-
Μέχρι και εγώ στεναχωρήθηκα ρε χάρη
Τέτοια ευκαιρία δεν χανεται. Εχουμε χάσει και εμείς ευκαιρίες που είναι κορυφαίες. Με λίγα λόγια σήμερα εγώ θα οδηγούσα σουπερκαρ εάν οι πρόγονοι έκαναν την αγορά που τους πρότειναν και αυτοί νόμιζαν ότι τους κορόιδευαν.Μιλάμε για εκτάσεις που μετά κάποιες δεκαετίες έγιναν μεγάλα έργα και πολύ διάσημα.
Τώρα έμειναν με τη σύνταξη
-
Υπάρχει μια παροιμία: κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο.
Πολλά δεν αγοράσαμε αλλά ... -
Εάν γίνεις πλούσιος γίνεσαι και προφήτης;
-
@fanis75 said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
@criuser said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Εγώ ΔΕΝ μετάνιωσα που δεν πήρα υβριδικό Τογιότα, αφ' ενός γιατί με παραγγελία τον Γενάρη, ακόμα δεν θα το είχα πάρει, άρα θα είχε κάνει 16000 χλμ το αιρκρος παραπάνω αντί για τα 8000 που έχει το αιρκρος, αφού θα έκανε διπλές διαδρομές σαν μοναδικό αμάξι. Επίσης θα είχα πληρώσει 6000 παραπάνω στην τιμή αγοράς του κρος και 800 για τα επιπλέον καύσιμα και ένα σέρβις ακόμα.
Επίσης όπως έγραψα και αλλού δεν μετάνιωσα που ΔΕΝ αγόρασα Τέσλα με 4000 παραπάνω, αφού τελικά θα ήμουν ήδη 14200 παραπάνω και με το επιτόκιο να είναι 1,6 παραπάνω θα είχα ακόμα μεγαλύτερο κόστος.
Τι μετανοιώσαμε λέμε!!!
Αλλα εκει να πεις για τα υβρίδια…στο ειχα πει καλυτερη αγορα θα ηταν απο το 3008 αλλά το χαντάκωσες το παιδί!!! Χαχαχαχα
Εγώ είμαι πωλητής υψηλού επιπέδου και δεν μετανιώνω εύκολα, γιατί κάνω καλές αναλύσεις...
@jamesd said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Αυτό που μετανοιώνουν όλοι όσοι δεν το έκαναν: Το ότι δεν πήρα οποιοδήποτε αυτοκίνητο του Stellantis πριν 3 χρόνια. Θα είχα την ευκαιρία να βλέπω ένα μεταχειρισμένο περιουσιακό στοιχείο να διατηρεί την αξία του παρά την χρήση…
Εγώ πήρα ένα αυτόματο Στελλάντις ελαφρά μεταχειρισμένο με 15000 χλμ στα 16200 το 2020, το πούλησα με 47000 χλμ στα 17800 ένα χρόνο μετά, πήρα με 19800 με 8500 το ίδιο σε αυτόματο ντίζελ από 24000 που έκανε καινούργιο και τώρα κάνει πάνω από 30000 καινούργιο, άρα με 53000 χλμ που έχω μάλλον το πουλάω σχεδόν όσο το πήρα.
Ακόμα καλύτερος ο Πήλιου που το πήρε το 2020 καινούργιο στην ίδια τιμή με μένα.Για τα σπίτια του Χάρη στο Βερολίνο, θα ήταν ακόμα πιο κερδισμένος αν τα αγόραζε αρχές του 90.
Το επιχείρημα του Χάρη λογικό. Από την άλλη πελάτης μου που χώρισε, πούλησε σπίτι στην Αθήνα και αγόρασε γκαρσονιέρες στην Ευρώπη εκείνη την εποχή και όντως βγάζει λεφτά τώρα.
-
Για τα σπίτια του Χάρη στο Βερολίνο, θα ήταν ακόμα πιο κερδισμένος αν τα αγόραζε αρχές του 90.
Ναι, αλλά εγώ πρωτοπήγα στο Βερολίνο το 2005.
Το επιχείρημα του Χάρη λογικό. Από την άλλη πελάτης μου που χώρισε, πούλησε σπίτι στην Αθήνα και αγόρασε γκαρσονιέρες στην Ευρώπη εκείνη την εποχή και όντως βγάζει λεφτά τώρα.
Μάγκας. Εγώ (καλώς ή κακώς) δεν χώρισα.
-
@dstou said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Μετοχές Τέζλα όταν είχαν 25 δολλάρια, τη θεωρούσα υπερτιμημένη και ότι πήγαινε φυσέκι για χρεωκοπία. Πήγαν δεκάδες φορές πάνω.
Τι είπες τώρα, το 2020 όταν ακούγαμε στις ειδήσεις οτι σε ενα κρουαζιερόπλοιο άρχισαν να αρρωσταίνουν όλοι και να πεθαίνουν πολλοί - βασικά μου το είπε ο famas μια συγκέντρωση Παρασκευής - είχαν κάτω απο 20$ ... και ναι εχει σχέση με το τοπικό γιατί με 10 - 15 χιλιάρικα θα είχα τώρα πλάντ S και μια μεζονέτα για να το φορτίζω !
