-
@antonmone said in VW Tiguan 2024:
@criuser said in VW Tiguan 2024:
Πλησιάζει η ώρα του καφέ και πρέπει να προλάβω να διαβάσω και να απαντήσω και γρήγορα...
Φωνάζει ο άλλος γιατί τον στήνω 15-20 λεπτά...
Την επόμενη να τον στήσεις μια ώρα να μην ξαναπεί τίποτα!
Θεουλης λολ
-
Κοίταξε λόγω δουλειάς έρχομαι σε επαφή με τα ανάλογα ψυχαναναγκαστικά των γυναικών..
Τι δουλειά κάνεις είπαμε;
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Κοίταξε λόγω δουλειάς έρχομαι σε επαφή με τα ανάλογα ψυχαναναγκαστικά των γυναικών..
Τι δουλειά κάνεις είπαμε;
Πινει καφεδες και εχει παρε δωσε με γκαρσονες.
-
Φοιτήτρια είναι η τωρινή...
Δεν περιγράφω άλλο...
-
Που χτίζει σπίτι;
Που τους βρίσκεις όλους αυτούς;
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Που χτίζει σπίτι;
Κληρονόμοι, αυτή η μάστιγα
Bonus
https://www.ot.gr/2024/04/02/diethni/disekatommyriouxoi-klironomoi-oi-perissoteroi-neoi-tou-top-25/ -
Δεν χτίζει σπίτι. Σε καφέ είπαμε είμαι.
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
@lap said in VW Tiguan 2024:
Που χτίζει σπίτι;
Κληρονόμοι, αυτή η μάστιγα
Bonus
https://www.ot.gr/2024/04/02/diethni/disekatommyriouxoi-klironomoi-oi-perissoteroi-neoi-tou-top-25/Είναι παντού. Κυκλοφορούν ανάμεσα μας!
-
Δεν χτίζει σπίτι. Σε καφέ είπαμε είμαι.
Η δουλειά σου είναι να βγαίνεις για καφέ με φοιτήτριες;
Σε πληρώνουν κιόλας;
-
Τους δίνω συμβουλές την ώρα του καφέ οπότε με πληρώνουν σαν σύμβουλο.
Σκέφτομαι όμως να επεκτείνω την μπίζνα και να τους λέω και τον καφέ...
-
αν ειναι σαν τις συμβουλες σου αγορας αυτοκινητου, πανε τα παιδακια, τα χαντακωσες
-
Συμβουλές είναι όχι διαταγές.
-
Χαχαχα, και τον καφέ που θα διαβάζεις, θα τους λες πως θα πάρουν μια σημαντική συμβουλή από έναν πολύ καλό σύμβουλο.
Δεν παίζεσαι.
-
Παρε και ενα autofinesse Spritz για το εσωτερικό.
-
@chrisk6 said in VW Tiguan 2024:
Εγώ πληρώνω ασφάλεια και δεν με νοιάζει τίποτα.
Γδαρμένα τα κυκλοφορώ όλα.
Λαμαρίνες για να κάνουν την δουλειά μας είναι.
Εχουμε και τις γυναίκες στα σπίτια που θέλουν να τα βάφουμε καθε 3 και λίγο ή να κάνουν αλλαγές, αλλά δεν τσιμπάω...
Βασικά δεν καπνίζω, δεν καπνίζουν και όσοι έρχονται οπότε είναι μια χαρά.
Μεχρι την 3η προταση σε επιασα...
Μετα επαθες Θωμας Ματσιος...?Καινουριο αυτοκινητο, ασφαλεια/(ξε)ασφαλεια ειναι ξενερωμα να το δεις χτυπημενο/βανδαλισμενο κλπ κλπ.
Αυτές θέλουν κάθε 6 μήνες να βάφεται το σπίτι. Τα ντουλάπια της κουζίνας και οι ντουλάπες δεν είναι ποτέ αρκετά...
Επίσης ποτέ δεν έχουν αρκετά ρούχα και παπούτσια...
Για τα αγοράκια τα αντίστοιχα είναι το αμάξι τους...
Ντιτέιλ, φιμέ, παλιότερα μπουριά και διάφορα άλλα.
Εγώ δεν έχω εξάρτηση από πράγματα. Τα θεωρώ όλα εργαλεία για να έχουμε πιο άνετη ζωή και μέχρι εκεί.
