@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@dimitris20
Το λογισμικό του info είναι πλέον πολύ καλό και η οθόνη αρκούντως διαμορφώσιμη.
Το cornering υφίσταται και στα απλά iq-light.
Η ψαλίδα αξιοπιστίας με τον ανταγωνισμό έχει κλείσει. Αν θες να κάνεις διάφορα στην αντοχή στον χρόνο ανέβασε το μπάτζετ και πάρε τζαπανίλα 2l+. Αλλιώς απόλαυσε την επιλογή στην οποία θα καταλήξεις για αυτό που θα είναι εκείνη τη στιγμή.
Ακολουθεί φωτό ημέρας από την αρχική διαμόρφωση του βασικού infotainment όπως αυτό είναι διαμορφωμένο εργοστασιακά (προς το παρόν δεν έχω ασχοληθεί). Δεν νομίζω ότι πραγματικά χρειάζεται κάποιος μεγαλύτερη οθόνη. Η 15αρα του R-line κατά το td μπορώ να σου πω ότι με κούρασε. Βέβαια όλα συνηθίζονται και περί ορέξεος κολοκυθόπιτα. Όταν μπω στο αμάξι βράδυ θα σηκώσω και βραδινή αντίστοιχη φωτό.
https://ibb.co/FZ05fp4
εξαιρετικό γούστο στη μουσική έχω να πω εγώ. Αν σας αρέσει το RAWK (ροκ δηλαδή) να σας ποστάρω κάπου τη μπάντα μου να ρίξετε μια ακρόαση. Μπορεί και να σας αρέσει. Δε ξέρω όμως που και καλύτερα να μην το κάνω off topic εδώ.
EDIT: Links και στην υπογραφή!
Κατά τα άλλα και εγώ πιστεύω οτί η 15αρα θα είναι λιγο υπερβολή, βέβαια δεν τη νέχω δουλέψει και δεν έχω άποψη.
Γρήγορο το infotainment και με καλή διαρύθμιση. Παρότι ο κλιματισμός είναι μέσα στην οθόνη, η χρήση του με τα presets είναι κάπως πιο εύκολη. Θα προτιμούσα προφανώς φυσικά κουμπιά.