-
@fanis75 said in VW Tiguan 2024:
Ξενέρα ναι, αλλά στην ουσία δεν είναι σημαντικές ελλείψεις. Ίσως να μην τα χρησιμοποιήσεις και ποτέ! Οποτε απόλαυσε το αυτοκίνητο και σε λίγο θα το έχεις ξεχάσει!
Σίγουρα. Τώρα επί τόπου θα βγω να πάρω καλώδια κλπ να τραβάω για τους πίσω μέσα από το υποβραχιόνιο.
-
Saba δες αν έχει πρίζα στον χώρο αποσκευών τουλάχιστον από πίσω με καλώδιο να πάρεις ρεύμα
-
Έπειτα από έρευνα στο car.gr
Φαίνεται ότι υπάρχουν 2x USB c πίσω στα μεταχειρισμένα Life , More και R-Line . μοντ 2024.
Ενώ στα καινούργια μοντ. 2025 λείπουν, ακόμα κ από R-LineΕνώ τα T-ROC έχουν
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Ξενέρα ναι, αλλά στην ουσία δεν είναι σημαντικές ελλείψεις. Ίσως να μην τα χρησιμοποιήσεις και ποτέ! Οποτε απόλαυσε το αυτοκίνητο και σε λίγο θα το έχεις ξεχάσει!
Σίγουρα. Τώρα επί τόπου θα βγω να πάρω καλώδια κλπ να τραβάω για τους πίσω μέσα από το υποβραχιόνιο.
Γιατί τις θεωρείς τόσο σημαντικές τις πίσω usb? Στο T-Roc που έχει 2 πίσω δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Δεν ξέρω καν αν δουλεύουν.
Αν προκύψει ανάγκη για φόρτιση έχεις 2 θύρες μπροστά, παίρνεις ένα μακρύ καλώδιο και φορτίζεις από κει. Και τη πρίζα 12V μπορείς να χρησιμοποιήσεις, παίρνεις έναν αντάπτορα σε usb. Στο T-Roc είναι μπροστά στην κονσόλα, στο Tig δεν ξέρω που την έχει.
-
Για καμιά οθόνη μελλοντικά. Να βλέπει το παιδί να ηρεμούν.
Είναι σημαντικό, ιδιαίτερα στα λεφτά που κοστίζει.
Τεσπά με πρίζα λύνει το θέμα απλά θα έχει καλώδιο από πίσω
-
Στο διαμορφωτή έχει μόνο μπροστά στο βασικό εξοπλισμό, τις 2 πίσω της δίνει με το infotainment discover (1000+€) και με το discover pro max (2000€+)
Επίσης δίνει και την ασύρματη φόρτιση -
Οι θύρες usb όπως και οι υποδοχές για type c καλώδια είναι χρήσιμες, έπρεπε να υπάρχουν και πίσω από τη βασική έκδοση.
Οι ελλείψεις αυτές δικαιολογούνται σε αυτοκίνητα κατηγορίας b και πόλης. Στην κατηγορία c και δη σε αυτοκίνητα αξίας 40Κ έπρεπε να είναι αυτονόητα, όπως φυσικά και το navigation το οποίο είναι πιο ασφαλές και εύχρηστο στον χειρισμό από ότι το κινητό κατά την διάρκεια της οδήγησης.
Πάντα είχε τέτοιες ελλείψεις η vw για να σε εξαναγκάσει να αγοράσεις έξτρα εξοπλιστικό πακέτο. Όταν είχα αγοράσει το golf (στην έκδοση highline δηλαδή την πιο πλούσια της εποχής), δεν έδινε ροοστατικό καθρέφτη, ηλεκτρικούς καθρέφτες και θύρα usb, έπρεπε να προσθέσεις εξοπλιστικό πακέτο, τα οποία ανεβάζουν κατακόρυφα την τελική τιμή αγοράς. Στα εξοπλιστικά πακέτα θα έπρεπε να περιλαμβάνουν πιο εξεζητημένες απαιτήσεις του αγοραστή και όχι αναμενόμενες παροχές όπως τις θύρες. -
@nmsm2 said in VW Tiguan 2024:
Οι θύρες usb όπως και οι υποδοχές για type c καλώδια είναι χρήσιμες, έπρεπε να υπάρχουν και πίσω από τη βασική έκδοση.