Δίδαγμα για το μέλλον την ημέρα που θα ακούσετε οτι εντοπίστηκε αστεροειδής που μάλλον θα κτυπήσει την γη αφήστε να καταρρεύσει το χρηματιστήριο και πάρτε tesla amazon ... θα αστοχήσει ο π@υστης!
-
Seat Ibiza FR 1.4 στα 15-16κ λίγο πριν κυκλοφορήσει η τωρινή γενιά.
-
Αυτό ήταν πιο φθηνο και από παλιά. Πάντα έκανε 18-19Κ
-
@vdx said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Το fr τρελό vfm
-
Fiat panda με φυσικό αέριο στα 12500 προ κορονοιων
-
Χαχαχα σαν Ομάδα ψυχολογικής στήριξης πληθωριστικής διαταραχής ειναι το τοπικό.
-
Μετανιωσα που δεν πηρα το Κλιο κοκκινο.Δε με χαλαει το πορτοκαλι αλλα τελικα το κοκκινο δεν παιζεται.
Τραγικη ειρωνεια...το Κλιο που ειδα στην εκθεση της Συγγρου το 2020 ηταν κοκκινο και δεν μου φανταξε με τα φωτακια της εκθεσης.Στο φως της ημερας ειναι φοβερο.
Δεν εχω μετανιωσει ομως οτι εχω παρει το απλο και οχι το τουρμπο. -
This post is deleted! -
@monman2 said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
@dstou said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Μετοχές Τέζλα όταν είχαν 25 δολλάρια, τη θεωρούσα υπερτιμημένη και ότι πήγαινε φυσέκι για χρεωκοπία. Πήγαν δεκάδες φορές πάνω.
Τι είπες τώρα, το 2020 όταν ακούγαμε στις ειδήσεις οτι σε ενα κρουαζιερόπλοιο άρχισαν να αρρωσταίνουν όλοι και να πεθαίνουν πολλοί - βασικά μου το είπε ο famas μια συγκέντρωση Παρασκευής - είχαν κάτω απο 20$ ... και ναι εχει σχέση με το τοπικό γιατί με 10 - 15 χιλιάρικα θα είχα τώρα πλάντ S και μια μεζονέτα για να το φορτίζω !
Δίδαγμα για το μέλλον την ημέρα που θα ακούσετε οτι εντοπίστηκε αστεροειδής που μάλλον θα κτυπήσει την γη αφήστε να καταρρεύσει το χρηματιστήριο και πάρτε tesla amazon ... θα αστοχήσει ο π@υστης!
Καλά σε τέτοια είδηση μέχρι και να σορτάρεις σε παίρνει. Γιατί αν δεν αστοχήσει ποιος θα σου ζητήσει να πληρώσεις ?
-
@ataim said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
@vdx said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Το fr τρελό vfm
Στα 15κ με κλειδί στο χέρι ήταν τσάμπα, φουλ έξτρα μόνο ηλιοροφή έλειπε.... Θυμάμαι ότι δεν το πήρα γιατί περίμενα ότι το καινούργιο θα κοστίζει μαξ 1κ παραπάνω και τελικά έφαγα ένα ωραίο αγγούρι.
-
@ad276 said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Μετανιωσα που δεν πηρα το Κλιο κοκκινο.Δε με χαλαει το πορτοκαλι αλλα τελικα το κοκκινο δεν παιζεται.
Τραγικη ειρωνεια...το Κλιο που ειδα στην εκθεση της Συγγρου το 2020 ηταν κοκκινο και δεν μου φανταξε με τα φωτακια της εκθεσης.Στο φως της ημερας ειναι φοβερο.
Δεν εχω μετανιωσει ομως οτι εχω παρει το απλο και οχι το τουρμπο.Εγώ πάντως θεωρώ το πορτοκαλί το καλύτερο χρώμα στο νέο Clio. Το πιο φωτεινό χρώμα ίσως και όλης της αυτοκινητιστικής παραγωγής!
Κατά τ' άλλα λογική επιλογή το ατμοσφαιρικό για τη Σύρο. Όμως ίσως μετανιώσεις που δεν πήρες το τούρμπο την ώρα της μεταπώλησης. -
@harisma23 said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Εγώ πάντως θεωρώ το πορτοκαλί το καλύτερο χρώμα στο νέο Clio. Το πιο φωτεινό χρώμα ίσως και όλης της αυτοκινητιστικής παραγωγής!
Κατά τ' άλλα λογική επιλογή το ατμοσφαιρικό για τη Σύρο. Όμως ίσως μετανιώσεις που δεν πήρες το τούρμπο την ώρα της μεταπώλησης.Παντως αυτη τη στιγμη αν θελω να το πουλησω,το πουλαω πιο ακριβα απ οτι το πηρα.
-
Αν μετράει η απάντηση και για.... πολλά χτες πριν.... δηλαδή πριν πολλά χρόνια... Tην Alfa Romeo 146 sport edition και κάποιες εκδόσεις hyundai coupe...
-
Ανέβασμα τιμών, κατάργηση μοντέλων, φτωχοί εξοπλισμοί, οι ηλικιωμένοι θα αναγνωρίζουν φαινόμενα αντίστοιχα της δεκαετίας 70 ...
Α, και πρόσφατα έμαθα περί Stellantis και δε μου κάθισε καλά, τέτοια επιχειρηματικά κάνανε οι βρεταννικές αυτοκινητοβιομηχανίες και δεν έμεινε καμμία ..
Τι δεν αγοράσαμε χτες