Θα γελανε και τα πολυφωτα.Οπως παλια που ελεγε ο αλλος εχω μερτσεντες και ειχε το κουβα την a-class τελη 90
Αυτό ειναι θέμα κόμπλεξ του καθενός και δεν αφορά το αυτοκίνητο αυτό καθεαυτό.
ΥΓ: δεν κατάλαβα γενικά το σχόλιο....επιλογές υπάρχουν, ο καθένας αποφασίζει. Προσωπικά μεταξύ των 2 δεν θα έμπαινα σε δίλλημα για €2.000 διαφορά.
-
ΥΓ: δεν κατάλαβα γενικά το σχόλιο....επιλογές υπάρχουν, ο καθένας αποφασίζει. Προσωπικά μεταξύ των 2 δεν θα έμπαινα σε δίλλημα για €2.000 διαφορά.
Δεν είναι 2Κ η διαφορά, είναι περίπου +6Κ για αντίστοιχο εξοπλισμό. Στα 32Κ με τις 17in το αυτοκίνητο το δίνουν "άδειο" για να έχεις τουλάχιστον αναδιπλούμενους/ηλεκτροχρωματικούς καθρέφτες και αυτόματη είσοδο με το κλειδί πας στα 36Κ, όλα αυτά το yc τα έχει στα 30Κ
-
Στα 32Κ με τις 17in το αυτοκίνητο το δίνουν "άδειο" για να έχεις τουλάχιστον αναδιπλούμενους/ηλεκτροχρωματικούς καθρέφτες και αυτόματη είσοδο με το κλειδί πας στα 36Κ, όλα αυτά το yc τα έχει στα 30Κ
Άδειο δεν το λές με τίποτα! Τώρα αυτά που αναφέρεις, αδιάφορα ειναι....αλλά γούστα του καθενός. Πάντως η διαφορά τιμής ειναι συντριπτικά υπέρ του Λέξους.
-
Δεν είναι 2Κ η διαφορά, είναι περίπου +6Κ για αντίστοιχο εξοπλισμό. Στα 32Κ με τις 17in το αυτοκίνητο το δίνουν "άδειο" για να έχεις τουλάχιστον αναδιπλούμενους/ηλεκτροχρωματικούς καθρέφτες και αυτόματη είσοδο με το κλειδί πας στα 36Κ, όλα αυτά το yc τα έχει στα 30Κ
Σωστά... 31.300 βασική+ πακέτο tech+ 3400€ + μεταλλικό 850€ φτάνει 35550€
-
Στην απλή έκδοση κανένα από τα παραπάνω δεν περιλαμβάνεται?
Αν όχι, είναι κάπως για λέξους....
-
Αν στα 32Κ έχει ασύρματο ΑΑ τα βασικά ADAS (προσθιες συγκρούσεις, blind spot) και ένα adaptive cc είναι ταμάμ για,τα σημερινά δεδομένα...
-
Με πακέτο +1200 που περιλαμβάνει τους ηλεκ.αναδ.καθρέπτες (και κάποια άλλα πραγματάκια),πάει 32.500. Με το πακέτο tech+ που είναι 99% κομπλέ, πάει 34.700 ή μπορείς και την elegance έκδοση που έχει επίσης σχεδόν τα πάντα και κάποιες πολυτέλειες με 34.600
Το μεταλλικό το χρεώνει επιπλέον και η Toyota στο ΥC
-
-
@panormus772 said in LEXUS LBX:
Αν στα 32Κ έχει ασύρματο ΑΑ τα βασικά ADAS (προσθιες συγκρούσεις, blind spot) και ένα adaptive cc είναι ταμάμ για,τα σημερινά δεδομένα...
Στα 32.500 νομίζω του λέιπει μόνο το blind spot. Στα 34.600 elegance ή 34.700 πακέτο tech+ τα έχει όλα.
Για να έχεις αυτόματη είσοδο, και αναδιπλούμενους καθρέφτες, κάτι που για μένα είναι αυτονόητο για τόσο ακριβά αυτοκίνητα πας στα 35Κ στο lbx και στα 37Κ στο elegance μαζί με το χρώμα.
-
Στα 32.500 νομίζω του λέιπει μόνο το blind spot. Στα 34.600 elegance ή 34.700 πακέτο tech+ τα έχει όλα.
Για να έχεις αυτόματη είσοδο, και αναδιπλούμενους καθρέφτες, κάτι που για μένα είναι αυτονόητο για τόσο ακριβά αυτοκίνητα πας στα 35Κ στο lbx και στα 37Κ στο elegance μαζί με το χρώμα.
Στους αναδιπλ. συμφωνώ,για την αυτόματη είσοδο δεν καίγομαι.
Αλλά σεβαστό,ούτως ή άλλως ο καθένας έχει τις προσωπικές του ανάγκες και χρήσεις.
-
Το είδα εχθές στην "έκθεση" στο κόσμος που το έχουν στημένο και μου φάνηκε εντυπωσιακό για τη κατηγορία του.
Επίσης φαινόταν μεγαλύτερο από το YC.
Μέσα δεν το είδα, ήταν κλειδωμένο.
-
Με πακέτο +1200 που περιλαμβάνει τους ηλεκ.αναδ.καθρέπτες (και κάποια άλλα πραγματάκια),πάει 32.500. Με το πακέτο tech+ που είναι 99% κομπλέ, πάει 34.700 ή μπορείς και την elegance έκδοση που έχει επίσης σχεδόν τα πάντα και κάποιες πολυτέλειες με 34.600
Το μεταλλικό το χρεώνει επιπλέον και η Toyota στο ΥC
το δωρεαν χρωμα ειναι μονο το κιτρινο, δεν ειδα καπου ασπρο ή μαυρο ή κοκκινο αρα σε υποχρεωνει να παρεις μεταλλικο
LEXUS LBX