Οι ελλείψεις αυτές δικαιολογούνται σε αυτοκίνητα κατηγορίας b και πόλης. Στην κατηγορία c και δη σε αυτοκίνητα αξίας 40Κ έπρεπε να είναι αυτονόητα, όπως φυσικά και το navigation το οποίο είναι πιο ασφαλές και εύχρηστο στον χειρισμό από ότι το κινητό κατά την διάρκεια της οδήγησης.
Πάντα είχε τέτοιες ελλείψεις η vw για να σε εξαναγκάσει να αγοράσεις έξτρα εξοπλιστικό πακέτο. Όταν είχα αγοράσει το golf (στην έκδοση highline δηλαδή την πιο πλούσια της εποχής), δεν έδινε ροοστατικό καθρέφτη, ηλεκτρικούς καθρέφτες και θύρα usb, έπρεπε να προσθέσεις εξοπλιστικό πακέτο, τα οποία ανεβάζουν κατακόρυφα την τελική τιμή αγοράς. Στα εξοπλιστικά πακέτα θα έπρεπε να περιλαμβάνουν πιο εξεζητημένες απαιτήσεις του αγοραστή και όχι αναμενόμενες παροχές όπως τις θύρες.Ειναι αναλογως την εταιρια. Οπως και οι Ιαπωνες εχουν κολληματα, ετσι και οι Γερμανοι θα σε βαλουν να επιλεξεις πακετα. Ριχνουν χαμηλα την βασικη και μετα προσθετεις.
Αλλοι δεν εχουν αισθητηρες παρκαρισματος, καμερα πισω, πλοηγηση (αν και με ΑΑ/CP κανεις οτι θες), blind spot και παει λεγοντας.
Ο καθενας βλεπει πριν παραλαβει τι εχει και τι του λειπει θεωρω...Και μενα το Mazda δεν εχει πισω θυρες USB (θα το ηθελα αλλα δεν με χαλαει κιολας).
-
@vaggoiko said in VW Tiguan 2024:
Πρώτη ξενερα από το όχημα. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά να τα λέμε όλα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε.
Στην More είχα την εντύπωση ότι είχε ασύρματο φορτιστή κινητών και πίσω θύρες usb. Το πρώτο πάει στο διάολο. Μα καπάκι στις θύρες usb; Σε αυτά τα λεφτά; Πόση γυφτιά ρε; Βασικά θέλω να ξέρω αν κόπηκε γιατί για τον ασύρματο φορτιστή δεν είμαι σίγουρος αλλά τις πίσω θύρες usb τις θυμάμαι ως στάνταρ από την έκδοση "Tiguan". Εκτός αν το καπάκι που βλέπω με κάποιο τρόπο "ανοίγει", πράγμα απίθανο...
Πήρα ήδη τηλ και δεν μπαίνει after sales. Περιμένω τηλ από τον πωλητή να μάθω αν κόπηκε εν μια νυκτί ή εγώ το θυμάμαι λάθος. Έχω ξενερώσει άσχημα για την γυφτιά τους....
Επίσης στα reviews θυμάμαι ότι κάτω από το εμπρός υποβραχιόνιο είναι κάποιος "διαχωριστές" ανεξάρτητα από την διπλή θήκη καφέ που μεταφέρεται κατά το δοκούν. Και αυτοί μάλλον κόπηκαν.
Μαλακίες τώρα ξενερώνω με τέτοιες γυφτιές απίστευτα. Καλύτερα να μου ζητούσαν 300€ ακόμα μα τη Παναγία. Όταν έχω νέα από τον πωλητή θα σας ενημερώσω.
Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες More έχετε θύρες usb πίσω; Επίσης κατά την έξοδο όταν απενεργοποιήσεις το proximity κλειδώνει μόνο με το κουμπί στο κλειδί και όχι με το κουμπί της χειρολαβής; Μήπως είναι κάποια ρύθμιση;
Και σε μένα καπάκι έχει δυστυχώς.
https://ibb.co/Vxy6xbsΚοίταξα όμως και την προσφορά και λέει 2 usb μπροστά, και όχι πίσω...
