-
Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το τι θα αγοράζατε σε μεταχειρισμένο με πετρέλαιο κ όλα τα παρελκόμενα τι να προσέξω κ γενικά όσο περισσότερα γνωρίζω τόσο καλύτερο
-
Leopard 1.
-
-
@dimsabas said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
@realzeus said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Leopard 1.
Βάλε λινκ και τη δοκιμή.
'Ο,τι πεις boss! https://cartalk.gr/leopard-main-battel-tank-1-a5/
-
Πόσα χιλιόμετρα κάνεις τον χρόνο; Γιατί θέλεις το αυτοκίνητο; Πόλη; Υπαρεαστικό; Πόσοι είστε; Θα το φορτώνεις; Γιατί πετρέλαιο;
-
@carma said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το τι θα αγοράζατε σε μεταχειρισμένο με πετρέλαιο κ όλα τα παρελκόμενα τι να προσέξω κ γενικά όσο περισσότερα γνωρίζω τόσο καλύτερο
Τίποτα!
-
Το carma σου εδώ μέσα...δεν είναι για πετρελαιοκίνητο...
Μπήκε ο άνθρωπος να ρωτήσει...και τον πήραμε από τα μούτρα...
-
Χαχαχαχα!! Δίκιο έχεις george, αλλά χωρίς να μας πει κατηγορία, χρήση, χρήματα κλπ. τι να πούμε εμείς?
-
-
@jamesd said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Leopard 1.
Μπαίνει δακτύλιο;
Με αυτά που βλέπω στους δρόμους καθημερινά πλέον, εκεί μας βλέπω να καταλήγουμε...
-
Leopard 1.
Βάλε λινκ και τη δοκιμή.
Αυτό δεν είναι (μόνο) diesel, είναι ΚΑΙ diesel!
"πολυκαύσιμο κινητήρα (καίει ντίζελ, βενζίνη, κηροζίνη, αεροπορικά καύσιμα και διάφορα μείγματα αυτών)"
Ακούγεται αξιόπιστο κι ότι θα αντέχει στο νοθευμένο κάύσιμο
-
@atrias said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Leopard 1.
Βάλε λινκ και τη δοκιμή.
"πολυκαύσιμο κινητήρα (καίει ντίζελ, βενζίνη, κηροζίνη, αεροπορικά καύσιμα και διάφορα μείγματα αυτών)"
Όπως το λες είναι. Βέβαια το γνωρίζω, καθώς εγώ έγραψα το εν λόγω άρθρο, ως απόστρατος Αξκος των ΤΘ.
-
@carma said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Γράψε τι διαδρομές και τι χλμ κάνεις...
Μη σε νοιάζει τι γράφουν οι άλλοι...
Είναι όλοι μπρούκληδες και χαίρονται να καίνε 15 ευρώ τα 100 χλμ, ή να πηγαίνουν αργά πίσω από τα τρόλει στην Αθήνα και τα ΚΤΕΛ στην Εθνική...
-
@atrias said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Leopard 1.
Βάλε λινκ και τη δοκιμή.
Βενζίνη πως καίει; Τι έχει πάνω ο κινητήρας που του το επιτρέπει;
-
Αν πας συνειδητοποιημένα σε πετρέλαιο (για εκτός πόλης, αρκετά ετήσια χλμ κλπ) θα σου πρότεινα το Megane με τον 1.5 dci που ειναι κυριολεκτικά άσπαστο μοτέρ. Δεν βάζει φωτιά στον δρόμο φυσικά (110ps) αλλά αν το προσέξεις, μπορεί και να γεράσεις μαζί του.
Ενδεικτικά το Megane ΙΙΙ 1.5 του πατέρα μου πάτησε τις 320.000 χλμ χωρίς να ζητήσει τίποτε πέρα από τα φυσιολογικά σερβις του.
Να φανταστείς ακόμα δεν αλλάξαμε δισκο πλατώ… -
Αν ένα αυτοκίνητο αποφύγει την κυκλοφορία στην πόλη και κινηθεί κυρίως Εθνική, άσπαστο παραμένει. Το μοτέρ και τα περιφερειακά του δουλεύουν ξεκούραστα.
Το up ΦΑ γνωστού προ 2ετίας είχε φτάσει τα 300.000 Km μόνο με τα service του. Και απ' όσο ξέρω συνεχίζει ακάθεκτο και απροβλημάτιστο. Κάθε μέρα Αθήνα-Χαλκίδα για δουλειά επί χρόνια πολλά. Και σπανιότατα έως καθόλου κίνηση μέσα στην Αθήνα.
-
@tgd said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Πόσα χιλιόμετρα κάνεις τον χρόνο; Γιατί θέλεις το αυτοκίνητο; Πόλη; Υπαρεαστικό; Πόσοι είστε; Θα το φορτώνεις; Γιατί πετρέλαιο;
Έχω ένα c2 βενζίνη του 2004 στα 222000χλμ. Κ ήρθε η ώρα να πάρω κάτι καλύτερο μέχρι 13000ευρω σε πετρελαίο.
Κάνω πρπ 15με20000χλμ τον χρόνο.
Θέλω κάτι παρόμοιο σε αμαξι μετα το 2014 κ με 125000χλμ .Έχω ψαχτεί κ νμζω ένα volvo v40 θα ήταν το κλτερο.
Μετά Ρενό ή γιαπωνέζικο.Υγ: όταν δν ήξερα τπτ από αυτά είχα στο νου μου ως πρότυπα ένα κουπερ d, ή audi a1 ή οπελ κορσα ...
Με βάση τα παραπάνω έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ή κάποια άλλη πληροφορία?
Ευχαριστώ, καλημέρα -
Σε πετρέλαιο τίποτα. Πρώτη επιλογή υβριδικό,μετά βενζίνη και τέλος ηλεκτρικό, διότι ακόμη ειναι πολύ ακριβά,και οι υποδομές ειναι σε νηπιακό στάδιο.
-
Πετρέλαιο μόνον αν κάνεις τα περισσότερα χιλιόμετρα εκτός πόλης.
Θα πας από C2 σε V40; Δεν είναι μεγάλη αλλαγή μεγέθους; -
Μετά το c2 το επόμενο λογικό βήμα είναι το c3
Αγορά πετρελαίοκινητου