Τα αμάξια τα πλένω στο πλυντήριο βέβαια όχι εγώ 2-3 φορές τον χρόνο, δεν τα αφήνω βέβαια ποτέ παράνομα παρκαρισμένα, αλλά δεν με νοιάζει αν θα το γδάρει ή θα το ακουμπήσει κάποιος απρόσεκτος..
@antonmone said in VW Tiguan 2024:
@chrisk6 said in VW Tiguan 2024:
Εγώ πληρώνω ασφάλεια και δεν με νοιάζει τίποτα.
Γδαρμένα τα κυκλοφορώ όλα.
Λαμαρίνες για να κάνουν την δουλειά μας είναι.
Εχουμε και τις γυναίκες στα σπίτια που θέλουν να τα βάφουμε καθε 3 και λίγο ή να κάνουν αλλαγές, αλλά δεν τσιμπάω...
Βασικά δεν καπνίζω, δεν καπνίζουν και όσοι έρχονται οπότε είναι μια χαρά.
Μεχρι την 3η προταση σε επιασα...
Μετα επαθες Θωμας Ματσιος...?Καινουριο αυτοκινητο, ασφαλεια/(ξε)ασφαλεια ειναι ξενερωμα να το δεις χτυπημενο/βανδαλισμενο κλπ κλπ.
Οχι απλά μάλλον κάπνισε…..
Δεν καπνίζω είπαμε...
Απλά συνδέω γρήγορα τα θέματα και δεν με προλαβαίνετε...
Είσαι σοφός, με τα psa το χαλάμε λίγο
-
Να τους μιλήσεις για τα περασμένα μεγαλεία του ήλιου του πράσινου, δεν θα τα έχουν προλάβει !
-
Μια που πιάσαμε τα επουσιώδη έχουμε καμία πρόταση για κομψή προστατευτική θήκη κλειδιού. Το βάζω στη τσέπη μου και το λυπάμαι το glossy black. Δεν θέλω γαντζάκια κρεμάσματος ή Faraday bag, ότι πιο κομψό απλά για προστασία από γρατσουνιές..
@i-hasu ξέρω ότι κανείς κάποιου είδους απόπειρας για χιούμορ αλλά με όλο το συμπάθειο να ξες αυτό που γράφεις είναι σαν να το εύχεσαι και λίγο....
Το μόνο που μου άρεσε είναι αυτό.
Google: VW Tiguan Key Fob Cover, εχει πολλα 6-7 ευρώ έχουν.
-
Μια που πιάσαμε τα επουσιώδη έχουμε καμία πρόταση για κομψή προστατευτική θήκη κλειδιού. Το βάζω στη τσέπη μου και το λυπάμαι το glossy black. Δεν θέλω γαντζάκια κρεμάσματος ή Faraday bag, ότι πιο κομψό απλά για προστασία από γρατσουνιές..
@i-hasu ξέρω ότι κανείς κάποιου είδους απόπειρας για χιούμορ αλλά με όλο το συμπάθειο να ξες αυτό που γράφεις είναι σαν να το εύχεσαι και λίγο....
Εγώ έχω πάρει αυτό:
https://key-safe.gr/kelufi-kleidion-auto-moto/seat/thiki-silikonis-gia-tilexeiristiria-volkswagen-golf-8-me-3-koumpia-1756Έβλεπα στο eBay όμως ένα διάφανο:
-
@limited_one το διάφανο μου άρεσε τόσο πολύ που ψάχνω εναγωνίως άτομο του κύκλου μου που μπορεί να μου το ψωνίσει από ebay και να του το πληρώσω! Αν δεν βρω θα τσιμπήσω σαν το δικό σου, μια χαρά είναι. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.
-
@limited_one το διάφανο μου άρεσε τόσο πολύ που ψάχνω εναγωνίως άτομο του κύκλου μου που μπορεί να μου το ψωνίσει από ebay και να του το πληρώσω! Αν δεν βρω θα τσιμπήσω σαν το δικό σου, μια χαρά είναι. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.
Έψαξα να βρω το διαφανές εδώ στην Ελλάδα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Θα ψάξω μήπως βρεθεί κάτι στην Ευρώπη..
VW Tiguan 2024