-
@gtsartsal said in LEXUS LBX:
Στην απλή έκδοση κανένα από τα παραπάνω δεν περιλαμβάνεται?
Αν όχι, είναι κάπως για λέξους....
Τα ανωτέρω δεν περιλαμβάνονται στην απλή
-
-
Το είδα και εγώ στο Mediterranean Cosmos. Όμορφο, το είχαν και σε ένα ωραίο χρώμα, αλλά όσο σκεφτόμουν ότι κοστίζει σχεδόν το ίδιο με το Tesla Model 3 που ύπηρχε παραδίπλα...
-
Οδηγησα και το 2κίνητο με ίδιους επιβάτες και στην ίδια διαδρομή.
-
Μου φάνηκε πιο σβέλτο, πιο ευέλικτο. Νομίζω (ίσως ειναι και η ιδέα μου) ότι τα 85 κιλά επιπλέον πίσω φαίνονται στον δρόμο.
-
Το περίμενα χειρότερο σε ανάρτηση, είναι μια χαρά. Μόνο σε 1 σημείο κατάλαβα διαφορά με το AWD με τα διπλά ψαλίδια. Αλλιώς δεν κατάλαβα ότι έχουν διαφορετική ανάρτηση.
-
Το έστριψα επίσης, και έχει εξαιρετικό κράτημα, δεν μου έβγαλε καθόλου υποστροφή σε λογικά πλαίσια. Δηλαδή δεν είδα διαφορά με το AWD στο κράτημα.
-
Από κατανάλωση ήταν πιο χαμηλά, από την αντιπροσωπεία μου είπαν περίπου 0.5+ λίτρο χαμηλότερα, δεν ασχολήθηκα περισσότερο.
-
Αυτό ειναι απευθείας σύγκριση με το Yaris Cross που έχουμε και η διαφορά ειναι αισθητή σε όλα τα επίπεδα και στην ανάρτηση. Νομίζεις οτι ειναι 2 τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα (που ειναι τελικά!).
-
Ξέχασα να γράψω για τα paddles την άλλη φορά, πάρα πολύ βολικά και χρήσιμα, πολύ καλύτερα από την λειτουργία Β.
Συμπερασματικά, εαν το αγόραζα για εμένα, το 2κίνητο θα επέλεγα και τις €4.000 διαφορά θα τις έκανα καλύτερο εξοπλισμό ή διακοπές!
-
-
@fanis75 to the point ανάλυση!
Διακοπές ξεκάθαρα, εξοπλισμό με ένα πακέτο είναι άψογο!
Πραγματικά πιστεύω έτσι όπως έχουν ξεφύγει οι τιμές στο LBX πληρώνεις ακριβώς αυτό που παίρνεις.
Λόγω και του αστικού και ασφάλτινου γενικά χαρακτήρα συν και κυρίως τη οικονομική διαφορά νομίζω ότι το δικίνητο είναι μια χαρά.
Μπράβο στους Ιάπωνες που παρά την κοινή βάση δεν μπήκανε στο τρυπάκι για ένα μαρκετίστικο rebadged yaris cross αλλά δημιούργησαν ένα ξεκάθαρα διαφορετικό μοντέλο.
-
-
Ξέχασα να αναφέρω διάφορες λεπτομέρεις που κάνουν την διαφορά, όπως για παράδειγμα τα ηλεκτρικά παράθυρα που χαμηλώνουν ταχύτητα στην αρχή και στο τέλος, για πιο ομαλό και ήσυχο κλείσιμο. Κάτι που είχαν τα μεγάλα Λέξους αλλά οι Ιάπωνες το έβαλαν και στο LBX.
Και κάτι άλλο βασικό (για εμένα): όλα τα LBX ειναι κατασκευασμένα στην Ιαπωνία.
-
Ξέχασα να αναφέρω διάφορες λεπτομέρεις που κάνουν την διαφορά, όπως για παράδειγμα τα ηλεκτρικά παράθυρα που χαμηλώνουν ταχύτητα στην αρχή και στο τέλος, για πιο ομαλό και ήσυχο κλείσιμο. Κάτι που είχαν τα μεγάλα Λέξους αλλά οι Ιάπωνες το έβαλαν και στο LBX.
Και κάτι άλλο βασικό (για εμένα): όλα τα LBX ειναι κατασκευασμένα στην Ιαπωνία.
Είναι κάτι τέτοιες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Μπράβο τους.
-
Λοιπον παιδια οποιος παρει αυτο το αμαξι και λεει οτι εχει lexus και βγαζει και το κλειδι στο τραπεζι πανω να κανει μοστρα ειναι τουλαχιστον για κλαματα.Αυτα τα κανουν κατι ψωμολυσσες που παιρνουν gla και σειρα 1 7-10ετιας μεταχειρισμενα και το παιζουν πουσιοι.Πανε δωσε 50-70k και πες τοτε οτι εχεις λεξους
-
-
Με αυτή τη λογική δε θα πωλούνταν smart.
Επόμενος. -
Λοιπον παιδια οποιος παρει αυτο το αμαξι και λεει οτι εχει lexus και βγαζει και το κλειδι στο τραπεζι πανω να κανει μοστρα ειναι τουλαχιστον για κλαματα.Αυτα τα κανουν κατι ψωμολυσσες που παιρνουν gla και σειρα 1 7-10ετιας μεταχειρισμενα και το παιζουν πουσιοι.Πανε δωσε 50-70k και πες τοτε οτι εχεις λεξους
ασχολειται ακομα κανεις με τετοια πραγματα;
-
ασχολειται ακομα κανεις με τετοια πραγματα;
Εγώ που θέλω να το παίξω μούρη τι σκατα θα πετάξω επάνω στο τραπέζι μου λες;
Την κάρτα ; Σαν εκπτωτική του Ζάρα φαίνεται .