Για ασύρματη το είχα ψάξει και όντως είναι έξτρα στα more.
Υποθέτω στα reviews τους έδιναν ότι ναναι αυτοκίνητα, υποτιθέμενα more. Ούτε διαχωριστές έχω εγώ.
Ειναι λίγο γιούφτοι οκ...Το άλλο με το κλείδωμα δε το δοκίμασα. Θα κατέβω πιο μετά στο parking να το δω.
Τι φωτογραφία είναι αυτή ρε σείς ? Από γκετζ ?
Είπαμε να μην τρελαινόμαστε με τον εξοπλισμό, αλλά αυτό παραπάει -
Κομμένες και από την R-line πλέον, ε; Μάλιστα...
Τεσπά it is what it is. Σημασία έχει ότι το αυτοκίνητο είναι απόλαυση. Το θέμα πίσω ρεύμα λύθηκε με 40κάτι ευρώ ήτοι χαμπάκι και δύο φόρτισης καλώδια 1,5m usbc.
-
Τεσπά it is what it is. Σημασία έχει ότι το αυτοκίνητο είναι απόλαυση. Το θέμα πίσω ρεύμα λύθηκε με 40κάτι ευρώ ήτοι χαμπάκι και δύο φόρτισης καλώδια 1,5m usbc.
Ή κανένα power bank και γλιτώνετε από τα πολλά καλώδια.
-
αφόρτιστα θα τα έχουν πίσω τα παιδιά και αγχώνεσαι τόσο????
στην τελική ας απολαύσει και την διαδρομή έξω όπως κάναμε μικρά κι εμείς.
όλη μερά κολλημένα σε μία οθόνη, στο ταξίδι ας δουν τον πραγματικό κόσμο. -
Και το δικό μου More δεν έχει type-c πίσω αλλά και διαχωριστικό κάτω από τον τεμπέλη.Είναι από τις πρώτες φουρνιές More που έφτασαν το 24.Τότε ο πωλητής μου είχε πει ότι έχει και επαγωγική αλλά νομίζω δεν ήταν ακόμα καλά διαβασμένος 🤭.
-
Βλακεια που δεν έχει. Δεν κοστίζει. Ειναι στάνταρ στον ανταγωνισμό αλλά και σε μικρότερα μοντέλα της εταιρείας. Έχει μεχρι και το ταπεινό κροσακι της γυναίκας
-
Πρεπει να εχεις παιδια σε ηλικια να εχουν ταμπλετ, νομιζω οτι ακομα ειναι νωρις για σενα. Αφησε το για μετα απο 2-3 χρονια.
-
Κλασσική φόλκς πολλά λεφτά λίγος εξοπλισμός...
-
Το χειρότερο είναι όταν πληρώνεις για το Χ και σου έρχεται χωρίς προειδοποίηση το Χ-2. Χαζές λεπτομέρειες, ευτυχώς όχι τίποτα σημαντικό. Για αυτούς βέβαια εκατομμύρια κέρδη...
-
Το χειρότερο είναι όταν πληρώνεις για το Χ και σου έρχεται χωρίς προειδοποίηση το Χ-2. Χαζές λεπτομέρειες, ευτυχώς όχι τίποτα σημαντικό. Για αυτούς βέβαια εκατομμύρια κέρδη...
Χρήστο όταν έβαλες εσύ παραγγελία ο διαμορφωτής έλεγε ότι έχει επαγωγική φόρτιση και πίσω θύρες usb?
-
@limited_one said in VW Tiguan 2024:
Χρήστο όταν έβαλες εσύ παραγγελία ο διαμορφωτής έλεγε ότι έχει επαγωγική φόρτιση και πίσω θύρες usb?
αυτο που ακυρωσε; πιθανον να υπαρχει ο εξοπλισμος στα χαρτια της παραγγελιας/προσφορας..
-
@wantone said in VW Tiguan 2024:
@limited_one said in VW Tiguan 2024:
αυτο που ακυρωσε; πιθανον να υπαρχει ο εξοπλισμος στα χαρτια της παραγγελιας/προσφορας..
Άλλη μια θεωρία συνομωσίας !!
VW Tiguan 2024