-
Για μενα ενα τετοιο αμαξι ειναι ενα ακριβο παιχνιδι. Μονο και μονο αυτο το drivetrain ακυρωνει οτι αλλο εχει πανω το αμαξι. Δηλ εχεις ενα κινητηριο συνολο που κανονικα θα το αγοραζες στα 20 χιλ μαξ αλλα πληρωνεις 37 επηδη εχει καποια πλαστικα και μονωτικα παραπανω. Αυτο με τα παραθυρα ειναι αδιαφορο για μενα. βεβαια καταλαβαινω υπαρχουν προσωπικες επιλογες καποιων θα τους αρεσει ενα μικρο και καλοφτιαγμενο αμαξι εστω και αν ειναι κουφιο απο κινητηρα.
-
Για μενα ενα τετοιο αμαξι ειναι ενα ακριβο παιχνιδι. Μονο και μονο αυτο το drivetrain ακυρωνει οτι αλλο εχει πανω το αμαξι. Δηλ εχεις ενα κινητηριο συνολο που κανονικα θα το αγοραζες στα 20 χιλ μαξ αλλα πληρωνεις 37 επηδη εχει καποια πλαστικα και μονωτικα παραπανω. Αυτο με τα παραθυρα ειναι αδιαφορο για μενα. βεβαια καταλαβαινω υπαρχουν προσωπικες επιλογες καποιων θα τους αρεσει ενα μικρο και καλοφτιαγμενο αμαξι εστω και αν ειναι κουφιο απο κινητηρα.
η καθε εταιρεια τιμολογει οπως θελει. Απο εκει και περα η αγορα αποφασιζει αν το προϊον αξιζει την τιμη αυτη.
Οι μονες περιπτωσεις που κραζω ειναι οταν η τιμη πωλησης στην ελλαδα ξεφευγει πολυ σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη -
Ο κινητήρας είναι υβριδικός, οπότε στα 20κ δύσκολο για bsuv, ακόμη και χωρίς την ποιότητα του LBX. Ρίξε μια ματιά πόσο χρεώνουν τους full hybrid κινητήρες οι ευρωπαϊκές εταιρείες και θα καταλάβεις ότι ο υβριδικός κινητήρας κοστολογείται πολύ ακριβά.
Εάν θέλεις 20max για bsuv πρέπει να ψάξεις αμιγώς θερμικό κινητήρα κινεζικής προελεύσεως -
Ο κινητήρας είναι υβριδικός, οπότε στα 20κ δύσκολο για bsuv, ακόμη και χωρίς την ποιότητα του LBX. Ρίξε μια ματιά πόσο χρεώνουν τους full hybrid κινητήρες οι ευρωπαϊκές εταιρείες και θα καταλάβεις ότι ο υβριδικός κινητήρας κοστολογείται πολύ ακριβά.
Εάν θέλεις 20max για bsuv πρέπει να ψάξεις αμιγώς θερμικό κινητήρα κινεζικής προελεύσεωςτοσο αγοραζαν το Yaris Cross μεχρι πριν 1 χρονο.
-
Μα ειναι κοροιδια ρε συ ενα yaris cross ειναι απο κατω.Με 37k παιρνεις κατι πολυ καλυτερο.Ειναι καθαρα για το σημα και μονο.Αν αυτο ειναι ευκαιρια αγοραστε το και πειτε μετα οτι εχετε λεξους.Ενω θα εχετε ενα yaris cross.Που ναι και μεγαλυτερο απο c-hr.Μη λεμε και υπερβολες
-
εστω και αν ειναι κουφιο απο κινητηρα.
Γιατί ειναι κούφιο αυτό με τα 136 άλογα και δεν ειναι τα υπόλοιπα με 115, 120, 125 και 130? Δεν πιάνω τον συλλογισμό σου! Δηλαδή τι περισσότερο έχει ένα φαου βε με 115 άλογα ή ένα φορντ με 125 άλογα, στα 37.000? Μάλλον δεν το έχεις οδηγήσει...
ΥΓ: και δεν ειναι τα πλαστικά το θέμα, αλλά οι αναρτήσεις, το αμάξωμα, οι επιπλέον ενισχύσεις και συγκολήσεις και γενικά η προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια...αυτό κοστίζει και πληρώνεται.
-
η καθε εταιρεια τιμολογει οπως θελει. Απο εκει και περα η αγορα αποφασιζει αν το προϊον αξιζει την τιμη αυτη.
Οι μονες περιπτωσεις που κραζω ειναι οταν η τιμη πωλησης στην ελλαδα ξεφευγει πολυ σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπηαν δεν εγραφε ο καθενας την γνωμη του δεν θα υπηρχε λογος να υπαρχουν φορουμς. στην Ελλαδα λιγες ειναι οι εταιρειες που πουλανε τα αυτοκινητα τους στο Ελληνικο κοινο. Πολλα αυτοκινητα εισαγοντε απο τοπικους εισαγωγεις τυπου Σαρακακης, Σφακιανακης κοκ που βαζουν ενα ωραιο καπελο στις τιμες αναλογα ποσο τους ερχετε και ενω εχουν 100δες εκατομυρια σε δανεια απο 'συστημικες' τραπεζες τα οποια εννοειται δεν πληρωνουν ουσιαστικα οποτε ειναι πολλαπλα κερδισμενοι. Η δικη μου αποψη οτι καλο ο πιθανος αγοραστης να ειναι ενημερωμενος τι πληρωνει και τι αξια εχει αυτο που αγοραζει.
LEXUS LBX